Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Veeb. 25, 2011 2:57 pm Teema: O: Wifi ruuter |
|
|
Ostaks mingi kasutatud wifi ruuteri. :) _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 26, 2011 11:44 am Teema: |
|
|
mul on linksys wrt-54g pakkuda. Palju pakud? :D
olnud koguaeg ühe koha peal, kui tolm maha pühkida, on nagu uus.
Viljandisse saaks tuua pühapäeval ;) |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Laup. Veeb. 26, 2011 12:31 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | mul on linksys wrt-54g pakkuda. Palju pakud? :D
olnud koguaeg ühe koha peal, kui tolm maha pühkida, on nagu uus.
Viljandisse saaks tuua pühapäeval ;) |
Mul sama, töötab väga hästi. Toimib suht kaugelt. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 26, 2011 12:34 pm Teema: |
|
|
Kõige hullem lugu asja juures on see, et mul kodus täpselt samasugune ja jukerdab :D Ei tea kas asi minus/seadistamises või lihtsalt pekkis.
Aga kui teie omad toimetavad ilusti siis alustaks vähempakkumisega, kes kõige odavamalt ära annab, selle oma võtan  _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 26, 2011 4:07 pm Teema: |
|
|
no töökauguse üle ei saa nuriseda. läbi halduri saab tõsta ka millivolti ja levi suurendada.. mina seda ei tee, kuna foorumites on kohata, et ruuter sureb.. minu oma on probleemideta töödanud siiamaani. Lihtsalt üleminek netipulgale ja üüratult kõrge elioni taks sundisid ta kappi puhkama panema.
Jah, tüüpveana laguneb neil WAN-pesa. Ma ei tea küll miks... on üks 54g ja üks 54gl sama veaga. kahju oli GL mudelist, sest selle FW põhines linuxil.
aga ma teen siis algust ja panen alghinnaks 35€, jääb ruumi ka kaklemiseks. Hiljuti nägin, et üks selline müüdi ära lausa 45€...
Küsida võib sellegi poolest. :)
Ma ilmselt tekitan eraldi müügiteema ka omale, sest mul JÄLLE lagunes telefon ja vahetus normaalse fööni vastu oleks mõeldav, leian ehk pisku pappi pealegi...
eks sa mõtle  |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Veeb. 26, 2011 8:32 pm Teema: |
|
|
Mul levi ulatus ei olegi tähtis, väike korter ja saab hakkama :)
Aga vaatan natuke ringi ja otsustan :)
Ootan teised pakkumised ka ära :P _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Veeb. 27, 2011 2:02 pm Teema: |
|
|
Uuemat firmwaret ei ole proovinud peale lasta oma ruuterile või tehase seadeid taastanud? Milles see jukerdamine seisneb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 28, 2011 9:30 am Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | Uuemat firmwaret ei ole proovinud peale lasta oma ruuterile või tehase seadeid taastanud? Milles see jukerdamine seisneb? |
Tehaseseadeid olen taastanud, firmwaret pole uut lasknud.
Lihtsalt suvalisel ajal, ilma ühegi loogikata kaob neti ühendus ära. Ometigi levi näitab. Vahel ei tee mitu nädalat nii, vahel päevas 2 korda.
 _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 28, 2011 10:12 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: | Lihtsalt suvalisel ajal, ilma ühegi loogikata kaob neti ühendus ära. Ometigi levi näitab. Vahel ei tee mitu nädalat nii, vahel päevas 2 korda.
 |
Mul oli sama ruuteriga sama case,...aitas firmware vahetus ja peale seda toimib kenasti. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Veeb. 28, 2011 10:52 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | kup¹ kirjutas: | Lihtsalt suvalisel ajal, ilma ühegi loogikata kaob neti ühendus ära. Ometigi levi näitab. Vahel ei tee mitu nädalat nii, vahel päevas 2 korda.
 |
Mul oli sama ruuteriga sama case,...aitas firmware vahetus ja peale seda toimib kenasti. |
Kui see asi toimib, siis keegi jäi just rahast ilma
Enivei tänud ette! _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|