Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mustmees Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:25 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: |
Mul pohh kuidas keegi söidab .
Igaühe enda asi kui kiiresti vöi aeglaselt söidab .
Igaüks on oma önne sepp!! |
phh, õõääh
selle "pohhui" mentaliteediga on hea lihtne lajatada jah, kuid ometigi ei saa see siinkohal reaalselt tõsi olla
kui ma sinu või sinu vara enda sõidustiiliga näiteks 5 korda järjest ohtlikku olukorda olen pannud, siis ikka ei hooliks sellest, kuidas ma sõidan?
OT: ei, mul ei ole naist ja lapsi :)
aga kui näiteks oleks, ja mu lapsed käiksid koolis, ning oleks tõsiasi, et mööda selle kooliga külgnevaid kitsaid tänavaid (millel väga tihti jooksevad lapsed, sh minu laps) sõidab mingi vend regulaarselt 140ga, siis oleks see olukord vägagi minu asi, mitte ainult selle roolidebiiliku asi
ja sellised roolidebiilikud on paraku ka teiste inimeste (eba)õnne sepad
btw surks palju õnne! _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:43 am Teema: |
|
|
Mine siis Politsei kooli ! Siis saad roolidebiilikud reguleerida kes kihutavad jne
Ja kus sa muidu minu jutust välja lugesid koolid jne ?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:49 am Teema: |
|
|
kristjan kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: |
Mul pohh kuidas keegi söidab .
Igaühe enda asi kui kiiresti vöi aeglaselt söidab .
Igaüks on oma önne sepp!! |
phh, õõääh
selle "pohhui" mentaliteediga on hea lihtne lajatada jah, kuid ometigi ei saa see siinkohal reaalselt tõsi olla
kui ma sinu või sinu vara enda sõidustiiliga näiteks 5 korda järjest ohtlikku olukorda olen pannud, siis ikka ei hooliks sellest, kuidas ma sõidan?
OT: ei, mul ei ole naist ja lapsi :)
aga kui näiteks oleks, ja mu lapsed käiksid koolis, ning oleks tõsiasi, et mööda selle kooliga külgnevaid kitsaid tänavaid (millel väga tihti jooksevad lapsed, sh minu laps) sõidab mingi vend regulaarselt 140ga, siis oleks see olukord vägagi minu asi, mitte ainult selle roolidebiiliku asi
ja sellised roolidebiilikud on paraku ka teiste inimeste (eba)õnne sepad
| Mida ma 5 lk siin proovisin seletada,aga noh,aga kes ikka kuulab 17 aastast... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:58 am Teema: |
|
|
17 aastat
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 2:01 am Teema: |
|
|
Tegelt kah te 2ks .Leidke hobi endale fuck!!
Life is short. Break the rules!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 2:17 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Tegelt kah te 2ks .Leidke hobi endale f***!!
Life is short. Break the rules!!!! |
hobi olemas juba 12 aastat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 2:37 am Teema: |
|
|
Ja kus sa muidu minu jutust välja lugesid koolid jne ?? |
ma esitasin kõigest väga lihtsa ja ilmeka näite sellest, et ei ole ainult igaühe enda asi, kuidas ta sõidab
ning millest omakorda tulenevalt võiks olla kehtestatud ka juhilubade omamise nõue (?)
Mine siis Politsei kooli ! Siis saad roolidebiilikud reguleerida kes kihutavad jne |
(klassikaline)
kuidagi loll tunne on tõesti... kuid mitte selle pärast, et ma pole politseikooli kasuks otsustanud, vaid selle pärast, et mul on üldsegi tekkinud siin võimalus esitada nii ilmseid mõtteid ja näiteid
minu arust pole siin vaidluses mitte midagi sellist, mis tohiks tegelikult vaieldav olla, kuid kuna tegemist on avaliku foorumiga, siis on mõnes mõttes ka patt mitte reageerida
päris ausalt... on üks asi tunnistada, et kunagi on liikluses midagi lolli tehtud või et mõnikord lõbutsetakse ka liikluseeskirjavastaselt
hoopis teine asi on aga kõva häälega ja seejuures veel uhkelt konstateerida seda, et sa oled liikluses täielik süüdimatu idioot, ning saada sellele veel positiivset ja õigustavat vastukaja
kui lasta viimasel variandil vabalt kanda kinnitada, võiks sellele saidile anda uue nime - Car Club Piiratud Teovõimega Isikud, et seeläbi vähemalt Viljandi linna head nime hoida _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 11:11 am Teema: |
|
|
Mind küll on proovitud mitmei tuhandeid kordi ümberkasvatada, ei õnnestunud. Ei valetan, õnestus - vimastel 10 - 12 aasta jooksul ma praktiliselt ei mäleta et oleks tekkitanud ohtlikuid olukordi liikluses. Samal ajal kiirused aina kasvasid.
