Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
nisu Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 1:35 pm Teema: Honda civicu pidurid |
|
|
küsimus siis selline, et kas kellegil on kogemusi civicu klotside ja ketaste vahetamisega.. ketas pole mingi probleem aga klotsid ei taha supporti vahele minna..seal mingi kolb vms, keerasin teda päripäeva (seal suur rist peal) ja ta läks suporti sisse kuid ikkagi ei taha klotsid sinna ära mahtuda niiet saaks supordi tagasi oma kohale panna ja ketta ka vahele..järgmine küsimus...kas need klotsid peavad täiesti vabalt liikuma seal?? ilmselt peavad jah..ja kas neid klotse lihvida võib vähe et see krdi ketas vahele mahuks..mul juba kergelt närvid läbi ja ääre pealt oleks tiku salongi visanud, et äkki keegi oskab midagi tarka ja asjakohast öelda _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
|
kaspar Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 3:20 pm Teema: |
|
|
Klotsid peavad supporti vabalt minema, ilma mingi pressimiseta. Kui on roostes, siis viil kätte, võid natuke ka klotsil metallosa viiliga, aga targem oleks supportilt rooste maha viilida. Audidel nt peab selle kolvi sisse saamiseks pressima ja keerama samal ajal, aga kahjuks ei tea kuidas hondadel on. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 4:25 pm Teema: |
|
|
kui saab keerata ja suruda, äkki saab veel rohkem sisse lükata?
ja äkki on valed klotsid? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 6:23 pm Teema: |
|
|
mul ka viimane kord tulid sellised klotsid mis pm vahele ei mahtunud....tundub et mingi sitt partii _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
|
nisu Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 7:15 pm Teema: |
|
|
no ütleme nii et mul need klotsid ei saanud vabalt liikuma kuigi relakaga kergelt viilisin otsad ära, hondal läks kolb keerates alla..aga noh supportid küljes ja auto veereb kah..kuigi vähe raskemalt aga siiski..palun öelge et kärab küll, sest ma ei viitsi seda nus*i rohkem läbi teha..aa see probleem oli mul ka et ketas ei tahtnud klotside vahele mahtuda..ühelpool viilisin natuke klotsi maha ja läks paremini aga teiselpool läks kerge haamri koputusega..ma mingi päev panen auto tööle ja doti sisse siis vaatab kas toimib ka või ei..aga selleni vähe aega sest civicul pole pükstest saati sumbutit niiet vastusurvet pole ja käima hetkel ei lähe..ühesõnaga teavitan piduri asjus.. _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
|
kaspar Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 8:21 pm Teema: |
|
|
Kui sa klotsid sisse surusid, siis mõtle nüüd, kui see kolb sul surub neid klotse, siis surub vastu ketast, aga kui nad on sul nad nii kinni poonud sinna supporti, siis nad sul lahti enam hästi ju tulla ei taha? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 9:11 pm Teema: |
|
|
mm...mu kadett gsi´l oli ka sama jama et ei tahtnud see krempel sinna hästi mahtuda...natuke aega käisid pidurid hiljem raskelt aga siis hakkasid juba ilusti võtma. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Juun. 13, 2007 11:02 pm Teema: |
|
|
miks su auto sumpsita käima ei peaks minema???
_________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 8:49 am Teema: |
|
|
|
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 10:36 am Teema: |
|
|
no, kui summutit täiesti 0 on siis ta eriti käia küll ei taha. |
|
Tagasi üles |
|
|
rain290 Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 11:02 am Teema: |
|
|
tagasi survet ei teki kui sumpsi pole
ja osadel mono pritsega autodel võib see juba siis tekkida kui sport sumps alla panna, _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
|
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 11:21 am Teema: |
|
|
Käivitumist ei saa summuti mõjutada. Selliste väikeste pöörete juures ei saa me tagasi survest rääkidagi. Sealt ei tule veel edasi survetki. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 12:29 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | no, kui summutit täiesti 0 on siis ta eriti käia küll ei taha. |
tal on ju kolle küljes, muidu oleks päris leek vist väljas..
ainult kollega on minul ükskõik mis suva autod käinud täitsa vabalt garaasis...hääle pärast on ju vaja testida :D
arvan,et käib ilma kolleta ka. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
Udukas Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 4:42 pm Teema: |
|
|
olgem ausad, et kui seda civicut vaadata, siis nende uute piduriklotside vahetamine läks juba auto hinnast kallimaks ja vaevalt viga sumpsi puudumises on _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
|
nisu Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Juun. 14, 2007 5:33 pm Teema: |
|
|
noo.. kui sumps all oli siis käis..nüüd pole ja nüüd ei käi..aga loomulikult võib mingi muu viga ka olla..mina selle auto elulugu ei tunne, pole minu oma ma lihtsalt igavuse peletamiseks tegelesin temaga.. _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
|
nisu Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Juun. 15, 2007 2:54 pm Teema: |
|
|
pool sumpsi all ja auto töötab, kerge viga võis olla ka selles, et üks mingi vaakum voolik oli puudu.. _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
|
|