Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 12:53 pm Teema: |
|
|
osta 4 liitrine jeep ja kogulugu .D |
|
Tagasi üles |
|
|
m6nu Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 1:32 pm Teema: |
|
|
Tänud Mario, väga hea ülevaade... kas oskaks keegi ka 2003 ja sealt edasi mondeote kohta midagi öelda? huvi pakuvad just 85 ja 96kw diislid, päris meeldima nad hakanud, ütlevad, et on päris mugavad sõita _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
|
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 1:53 pm Teema: |
|
|
Kui keegi aastavahetuseks tahab mingit pürotehnikat Arnika valikust soodsalt siis võid PS saata ! |
|
Tagasi üles |
|
|
Heigo72 Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 5:56 pm Teema: |
|
|
markku kirjutas: | Kui keegi aastavahetuseks tahab mingit pürotehnikat Arnika valikust soodsalt siis võid PS saata ! |
PANE ARNIKA KODULEHEGA VÕRRELDES MÕNED ASJAD ÜLES ! _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
|
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 6:26 pm Teema: |
|
|
Kes tahab see saadab PS mingit hinnakirja siin looma ei hakka. Kõik oleneb toodetest ja kogustest. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 6:35 pm Teema: |
|
|
markku mis sa selle rahaga peale hakkad mis sa iga aasta teenid, kus on sinu turbo giga mega super gixxer kompressoriga auto :D ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 6:41 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | osta 04 aasta omega.. |
Huvipärast küsin, mis selle auto eelised? Miks peaks seda eelistama? Endal kokkupuude puudub, tahaks ka mõnda head kohta teada. |
Mugav,suur, kui pole paugu pill siis abasluutselt ei lagune kah....vähemalt nii tean mina 1 omegat 4 aasta jooksul vahetati puksid,amordid ja õlid ...Ise vaatan hetkel sama moodi 2004 aasta omegaid ja üsna tõenäoline,et saab ka see perse alla muretsetud _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 7:16 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | markku mis sa selle rahaga peale hakkad mis sa iga aasta teenid, kus on sinu turbo giga mega super gixxer kompressoriga auto :D ? |
Kulda ostan kokku !
|
|
Tagasi üles |
|
|
m6nu Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 7:27 pm Teema: |
|
|
tundub, et vara veel osta.. langeb :D _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
|
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 7:30 pm Teema: |
|
|
m6nu kirjutas: | tundub, et vara veel osta.. langeb :D |
Oleneb kui pikaks ajaks osta. |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 10:13 pm Teema: |
|
|
m6nu kirjutas: | Tänud Mario, väga hea ülevaade... kas oskaks keegi ka 2003 ja sealt edasi mondeote kohta midagi öelda? huvi pakuvad just 85 ja 96kw diislid, päris meeldima nad hakanud, ütlevad, et on päris mugavad sõita |
http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2125 _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
fm25 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Dets. 22, 2012 10:59 pm Teema: |
|
|
jätkuks opeli kirumisele, endal praegu diisel vectra A 95a ja mai tea kus tuleb see opeli rooste ja lagunemise jutt, mul vectral pole ühtegi rooste kohta ja ÄI mul ka vana opeli mees ja pole tal ka ühtegi mäda opeli olnd, asi ikka auto hooldamises kinni
see opeli kirumine bemari meeste jutt, olen omand ka bemareid mis on olnd ullemad kui opel _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 1:06 am Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | jätkuks opeli kirumisele, endal praegu diisel vectra A 95a ja mai tea kus tuleb see opeli rooste ja lagunemise jutt, mul vectral pole ühtegi rooste kohta ja ÄI mul ka vana opeli mees ja pole tal ka ühtegi mäda opeli olnd, asi ikka auto hooldamises kinni
see opeli kirumine bemari meeste jutt, olen omand ka bemareid mis on olnd ullemad kui opel |
sama diela räägiti ka mulle mersu kohta(w210 E220 ja V638 V220) aga eelmisel mersul olid tiiva ääred nats roostes ja bussil on paar kohta ukse alumisel äärel roostes, väga ei saa kurta et iste läbi põhja vajuks jne... _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 11:36 am Teema: |
|
|
Täna viljandis mõni pesula ka lahti on? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 1:23 pm Teema: |
|
|
fm25 kirjutas: | jätkuks opeli kirumisele, endal praegu diisel vectra A 95a ja mai tea kus tuleb see opeli rooste ja lagunemise jutt, mul vectral pole ühtegi rooste kohta ja ÄI mul ka vana opeli mees ja pole tal ka ühtegi mäda opeli olnd, asi ikka auto hooldamises kinni
