Postitatud: Esm. Mai 18, 2009 8:53 pm Teema: M: Opel Omega 94a 2,5v6
halli värvi, mootoris saaled koos, uus vänt olemas .
äkki on kellegil huvi tegeleda ,
hind 53739192 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Kolm. Juun. 03, 2009 11:25 pm Teema:
Varuosade müügist pole huvitatud? Mul samavärvi umbes omega...tuleksin ikka aeg-ajalt külla ja kruviks juppe maha....palju terve auto hinnasoov on, kuigi ilmselt minu palga juures käib üle jõu :( _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568
terve auto 5000, põhjusel,et keegi ei viitsi seda ehitada kokku ja uus auto on asemele ammu juba ostetud.
arvestades,et taoliste autode turuhind on ca 14k+ siis tasub igaljuhul võtta auto ja kokku ehitada ja kasvõi 10k müüa, jääb ikka kasumisse.
teine väntvõll on ka olemas autole , mootorit pole lahti võetud,aga õli viga ilmselt oli...
edit: üldiselt , kaalu asja tõsiselt,sest mul on endal plaan autot vb tegema hakata. seal on teoorias ainult saaled vahetada ja ilmad on sitad nagunii preagu... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Reede. Juun. 05, 2009 11:33 am Teema:
Pean selle mõtte jah kahjuks maha matma, hind on soodne-ei kurda, aga ei saa jah otseselt sellist summat ikka välja käia korraga! Kurb! _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes