open
 KKK   Otsi   Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid   Registreeri   Profiil   Kontrolli, kas on uusi sõnumeid   Logi sisse 

Fiat 127 Stella

 
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Kasutajate autod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 4:45 am    Teema: Fiat 127 Stella Vasta viitega

See on siis minu hobi. 86 aasta :D 33kw 903cc auto soetati perre ema kasutusse üle 10 aasta tagasi. Ikka hea tüki aega valisid vanemad sama liigi (st. stella) erinevaid isendeid. Väljavalitud auto (krt 8000 raha maksis ) kiskus paps kohe laiali, lasi keevitada karbis oleva augu, värvis, toppis uue kihi mastiksit ja tegi sada imet veel. Ühesõnaga heas korras pill sai.
Aastaid hiljem südatalvel panin auto soenduseks käima nagu ikka. No sidur alla, käik välja, võti sisse ja käima. Pöörded kuidagi peal nagu, paps hõikas, et no lase sidur lahti. Ma automaatselt lahti ja plaks garaa¾i seina. Kogemus juures, et piisava miinuskraadiga külmub kasti õli niiviisi, et käik välja ei tule... Jutu point see, et kuigi auto ilusti korda sai, ajasin veel mõni nädal tagasi tiiba sirgu - ei olnud piisavalt hea minu jaoks.
Sama aasta suvel sai auto mootor kappremondi. Sai valmis ja töötas korralikult. Kohe järgi sai keretööd, mis jäid pooleli, kuna paps jäi kopsupõletikku. Ja nii see auto jäigi aastateks õue katuse/presendi alla seisma...

Alex ajas aga oma renoo (vot oli auto alex, eh? ) ja toonase "tuunigu vaimustusega" ka mulle kohutava auto isu peale. Lisaks veel ka igast tuunimissugemetega arvutimängud. Muidugi oli sel ajal kohutav rahanappus ja ega ei olnud meeldivat autotgi siis. Järsku tuli meelde, et katte all on üks vana fiat (nigu Teedul), läksin tegin juttu, et vahest saan endale. Sain aga hoopis pulkadeks kisutud Stella - seda õnne ja rõõmu ei ole lihtsalt võimalik sõnades edasi anda.

Esimese hooga sai rooste salongist välja nühitud/krunt peale lastud ja veelgi rohkem pulkadeks kisutud. Appi tulid ka Kaisa ja Alex (suurimad tänud BTW), kelle mersuga sai see sitahunnik välja tõmmatud ja küllili keeratud, seega sai põhi üle vaadatud (väga hästi säilinud), puhastatud ja paar kihti mastiksit tõmmatud. Lahti said päästetud ka kinniroostetanud rattad, et pilli saaks mööda aeda ringi lükata. Õnneks keevitus kodus, ja supper keevitaja ka siin käepärast võtta.

Teise hooga sai kere välimise poole kallale karatud ja seda korrigeerima hakatud. Selle suve veetsin põhiliselt uksi, luuki ja kabotet nühkides. Ilusaks said tehtud ja kõik koopaääred (kuradi ränk töö oli)

Selline oli kere:

http://www.hot.ee/co1b1ra/1.jpg
http://www.hot.ee/co1b1ra/2.jpg

Sügisel sai terve auto veel 2 kihti "Podklad Akrylowy" krunti selga. Nüüd siis käivad keretööd vol 2. Ehk kohad, mis mind häirivad ja enne krunti olid variatud. 300sega lihvitud. Sellega valmis saan, siis sama krunti juba kolm potti ostetud ja ootavad peale laskmist.

Ma tean, et asi on väga kaua aega võtnud, kuid nagu ma ütlesin, ei ole tegu peale suruva tööga, vaid hobiga, mida teen innukalt ja hoolikalt. Aega võtab ka see, et autot ehitan suht nullist ja väga paljude modifikatsioonidega, mistõttu veedan palju aega nö "kodutööd" tehes. Paras tüütus on ka auto salongi elementide välja otsimine ja mõtlemine, et mis junn see on ja kas seda ikka on vaja külge kruvida.