see opeli kirumine bemari meeste jutt, olen omand ka bemareid mis on olnd ullemad kui opel |
See Opeli kirumise jutt on üldse kahtlane..tegelt hea suur ja mugav auto.... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 1:24 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Täna viljandis mõni pesula ka lahti on? |
Satoil on lahti ju Aja aga oma ford sisse _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 1:36 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | cartman kirjutas: | Täna viljandis mõni pesula ka lahti on? |
Satoil on lahti ju Aja aga oma ford sisse |
Hui ta mahub sinna:D _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 3:34 pm Teema: |
|
|
suure auto probleemid , irw :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
Route 66 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 4:14 pm Teema: |
|
|
Keegi keskküttega ka siin tegeleb? Majas ei lähe enam kaks radiaatorit soojaks, endal mõistus otsa saanud juba. |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 7:56 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Täna viljandis mõni pesula ka lahti on? |
Mendipeksupesula aitas välja hädast, 10 kulli. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Mario Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 10:59 pm Teema: |
|
|
Route 66 kirjutas: | Keegi keskküttega ka siin tegeleb? Majas ei lähe enam kaks radiaatorit soojaks, endal mõistus otsa saanud juba. |
õhutanud oled? |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Dets. 23, 2012 11:20 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | Route 66 kirjutas: | Keegi keskküttega ka siin tegeleb? Majas ei lähe enam kaks radiaatorit soojaks, endal mõistus otsa saanud juba. |
õhutanud oled? |
Kuidas sul torud on?seina peal või sees? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
raimz Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:04 am Teema: |
|
|
Argooni on kellegil pakkuda?
56889888 |
|
Tagasi üles |
|
|
Mario Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:33 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Mario kirjutas: | Route 66 kirjutas: | Keegi keskküttega ka siin tegeleb? Majas ei lähe enam kaks radiaatorit soojaks, endal mõistus otsa saanud juba. |
õhutanud oled? |
Kuidas sul torud on?seina peal või sees? |
mul on seina peal ikka. vanakooli mees.
igaks petteks on igal radikal ka õhutusnippel küljes, kunagi ei tea, mis juhtuda võib, need ei maksnud ka nii palju.. kortermajade puhul on viimase korruse kodanikel seaduslik kohus regulaarselt õhutada, et ka teistel sooja oleks, alles siin paar kuud tagasi hakkas mul vanematekodus süvenema probleem, et vannitoas siug ei lähe enam soojaks... ise mõtlesime, et nojah, keerati seal vist vesi kinni vms, sest kõik muud radikad särtsusid... aga siis selgus, et mingi tainas allpool oli veel oma vannitoas remonti teinud ja unustas mainida seda pisiasja.. me siis tegime õhutamise, krt 200L vett läks, enne kui toru soojaks hakkas minema.. õnneks ühistu kompenseerib selle kulu selle tainapea arvelt..
eramajas on selles suhtes jama, kõik kulud kannad ise, aga enamasti väikestes majades ei kohta eriti tsentraalset keskkütet, pigem ikka vana hea ahi/kamin.. moodsates majades üldse maasoojus või õhksoojuspump. mul isa oma naisega elab üldse endises kunstiateljees, kus bullerjan keset elutuba ja jumala hästi sobib! :D
Aga ootaks nüüd, mis murelaps veel räägib... |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:42 am Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Mario kirjutas: | Route 66 kirjutas: | Keegi keskküttega ka siin tegeleb? Majas ei lähe enam kaks radiaatorit soojaks, endal mõistus otsa saanud juba. |
õhutanud oled? |
Kuidas sul torud on?seina peal või sees? |
mul on seina peal ikka. vanakooli mees.
igaks petteks on igal radikal ka õhutusnippel küljes, kunagi ei tea, mis juhtuda võib, need ei maksnud ka nii palju.. kortermajade puhul on viimase korruse kodanikel seaduslik kohus regulaarselt õhutada, et ka teistel sooja oleks, alles siin paar kuud tagasi hakkas mul vanematekodus süvenema probleem, et vannitoas siug ei lähe enam soojaks... ise mõtlesime, et nojah, keerati seal vist vesi kinni vms, sest kõik muud radikad särtsusid... aga siis selgus, et mingi tainas allpool oli veel oma vannitoas remonti teinud ja unustas mainida seda pisiasja.. me siis tegime õhutamise, krt 200L vett läks, enne kui toru soojaks hakkas minema.. õnneks ühistu kompenseerib selle kulu selle tainapea arvelt..
