Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:46 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Kakkuge siin nüüd karvu |
see on raudselt õrritamiseks tehtud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:48 pm Teema: |
|
|
loogish  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:51 pm Teema: |
|
|
sa oled ikka eriline ahv nagu sul avataris!!oled küsinud luba pildi kasutamise kohta?
igale tegevusele on tagajärg !!! 
Viimati muutis seda ex (Püh. Aug. 01, 2010 11:53 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:52 pm Teema: |
|
|
Kust saab viljandist normal automakki osta? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:56 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | loogish  |
mine arene kuskil mitte passi ainult garaazis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 11:58 pm Teema: |
|
|
t1mmu kirjutas: | Kust saab viljandist normal automakki osta? |
kas tahad uut või kasutatud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:00 am Teema: |
|
|
ex peab need a8 veljed ikka ära ostma. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:00 am Teema: |
|
|
Ei noh, kui sulle ei meeldi, siis ütle. Kui ei sobi võtan maha
Jah sel pildil on räige copyright peal. Fabulousil on õigus pildi kasutamise loa eest mögiseda. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:07 am Teema: |
|
|
no sellist värvi velge ei paneks kunagi alla.
auto jääb kuni talveni selliseks muidugi kui keegi enne ära ei osta või miskit head ideed ei teki.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:08 am Teema: |
|
|
Tegelikult ma siin vorpisin juba loweringi valmis ja tumedam toonklaaski olemas. Btw, kontrasti peab olema, minu pildil olev a'la nõme roheline velg on päris elus palju mahedam, fotokas lihtsalt ei edasta õigeid toone. Cheap shit. Ja sul on suht lähedal läbi tulla, näed ära, mida see roheline toon endast tegelikult kujutab.
Ei tule kippu ega kõppu. Karju siis kui arvad, et peaks maha võtma. Minu arust on nii coolim  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME
Viimati muutis seda DoriMaster (Esm. Aug. 02, 2010 12:20 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:19 am Teema: |
|
|
Airport Jamil
 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 7:27 am Teema: |
|
|
see oli karm üritius :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

Liitunud: 13 Juul. 2007 Postitusi: 401 Asukoht: Leiden, Holland ja ka Est
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 12:09 pm Teema: |
|
|
Oma pildi kasutamiseks olen loa andnud ;)
a sellest ju ka midagi halba ei ole, et mis ta hetkel tegi. Usas jm riikides on erksavärvilised veljed täiesti moes, isegi eri värvi on need all.
käige rohkem stancework, e46fanatics jm veebide foorumites kolamas ja uskuge, on kena ;)
edit:
üldse on siin Baltikumis selline mentaliteet, et ei taha hallist massist eriti erineda. Saksas ja läänes(euroopas siis) on üldse tuunimis stiilid hoopis erinevad kui siin. Mida erilisemalt tehtud auto, seda parem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 4:57 pm Teema: |
|
|
Fabulous kirjutas: | Oma pildi kasutamiseks olen loa andnud ;)
a sellest ju ka midagi halba ei ole, et mis ta hetkel tegi. Usas jm riikides on erksavärvilised veljed täiesti moes, isegi eri värvi on need all.
käige rohkem stancework, e46fanatics jm veebide foorumites kolamas ja uskuge, on kena ;)
edit:
üldse on siin Baltikumis selline mentaliteet, et ei taha hallist massist eriti erineda. Saksas ja läänes(euroopas siis) on üldse tuunimis stiilid hoopis erinevad kui siin. Mida erilisemalt tehtud auto, seda parem. |
Kes see hindaja on, et mida erilisem , seda parem? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 5:06 pm Teema: |
|
|
Kardan, et selline vaidlus on lõputu.
Samahästi võime vaielda BMW vs AUDI, Naastrehv vs Lamellrehv, tagavedu vs nelikvedu... IT maailmas on samalõputud vaidlused Windows vs Linux...
