Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cartman Vana tuttav
Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 2:49 pm Teema: padrunvõtmete kpl |
|
|
jagage oma kogemusi v tedmisi milline , mis firma jne komplekt on vastupidav jne. vaja omale soetada a ei taha mingeid kataloogi komplete, olex vaja vastupidavat mille padrunid ei läex puru ka suuremate jõududega. eriti hea olex konkreetne koht v komplekt kohe näidata. palux kataloogi ja selliste kohtade kaupu mitte näidata, yhesõnaga aint profitööriistad |
|
Tagasi üles |
|
|
masinist Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 2:58 pm Teema: |
|
|
Mannesmann on väga kvaliteetne tegija, viljandis saab seda vist Kaprist tellida/osta. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
|
Alex Vana tuttav
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 6:07 pm Teema: |
|
|
stokkeris on suur valik kvaliteettööriistu...osadel isegi eluaegne garantii.olen ka ise sealt mõned asjad ostnud paraku firmat ei mäleta.ja hinnad on ka muidugi kvaliteedile vastavad. _________________ BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
|
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 7:26 pm Teema: |
|
|
Mis hinnaklassiga yldse hakkavad pihta normaalsed võtme- ja padrunikomplektid . Olen kah siin ja seal hiilinud, kuid ei julge osta, äkiste satub pasa otsa. Müüad räägivad ju iga asja kohta, et see parim |
|
Tagasi üles |
|
|
cartman Vana tuttav
Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 7:38 pm Teema: |
|
|
seepäst tahangi just teada kogemustest mitte poodide reklaamidest. hinnas kaldun arvama et umbes 2 kilo kanti kpl |
|
Tagasi üles |
|
|
Alex Vana tuttav
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 7:41 pm Teema: |
|
|
no mina ostsin stokkerist padruniotsa mis maksis 155 eeku...komplekst peaks jah sinna paari kilo kanti jääma... _________________ BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
|
|