Mõtetu mõla, kristjan. Sinul endal pole siiber. Leija endale naine tee lapsi ja loe oma postitusi nendele, oma pere koosolekul.
kristjan: ümber kasvatada? täisealist inimest ja internetis? ei, ma ei proovinudki
point oli lihtsalt sinu (ja mõne teise kasutaja) mõtlematule mõlale ka midagi vastu pakkuda, et kogu see "mõttetu mõla" siin liiga ühekülgne poleks (; |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 11:52 am Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 11:56 am Teema: |
|
|
Tead Kristjan .Anna aga vänta oma jutuga !!
kristjan: hei, ausalt Ergo, mul on vähemalt sama lõbus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 11:58 am Teema: |
|
|
Jäle pull teema.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:01 pm Teema: |
|
|
krt mõelge sellepeale,et sula on preagu ja pärast on kõik JÄÄÄÄÄÄÄÄS......
ma rookisin eile 600 ruutu KATUST ajaviiteks ja 200 jäi veel teha.
Õhtul käis parklat tühjendamas selline asi
ja nüüd lähen veel lund kohe rookima..... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Püh. Jan. 09, 2011 12:04 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:02 pm Teema: |
|
|
Kes on hea eesti keeles kirjutaja?
Võiks minule ette lugeda minu õigekirja vead, kasvõi mõned mis korduvad, või siis uldiselt.
Ise tunnen et pean õppima, aga oma postitustes ei oska vigu üles leida - tundub õige.
Kuues aasta Eestis, tahaks teada kas oskan kirjutada. Sest kirjutan nagu räägin aga kas on õige?! |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:10 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | Kes on hea eesti keeles kirjutaja?
Võiks minule ette lugeda minu õigekirja vead, kasvõi mõned mis korduvad, või siis uldiselt.
Ise tunnen et pean õppima, aga oma postitustes ei oska vigu üles leida - tundub õige.
Kuues aasta Eestis, tahaks teada kas oskan kirjutada. Sest kirjutan nagu räägin asga kas on õige?! |
Ole see kes sa oled (ei mõtle kihutamist), kedagi ei koti kui sul on kirjavigu sees, tähtis on see, et sa eestikeeles kirjutad või vähemalt üritad. Enamus muulasi ei üritagi. Nii, et ära vaeva oma pead kirjavigadega.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:13 pm Teema: |
|
|
Tean Maik su tunnet . Sain eile kah loopida paar sada ruutu katust puhtaks
pool märga lund .Mis polnud eriti huvitav . Aga täna selle eest täis sula.
Ja Rojev . Kui töesti oled 6a öppinud Eesti keele selgeks siis oled küll tubli !! 