Tuleviku plaanidest (nagu teadagi) ei ole mõtet rääkima hakata enne, kui asi tehtud. Üks on siiski kindel värv tuleb selga nii, et esimene ots punane ja tagumine sinine triibuga, mitte hajutatult. Üle läpaka ekraani silman hunniku esemeid, mis ajapikku auto tarvis ostnud olen - tõrvamatid, fiiberantenn (mul on mingi haige kiuks, mille kohaselt antenn sobib autole ainult katusele, taha ossa ja keskele). Rull toonkilet, mingi lambi puldiga makk - ei ole isegi pakist välja võtnud. Raudselt mingi krapp. 2 15" üpris võimsat Rockford Fosgate subsi, 6*salongi kõlareid, 20 M jämedat juhet, 2*elektriakna moorit, krunti, mingi ruut pleksiklaasi, alumiiniumvõrk, klaasriie, vaik. Tartu garaa¾is on valmis ülevaatamist vaatamist vajav 5 uno kast, 2 istet ja 1,5*10m kunstnahka ja nii mõnedki vajalikud kellad.

Jõuallikas on veel sisse sõitmata 903cc ja sellest ega uuest mootorist rohkem ei kommentaari.

Viimaseks paljuesitatud küsimus - miks ikkagi Fiat 127. Tavaliselt vastan, et miks opel, bmw, audi või dodge? Mulle meeldivad meeldivaks välja kujunenud 5-6 masinat, kuid ühtegi neist veel osta ei jõua isegi kõiki asju maha müües ja pangalaenu võttes. Stella annab meeletu enesearendusvõimaluse ja tohutu töömahu. Ja nagu kogemus nüüd näidanud on - enne käin jala, kui soetan auto, mis ei istu


Viimati muutis seda co1b1ra (Laup. Jan. 06, 2007 3:54 am). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 4:48 am    Teema: Vasta viitega

Krt. Vaatan ja imestan. Elu pikk tekst tuli. Ma ei saada isegi naikadele nii pikkasid kirju
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
masinist
Vana tuttav


Liitunud: 14 Märts 2006
Postitusi: 401
Asukoht: mujal

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 10:16 am    Teema: Vasta viitega

Pildil tunnen viiratsi ära, teie peres vist ka see vana kadett, vot see oleks masin, millest kena hobikas ehitada,aga muidu jõudu ettevõtmistes.
Kuna kere juba nii paljaks roogitud, siis tuleb korralikult ja kvaliteetselt lõpuni teha ja enne kokkupanekut hoolikalt igast lahendused läbi mõelda.
Edu igatahes.
_________________
C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Alex
Vana tuttav


Liitunud: 6 Märts 2006
Postitusi: 1128
Asukoht: Tallinn-Viljandi

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 12:43 pm    Teema: Re: co1b1ra - Fiat 127 Stella Vasta viitega

co1b1ra kirjutas:
Alex ajas aga oma renoo (vot oli auto alex, eh? ) ja toonase "tuunigu vaimustusega" ka mulle kohutava auto isu peale.


Said ka lõpuks siia teema valmis.Igaljuhul müts maha sinu ees ja jõudu jaksu edaspidiseks!Loodame et tuleb midagi ilusat.
_________________
BMW 318Ci
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Kessu
Satub siia tihti


Liitunud: 16 Apr. 2006
Postitusi: 135
Asukoht: paalalinn

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 1:11 pm    Teema: Re: co1b1ra - Fiat 127 Stella Vasta viitega

co1b1ra kirjutas:
Appi tulid ka Kaisa ja Alex (suurimad tänud BTW), kelle mersuga sai see sitahunnik välja tõmmatud ja küllili keeratud, seega sai põhi üle vaadatud (väga hästi säilinud), puhastatud ja paar kihti mastiksit tõmmatud. ad Akrylowy" krunti selga. Nüüd siis käivad keretööd vol 2. Ehk kohad, mis mind häirivad ja enne krunti olid variatud. 300sega lihvitud. Sellega valmis saan, siis sama krunti juba kolm potti ostetud ja ootavad peale laskmist.
ei no pole tänu väärt, aga ma isegi mäletan seda hetke kui stellake tuli külili keerata...lõbus
_________________
Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 1:58 pm    Teema: Vasta viitega

To masinist: jah on küll vana kadett meil. Aegajalt ikka tiirutan ringi sellega. Papsil on naljaks komme - loeb päevi uue auto ostmiseni:D 1 a ja 2 kuud veel:D Ühelt pildilt peaks paistma audi 90. Tahtis suvel selle 7 k ära osta. Jumal tänatud, et seda ära ei ostnud. Ikka hirmus logudik oli. Aga igatahes ei jõua oodata pilli enda valdustesse.
http://www.autohaus-rogen.at/chevrolet/tuning.html Paistab olema originaali tehud härrasmehe auto.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
teet001
Vana tuttav


Liitunud: 30 Märts 2006
Postitusi: 839
Asukoht: London, United Kingdom

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 3:05 pm    Teema: Vasta viitega

jõudu jaksu ja kannatust fiatiga
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
kaspar
Vana tuttav


Liitunud: 6 Märts 2006
Postitusi: 1372

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 3:17 pm    Teema: Vasta viitega

Väga kiitustväärt ettevõtmine! Ja au ja kiitus sulle, et ehitad sellist teistsugust autot. Ega korralikku sellist vist tänaval ei näe? A see kadett on see oran¾, mis Viljandis vahel liigub?
_________________
Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 5:18 pm    Teema: Vasta viitega

To kaspar: meie kadett on jah oranz-kollane ja vist aastast 76. Tegu on suhteliselt ainulaadse ja segamini ajamatu autoga. Paps ikka viriseb, et ära linna mine - pärast kõik küsivad mis sa õhtul linnas ringi ajasid, noka kombed külge võtnud?

Aga kannatust leidub auto ehitamisel ikka kõvasti vaadates palju aega juba ehitanud olen. Vähemalt saab kunagi elu lõpus tagasi vaadata ja kätt südamel hoides mõelda, et olen vähemalt korra elus olnud tuuner (ja loodetavasti ka streetracer).

Mina ei ole viimase 10 aastajooksul enda silmaga ühtegi teist stellat näinud. Üks on siis nüüd veel välja ilmunud - http://www.carrating.org/car.php?14365 Paraku ei lähe minu visiooniga mitte kohe kokku.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Renka
Vana tuttav


Liitunud: 2 Aug. 2006
Postitusi: 333

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 6:01 pm    Teema: Vasta viitega

....

Viimati muutis seda Renka (Esm. Dets. 09, 2013 7:17 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
kristjan
CCV Guru


Liitunud: 5 Märts 2006
Postitusi: 758
Asukoht: Tartu/Viljandi

PostitusPostitatud: Püh. Dets. 31, 2006 6:48 pm    Teema: Vasta viitega

lükka aastaarv ka teemasse
_________________
Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu


Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
S4
Vana tuttav


Liitunud: 15 Nov. 2006
Postitusi: 838
Asukoht: viljandi lahedal

PostitusPostitatud: Esm. Jan. 01, 2007 6:24 pm    Teema: Vasta viitega

enda vanamees ostis ka eesti aja alguses soomest stella,kova pill oli sai see siis onule maha parseldatud,tema soitis sellega vist 5 aastat ja nyyd vist viimased 5 seisis kuuri all,kuni me onupojaga sellele torud sisse toppisime ja pari rajal lilleks soitsime Nii et ei saa oelda et pole viimased 10 aastat sellist isendit viljandis naind.
_________________
Sõduautode remont ja keevitustööd.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
siim
Satub siia tihti


Liitunud: 16 Juun. 2006
Postitusi: 219

PostitusPostitatud: Kolm. Jan. 03, 2007 3:08 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=1103887

1600.- eest vast varuosasid kuhjaga.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
S4
Vana tuttav


Liitunud: 15 Nov. 2006
Postitusi: 838
Asukoht: viljandi lahedal

PostitusPostitatud: Nelj. Jan. 04, 2007 8:44 pm    Teema: Vasta viitega

see pole stella varjant,tava 127 peaks olema
_________________
Sõduautode remont ja keevitustööd.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
siim
Satub siia tihti


Liitunud: 16 Juun. 2006
Postitusi: 219

PostitusPostitatud: Nelj. Jan. 04, 2007 8:45 pm    Teema: Vasta viitega

seda jah, aga 100% ulatuses nad ikka erinevad pole ju?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
S4
Vana tuttav


