Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 2:17 pm Teema: Opel Astra GSI 8v 92.a |
|
|
Juba mõnda aega kulgen siis gsi-ga. Enne samasuguse mustaga nüüd siis punasega :P
Selle aja sees mis auto minukäes olnud on (umbes 6kuud äkki?):
*Vahetatud mootor-sama 8v aga nati uuem ja korralikum. (18E nukk ja pudi padi ootavad oma järge kuna jõuab ükskord mootori tegemiseni)
*Käigukast- lühemate käikudega
*Väljalase ümber tehtud- katt eemaldatud ja teine pütt. (kollektor ootab oma aega)
*koonus-mõnusa hääle jaoks
*amordid vedrud vahetaud- all kollased reg. konid ja kw punased vedrud
*Välimuse poolest siis, iluvõrelt märk kaotatud ja esistange nati ümber tehtud ja valged veljed ka :P talveks orig veljed.
*seest on stock hetkel nagu gsi ikka, lisatud omaltpoolt el.aknad.
**igat pisiasja pole mõtet tagant järgi üles märkima hakkata ma arvan. Aga auto uueneb igal võimalusel kui rahakott järgi jõuab.

Viimati muutis seda venom (Reede. Nov. 13, 2009 3:12 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
noID Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 2:39 pm Teema: |
|
|
rohkemat juttu auto kohta, mis tehtud vms ei tahaks panna? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 2:43 pm Teema: |
|
|
esimese numbrimärgi asukoht on küll väga "õnnestunud" |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 2:56 pm Teema: |
|
|
Log kirjutas: | esimese numbrimärgi asukoht on küll väga "õnnestunud" |
See number ei jää sinna nii, on plaanis muuta. Arvatavasti ei jää ka stange selliseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 4:01 pm Teema: |
|
|
Log kirjutas: | esimese numbrimärgi asukoht on küll väga "õnnestunud" |
njah aga paratamatul on see originaal koht neil ka suht kole, otse keset molli nagu number. praegune lahendus isegi päris hea. Kuigi jah, eriti nähtav ta pole ja samuti võib ta igahetk jääda äärekivikülge. Muidu jõudu ja jaksu astraga :) pisikesed lexmauli vidinad külge ja rammu ka juures. Too mootor vähemalt hea, et vägaga pommikindel ja juppe leiab pea igast lammutusest kui vaja. Samuti poe hinnad väga minimaalsed neil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 4:08 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Log kirjutas: | esimese numbrimärgi asukoht on küll väga "õnnestunud" |
njah aga paratamatul on see originaal koht neil ka suht kole, otse keset molli nagu number. praegune lahendus isegi päris hea. Kuigi jah, eriti nähtav ta pole ja samuti võib ta igahetk jääda äärekivikülge. Muidu jõudu ja jaksu astraga :) pisikesed lexmauli vidinad külge ja rammu ka juures. Too mootor vähemalt hea, et vägaga pommikindel ja juppe leiab pea igast lammutusest kui vaja. Samuti poe hinnad väga minimaalsed neil. |
Üle äärekivide nagunii taga ei pürgi :D Selle nähtavusega on jah nii nagu on :D , norida tahaks siis ikka saaks küll :P
Aga sellepärast olengi selle mootori juurde jäänud, et see ikka mega töökindel ja odav teema. Neid lexmauli asju pole rsk saada kuskilt. Lihtsam on mõni teine parem külge sobitada kui neid otsima hakkata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Herx Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 5:13 pm Teema: |
|
|
nüüd on teada kes see talv meil linnas lund hakkab lükkama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Nov. 13, 2009 8:23 pm Teema: |
|
|
Just aga vaadates hindu hakkab paha ....äkki kergem otsida tehtud mootor või avariiline auto vms minu arust aga jõudu |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Nov. 14, 2009 9:42 am Teema: |
|
|
Eks jah kõike saab kui väga tahta, aga iseasi on see kas see selliste hindade juures ka ära tasub..Sellise raha eest ei kisu väga ostma. Parem ise midagi välja mõelda ja aretada teistest asjadest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Laup. Nov. 14, 2009 9:54 am Teema: |
|
|
See lihtsalt kõige kiiremini leitud,kui Gsi-sid omasin leidsin odavalt neid samu asju päris palju. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Nov. 14, 2009 5:18 pm Teema: |
|
|
Kui see on nö see tohutu sportpütt, mis teeb METSIKUT häält siis see imo imeb vilinal ... pointless lisa .. lõpuks viskab endal kopa ette ja haigel häirib teisi ka ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Nov. 15, 2009 11:42 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Kui see on nö see tohutu sportpütt, mis teeb METSIKUT häält siis see imo imeb vilinal ... pointless lisa .. lõpuks viskab endal kopa ette ja haigel häirib teisi ka ... |
maitse asi ja igal ühel oma arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 15, 2009 8:40 pm Teema: |
|
|
venom kirjutas: | leits kirjutas: | Kui see on nö see tohutu sportpütt, mis teeb METSIKUT häält siis see imo imeb vilinal ... pointless lisa .. lõpuks viskab endal kopa ette ja haigel häirib teisi ka ... |
maitse asi ja igal ühel oma arvamus. |
Oled vist juba kellegile ette jäänud
Tere tulemast Ussipessa CCV  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 17, 2009 12:53 am Teema: |
|
|
leitsile meeldib siin viriseda. Kui sul ei ole tumedat ideaalselt siledat bemmi oled oss ja kõik su auto küljes imeb!!!
