|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Märts 12, 2009 9:54 pm Teema: BMW 323i Coupe 1997 |
|
|
niisiis sai kupee peale üle mindud ja õnnelikuks valituks osutus järgmine isend.
Keretüüp: E36 Coupe
Väljalaskeaasta: 1997
Mootori töömaht: 2.5L
Mootori võimsus: 128kW
Käigukast: automaat, ei tea käikude arvu, aga küllap siis 5 , re¾iimidega
Värvus: Madeiraviolett metallic.
Lisainf: El. aknad, el. peeglid soojendusega, kliimaseade, veojõukontroll, toonklaas, LSD differ, Signalisatsioon (mahuanduriga, raputusanduriga, kaldeanduriga) Immobilaiser, 2x turvapadjad, comfort istmed-poolnahk, sportsummuti, bmw M3 tagavedrud -15mm madaldusega.
ei oska eriti midagi masina kohta öelda veel kuna olen temaga napp 100 km alles sõitnud, aga siiani muljed positiivsed, auto ei kolise ega logise, veidi pindmist roostet leidub, aga kättevõtmise asi, häält teeb looma moodi ja edasi läheb samuti väga hästi :) kui keegi trehvab viljandi vahel, siis võib uudistama tulla kui huvi pakub, vastutasuks tahan muidugi teie masinat ka uudistada
praegu vaid üks pilt, mis on sügisel tehtud, sest endal ei ole digikas käepärast, lisan varsti uusi pilte :) tahtsin lihtsalt ära mainida, et punasega mind enam anttila parklast ei leia
 _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel
Viimati muutis seda m6nu (Püh. Märts 15, 2009 5:53 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Märts 13, 2009 12:36 am Teema: |
|
|
Sa oled see vend kes täna bussika taga sõõrikuid tegi? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Märts 13, 2009 11:46 am Teema: |
|
|
6 käiguline automaat? pole kuulnudki et sel ajal tehti selliseid ... a noh ju ma eksisin .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 1:00 pm Teema: |
|
|
6 käigune ta tundub olevat jamh, ega ma ise ka kõike veel ei tea selle masina kohta, ma vähe vanematega harjund muidu ja ringe..eei mina ei teind ma neljapäeval ei olnd linnas, reede õhtul olin küll bussika parklas pikalt, ajasin seal selle orienteerumise neiuga (Kaisa tumeda kupeega) juttu ja leidsin juba uued tuttavad ka miski bemmiga mingid jaurasid samal ajal veel fuutbäägi mängida vms seal keset platsi  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 1:17 pm Teema: |
|
|
irv, fuutbaagi mängisid mul tuttavad :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 2:19 pm Teema: |
|
|
mingid patsaanid seal olid jah täna võibolla liigun ka linnapeal, ja auto tunneb ära ka selle järgi et juhipoolse tagatiiva peal kiri "tangin ainult favoras" selline kleeps ühel 316 kupeel ka sama kohapeal, aga usun, et eristatakse ikka..
unustasin mainida, et autol xenonid ka, aga udutuledes hetkel, kel huvi H1 xenode vastu, siis astugu ligi, need müügis :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 10:38 pm Teema: |
|
|
Millest see 128 kw-d tuleb.
Originaalis peaks ikka 125 olema  |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:17 am Teema: |
|
|
ilmselt koonusfiltrist ....  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mac Aktiivne külaline
Liitunud: 26 Märts 2008 Postitusi: 43 Asukoht: viljandi, tallinn
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 11:25 am Teema: |
|
|
128 kw tuleb kleepekast tangin ainult favorast
6 käiku automaat, kahtlane jutt. Antud isendil kas 4 või 5 käiku automaat. 6 käik rakendub ilmselt siis kui masin nööritosas (väga ökonoomne muideks).  |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 11:52 am Teema: |
|
|
Mac kirjutas: | 128 kw tuleb kleepekast tangin ainult favorast
6 käiku automaat, kahtlane jutt. Antud isendil kas 4 või 5 käiku automaat. 6 käik rakendub ilmselt siis kui masin nööritosas (väga ökonoomne muideks).  |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:21 pm Teema: |
|
|
ärge küsige, ma ei tea nii väga autodest passis on igatahes 128 kW :P kasti kohapealt ei oska ka muud öelda kui et eelmine omanik seletas, eelmisel masinal oli 5 ne kast, ja siis olid ka numbrid seal P de ja N de juures 123, aga sellel 234, ei tea, see mudugi ei näita vist midagi, aga igatahes oma mootori kohta on öko küll. kes ja kus juba favora kleepsu märgata jõudis?  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:25 pm Teema: |
|
|
aa..oih, ise kirjutasin, et kleeps peal ju eksisin kirjaga, kleeps sai autole peale ja hoopis "Tangin favora tanklas" väike promo ;) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:38 pm Teema: |
|
|
No 6ne automaat ta nüüd küll pole. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:46 pm Teema: |
|
|
ma ka suht kahtlen ... kuni 2006 või 2007 on kõikidel bemaritel viiesed kastid, uus vist tuli 7ene .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 5:49 pm Teema: |
|
|