Viimati muutis seda pahtlikunn (Püh. Jan. 09, 2011 2:08 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:17 pm Teema: |
|
|
Kuues aasta Eestis, tahaks teada kas oskan kirjutada. Sest kirjutan nagu räägin aga kas on õige?! |
pole sellise pilguga vaadanud,aga üldiselt kirjutamine väga norm. 6aastaga ma vist soome keeles kirjutama ilusti ei õpiks igastahes... Vene keelt samuti mitte. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 12:21 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: |
Ole see kes sa oled (ei mõtle kihutamist), kedagi ei koti kui sul on kirjavigu sees, tähtis on see, et sa eestikeeles kirjutad või vähemalt üritad. Enamus muulasi ei üritagi. Nii, et ära vaeva oma pead kirjavigadega.  |
Tead, mina olen vähe teisel arvamusel. Kui ma juba elan selles riigis siis ma pean oskama antud riigi keelt, austama riigi ajalugu, seadusi (ei mõtle kihutamist)ja inimesi. Just Eesti inimesi ei tahaks solvata ära väänatud eesti keelega. Mis siis et olen Ukraina kodanik ja nagu eiole kohustuslik, aga kaks aastat tagasi huvi pärast sai tehtud Eest keele taseme eksam, 100 sain 94. Need kuradi 6 puuduvat punni olidki kirjavead. Tahan lihvida mitte ainult sõidu oskusi, vai ka muid asju - hetkel eesti keel käsil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:07 pm Teema: |
|
|
Aga mul hullab suur John Deere õuepeal  _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:09 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Aga mul hullab suur John Deere õuepeal  |
kadedaks teed, kadedaks teed |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 1:56 pm Teema: |
|
|
Oled suutnud 6 aastaga väga heale tasemele eesti keele õppida. Mõned kodanikud ei saa 2 sõnagi räägitud... Et ikkagi meie keel pole niiväga raske ju!
|
|
Tagasi üles |
|
 |
sprintt Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 2:02 pm Teema: |
|
|
ma soovin ka siin kiirelt õnne ära! ei hakka helistama:D...DORI
Kätt surume siis kui siia tuled  _________________ KCC Team |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 3:09 pm Teema: |
|
|
Eriti nõme, ei või nüüd mõnda eurot minu peale raisata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 5:57 pm Teema: |
|
|
Võtsin eile Surksi eest korrralikult, et synnipäev ikka. Aga võiksid aidata täna ka ravida eilset võttu  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 6:04 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Tead Kristjan .Anna aga vänta oma jutuga !!
kristjan: hei, ausalt Ergo, mul on vähemalt sama lõbus  |
Tegelt kah .Mul on tösiselt hea meel su üle Kristjan !!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 6:05 pm Teema: |
|
|
kas enne kuut aastat siis üldse eestiga kokkupuudet polnud? _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 6:40 pm Teema: |
|
|
Päris huvitav on sulailm , selline pidamine on teedel,et aja või vette välja , enne tuleb muidugi see 2m kõrgune kokkulükatud hunnik ära visata kiirelt.
täitsa kahju,et katuseid rookisin enne, kõik libises niisamagi alla preagu
Eesti oma KITT http://www.usaraud.ee/?id=5_5_20_1745 _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 6:55 pm Teema: |
|
|
seat279 kirjutas: |
kas enne kuut aastat siis üldse eestiga kokkupuudet polnud? |
Sündisin Viljandis, poole aastasena mina perega sõitsime elama Ukrainasse uhte väiksesse moldaavija külla(oli suht moldoova piiri lähedal, selle pärast räägiti seal moldoova keeles). Esimene keel siis moldoova keel. Tulime tagasi kui olin 2.5. Teine keel - eesti keel lasteajas. Isa meist aru ei saanud ja õpetas kolmandat keelt - vene keelt.
Elasin Vilandis kuni 19 aastani. Vene keel koolis - peres, eesti keel igal pool. Ukrainas elasin 11 aastat, muidugi eesti keele praktikat minul seal eiolnud. Tulin sija ja praktiliselt nullist alustasin. Küll aru sain aga ise midagi rääkida - seletada eiosanud. Peris raske oli, teil ju neid käändeid ... palju. Ja eesti keel pidi teine või kolmas keel mailmas olema mida on raske õppida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 7:39 pm Teema: |
|
|
Aga sul tuleb see ju suurepäraselt välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 7:45 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | Aga sul tuleb see ju suurepäraselt välja. |
270 postitust Ladaklubis, siin 60. Rohkem pole kuskil trenni teinud eesti keeles kirjutamises. Esimesed sammud olid abikaasa abil, nüüd juba ise. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 8:05 pm Teema: |
|
|
ROJEV kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | Aga sul tuleb see ju suurepäraselt välja. |
270 postitust Ladaklubis, siin 60. Rohkem pole kuskil trenni teinud eesti keeles kirjutamises. Esimesed sammud olid abikaasa abil, nüüd juba ise. |
Mis moodi sa neid eksameid siis tegid? Millest ennem kirjutasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 8:35 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: |
Mis moodi sa neid eksameid siis tegid? Millest ennem kirjutasid. |
Kui Sa mõtled eesti keele taseme eksamit siis tegelt läks kehvasti. Keegi ei nõua sijani minult seda paberit. Ja mina , kõva tegija, ronisin kesktaseme eksamit tegema. Kui nagin mida seal nõutakse siis mõtlesin loobuda aga raha oli makstud. Sümboolne summa oli, aga raha ju.