Seda peaks juba igaüks teadma, et kõigile ei ole võimalik meeldida ja see teema taas näitab seda. Teed omale oran¾i velje ja oled cool ja popp seni kuni tuleb täpselt sama hulk kritiseerijaid, kui on pooldajaid.
Mina teeks ja olen siiani teinud nii, nagu endale meeldib. Lugematul arvul kordi on mulle öeldud, et miks ma ei topi mingeid ulme spoileriringe ja huinaasi oma autole külge. Või, et miks ma ülevärvimisel ei lasnud märke kaotada... mispeale mina ütlen, et mulle meeldib stock, thats it. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 6:09 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldivad ka välimuselt stock pillid _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 7:11 pm Teema: |
|
|
10 inimest 10 erinevat arvamust !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 7:16 pm Teema: |
|
|
ex kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | loogish  |
selle peale samad sõnad, et mine õpi liikluseeskiri lõpuks selgeks, ma ei jõua ära vihastada enam iga kord.
Kopp ees juba sellest, et käib aind üks "ära panemine".. mõned mehed olla ennevanasti muistsel a'al normaalsed olnud... Nagu näha, siis raha teeb lolliks ja loll oma vigu tunnistada ei oska või on ego nii suur, et lihtsalt ei saa end sõprade ees häbisse jätta. Sel juhul sitad sõbrad.
Mina ka omal ajal ei hakanud selle pärast suitsu kimuma, et olla plikside seas pop ja et poistega kambas olla.. Mind see ei kottinud, olin virk ja kraps ja mis praeguseks saand on - suitsumehed panid tippajal soomes kipsi ja nüüd liisitud majad ja autod läinud ning lunivad minu käest viinaraha. Sellepärast ma küll ei põeks, kui keski keksima tuleb, et mis pilti keegi kuskil kasutab või mis värvi keegi oma veljed värvib. Mulle ka ei meeldi pisikesed tüütud kollased autod, mis ei oska korrektselt liigelda ja mille summutilörin viib viimasegi kuulmise. Oleks viimane aeg vist see auk seal kinni keevitada? A mis ma nüüd siis teen? Tulen ka keset linna karjuma, kuidas mulle kollane värv ei meeldi? Või äkki mulle ei meeldi hoopis rehvimuster? Või see, et illegaalsed xenonid keevitavad ka keset päeva otse silma? Või äkki mulle ei meeldi hoopis see, et ilm on nii pagana kuum ja pigi katab autot? Või see, et linnud ohjeldamatult roojavad siis auto peale, kui see on just äsja värskelt pestud?
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 8:56 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | ex kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | loogish  |
selle peale samad sõnad, et mine õpi liikluseeskiri lõpuks selgeks, ma ei jõua ära vihastada enam iga kord.
Kopp ees juba sellest, et käib aind üks "ära panemine".. mõned mehed olla ennevanasti muistsel a'al normaalsed olnud... Nagu näha, siis raha teeb lolliks ja loll oma vigu tunnistada ei oska või on ego nii suur, et lihtsalt ei saa end sõprade ees häbisse jätta. Sel juhul sitad sõbrad.
Mina ka omal ajal ei hakanud selle pärast suitsu kimuma, et olla plikside seas pop ja et poistega kambas olla.. Mind see ei kottinud, olin virk ja kraps ja mis praeguseks saand on - suitsumehed panid tippajal soomes kipsi ja nüüd liisitud majad ja autod läinud ning lunivad minu käest viinaraha. Sellepärast ma küll ei põeks, kui keski keksima tuleb, et mis pilti keegi kuskil kasutab või mis värvi keegi oma veljed värvib. Mulle ka ei meeldi pisikesed tüütud kollased autod, mis ei oska korrektselt liigelda ja mille summutilörin viib viimasegi kuulmise. Oleks viimane aeg vist see auk seal kinni keevitada? A mis ma nüüd siis teen? Tulen ka keset linna karjuma, kuidas mulle kollane värv ei meeldi? Või äkki mulle ei meeldi hoopis rehvimuster? Või see, et illegaalsed xenonid keevitavad ka keset päeva otse silma? Või äkki mulle ei meeldi hoopis see, et ilm on nii pagana kuum ja pigi katab autot? Või see, et linnud ohjeldamatult roojavad siis auto peale, kui see on just äsja värskelt pestud?
