Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 21, 2011 9:49 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | kellegil konditsioneeri pole pakkuda? Sellist mis käib lihtsalt tuppa, ilma kuhugi toppimata. |
+1 :D _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 11:53 am Teema: |
|
|
vist tahaks ka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 9:13 pm Teema: |
|
|
Pole ammu kuulnud viljandi ebaseaduslikest kiirendusvõistlustest, miks enam ei toimu!? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 9:53 pm Teema: |
|
|
ebaseaduslikud olid _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 9:59 pm Teema: |
|
|
PÄEVA NALI  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 10:26 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Pole ammu kuulnud viljandi ebaseaduslikest kiirendusvõistlustest, miks enam ei toimu!? |
Viimane kord koiniti minu auto , igatahes, korralikult läbi. (kui varesemägedest edasi sai sõidetud ja haarang oli) _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 10:28 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Pole ammu kuulnud viljandi ebaseaduslikest kiirendusvõistlustest, miks enam ei toimu!? |
Viimane kord koiniti minu auto , igatahes, korralikult läbi. (kui varesemägedest edasi sai sõidetud ja haarang oli) |
See sama must? Mida nad lootsid leida? Illegaali rattakoopast? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 10:51 pm Teema: |
|
|
Seesama jah. No me Maikiga kimasime , kahe autoga vilj poole kui eraauto vastu tuli ja värvides auto tartu maantee otsas passis. No eks anti linna teada. Linnas tõmmati mulle järgi ja männal, tuletõrje juures, võeti maha. Pm tõstsin kogu auto tyhjaks jne aga selles kiirendusest pold sõnagi. Nad olid lihtsalt kurjad ja vaikisid , suht Ma vist olin ainuke, kes maha võeti _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 11:23 pm Teema: |
|
|
iga neljapäev tallinnas, piibel. saab sõita küll :)
http://youtu.be/MUDPCsZcQAE?hd=1
Viimati muutis seda VeixES (Püh. Juul. 24, 2011 5:01 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Juul. 23, 2011 11:30 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Seesama jah. No me Maikiga kimasime , kahe autoga vilj poole kui eraauto vastu tuli ja värvides auto tartu maantee otsas passis. No eks anti linna teada. Linnas tõmmati mulle järgi ja männal, tuletõrje juures, võeti maha. Pm tõstsin kogu auto tyhjaks jne aga selles kiirendusest pold sõnagi. Nad olid lihtsalt kurjad ja vaikisid , suht Ma vist olin ainuke, kes maha võeti |
great success |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 12:29 am Teema: |
|
|
mind võeti paar päeva hiljem maha ja sain moraali kiirenduste kohta, tuldi samamoodi järgi , ega kuldsest camarost raske mööda vaadata kah :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 12:32 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | mind võeti paar päeva hiljem maha ja sain moraali kiirenduste kohta, tuldi samamoodi järgi , ega kuldsest camarost raske mööda vaadata kah :D |
Siis oli vette....... _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 8:54 am Teema: |
|
|
a ok. sellega ei ole jah jamasid olnud. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 2:30 pm Teema: |
|
|
Kes Viljandis paneb süüte luku vötme järgi käima ?
Nimelt vörri vöti kadunud ja proovisn varu vötit ning tuli välja et sellega saab ainult lenksa lahti kuid süüteni ei keera  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 2:40 pm Teema: |
|
|
lukuekspert, aga süütelukk on vaja selleks neile viia või tulevad võtavad ise maha _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 3:45 pm Teema: |
|
|
centrumis kah tehti vist, kaotasin audi 80ne võtmed ära, kakkusin luku maha, viisin kohapeale, tunnikese pärast sain kätte ja süütelukuga kojujõudes leidsin voodialt võtmed kah  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 4:30 pm Teema: |
|
|
Tiiger kirjutas: | centrumis kah tehti vist, kaotasin audi 80ne võtmed ära, kakkusin luku maha, viisin kohapeale, tunnikese pärast sain kätte ja süütelukuga kojujõudes leidsin voodialt võtmed kah  |
Sul läks hästi siis ! Ma olen terve garaazi juba tagurpidi keeranud aga mida ei ole seda ei ole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 5:18 pm Teema: |
|
|
Kellegil viljandis boosti kella laenuks on anda? Kontrolliks huvi pärast oma boostikella õigsuse ära... või on kellegil idee,kuidas seda kontrollida millegi muuga.