eramajas on selles suhtes jama, kõik kulud kannad ise, aga enamasti väikestes majades ei kohta eriti tsentraalset keskkütet, pigem ikka vana hea ahi/kamin.. moodsates majades üldse maasoojus või õhksoojuspump. mul isa oma naisega elab üldse endises kunstiateljees, kus bullerjan keset elutuba ja jumala hästi sobib! :D
Aga ootaks nüüd, mis murelaps veel räägib... |
Njah,siis nagu ei oskagi miskit öelda...miks ma küsisin,et kas peal või sees,oli sp,et endal oli ka eelmises elukohas probleem,et 3 radikat enam kuumaks ei läinud,mure tuli välja 2 nädalat hiljem,kui köögilagi alla kukkus,kuna radika toru oli puruks läinud....ja juhtus see teisel korrusel ja köögi kohal,ning kogu vill jms võtis vee endasse ja öösel sadas pool lage alla koos hunniku veega .... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
Evil 9 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 10:35 am Teema: |
|
|
Häid pühi CCV rahvale! |
|
Tagasi üles |
|
|
Route 66 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:24 pm Teema: |
|
|
Torud jooksevad põranda alt ikka. Läbi ei jookse kindlasti kuskilt, õhutuse niplid ikka küljes, aga õhku ei tule tule välja, jookseb ainult külma vett välja. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:32 pm Teema: |
|
|
Kas veel on loomulik ringlus või sundringlus ? Eramaja puhul ilmselt ahi kuidagi kütab veetorusid või kuidas ? Kui varem töötas ja enam ei tööta, tuleks otsida mis on muutunud vahepeal. Õhupadi kuskil on tõesti üks lihtsamaid asju..
Päris torumeestega ühendust ei taha võtta (kuigi ilmselt on neil käed jalad tööd täis). Mul endal on ka suure irooniana 2 toru kinni külmunud,siis kui see kõva külm korra käis , mööda välisseina äärt veetud millegipärast ja ilmselt saavad miinust kuskilt peale täiega ja samas soojemat õhku ilmselt mitte :-/ Ainuke lahendus ongi uued torud vedada,õnneks on see mul võimalik ilma mitte midagi lõhkumata. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
Mario Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 12:45 pm Teema: |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Häid pühi CCV rahvale! |
Häid pühi!
Route 66 - lase veel vett.. nagu ma ütlesin, meil läks ligi 200L, enne kui sooja vett hakkas tulema.. see 200L on sisuliselt see vesi, mis tuleb kusagilt kaugelt maa alt.. meil on 3 suurt 75-korteriga maja ühe suure trassi otsas ja igale majale eraldi trassid ning eraldi püstakud.. kevadel, kui ma itaalias olin, siis ühistu ostis igale korterile uued siugtorud, kõik vahetati ära, õhutati veel meie juurest, sest mul vanemad elavad viimasel korrusel ja terve see aeg oli ilus soe vannituba, aga sügisel hakkas toru jahtuma ja oligi kõõga.. kuna me ühendasime boileri ka tagant ära ja hakkasime sooja vett sealtsamas siust tarbima, siis tekkis nördimus, et sooja vett pole.. ja kurtsid kõik sama püstaku küljes olijad, seega oli selge, et kuskil on nahka tehtud.. Päris hea mitu tundi läks ja nüüd jälle elu ilus.
Taat mul ikka iga nädal korra õhutab, et kindel olla, et ka teistel oleks külmal talvehommikul soe toas...
seetõttu ongi nigel nende torude sisse ehitamine, esteetiline väärtus küll, kuid probleemide tõttu... uhh.. suvel siin käisin ülemuse kodus abis, võtsin töö juurest painduva kaelaga kaamera ning uurisime vannitoa seina sisemused läbi.. alumine naaber kaebab, et ülemine uputab ja no ülemusel oli meel nukker, sest terve vannituba suht integreeritud ja torusid andis seina seest otsida.. rääkimata ilusa plaatimistöö lõhkumisest..