 | kle mario olen ammu juba tahtnud küsida kui loen su postitusi .....oled sa kloun vöi mängid seda.vöi oled mingi pargi tänava tegelane ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 9:18 pm Teema: |
|
|
Kui kloun defineerib seda, et ma olen muidu viks ja viisakas, rahulik liikluses, naise peale ei karju, koera ei peksa ja autot muidu ei pedereeri, siis jah, olen guilty as charged. Kui kloun tähistab seda, kellele meeldivad kunstipärased asjad ja ropud laulud, siis jah, ka seekord olen kloun.. Aga kui kloun tähistab seda, et igal palgapäeval võtab kohtutäitur 90% või igapäevane politsei "toetamine" vaesel ajal või niisama lolli mängimine, siis sorri, need klounid olete teie.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 9:30 pm Teema: |
|
|
FIGHT FIGHT FIGHT!
Rocky 7 võiks viljandis filmida küll, kui siin foorumis juba (kus kõigest ~750 kasutajat) nii palju viha ja vaenu, et saaks päris korralikult materiali:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:29 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | Kui kloun defineerib seda, et ma olen muidu viks ja viisakas, rahulik liikluses, naise peale ei karju, koera ei peksa ja autot muidu ei pedereeri, siis jah, olen guilty as charged. Kui kloun tähistab seda, kellele meeldivad kunstipärased asjad ja ropud laulud, siis jah, ka seekord olen kloun.. Aga kui kloun tähistab seda, et igal palgapäeval võtab kohtutäitur 90% või igapäevane politsei "toetamine" vaesel ajal või niisama lolli mängimine, siis sorri, need klounid olete teie.  | ei tea küll kellest räägid aga kui sul mingi viha kasutaja ex vastu siis ela seda kodus wc välja ega sa mingi maailma parandaja ei ole .
ja kui politseile pole ta silma jäänud siis järelikult köik ok tema liiklus kultuuriga !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:43 pm Teema: |
|
|
isiklikku viha on niipalju, et kui inimene ei näe rooli tagant, et inimene tahab üle tee saada, siis järgmine kord hüppan ma ise tanksaabastega jalad ees klaasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:48 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | isiklikku viha on niipalju, et kui inimene ei näe rooli tagant, et inimene tahab üle tee saada, siis järgmine kord hüppan ma ise tanksaabastega jalad ees klaasi. | et ma olen muidu viks ja viisakas, rahulik liikluses, naise peale ei karju
mine siis Politsei kooli kui sulle midagi ei meeldi vöi teine variant äkki
Www .vanadekodu.ee see vist sobiks paremini.Sinu suguste vanade pärast näiteks pole mina autodest pilte pannud ccvsse............ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:49 pm Teema: |
|
|
kas tulen homme naaber majast läbi?ehk räägid vähe lähemalt minuga?
minu autot ära siia topi kui sul miskit minu vastu siis tule ise läbi ja räägi!
jube hea on kõigi kohta paska panna.vaata oma auto teemat ja leia sealt milline sinu auto on.oma asi mis teen oma autoga.vähemalt ei hala et näe vahetasin jälle ühe seibi ära ja veel piduriklotsid mis oli nii suur investeering et ammu juba paha.ära topi siia oma tarkuseteri .vastasel juhul tulen kohvi jooma ja vaatan mis sul siis öelda on .kas muidu ka nii kõva jutuga.või on sul ilgelt kiire pesulas et enam ei saa lappigi käest ära panna?
