Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
paadimees Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 12:12 pm Teema: automaatkast |
|
|
kelle poole poorduda automaatkasti murega või peab kohe tartu minema?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 12:18 pm Teema: |
|
|
Kõige lihtsam arvatavasti mõnda teenindusse
A mis autoga muidu tegu? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 12:22 pm Teema: kast |
|
|
a6 ja linnaautosse ma ei lähe, kuna mul seal eelmise volkariga pahad kogemused, nad ei suutnud 2 kuud vanal autol puksi vahetada vaid keerasid selle vell hullemini p-sse. Tallinna hooldus vandus neid seal ikka pikalt.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 8:49 pm Teema: |
|
|
hmm... sõidad tartu poole, vana võidu teenurgast mööda mis seal saeveski juures on, seal peaks mingi paarisaja meetir pärast miski kollane maja vms tulema (suht üksik maja kohe teeääres vasakul) , seal on üks tegelene kes remondib AT kaste....
endal senaatoril käis 2 x kast seal remondis... kujutan ette,et vanemad remondimehed oskavad sulle nr jne ka leida. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Püh. Apr. 23, 2006 10:07 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 9:53 pm Teema: remondimees |
|
|
tänud ! tean seda meest küll ,ta mul kunagi tegi ka subaru sildasi- ei teadnud et ka automaadiga tegeleb. lähen homme ja kurdan oma muret |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 23, 2006 10:08 pm Teema: |
|
|
eh,üllatav,et aru said mis kohta ma mõtlesin, vv kasutan lühendina pidevalt msnis...sest korter seal :p
ma arvan,et küsi nimi ja number kah. Siis tulevikus teada kelle käest saab,kui vaja :p _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 24, 2006 10:03 am Teema: |
|
|
võin kala enno nb ka anda viljandis rohkem selliseid vanu pole kuna ta teeb esindustele ka neid kaste kaa 55903044  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm. Apr. 24, 2006 4:06 pm Teema: kast |
|
|
tänud kõigile käisin kohal ära ja sain ka infi mis mind vaevas. igastahes hommikul veel ennem hüppasin siin paarist esindusest läbi ja need ei suutnud midagi tarka õelda. peale käimist seal kala juures võtsin tema juhiste järgi pistikud lahti, puhastasin ära ja auto jälle toimib!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|