olgu kui see kõigile rahu annab, siis ju ta ei ole, nagu ma ütlesin, ma tõesti ei tea ise niipalju sellest tehnilisest poolest, olen loetud päevad vaid autoomanik ja alles avastan hoolega. igatahes nii või teisiti edasi ta liigub ja käike vahetab, see minu jaoks põhiline :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 7:20 pm Teema: |
|
|
noonii, esimesed paar pilti ka minu käeläbi, auto veidi porine ja ootab ilusat ilma, et poleerida saaks, aga vähemalt annab ettekujutuse, millega liigun :)
väike favora promo
siin sõbra audi ka peal, aga lihtsalt väga meeldib see pilt
märgid kulunud, aga ehk leian uued kuskilt
 _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:08 pm Teema: |
|
|
Lahtise pagassi ja kapotiga jäi pilt veel tegemata  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:16 pm Teema: |
|
|
kui see oli irooniaga öeldud, siis vabandan, et pilte niipalju, aga väike viamustus ikka oma esimesest kupeest. juhul kui ei olnd, siis seletuseks ütlen, et pagass oli veidi pahna täis, aga kapotialuse pildi oleks võind küll teha aga usun, et kõik teavad, milline rida 6 välja näeb  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:19 pm Teema: |
|
|
Palun eemalda see tuuning über sumps vms, need torud vähemalt, mis välja paistavad. see on rõvdus, anna andeks kui sind solvasin, kuid see ei ole enam kena ... teevad seda rõvedat l2risevat häält ka veel? |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:24 pm Teema: |
|
|
ei solvand :) mõtlesin ise ka jah tavalise vastu vahetamise peale, muidu oleks viisakamad, aga jah otsad nagu üles suunatud, see koos pütiga ühes, tegu jah selle sportpütiga, mis teeb seda madalat üminat, otseselt plärinat ei tee. kui rahaseis parem või mõni tahab vahetada, siis muudan ära :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:40 pm Teema: |
|
|
Summutaja ja märgid uued siis ok  |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 9:52 pm Teema: |
|
|
jah, vaatan algul vast lammarid läbi, ehk leiab sealt korralikud märgid, uusi oskasin vaid autoaidast küsida, aga seal ei olnud. summuti jah.. eks näis, vb vaid ots teistsuguseks teha, või kui keegi korralikku originaalpütti pakub, siis ehk vahetan jah ära tänud kriitika/kommentaaride eest :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 10:01 pm Teema: |
|
|
Jep, summuti ja märgid külge ning täitsa soliidse kupee saab.
Kupee on ainus kena versioon kolmestest imho.
Mis plaanis muidu?
Väheke motivatsiooni:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 10:02 pm Teema: |
|
|
märgid võta UM'st ... aftermarket kama on kehva |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 10:04 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Palun eemalda see tuuning über sumps vms, need torud vähemalt, mis välja paistavad. see on rõvdus, anna andeks kui sind solvasin, kuid see ei ole enam kena ... teevad seda rõvedat l2risevat häält ka veel? |
Tahtsin täpselt sama öelda. Ja pealegi ei usu, et auto minek ja lärmi suhe paigas on. Pigem selline "all show, no go".
Kui jah ilusa summuti ja uued märgid saaks, oleks päris viisakas ja ilus juba  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 23, 2009 10:23 pm Teema: |
|
|
eks uurin märkide kohapealt.
sumps jamh.. nõus, välimus pole just silmarõõm. müra ja mineku suhte pealt ei oska öelda, rida 6 teebki kõva häält sportpütiga, samas päris no-go ei ütleks, minujaoks on minekut piisavalt, ei leiagi, et esimeste isiklike autode seas peaks mõni veel võimsam pisike olema, ei oma eriti pikka sõidustaa¾i, sain alles 20, minu silmis siin autot küll minu jaoks, eriti veel minekut.
plaanide kohta vara veel rääkida, eks näis seda kui rahaseis paremaks läheb, veljed tahaks kindlasti midagi etemat ja M esistanget olen ka juba kaua sihtinud, aga kas ka tõesks saab, eks aeg näitab. _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
KiwA Satub siia tihti

Liitunud: 1 Apr. 2008 Postitusi: 147 Asukoht: Viljandi, Valga
|
Postitatud: Laup. Märts 28, 2009 10:25 am Teema: |
|
|
minujaoks see M esistange midagi erilist ei ole.. tavalise 3-se oma sobib kõige paremini ikka sinna (see muidugi minu arvamus) enamustel kupeedel M spoilerid külge kruvituf.. autot otsisin, siis oli neid tavalisi ikka vähe... mul endal plaanis M küljelaiendid ainult panna sinna külge..oma kupeele muidugi..:P _________________ Tänast tööd ära viska homse varna, ülehomme on ka päev! |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Mai 05, 2009 3:37 pm Teema: |
|
|
selle teema võib samuti lõppenuks lugeda, auto elas üle ühe kehva päeva enda ja minu jaoks ja nüüd sõidan järgmise masinaga. Aga kokku võtaks selle teema nii, et hea masin oli :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Mai 25, 2009 4:34 pm Teema: |
|
|
Kui.on automaat kast,siis on tal neli käiku. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|