Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alopex Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Jan. 30, 2008 9:11 pm Teema: O: Pilt rattale |
|
|
Kas keegi pakub teenust mootorrattale etteantud pildi(piltide) joonistamist (airbrush). Bensupaagile, tagaporitiivale, esiporitiivale. Pilt siis plekile ja plastikule.
Viimati muutis seda alopex (Kolm. Jan. 30, 2008 9:33 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
kaspar Vana tuttav
|
|
Tagasi üles |
|
|
alopex Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Jan. 30, 2008 9:32 pm Teema: |
|
|
Seda , mida ma tahan , nimetatakse siis airbrush, mehe kodulehte vaadates mul sellist tunnet ei tekkinud, et ta ise joonistab!! |
|
Tagasi üles |
|
|
Mehka Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
|
Tagasi üles |
|
|
kaspar Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Jan. 30, 2008 10:17 pm Teema: |
|
|
alopex kirjutas: | Seda , mida ma tahan , nimetatakse siis airbrush, mehe kodulehte vaadates mul sellist tunnet ei tekkinud, et ta ise joonistab!! |
Ta on värvinud nt kiivritele disaine peale, on teinud ka mootorratastele. Koduka info on effektvärvide kohta, aga temalt saad ka seda mida soovid! Helista ja küsi järgi. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
misjakes Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Veeb. 02, 2008 12:43 pm Teema: |
|
|
Usalda kvaliteeti...Märt Lauks
http://www.lauks.com/
vast sullegi tuttav airbrusha biker.ee-st , vaevalt sa oma ratsule miskit möödajoonistatud bulldogi tahad |
|
Tagasi üles |
|
|
alopex Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Veeb. 02, 2008 8:54 pm Teema: |
|
|
tänan vastajaid, mõtlesin ja , et äkki saab siinmail asja aetud , aga peab ikkagi selle tallinna reisi tegema.
NB ! lauksiga juba kontakt olemas.Loodan , et kevadel võib igaüks kilavate silmade ja tilkuva suunurgaga mu kallikest ilusa pildiga vaadata |
|
Tagasi üles |
|
|
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Märts 22, 2008 2:22 am Teema: |
|
|
Jumala eest hoia Lauksist eemale.Tegu lihtsalt ülisuure egoga.
Oleneb ,mis pilti tahad ,siis võib juhtuda ,et saan aidata-mu leht jah kahjuks aimu ei anna ,et saan ka maalingutega hakkama.Kui ise hätta jään ,siis saksin anda kontakti tartus ,kes kindlasti hätta ei jääks.Tegu siis erinevalt minust täiesti kunsti inimesega ja ,mis kõige parem ,siis hinnad tal väga mõistlikud. |
|
Tagasi üles |
|
|
|