Leits kruvi vahest ise ka auto külge midagi, siis näed, et ka palju rõõmu võib pakkuda ala sportpütt!  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 1:23 am Teema: |
|
|
Mul golf aga olen Leits-iga 100% nõus. Omasin enne G2-te, millel oli ilgetumalt suur ja vinge sportpütt. juurde ta ei andnud mitte kui midagi ning lõpuks vahetasin ta lihtsalt ära, sest lõpuks tüütas too lörin lihtsalt ära, eriti maanteel.
Ilusa tagasihoidlik summuti ots ja vaikne auto minu arust palju sümpaatsem. Ei pea ka muretsema, et terve kvartal hommikul auto käivitamise peale üles ärkab.
Muidu too astra GSI päris kena välimusega:) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 11:36 am Teema: |
|
|
Kui on tõsisem auto , samas tahe olla tänavalegaalne ja samas ka müra nautida siis hea lahendus on siin :
http://www.quicktimeperformance.com/QTEC/index.php
Minu autol on manuaalsed klapid vahel taga otsetorudelmis pütist mööda jooksevad - tahan keeran kinni,tahan ei keera - ise tehtud, hästi tehtud :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 11:58 am Teema: |
|
|
Maik, kust sa sellist jama kyll leiad?  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 6:00 pm Teema: |
|
|
silencer teeb ka oma töö ära |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 6:56 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Maik, kust sa sellist jama kyll leiad?  |
mis siin otseselt jama on :P
ega hind ei ole ülemõistuse kirves,kui elada non-estonia ja lahendus ju nupuga vajutatav... ei pea auto alla ronima võistlusel näiteks _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 8:25 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Mul golf aga olen Leits-iga 100% nõus. Omasin enne G2-te, millel oli ilgetumalt suur ja vinge sportpütt. juurde ta ei andnud mitte kui midagi ning lõpuks vahetasin ta lihtsalt ära, sest lõpuks tüütas too lörin lihtsalt ära, eriti maanteel.
Ilusa tagasihoidlik summuti ots ja vaikne auto minu arust palju sümpaatsem. Ei pea ka muretsema, et terve kvartal hommikul auto käivitamise peale üles ärkab.
Muidu too astra GSI päris kena välimusega:) |
Ma elan maal põhiliselt , et sellessuhtes ei pea keegi mu pärast ülesse ärkama hommikuti
Ainult pütt ise ei anna jah midagi juurde, terve korralik väljalaske süsteem aga juba aitab nati.
Eks ta vist pikapeale tüütab ära jah... aga mind pole veel tüütand :P ja ei ole mu meelest see hääl ka nii talumatu. Mõnele autole lihtsalt sobib selline asi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 8:29 pm Teema: |
|
|
Ei ole näinud ega kuulnud konkreetset autot, lihtsalt ma ei tea ..
Olen istunud mingis golfis (ei mäleta millises) Trt-Tln teeotsa, tollel oli mingi tohutu pütt all. Ma ei saa aru, kuidas sellega on võimalik igapäevaselt sõita :D Konkreetselt hakkab endal pea valutama
Ei midagi pahatahtlikku...
Ja Udukas sulle ka vastus: Ei ole eriline õlin2pp, selleks need remondikohad ja esindused meile loodud ongi ..
Sry for OT ja edu autoga |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 8:32 pm Teema: |
|
|
Ise pooldan küll pütte mis jäävad müratasemelt tiba kõrgemale kui stock, aga seda muidugi juhul kui pole mitte 1.1 V4 Mootor irwe Et oma 125kW V6le tahaksin küll paremat soundi põhja alla. Ahjaa, pedetuuningut taga ei aja, aga ostsin huvi pärast koonusfiltri, et tõestust saada, kas auto hääl muutub. Ja oh imet...paras vahe ikka sees.... Aga nüüd muidugi suksu talvepuhkusel _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Nov. 18, 2009 10:19 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Kui on tõsisem auto , samas tahe olla tänavalegaalne ja samas ka müra nautida siis hea lahendus on siin :
http://www.quicktimeperformance.com/QTEC/index.php
Minu autol on manuaalsed klapid vahel taga otsetorudelmis pütist mööda jooksevad - tahan keeran kinni,tahan ei keera - ise tehtud, hästi tehtud :) |
Arvad , te ylevaatuse mehed peavad seda legaalsex w, elusees ei. Nii , et mõttetu vidin. A jh vidin , mis ylevaatuse vanasid vast ei koti http://uudised.ekspressauto.ee/news/auto/article.php?id=26963559 Maik, osta ja A8 spordix _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 19, 2009 11:45 am Teema: |
|
|
ÜV jaoks on su auto ammu juba illegaalne cartman,kaasaarvatus see GSi siin ja väga paljud selle foorumi autod,kui vähegi tähti närida...
'
seega see point nagu eriti ei morjenda _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 22, 2009 2:41 pm Teema: |
|
|
kusjuures gsi´dest rääkides keegi võiks hakata tegema klaasplastist neid tagumisi veokonksu katteid. Väga väga väheselt on need olemas üldse Kindlasti kui juba oled tegmaga nii kaua sõitnud siis vaata ka tagant stange alt nurgad üle, kindlasti võib leida sealt mingi üllatuse rooste näol. Kui sul veel pole siis hangi ka 16v nahkrool :P ilgelt mõnus asi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
venom Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Veeb. 27, 2010 10:01 am Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |