open
 KKK   Otsi   Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid   Registreeri   Profiil   Kontrolli, kas on uusi sõnumeid   Logi sisse 

Ãœle-Eestiline 40 tunnine autoorienteerumine

 
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Ãœritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
markku
Vana tuttav


Liitunud: 26 Märts 2006
Postitusi: 815
Asukoht: Viljandi

PostitusPostitatud: Esm. Mai 28, 2007 12:41 am    Teema: Ãœle-Eestiline 40 tunnine autoorienteerumine Vasta viitega

Tsiteerin::
nii.. teen siis lõpuks selle otsa lahti, sest et..Smile vähemalt on teema olemas, saab kuulda arvamusi ja ettepanekuid ja samas ka ise lisada, sest see fail mis me koostasime läks siis kaotsi nagu enamus teist teab.

igatahes.. kuupäevad.. august 18-19

OSALEMISTASU: juulikuu etapi seisuga üldliidri kohal olev tiim saab hakkama 400 krooniga per tiim ja ülejäänutele 600 krooni per tiim. (üldliider saab peale juuli etappi 200 eeku tagasi kui seis muutub). alates juulist regamine tiimi kohta 700 krooni.

REGAMINE: nagu orienteerumistel olen rääkinud, siis üritus toimub juhul kui meil on selle aasta juuni kuu viimaseks päevaks laekunud vähemalt 20 meeskonda. vastasel juhul üritus ei toimu ja tuleb tavaline tallinna autoori ning raha makstakse kõigile maksnuile tagasi!

VÕISTKONNAD: võistkonnas PEAB olema VÄHEMALT 2 isikut, kellel on juhiload ja õigus antud autoga sõita. enne starti üritame kontrollida üle ka kõikide autode kehtivad ülevaatused ja kindlustused ning vajadusel ka volitused nii, et arvestage palun sellega ka, kuna tegu on siiski piisavalt mastaapse üritusega:)
võistkonnas võib olla maksimaalselt 7 inimest.

START/FINISH: ajad veel täpsustamisel. ma ei mäleta täpselt kuidas me kokku leppisime. Arvatavasti tuleb ka niiöelda vahefinish, kus kõik rahvas näiteks laupäeva 00:00'ks kohal peab olema. Ning kohustus on seal paigas viibida kella 6:00'ni hommikul. saab rahulikult süüa, muljeid vahetada, magada. arvatavasti saab see koht olema kesk-eestis.

PUNKTID JA PILDISTAMINE: punkte peaks tulema ligikaudu 400, vähemalt sellega oleme arvestanud, ja kui tuleb rohkem, pole ka hullu.
Piltidel peab olema kui ma nüüd õieti mäletan, vähemalt 1 tiimi liige, kuna siis saab keegi natuke puhata ka. ja sellel ühel tiimi liikmel kes on pildil, peab loomulikult olema ka kontakt punktiga nagu ikka:)

TULEMUS: autasustamine nagu ikka. karikasarja punktide jagamisega peab nüüd veidi mõtlema, et kuna see on "veidi" suurem üritus, et kas anda topelt või jätta samaks.. peab mõtlema veidi süsteemi üle:)



http://autoori.pri.ee/foorum/viewtopic.php?t=100
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Car Club Viljandi -> Ãœritused Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Te ei saa vastata siinsetele teemadele
Te ei saa muuta oma postitusi
Te ei saa kustutada oma postitusi
Te ei saa hääletada küsitlustes


Vajutage siia, et minna tagasi klubi esilehele

Car Club Viljandi © 2024