Liitunud: 15 Nov. 2006
Postitusi: 838
Asukoht: viljandi lahedal

PostitusPostitatud: Nelj. Jan. 04, 2007 8:46 pm    Teema: Vasta viitega

mootor ja kast sama vist moni yksik erinevus veermikus on ,aga stellal tuled jne teised
_________________
Sõduautode remont ja keevitustööd.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Laup. Jan. 06, 2007 3:47 am    Teema: Vasta viitega

Nii. Kiired ajad mul pole internettigi jõudnud. Tava Stelladel on jah mootor ja kast samad peal. Selline 1600 kroonine mul siin mädaneb õues. Muidu vb ostaks aga originaal veermikuosade, kasti ja mootoriga ei ole mul mitte midagi teha kahjuks. Survelaagritest kolvirõngasteni on pööningul varuasasid originaali jaoks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kristjan
CCV Guru


Liitunud: 5 Märts 2006
Postitusi: 758
Asukoht: Tartu/Viljandi

PostitusPostitatud: Laup. Jan. 06, 2007 3:53 am    Teema: Vasta viitega

co1b1ra kirjutas:
Nii. Kiired ajad mul pole internettigi jõudnud. Tava Stelladel on jah mootor ja kast samad peal. Selline 1600 kroonine mul siin mädaneb õues. Muidu vb ostaks aga originaal veermikuosade, kasti ja mootoriga ei ole mul mitte midagi teha kahjuks. Survelaagritest kolvirõngasteni on pööningul varuasasid originaali jaoks.


pane aastaarv teemasse :P
_________________
Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu


Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Laup. Jan. 06, 2007 3:56 am    Teema: Vasta viitega

Panin siis aasaarvu. Võik 1 aasta vanem olla, siis oleks aastaarv mulle vastuvõetav. Muide naljaks on ehitada autot, millest iga tüki mis külge paned maksab vähemalt sama palju kui auto ise
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaspar
Vana tuttav


Liitunud: 6 Märts 2006
Postitusi: 1372

PostitusPostitatud: Laup. Jan. 06, 2007 6:14 pm    Teema: Vasta viitega

co1b1ra kirjutas:
Muide naljaks on ehitada autot, millest iga tüki mis külge paned maksab vähemalt sama palju kui auto ise


Ma olen seda tunnet kogenud ja tõenäoliselt kogen ka edaspidi.
_________________
Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
comma
Vana tuttav


Liitunud: 6 Märts 2006
Postitusi: 385
Asukoht: ida narva no

PostitusPostitatud: Teis. Jan. 09, 2007 9:13 pm    Teema: Vasta viitega

kuna paps sul juba uue auto ostab no ja kadetti mulle parseldab äkki aga edu ehitamisel.
_________________
M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
teet001
Vana tuttav


Liitunud: 30 Märts 2006
Postitusi: 839
Asukoht: London, United Kingdom

PostitusPostitatud: Esm. Apr. 23, 2007 8:47 pm    Teema: Vasta viitega

midagi huvitavat ja mõtlemisainet
igapäev selliseid pakkumisi ei tule

http://www.priidu.pri.ee/fiat/viewtopic.php?t=629
_________________
Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Sander
Vana tuttav


Liitunud: 15 Apr. 2007
Postitusi: 365
Asukoht: Viljandimaa

PostitusPostitatud: Esm. Apr. 23, 2007 9:01 pm    Teema: Vasta viitega

Väga korralik auto paistab olevat.Edu edaspidiseks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
co1b1ra
Satub siia tihti


Liitunud: 11 Juul. 2006
Postitusi: 249

PostitusPostitatud: Esm. Apr. 23, 2007 11:32 pm    Teema: Vasta viitega

To Teet - mul täitsa selline asi juba siin Tartu garaa¾is vedelemas Ei ole teist veel õieti näppima saanud hakatagi, kuna selleks vaja tiba sissetulekuid suurendada. 2 auto korraga ehitamine = nuudlid, kartulid, igasugu ärid ja pidev imestus, et kuhu see raha kaob

To Sander - tnx. Suht korralik jah, muidu ei oleks viitsinud ette võttagi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Kasutajate autod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Te ei saa vastata siinsetele teemadele
Te ei saa muuta oma postitusi
Te ei saa kustutada oma postitusi
Te ei saa hääletada küsitlustes


Vajutage siia, et minna tagasi klubi esilehele

Car Club Viljandi © 2024