Oli erinevaid ülesandeid, kardan et tavaline eestlane peaks oma pea kõvasti tööle panema ja kooli aegu meenutama. Ja eksam kestis 6 tundi.
Raske oli kirjutada teemal : - ,,Miks peab linna elanik loobuma sõtmisest oma liklusvahendiga ja rohkem kasutama ühistransportit.,, Ja teine teema: - ,, Kuidas säästa loodus varasid? Sinu nägemine sellest.,, Teemadel olid umbes sellised pealkirjad, 2 aastat mööda eimäleta täpselt. Esimesel teemal oli vaja 160 sõna kirjutada, teisel vähemalt 240 sõna. Minul tuli 30 ja 40, aga väga sisukalt, no peaegu saatsin per..e. No kuidas ja mida sinna oli vaja siijani ei kujuta ette. siit need miinus 6 punni tuligi. Sain 94, paberi saaksin isegi 60ga.
Viimati muutis seda ROJEV (Püh. Jan. 09, 2011 9:14 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 9:03 pm Teema: |
|
|
Kas keegi teab miskit mingites automatkadest ala nagu gamball 3000,täna pärnust ära sõites tuli vastu ~15 autot,kleepse täis,numbrid ustel ja inglise numbrid olid autodel |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Jan. 09, 2011 9:23 pm Teema: |
|
|
http://gumball3000.com/
Mustmees kirjutas: | Kas keegi teab miskit mingites automatkadest ala nagu gamball 3000,täna pärnust ära sõites tuli vastu ~15 autot,kleepse täis,numbrid ustel ja inglise numbrid olid autodel |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 10, 2011 8:21 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=AwVVezoeMj8&feature=player_embedded#!
voh tehnika. |
Maik .Kui sellised ilmad jätkuvad siis peab vist sellise sebima :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Jan. 10, 2011 9:30 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Maik kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=AwVVezoeMj8&feature=player_embedded#!
voh tehnika. |
Selline pill omab tanki mootorit ja kulu küttele on sinna 10/L-nefti 1km.Samas sõiatehnika juures on kütte kulu teisejärguline.
Mingi ettekujutuse saab siit:http://www.youtube.com/watch?v=w5yDNMA8BAg
Ja veel siit:http://www.youtube.com/watch?v=1x8f0z-HfRI&feature=related |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 10, 2011 11:02 am Teema: |
|
|
Robinson kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Maik kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=AwVVezoeMj8&feature=player_embedded#!
voh tehnika. |
Selline pill omab tanki mootorit ja kulu küttele on sinna 10/L-nefti 1km.Samas sõiatehnika juures on kütte kulu teisejärguline.
Mingi ettekujutuse saab siit:http://www.youtube.com/watch?v=w5yDNMA8BAg
Ja veel siit:http://www.youtube.com/watch?v=1x8f0z-HfRI&feature=related |
Karm  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 1:52 am Teema: |
|
|
Keegi seda vana teab kes viiratsis haavlipritsiga möllab? Ingvar on seal mingi bossu aga mind huvitab just see tüüp ise kes haaveldab.