ja minu auto läheb ametlikult puhtalt ülevaatuselt läbi.ja kui sind segavad xenonid siis need on samuti seal originaalis juba.või tulen ja teed ülevaatuse ka välja kontrollimaks minu auto seisukorda?
ei leia,et minu liiklus kultuuriga ka väga miskit viga oleks.liiklen nii nagu vaja ei jää kellegile ette ka.ei mäletagi kunas ja mis autoga mind viimati kontrolliti.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:51 pm Teema: |
|
|
damn ccv ainult siis löbus kui keegi mingit kövat teemat tömbab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:52 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | damn ccv ainult siis löbus kui keegi mingit kövat teemat tömbab  |
ikka muidu ju hakkab igav .
oleks mul ka universaal must masla siis keegi e märkaks mind ja ei tõmbaks mingit teemat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:53 pm Teema: |
|
|
Just (perhe farmari)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
|
|
Minu arust võiksite mõlemad täiesti vait jääda. Ma võin ükskõik, mis pildi üles panna netti, kui see ei ole seal raha teenimise eesmärgil SO SHUT THE FUCK UP. Ja kui sul kütusest kahju ei ole, siis võid mulle ka külla tulla. Ebaintelligentsed debiilikud. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
|
|
vabandust.
unustasin panna oma tel. numbri:
kui mario tahab suhelda.
53 246 246  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:54 pm Teema: |
|
|
sorry aga selle peale annab vihastada kui keegi vöötrajal jalakäiale teed ei andnud. Täpsemat olukorda teadmata on see küll veidi imelik  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:55 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Minu arust võiksite mõlemad täiesti vait jääda. Ma võin ükskõik, mis pildi üles panna netti, kui see ei ole seal raha teenimise eesmärgil SO SHUT THE f*** UP. Ja kui sul kütusest kahju ei ole, siis võid mulle ka külla tulla. Ebaintelligentsed debiilikud. | tegelt surks sobite hästi kokku Marioga äkki hakkate käima vms  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:55 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Minu arust võiksite mõlemad täiesti vait jääda. Ma võin ükskõik, mis pildi üles panna netti, kui see ei ole seal raha teenimise eesmärgil SO SHUT THE f*** UP. Ja kui sul kütusest kahju ei ole, siis võid mulle ka külla tulla. Ebaintelligentsed debiilikud. |
savi mul sellest pildist.ütlesin juba et võta ja tee vt kui tahad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:57 pm Teema: |
|
|
pff,
isohunt.com ja
BBC.Space.Race.1of4.Race.For.Rockets.XviD.AC3.www.mvgroup.org
BBC.Space.Race.2of4.Race.For.Satellites.XviD.AC3.www.mvgroup.org
BBC.Space.Race.3of4.Race.For.Survival.XviD.AC3.www.mvgroup.org
BBC.Space.Race.4of4.Race.To.The.Moon.XviD.AC3.www.mvgroup.org
vähemalt on 4x45 min midagi vaadata mölisemise asemel.