0,4 bar nagu eriti ei kära _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DCD Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Juul. 24, 2011 7:09 pm Teema: |
|
|
ma saaks suprast korraks välja võtta....suht lihtsalt peaks tulema....mingi auto gague oma on...aga saab midagigi võrrelda...kuu lõpus jõuan Eesti... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 12:30 am Teema: |
|
|
Suutsin relakaga vms metalli või rooste killud silma lasta. Päris hea on olla, silmast vett jookseb, tatt on lahti s.t. ninast jookseb kah vett ja enesetunne on -10. Arstitädi rookis silamst roostet juba ja homme uuele katsele. FAKKKK. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 8:01 am Teema: |
|
|
mhm, paar korda veel ja võibolla lõpuks hakkad tööprille ette panema, läbitud tee,kah paar korda silma saanud, vähe õnnelikumalt.
Kui vähegi peab relakat jälgima ja vaatama kasutan enamasti alati võimaluse korral prilla ise. Mingi üliväikse asja pärast mida saabsilmast kaugemalt lasta ei hakka samas igakord vaeva nägema.
edit: corvett on tartu teel kruusal kiirem kõikidest jeepidest, kaubikutest, bussidest, 90a passatitest , q7-metest ... kuna ükski neist autodest pole suuteline kruusal millegipärast väga üle 25 sõitma ? seda kohas kus kannatab sõita 100-ga _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 8:31 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | mhm, paar korda veel ja võibolla lõpuks hakkad tööprille ette panema, läbitud tee,kah paar korda silma saanud, vähe õnnelikumalt.
Kui vähegi peab relakat jälgima ja vaatama kasutan enamasti alati võimaluse korral prilla ise. Mingi üliväikse asja pärast mida saabsilmast kaugemalt lasta ei hakka samas igakord vaeva nägema.
edit: corvett on tartu teel kruusal kiirem kõikidest jeepidest, kaubikutest, bussidest, 90a passatitest , q7-metest ... kuna ükski neist autodest pole suuteline kruusal millegipärast väga üle 25 sõitma ? seda kohas kus kannatab sõita 100-ga |
Ma nüüd hoian kah peale seda tagasi kui tagumine rehv lihtsalt puruks lendas antud lõigul. Aga mööda saab sellegi poolest sõita. Samuti noppisin täna ühe Q7-me ja muud nuustikud ära. Ma ei saa aru mis inimestel viga on :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 9:04 pm Teema: |
|
|
Mina sõidan ka 30-ga seal, lasku kõik minna kes tahavad kiiremini sõita ja mööduge, peaasi et tagasi reastute võimalikult kaugel... kui ühe kivi peaks saama siis otsin auto üles, toon killustikuhunniku kohale ja siis üritan burnouti seal hunniku otsas teha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 9:12 pm Teema: |
|
|
Alan (Y)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 9:45 pm Teema: |
|
|
Ega see 30-ga liikumine tolmust ei päästa ,kive ka just suurt sealt ei lenda kuskile mööda külgi ju sul.
See,et tagasi reastun kasvõi mingi kilomeeter eemal ei ole üldse probleem minujaoks... kuigi tõsi küll,siiani pole veel keegi mööda läinud... Ja ka minu auto on alles eelmine suvi mitmest kohast uuesti värvitud btw. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 25, 2011 11:39 pm Teema: |
|
|
keegi midagi auto tahma filtrite puhastuse kohta oskab midagi rääkida?????tegelikult peaks ise asi puhastuma mingi aeg aga no ju siis ei toimeta nii nagu vaja.neljapäev amservisse kärmas tahtis 200euri nii et toon summuti selle osa sinna ja tema teeb puhtaks.raha oskab hästi küsida paari tunni töö eest kui niipaljugi seda aega läheb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 12:09 am Teema: |
|
|
ma tean ainult niipalju,et see filter maksab nii 30 000 eeku vanas rahas , vähemalt mersul.
tegu on enne katte oleva filtriga ja ma tõesti ei tea preagu kuidas seda puhastada ,aga tegu peaks olema dpf filtriga? ja netis KINDLASTI keegi on välja mõelnud kuidas seda puhastada.
uues mõistuses täpselt siis niipalju,et autotootjad pange ennast põlema.