ANY IDEAS? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 6:52 pm Teema: |
|
|
Graphics: Intel® HD Graphic
Graphics VRAM: share with system memory
Ühesõnaga sellel saad ise määrata kui palju süsteemimälust sa videokaardile annad. See on igati kehv variant ja videokaardi mälumaht nagunii pole kunagi midagi näidanud, eriti läpakate seas kus resolutsioon on nagunii olematu. Kiire 512MB kaart teeb silmad ette aeglasele 2GB kaardile ka, aga nii detailidesse pole antud juhul mõtet langedagi kuna videokaardi tootjaks on Intel ning kasutab shared memoryt seega VIDEOKAARDIST kui sellisest on raske rääkida, sest see lahendus on ainult pildi manamiseks, mitte video töötluseks / 3D renderdamiseks. Hea on ta ainult äriklassi arvutitesse, kus oluline on jahe ja stabiilne arvuti.
1600x900 reso jaoks on piisav 512MB mälu.
1920x1200 jaoks on juba 1GB recommended, aga näiteks ise olen näiteks kiire 896MB kaardiga sellel resol väga häid tulemusi, paremaid kui kahetuumse videokaardiga 4870X2 2GB :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 7:04 pm Teema: |
|
|
too arvuti sobib jah rohkem kontoritöödeks ja koju laua peale. Sinna võimsust küll.
Gamemiseks eriti ei sobi igastahes . _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 7:32 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | http://www.1a.ee/arvutitehnika/sulearvutid/asus_k72f/4190632/
muidugi ma vaatasin seda kah,aga jällegi ei oska miskit öelda, |
Kui sa järelmaksuga võtta ei taha siis http://www.ox.ee/est/product/201981 - paar sellist saabub järgmine kuu ja ma saaksin sulle eesti hinnast 20k odavamalt müüa, ehk siis minu hind 12k eesti 32k asemel. Ainult minu pakutavatel on kahetuumsed protsessorid, eesti lingil on quadcore.
Kui huvi on siis palun öelda, aga siis peab olema ka 100% tahtja mitte 99%. Kuna sellest sõltub kui palju isendeid minu kätte reaalselt jõuab ja kui keegi viimasel hetkel loobub siis peab ta kahjuks selle läpaka ära sööma.
Viimati muutis seda Alan (Teis. Jan. 11, 2011 7:35 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 7:34 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Mustmees kirjutas: | http://www.1a.ee/arvutitehnika/sulearvutid/asus_k72f/4190632/
muidugi ma vaatasin seda kah,aga jällegi ei oska miskit öelda, |
Kui sa järelmaksuga võtta ei taha siis http://www.ox.ee/est/product/201981 - paar sellist saabub järgmine kuu ja ma saaksin sulle eesti hinnast 20k odavamalt müüa, ehk siis minu hind 12k eesti 32k asemel. Ainult minu pakutavatel on kahetuumsed protsessorid, eesti lingil on quadcore. Kui huvi on siis palun öelda, aga siis peab olema ka 100% tahtja mitte 99%. Kuna sellest sõltub kui palju isendeid minu kätte reaalselt jõuab ja kui keegi viimasel hetkel loobub siis peab ta kahjuks selle läpaka ära sööma. |
peab täitsa su pakumist kaaluma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 8:43 pm Teema: |
|
|
Mingi garantii ka asjale tuleb??
Alan kirjutas: | Kui sa järelmaksuga võtta ei taha siis http://www.ox.ee/est/product/201981 - paar sellist saabub järgmine kuu ja ma saaksin sulle eesti hinnast 20k odavamalt müüa, ehk siis minu hind 12k eesti 32k asemel. Ainult minu pakutavatel on kahetuumsed protsessorid, eesti lingil on quadcore.
Kui huvi on siis palun öelda, aga siis peab olema ka 100% tahtja mitte 99%. Kuna sellest sõltub kui palju isendeid minu kätte reaalselt jõuab ja kui keegi viimasel hetkel loobub siis peab ta kahjuks selle läpaka ära sööma. |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 10:56 pm Teema: |
|
|
Tootjagarantii on ikka - pead lihtsalt ise tootjale saatma. Eesti poegarantiid ei ole kindlasti kuna asjad tulevad USAst. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 11, 2011 11:42 pm Teema: |
|
|
Lord Av Merci _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Jan. 12, 2011 3:59 pm Teema: |
|
|
jumalast raske tööpäev jälle, teen starcraft 2 campaigni brutali raskusastmega, huh _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|