aga jah, ma arvan, et ikka veel õhuta nii palju kui saad... |
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 1:45 pm Teema: |
|
|
Pühkige siis ilusti need paar päeva! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
|
Rix21 Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 6:42 pm Teema: |
|
|
Soovin teistpoolt lahte ka teile Viljandlastele häid pyhi! |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 7:18 pm Teema: |
|
|
Rix21 kirjutas: | Soovin teistpoolt lahte ka teile Viljandlastele häid pyhi! |
Pühi ise _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
m6nu Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 8:37 pm Teema: |
|
|
Pühkige kõik ise... hästi ja rahulikult _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
|
sprintt Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Dets. 24, 2012 9:07 pm Teema: |
|
|
häid pühi jah kõigile...pits pitsi järel. _________________ KCC Team |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Dets. 25, 2012 12:39 am Teema: |
|
|
Eile tegin grandi eest suitsu ja siis vaatasin huvi pärast,et mis mõõtudega rehv on bentley continental gt,siis krt pani ikka imestama,kus kurat ta need rehvid sai veel... 270/40 ka kas R22 või R19 oli.... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
Alan CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Dets. 25, 2012 2:10 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Eile tegin grandi eest suitsu ja siis vaatasin huvi pärast,et mis mõõtudega rehv on bentley continental gt,siis krt pani ikka imestama,kus kurat ta need rehvid sai veel... 270/40 ka kas R22 või R19 oli.... |
Midagi erilist ju ei ole... aga jah, sellised talvekad odavad just ei ole. 275/40/R19 hakkab seal vähegi asisem rehv 600€+/tk. |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 2:42 pm Teema: |
|
|
Keegi Alpine makkidega on sinapeal. Ma ei oska käsitleda, oleks abi vaja... _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 7:06 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Keegi Alpine makkidega on sinapeal. Ma ei oska käsitleda, oleks abi vaja... |
räägi murest? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 7:09 pm Teema: |
|
|
Kui DVD sisse panen siis pildi mängimise asemel tuleb selline kiri
Ei ole vahet kas orig. v ise kirjutatud, kas dvd v RW plaadile. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 7:12 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Kui DVD sisse panen siis pildi mängimise asemel tuleb selline kiri
Ei ole vahet kas orig. v ise kirjutatud, kas dvd v RW plaadile. |
Seal on vast siis plaadilugejaga mingi kala või ei ole makk dvd`de vaatamiseks vms(kuigi väga ei usu seda)
Mul isal autos sama diela makk navi plaati loeb aga tavalist cd`d ei ole _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 7:41 pm Teema: |
|
|
endal sai ostetud 2din pioneeger ja sellel on ntx, mingi ädine divx support only, hiinakad loevad igasugu crappi. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 9:42 pm Teema: |
|
|
pakun,et ntsc või PAL seadistuses on viga ? Samas kui enne töötas... loe manuaalist selle kohta .
Error on ju video signaali kohta,mitte formaadi kohta. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Kolm. Dets. 26, 2012 9:44 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 9:44 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | pakun,et ntsc või PAL seadistuses on viga ? Samas kui enne töötas... loe manuaalist selle kohta . |
Seda PAL värki arvan ise ka aga ei oska seda kuskilt leida, kust muuta. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 10:25 pm Teema: |
|
|
Ära maki mudelit anna,ok.
edit, manuaal http://vault.alpine-usa.com/products/documents/OM%20IVA-D900.pdf _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Kolm. Dets. 26, 2012 10:35 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 10:31 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Ära maki mudelit anna,ok. |
alpine iva-d900 _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 10:39 pm Teema: |
|
|
manuaal ütleb errori kohta,et loadi NTSC failisüsteemis formaat ,vahetada ei saa,seega ongi see makk usast alates sees - mitte eestis pandud omaniku poolt. (Või siis oli loll omanik).
kuna ma dvd-dega eriti kursis pole,aga iseenesest arvutis saab teha küll omatehtud ntsc failisüsteemi plaate... ehk mõtekas võibolla headunit ära vahetada, ekraanid VÕIKS lugeda ju kõike, peab ka seda kontrollima.
samas teises kohas on kirjas :
Selectable NTSC/PAL Configuration: This unit allows you to switch the video output configuration to NTSC or PAL according to the type of monitor and the disc recording method. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Kolm. Dets. 26, 2012 10:43 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2012 10:42 pm Teema: |
|
|
FUN _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Dets. 27, 2012 5:12 pm Teema: |
|
|
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=975693&rhash=775d
Keegi sellest autost ei tea midagi? Huvi oleks tagasi osta või vahetada _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
Alan CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Dets. 28, 2012 9:33 pm Teema: |
|
|
Kuramus, irl on asi veel suurem :P Viimasel ajal päris mitu korda linnas vastu sõitnud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Dets. 28, 2012 10:38 pm Teema: |
|
|
To on ikka suure tähega Elukas _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
|