Kedagi tõsiselt ei huvita reaalselt 5a kestvusajaga ülikallid vähekestvad autod, katalüsaatorid ja dpf filter maksavad üksinda üle 100 000 eeku _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 7:04 am Teema: |
|
|
ahja Alan, tahtsin lisada,et need kuradi Viiratsisse minejad ongi need kõige suuremad uimajad alati, kuna sihtpunktiks olev ristmik on lähedal siis kunagi gaasi ei antagi, see oli samamoodi enne ka kui tee veel asfalt oli. Ise tahtsin just alt orust hea hooga mäkke minna aga eiiiii....
Nüüd läheb vist veel hullemaks muidugi, täiesti mõttetu ringtee kus veel rohkem uimerdada saab :D Ei olnud seal õnnetusi, sai suht hõreda liikluse pärast ka paremalt tulles minema ristist,aga näe - on vaja ehitada... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 9:11 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | ahja Alan, tahtsin lisada,et need kuradi Viiratsisse minejad ongi need kõige suuremad uimajad alati, kuna sihtpunktiks olev ristmik on lähedal siis kunagi gaasi ei antagi, see oli samamoodi enne ka kui tee veel asfalt oli. Ise tahtsin just alt orust hea hooga mäkke minna aga eiiiii....
Nüüd läheb vist veel hullemaks muidugi, täiesti mõttetu ringtee kus veel rohkem uimerdada saab :D Ei olnud seal õnnetusi, sai suht hõreda liikluse pärast ka paremalt tulles minema ristist,aga näe - on vaja ehitada... |
pappi palju käes, ehitame igalepoole, igasugu stuffi .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:40 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | ahja Alan, tahtsin lisada,et need kuradi Viiratsisse minejad ongi need kõige suuremad uimajad alati, kuna sihtpunktiks olev ristmik on lähedal siis kunagi gaasi ei antagi, see oli samamoodi enne ka kui tee veel asfalt oli. Ise tahtsin just alt orust hea hooga mäkke minna aga eiiiii....
Nüüd läheb vist veel hullemaks muidugi, täiesti mõttetu ringtee kus veel rohkem uimerdada saab :D Ei olnud seal õnnetusi, sai suht hõreda liikluse pärast ka paremalt tulles minema ristist,aga näe - on vaja ehitada... |
Maik , kui sa ei tea siis Viiratsi keerates poole mäe pealt hakkab aleviku märk ja suht mötetu ju laba anda kui mäe otsas vöib möni mees oma fööniga ees seista ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 12:21 pm Teema: |
|
|
Seal kirjas, et ei tee mootorile halba Chip, raudselt kulutab kohe 25% rohkem .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 12:46 pm Teema: |
|
|
eks ta ikka kulutab mingilmääral mootori eluiga rohkem _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 2:06 pm Teema: |
|
|
Imo diislitel tuleb suurim hoop käigukastile, just automaatide puhul. enamus nad ei talu niipalju väänet .. ma tean enda tutvusringkonnas 2te juhtumit .. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 2:20 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Imo diislitel tuleb suurim hoop käigukastile, just automaatide puhul. enamus nad ei talu niipalju väänet .. ma tean enda tutvusringkonnas 2te juhtumit .. |
Mul on automaat .D, vennal on automaat, tuttaval on automaat, ühelgi pole probleemi olnud .D, muidugi ma ei tea palju 2000 s6-el väänet on? 400nm on suht hea number vast? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 5:42 pm Teema: |
|
|
Mitte ei talu väänet vaid tehas on teinud sita kasti mis ei talu väänet.