Reaalsetel sündmustel põhinev filmi moodi asjad. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:59 pm Teema: |
|
|
päris palju rahvast korraga foorumis:D 10 tk lausa nii põnev  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 10:59 pm Teema: |
|
|
elu käib .......kes naerab kes tatistab 
Viimati muutis seda pahtlikunn (Esm. Aug. 02, 2010 11:02 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cobra113 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:01 pm Teema: |
|
|
Vb käiks juba kõigil klubilistel külas? :D
Aga mõni siin võiks vähe areneda küll! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:04 pm Teema: |
|
|
cobra113 kirjutas: | Vb käiks juba kõigil klubilistel külas? :D |
see juba veidi aega enne kui mina talle jäin ette et töötan unistaris.nüüd kakkus uuesti teema minu kohta üles.võiks siis ära rääkida oma probleemi mitte panna sakalasse või kirjutada linnas kuskile plangule ,et see on selline ja teeb nii jne.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:07 pm Teema: |
|
|
cobra113 kirjutas: | Vb käiks juba kõigil klubilistel külas? :D
Aga mõni siin võiks vähe areneda küll! |
cobra kuna köik nii avameelselt suu puhtaks räägivad siis täpsusta kah kes siin areneda vöiks..........? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:12 pm Teema: |
|
|
oleks ma usklik, siis vaataks taeva poole ja ütlex midagi sellist:
JUMAL SA VAATAD SEDA VAIDLUST (vms) JA SA EI MÜRISTA  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:13 pm Teema: |
|
|
Tundmatu99 kirjutas: | oleks ma usklik, siis vaataks taeva poole ja ütlex midagi sellist:
JUMAL SA VAATAD SEDA VAIDLUST (vms) JA SA EI MÜRISTA  | Vähemalt üle tüki aja foorum rokib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:14 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: |
cobra kuna köik nii avameelselt suu puhtaks räägivad siis täpsusta kah kes siin areneda vöiks..........? |
just kõik need, kes siin nii avameelselt oma suud puhtaks rääkimas käivad
rohkem tolerantsi ning vähem enda "ainuõigete" arvamuste pealesurumist ei teeks halba, proovige
reaalselt, proovige :D _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu

Viimati muutis seda kristjan (Esm. Aug. 02, 2010 11:16 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cobra113 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:15 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: |
Endal pole kellegi vastu siin pretensioone, kuna enamus ajast mind viljandis pole, aga teemat oli huvitav jälgida. Ja ju tekkis siuke moment kui arvasin et võiks ka paar sõna ju kribada.
Aga tundsid end puudutatuna?
Nii avameelne pole et hakkan näpuga näitama, eks igaüks otsustagu ise kuidas ta end tunneb!
Peace |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:16 pm Teema: |
|
|
Ei kus juures mul suht pohh .Peaasi et foorum elaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Aug. 02, 2010 11:38 pm Teema: |
|
|
Tundmatu99 kirjutas: | oleks ma usklik, siis vaataks taeva poole ja ütlex midagi sellist:
JUMAL SA VAATAD SEDA VAIDLUST (vms) JA SA EI MÜRISTA  |
kuna jumal on väljamõeldud tegelisnki siis ei saagi midagi müriseda
mul juba 2 osa space racest vaadatud ja tegelt kibeleb kolmanda poole...
oh kui hea kui hommikul saab suvalt kaua magada _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Teis. Aug. 03, 2010 12:07 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | damn ccv ainult siis löbus kui keegi mingit kövat teemat tömbab  |
Sellepärast ma polegi seda foorumit hüljanud. Palju toredaid ja huvitavaid inimesi  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fabulous Vana tuttav

Liitunud: 13 Juul. 2007 Postitusi: 401 Asukoht: Leiden, Holland ja ka Est
|
Postitatud: Teis. Aug. 03, 2010 11:58 am Teema: |
|
|
oi pergele, mis on siin ühe õhtuga juhtunud :D
aga enivei, cartman, eks erilise hindaja ole ikka igaüks ise. Mõnikord ka suurem rahvahulk.
aga ma uurin parem, kas millalgi foorumile uue banneri pildi teeme? Ma ise olen viljandis veel kuni aug lõpuni ja siis on siirdumine päälinna :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Aug. 03, 2010 12:35 pm Teema: |
|
|
Fabulous kirjutas: | oi pergele, mis on siin ühe õhtuga juhtunud :D
aga enivei, cartman, eks erilise hindaja ole ikka igaüks ise. Mõnikord ka suurem rahvahulk.
aga ma uurin parem, kas millalgi foorumile uue banneri pildi teeme? Ma ise olen viljandis veel kuni aug lõpuni ja siis on siirdumine päälinna :D |
Tuleks teha küll! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|