Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Aug. 16, 2013 12:17 pm Teema: |
|
|
Mul kodus ka süüa ja kohvi.......... _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
|
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Aug. 16, 2013 1:36 pm Teema: |
|
|
Olerexis on talvel nii palju kohti kus sees istuda ju:) Ja kui nüüd silmad avame siis näeme, et igal pool tõstetakse hindu ja mitte vähe. _________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Aug. 16, 2013 10:48 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Mul kodus ka süüa ja kohvi.......... |
Töö juures on ka süüa ja kohvi, vahest leidub ka õlut _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 1:01 am Teema: |
|
|
jizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 1:01 am Teema: |
|
|
Topeltpost _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Laup. Aug. 17, 2013 2:37 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
vip001 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 10:58 am Teema: |
|
|
kellegil 32GB tavalist või micro SD mälukaarti ei vedele? Ostaks ära. Võiks Flash olla.
5253946 |
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 3:47 pm Teema: |
|
|
Nonii...
Keegi Lexus IS 200 kiita ja laita oskab?
Tean, et on üsna väike ja suht januse mootoriga, kuid hakkas täitsa meeldiba. Sõitnud olen ka paar km antud isendiga. IS 250 ja IS 300 peale hammas veel ei hakka, seega huvitab just see 2.0 liitrine ja kepikastiga isend. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 8:49 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Nonii...
Tean, et on üsna väike ja suht januse mootoriga, kuid hakkas täitsa meeldiba. Sõitnud olen ka paar km antud isendiga. IS 250 ja IS 300 peale hammas veel ei hakka, seega huvitab just see 2.0 liitrine ja kepikastiga isend. |
miinused:
Ebapraktiline
Nõrk mootor _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 9:38 pm Teema: |
|
|
Ebapraktiline on suhteline mõiste, ega ma temaga kaupa vedama ei hakka ja maal ka ei ela, seega linnapüssiks on eht.
Mis kohapealt see mootor nõrk on?
Kõik viited on teretulnud, vb huvi peale fakte kaob |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Aug. 17, 2013 11:19 pm Teema: |
|
|
ebapraktilised autod ei ole inimestele kes on realistid, so fuck them... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Püh. Aug. 18, 2013 4:21 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Adalbert Külaline
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 2:47 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Wolf123 kirjutas: | Nonii...
Tean, et on üsna väike ja suht januse mootoriga, kuid hakkas täitsa meeldiba. Sõitnud olen ka paar km antud isendiga. IS 250 ja IS 300 peale hammas veel ei hakka, seega huvitab just see 2.0 liitrine ja kepikastiga isend. |
miinused:
Ebapraktiline
Nõrk mootor |
Milline auto on praktiline? Buss? millisel autol on kõva mootor? |
|
Tagasi üles |
|
|
DoriMaster Vana tuttav
Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 10:05 am Teema: |
|
|
Auto puhul MUST HAVE teema: püsikiirushoidja, kliima (vähemalt kont), vähemalt esimesed elektriaknad, joogitopsi hoidja. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
|
Mario Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 11:52 am Teema: |
|
|
kui kõrvale jätta jõuetu ja janune mootor (isegi bemmi 3.0 teeb igast otsast ära, kütusekulu manuaalkasti puhul kuskil 10-11 keskmine. Väänet on sama palju, kui 92. Mazda 626..), siis suurim probleem on rooste (hullem, kui Mazda 6) ning mittetöötav stereo... lihtsalt lambi hetkel enam ei tööta ja kõik. Enim roostetab katuse äär esiklaasi kohal, põhjaalune ning tiivaääred ja kapotiserv. Valuveljed oksüdeerivad samuti ja neid vahetati garantii korras välja kõigil, kellel mure oli...
Muidu põneva häälega auto, aga just see, et külmkäivitusel bensiini sumpast tilgub, see ei istu küll mitte... Tal puudub ka lisaõhupump, mis on sakslastel, mis pumpab värske õhu katalüsaatori ette, et põlemata bensiin katti ära ei rikuks..
Ise koguks raha ja ostaks 3.0 bensuka bemmi. 10 000€ eest võin E39 M5 ka ära müüa |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 11:54 am Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Ebapraktiline on suhteline mõiste, ega ma temaga kaupa vedama ei hakka ja maal ka ei ela, seega linnapüssiks on eht.
Mis kohapealt see mootor nõrk on?
Kõik viited on teretulnud, vb huvi peale fakte kaob |
Info pärineb : http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2103 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 6:25 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | kui kõrvale jätta jõuetu ja janune mootor (isegi bemmi 3.0 teeb igast otsast ära, kütusekulu manuaalkasti puhul kuskil 10-11 keskmine. Väänet on sama palju, kui 92. Mazda 626..), siis suurim probleem on rooste (hullem, kui Mazda 6) ning mittetöötav stereo... lihtsalt lambi hetkel enam ei tööta ja kõik. Enim roostetab katuse äär esiklaasi kohal, põhjaalune ning tiivaääred ja kapotiserv. Valuveljed oksüdeerivad samuti ja neid vahetati garantii korras välja kõigil, kellel mure oli...
Muidu põneva häälega auto, aga just see, et külmkäivitusel bensiini sumpast tilgub, see ei istu küll mitte... Tal puudub ka lisaõhupump, mis on sakslastel, mis pumpab värske õhu katalüsaatori ette, et põlemata bensiin katti ära ei rikuks..
Ise koguks raha ja ostaks 3.0 bensuka bemmi. 10 000€ eest võin E39 M5 ka ära müüa |
Arvata on, et BMW 3.0 mootor teeb 2.0 liitrisele ära, sellest saab igaüks aru.
Aga kui ta nii jubedalt ussitab, siis pole eriti vaimustatud Peab ikka Audi liistude juurde jääma ja vanakooli S võtma, millel 4.2 liitrit kapotiall. Kui neid korralikult hoitud, siis ei tohiks roosteprobleeme olla.
Ei viitsi lihtsalt enam autosi iga aasta vahetada, mõnega võiks kauem ka kulgeda Ja värvimisest vaimustuses pole. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Aug. 18, 2013 7:57 pm Teema: |
|
|
Miks mitte minu a8 :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Aug. 19, 2013 9:42 pm Teema: |
|
|
Keegi selle mehe kohta oskab öelda midagi, kes Premiumi tankla juures diiselpumpadega tegeleb ? Mõni kontakt äkki või järelkaja _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Aug. 19, 2013 9:47 pm Teema: |
|
|
Ma tean,et KalevGSI on minust rohkem informeeritud selle mehe kohta.
Loodan,et on abiks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Aug. 19, 2013 9:55 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Ma tean,et KalevGSI on minust rohkem informeeritud selle mehe kohta.
Loodan,et on abiks. |
tnx bro _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
|
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Aug. 19, 2013 11:33 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Keegi selle mehe kohta oskab öelda midagi, kes Premiumi tankla juures diiselpumpadega tegeleb ? Mõni kontakt äkki või järelkaja |
Vanakooli pumpadega ja pihustitega saab hakkama,uuemat kaupa pole talle usaldanud. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Aug. 20, 2013 11:04 am Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | KalevGSi kirjutas: | Keegi selle mehe kohta oskab öelda midagi, kes Premiumi tankla juures diiselpumpadega tegeleb ? Mõni kontakt äkki või järelkaja |
Vanakooli pumpadega ja pihustitega saab hakkama,uuemat kaupa pole talle usaldanud. |
GOLF IV 1,9 SDI 55kw 1999/2000a saaks hakkama ? _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
|
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Aug. 20, 2013 4:47 pm Teema: |
|
|
Kunagi ühest polo sdi-st sai küll jagu ja töötab siiani. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
|
xpr Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Aug. 21, 2013 9:30 am Teema: |
|
|
Nikker vist oli ta nimi. Telefoni nr ei tea enam ja tavaliselt lihtsalt kohal käinud. G3 1.9d pani küll ilusti käima ja sõbra volvo pihusti jama sai korda. Suht konkreetne vana :) |
|
Tagasi üles |
|
|
ccve Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Aug. 23, 2013 11:28 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Mul kodus ka süüa ja kohvi.......... |
mul pole kodu |
|
Tagasi üles |
|
|
DoriMaster Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Aug. 24, 2013 2:33 am Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | S4 kirjutas: | Mul kodus ka süüa ja kohvi.......... |
mul pole kodu |
That sucks ...
... for You _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
|
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Aug. 24, 2013 5:30 pm Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | S4 kirjutas: | Mul kodus ka süüa ja kohvi.......... |
mul pole kodu |
Siis saad varjupaigast...... _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Aug. 25, 2013 9:41 pm Teema: |
|
|
ükspäev oleks volvoga kenasti vw transporterisse otse tagant sisse pannud, viimasel hetkel hüppasin jalgadega pidurile-gaasile korraga ja õnnestus esiots mööda keerata, vast 20 cm jäi crashist puudu,käis seal max pööretega nats :D
Tulime koos männalt,keerasime sealt liivi bownlingu tänavale ja seal värske koolimaja kõrval ju teada,et 2 rida läheb autode jaoks . Parempoolsel oli siis mingi suur veokas fiskarsiga mis oli pargitud ja tegi tööd ja buss sõitis vasakus reas nagu eeldada võiks. Järsku jäi lampi täiesti seisma ,mul oli nagu väga WTFFFFFFFFFFFFF
sõitsin siis edasi ja märkasin ,et lambist on nüüd seal parklakohad joonistatud vasakule poole... imo ei pannud see buss isegi suunakaid sisse vms ,lihtsalt sõitis üle eelnevate parklakohtade. Minujaoks oli "tore" üllatus igastahes.
--
Täna bussijaama juures väga pohhuilt astusid auto ette mul 3 mingit 12-13aastast ülekäigu rajale, mitte keegi neist ei vaadanud ühelegi poole õrnalt ka mitte. Oleks alla ajanud nad ei oleks isegi teadnud,et seal mõni auto lähedal on...
Nii pohhuilt ikka ei saa,kange tahtmine oli signaali lasta ,ilmselt nad ei oleks samas aru saanud mille eest... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
m6nu Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Aug. 27, 2013 5:00 pm Teema: |
|
|
kuskohast viljandis chia seemneid saaks osta? _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Sept. 01, 2013 7:59 pm Teema: |
|
|
Nii tore,et mõtekas on osta rootsi kruisi pileteid (ja sellega panna mõttetult tagasituleku kohtasid kinni),sest pilet on odavam............... 1 otsa reisiks.
btw kes ei teadnud siis alati on ODAVAM eesti reisida,kui eestist samasse riiki tagasi minna btw. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
fm25 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 01, 2013 9:50 pm Teema: |
|
|
Valget diislit pole kellegil pakkuda odavalt? _________________ AUTO on eluks vägagi vajalik |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Püh. Sept. 01, 2013 9:52 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Nii tore,et mõtekas on osta rootsi kruisi pileteid (ja sellega panna mõttetult tagasituleku kohtasid kinni),sest pilet on odavam............... 1 otsa reisiks.
btw kes ei teadnud siis alati on ODAVAM eesti reisida,kui eestist samasse riiki tagasi minna btw. |
Vaatasin ,et ongi nii...
Nt esmaspäeval minna kruiisiga on 93€ ja liinireis on 154€ _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
|
Tagasi üles |
|
|
kert1500 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Sept. 06, 2013 4:04 pm Teema: |
|
|
Carl Robert Jakobsoni tänaval seisab üks väljast komplektne kollane Kia Clarus,mis selle seismise põhjus võib olla,äkki teab keegi,pole ju väga vana auto,et maha mädaneda võiks. |
|
Tagasi üles |
|
|
DoriMaster Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 06, 2013 6:39 pm Teema: |
|
|
Ilmselt on juba ära mädanenud. Kas see talvisel perioodil mitte kadunud pole (loe: lume all peidus) _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
|
kert1500 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Sept. 06, 2013 9:23 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Ilmselt on juba ära mädanenud. Kas see talvisel perioodil mitte kadunud pole (loe: lume all peidus) |
Talvel segas lumelükkajate tööd ja praegu seisab lihtsalt ühel kohal,mitmes aasta juba kui ma ei eksi,tundub muidu korralik auto väljast.Varsti hakkab mädanema ka. |
|
Tagasi üles |
|
|
Maik CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Sept. 09, 2013 10:33 am Teema: |
|
|
Nii tore kui 2 kuud vana suht kallis läpakas peale biosi savemist enam üles ei boodi ja CMOS resetit on võimatu teha ,ilma läpakat algosadeks tegemata ja tal on garantii Tallinnas ja 2 nädalat on keskmine remondi aeg.
Nii tore et viskaks vastu seina 14,2 korda. Järgmine kord ostan neid mõttetuid 350 eurised läpakaid,nende puhul on garantiist suva vähemalt. Ehk jätkuvalt pean garantiit mõttetuks,oleks pidanud kasutatud asja ostma, oleks pohhui olnud ja läpakas paari tunniga korras,nüüd vaja igast programme kuskile mujale installida ja muu pask _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
|
Cusmu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Sept. 15, 2013 3:12 pm Teema: |
|
|
Keegi oskab auto reg nr märkide hindasid öelda ark kaudu _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
|
Tomm CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Sept. 15, 2013 5:54 pm Teema: |
|
|
Duplikaat oli 6.40 tk minu arust. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 9:35 am Teema: |
|
|
Trr,igavamat filmi kui " elusalt maetud" amnab otsida..... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
KalevGSi CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 9:52 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Trr,igavamat filmi kui " elusalt maetud" amnab otsida..... |
woord _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
|
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 10:53 am Teema: |
|
|
Viljandis keegi e-sigareti vedelikega ka tegeleb ? |
|
Tagasi üles |
|
|
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 12:23 pm Teema: |
|
|
Turu Säästukas, teine korrus, plaadi pood. On tal ka nic. sisaldusega.
Ja kui võtad kolm vedeliku saad aurusti tasuta.
NICOREXi vedelikud ja e-sigaretid/tarvikud. |
|
Tagasi üles |
|
|
ElavLegend CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 2:39 pm Teema: |
|
|
Oskab keegi veel kiita Handimani e-sigaretti? Üks tuttav ostis,nüüd 5 päeva kasutanud,ütles,et ainult 2 korda laadinud ja jumala okei...aga kas keegi on seda pikemalt kasutanud? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
|
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 6:01 pm Teema: |
|
|
kui ma ei eksi siis Handimanis müügil NICOREXI toode.
Stardi komplektis (e-sig., USB laadia, 39 eur.) on 1100mAh. aku mis täitsa vabalt peaks hoidma kahte päeva pahvimist.
Endal Skay Smoke (poolteist kuud) 650mAh. ja pidas vastu poolteist päeva, pahvisin üsna kõvasti sest ei saanud laksu kätte. Tavasuitsu läks ikka 30tk. päevas ja kõige väiksema niko. tõrva ja vingugaasi sisaldusega.
Veidi mängisin vedelikutega mis sisaldavad nicot. ja nüüd vabalt hommikust kuni järgmise päeva õhtuni ja ööseks laadima.