Usas on ju üle 50% müüdavatest autodest automaadiga ja seal on seda väänet ikka , ohohooo.
Larm, ma tean ju miks viiratsi omad laba ei anna... aga minule jäävad nad ju ikka ette :D praegu võiks olla kaherealine tee siis mäkke..viiratsi omad keeravad paremasse ritta lihtsalt. Vaevalt,et kellegi mõtterakk selle peale muidugi hakkas...
Nagu soomes kiirteedel, vahepeal kahe külja vahel ongi lihtsalt üks lisarada juures... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 6:03 pm Teema: |
|
|
Ka pakub mulle nalja see, et soojal asfaldil/pigil vilisevad rehvid koguaeg kui järsemalt pöörad. Siis on kohe nooremad emad ja muud mutid rusikad püsti ja röögivad midagi järele. Pakun, et stiilis:"Mida sa kihutad värdjas!"
Damn bitches! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 9:26 pm Teema: |
|
|
Käisin poolas mõned päevad tagasi.....nüüd on raske tallinn-tartu maanteega harjuda Ütleme nii, et kui poolas seda kolmanda rea varianti ei harrastataks siis vist sureks sinna rekade taha. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 9:53 pm Teema: |
|
|
Favora tanklast saavad nüüd kalamehed 24/7 usse ka osta:)  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 10:34 pm Teema: |
|
|
comarkerketis enamlevinud õllebrandid 6 packi eest 90 ÜHEKSAKÜMMEND KROONI
mida vittu no mõni ime siis ,et rahvas kanget tarbib _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:09 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | comarkerketis enamlevinud õllebrandid 6 packi eest 90 ÜHEKSAKÜMMEND KROONI
mida vittu no mõni ime siis ,et rahvas kanget tarbib |
5,75€ _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:16 pm Teema: |
|
|
ma ei viitsi arvutada aga sildil oli 83 eeku + pant üle 7 eeku
klaas 4 pack oli 45 midagi vist.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:32 pm Teema: |
|
|
comarket on kõige kallim koht minu teada viljandis .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:35 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | comarket on kõige kallim koht minu teada viljandis .D |
Kallis on käsi ümber kaela,HIND on lihtsalt kõrge  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 26, 2011 11:39 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Nokia kirjutas: | comarket on kõige kallim koht minu teada viljandis .D |
Kallis on käsi ümber kaela,HIND on lihtsalt kõrge  |
Areneb veits ja ei targuta! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juul. 27, 2011 12:07 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Nokia kirjutas: | comarket on kõige kallim koht minu teada viljandis .D |
Areneb veits ja ei targuta! |
ah? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juul. 27, 2011 12:50 am Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Nokia kirjutas: | comarket on kõige kallim koht minu teada viljandis .D |
Areneb veits ja ei targuta! |
ah? |
Parandan vähe su lauset :Kallis on siis kui kaks kätt on ümber kaela !
Aga noh,Surks nagunii surus juba sulle ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juul. 27, 2011 8:53 am Teema: |
|
|
Aga minuarust on tüütu käia poodides kus poes käimisele kulub palju aega.
Nt. Maksimarket - õlle on kõige taga letis ja poes käigule läheb sitaks aega, mulle meeldib hopp sisse hopp välja... järjekorrad on teine hull lugu, millepärast on pikad järtsud pidevalt nt . maximates ja seda suvalisel ajal.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Juul. 27, 2011 9:26 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Aga minuarust on tüütu käia poodides kus poes käimisele kulub palju aega.
Nt. Maksimarket - õlle on kõige taga letis ja poes käigule läheb sitaks aega, mulle meeldib hopp sisse hopp välja... järjekorrad on teine hull lugu, millepärast on pikad järtsud pidevalt nt . maximates ja seda suvalisel ajal.. |
Nii palju kui mina käinud olen, siis maximas on alati pikk järjekord, selver kipub ka päris pikaks minema suht tihti, maksimarketis juhtub seda kõige harvem. Kiiresti midagi vaja siis, uueka poodi .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
|