Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Aug. 19, 2009 8:49 pm Teema: jutud CD-boxidest. |
|
|
Sai siis Ladasse hangitud selline asi, kuid üks anomaalia - originaalplaati hakkab kohe mängima, kuid iseküpsetatud plaate ei taha kuidagi omaks võtta. Alles, kui keerata järgmise loo peale, siis mõtleb ja hakkab tööle.. kuid siit minu küsimus, et kas Maxelli toorikud siis nii kehva kvaliteediga, et box ei taha, või ma kirjutan plaati mingi valemiga valesti?
Kasutan Nerot. Mis siis originaalplaadil teistmoodi on?
ise arvasin, et vb puudub Lead-in, kuid Nero kirjutab ka selle. müstika.vahepeal isegi mingid vanad plaadid võttis omaks. Aga siis järgmisel hetkel jälle jonnib.
tegu siis Sony XA-10B boxiga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Aug. 20, 2009 4:58 am Teema: |
|
|
vaheta toorikut ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Aug. 20, 2009 1:16 pm Teema: |
|
|
ja proovi kirjutada väiksema kiirusega. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Aug. 20, 2009 6:37 pm Teema: |
|
|
ja ka siis ei hakka võibolla mängima...
mul audi originaalbox näiteks ei suuda mängida, olen mitmeid erinevaid toorikuid proovinud....
asi selles,et osad boxid loodi ajal,kui isekirjutamine ja mp3 levinud just ei olnud ja laseri tugevus on ebapiisav.. ja ongi kõik.
damn, minu jutt käib siiski RW - kohta, isekirjutatud plaate tavalisi peaks enamus boxe ja makke siisku lugema. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Aug. 20, 2009 7:05 pm Teema: |
|
|
proovi puhastusplaati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Aug. 22, 2009 8:10 pm Teema: |
|
|
puhastusplaat on tõesti asi, mida tasub proovida.
Leits - toorikuvahetamist peaks ka proovima tõesti, sest sõbral sööb philipsi toorikut edukalt. Ma kasutangi 24x või vähem kiirust.
Aga üleeile Tartus käies tegin ennne töövestlust aega parajaks ja avastasin, et box mängib kõige paremini püsti asendis, ehk siis eelmises autos oli ta ka püsti olnud. :D
ei lugenud ka see, et tal asend "Horizontal" peal oli. Keerasin tagasi vertikaali ja panin praegu ta istme taha püsti. HAkkas plaate lugema küll, aga siiski võtab vastu kvalitseetseid toorikuid. Minu Maxell kõlbab ikka alles teisest või kolmandast loost alates. :D
tänks, mehed. :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|