Kedagi ei reklaami, ja saan midagi soovitada e-sig suhtes. Ise juba päris palju lugenud nii vene kui eesti foorumid läbi. Küsige julgelt. |
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 6:36 pm Teema: |
|
|
Tänud info eest, nüüd tean, kust Viljandist nikotiiniga vedelikke küsida saab.
Handymannis on siis Nicorex toodang, aga SkySmoke huvilistel tasub SuperAlkot külastada ( vana Liiwi pood Säästuka taga ). Sealt küll nikotiiniga vedelikke ei saa, aga e-sigaretid täitsa olemas.
Kuidas muidu see Nicorex vedelikk on? Olen proovinud odavaid, need on ikka jube saastad, samas SkySmoke omad on meeldiva maitsega ja hea aroomiga ( Medium nikotiini sisaldusest räägin ). _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
|
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 7:08 pm Teema: |
|
|
SuperAlko ( vana Liiwi pood Säästuka taga ) muub täis komplekte üsna kallilt (vaadates netis SkySmoke). Aga SkySmoket netist tellida eriti ei soovita. Kirjas neil tärneaeg 2 - 5 päeva, mina ootasin 9 päeva, juurde mittu kurja kõnet.
Stardikatel igal pool sama hind.
Vedeliku kohta nii palju et SkySmoke ja NICOREXi vahel on üsna tihe konkurents, selest tuleb ka kvaliteet. Aga kõik on maitse asi.
SkySmoke st meeldisid õun ja melon. NICOREXil on hea mboro, tubakas, kirs ja vaarikas. Need on need mida sain proovida mitte võrrelda (peale mboro - NICOREXil oli parem).
Veel väga palju sõltub auristist - palju takistus ja volte, aga seda kuskil kirjas pole. |
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 7:21 pm Teema: |
|
|
Endal Ce4 aurustaja ikka.
Kas sealt musapoest saab küsimise peale ainult või on valik ka kuskil nähtaval?
Mis see hind seal olla võib?
SkySmoke vedelik 20ml maksab 15eur. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
|
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Sept. 17, 2013 7:41 pm Teema: |
|
|
Ce4 minule meeldib ka, hea paks aur ja maitset annab edasi hästi. Enne oli EGO-T, jama igat pidi oli nendega (2tk. täis komplektis), juba pea õhtal mõlemad. Suutsin ühte remontida 2 nädalat peale ostmist, toimib aga ikka halvem kui Ce4.
Hind nagu netis 8 eur. 10ml.. Niko. sisaldusega on kolm erinevat sorti : sinine kork(väikse sisaldusega), Must kork (keskmine) ja pruun kork (strong).
Valjas neid ei ole, pead ilusti küsima. Hea kui tead mida tahad, aga müüa (meesterahvas) oskab soovitada ja kirjeldada maitset.
Soovitus: Osta kolm vahet pole millist vedeliku ja saad Ce4 aurusti tasuta. Müüa võib ,,unustada,, aurusti aga Sina ütle seda http://www.nicorex.ee/3-e-vedelikku--tasuta-atomiseerija/ |
|
Tagasi üles |
|
|
masinist Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Sept. 18, 2013 12:32 pm Teema: |
|
|
Eelmisel nädalal korjati ära millegipärast kõikidest Tartu poodidest nikotiiniga vedelikud, ning põhjust ei osanud müüja öelda, lohutas, et paari päeva jooksul peaks asjad laabuma, kas tahetakse tõesti ainult läbi apteekide müüma hakata. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
|
Wolf123 Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Sept. 18, 2013 5:01 pm Teema: |
|
|
Minuteada ei tohi poed nikotiiniga vedelikku müüa jah, tehti seda ja tehakse ka edaspidi letialt. Eraisikud on teine asi, neid ei keela hetkel keegi.
Läbirääkimised siseministeeriumiga käivad, kuid kui need läbi ei lähe, siis vast tõesti ainult kas neti teel või apteegist. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
|
|