Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Laup. Jan. 23, 2010 11:29 pm Teema: Vw Golf vr6 |
|
|
Panen enda liikuri ka siia üles. Olen vist peaaegu nädal uus omanik olnud, Vw ikka hingel ja meelel kuigi nüüdseks liikuriks vähe käredam pill. Eks ehitamist vajab ikka aga omal asjad olemas, et saan kõik ise tehtud. Lugesin ennist Maigi postitust kuskil, et ei mäleta ka kunas viimati teeninduses käisin:D. Aga tühja loba pole vaja.
Auto ehitus aasta 94. motoks 2.8 bensukas ja megavatte on 128. Tundub isegi üsna tihe mootor olevat. Kere on nagu on, väikse paugu ette vist saanud, aga suvel tuleb kere ära teha, ja eks vaatab kas moto ka laiali või mitte, vaatab kas mõne bemmi venna ära lutib linnavahel siis ehk ei olegi vaja motot seibideks võtta:D Iseenesest peaks olema asjaliku minekuga.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 11:38 am Teema: |
|
|
Elektroonilise diferentsiaali lukustusega!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 11:46 am Teema: |
|
|
Jah on küll. Abs'i pealt saab info ja sellega lukustab. Aga abs'i andur läbi siis see asi hetkel ei tööta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 11:47 am Teema: |
|
|
Selline küsimus ka. Ehk on keegi golf 3 hingeeluga rohkem seotud olnud kui mina. Et käigukang on üsna vedel käes kas miski selle vastu ka aitab. Käigud lähevad üsna ebakindlalt sisse, no samas harjumise asi aga ehk saab seda kuidagi paremaks muuta:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 12:49 pm Teema: |
|
|
vaheta ära käigukasti juures olevad liigend puksid.remont komplekt mingi 200vms sobib golf 2 oma,peaks asi paremaks minema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 6:07 pm Teema: |
|
|
jap need ka võiks ära vahetada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 6:50 pm Teema: |
|
|
Nii hakkasin õhtul autot käivitama. Suri välja lambist mõtsin okei mis iganes. Panin uuesti pilli üürgama viskas õlitule põlema. Selge ju siis õli paks. Käis kohapeal vaikselt kuni norm kõik. Läksin tuppa ära, tulles tagasi julm tiks motos sees, mõtsin et nüüd keps otsas ka aga õnneks oli aint üks nookur õlist tühi varsti täitus ka see õliga ja laulis nagu linnuke:D
Sellised seiklused siis. Öösel lubati veel rohkem ei tea kas omme üldse julgeb käivitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 6:53 pm Teema: |
|
|
njah, mul sõber pani just nädal tagasi vr6 golfi müüki, mõtlesin,et äkki on sama ,aga huiatki..
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/787/auto_php-id=681787-www_auto24_ee.html sinna autosse on kah ikka raha maetud.. keegi osta soovib äkki.
Edasi liiguvad üllatavalt hästi tegelt sellised golfid. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 6:59 pm Teema: |
|
|
See golf tulnud ka vist tallinnast kui ma ei eksi. Aga noh ei tea mis siin väga tehtud on või mis tegemata. Eelmine omanik ei tundunud just väga kuldkäsi ka olevat, et vast siis kuskil lastud teha miskit. Aga noh edasi liikumise kohta jah üsna käre pill. Kere väike samas moto suur. Ideeliselt peaks liikuma küll:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mihkel22 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 10:14 pm Teema: |
|
|
Mitmel tuttaval vr6-el käigukastid laiali lennanud ja uut korralikku annab leida.Võta sis rahulikut ja edu autoga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 24, 2010 11:31 pm Teema: |
|
|
Sellel just nädal tagasi kast tehtud, et vast saab nati sõita ikka :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Veeb. 19, 2010 12:03 am Teema: |
|
|
Täna sai toodud endale uus sisu milleks siis originaal nahksisu musta värvi, päris kenasti hoitud ka teine:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Apr. 14, 2010 11:50 pm Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Apr. 15, 2010 10:30 pm Teema: Re: Vw Golf vr6 |
|
|
t1mmu kirjutas: | vaatab kas mõne bemmi venna ära lutib linnavahel siis ehk ei olegi vaja motot seibideks võtta:D
|
Me pole vist veel kohtunud:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 16, 2010 12:44 am Teema: Re: Vw Golf vr6 |
|
|
taunod kirjutas: | t1mmu kirjutas: | vaatab kas mõne bemmi venna ära lutib linnavahel siis ehk ei olegi vaja motot seibideks võtta:D
|
Me pole vist veel kohtunud:D |
lol ei näinudki seda ... ausalt, ma ei pannud seda ytlust sinu poolt tähelegi ... minu silmis oled sa nyyd oss astmes 3 ehk oss kuubis ehk oss ^3 .. saage aru te volksupoisid, et teie elueesmärk ei ole mingeid bmwsid ja audisid luttida vaid autodega punktist a punkti b liikuda ... kui te tahate kedagi "hirmasasti luttida" siis palun mingitele konrkeetsetele kiirendustele ja palun väga ... just lol ..
Nyyd ma ei imesta yldse miks eesti liikluskultuur on nii mööda kui annab, kuna iga VW or opeli poisi eluunistus on audisid või bmwsid luttida ... :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 16, 2010 1:04 am Teema: Re: Vw Golf vr6 |
|
|
Tsiteerin:: | lol ei näinudki seda ... ausalt, ma ei pannud seda ytlust sinu poolt tähelegi ... minu silmis oled sa nyyd oss astmes 3 ehk oss kuubis ehk oss ^3 .. saage aru te volksupoisid, et teie elueesmärk ei ole mingeid bmwsid ja audisid luttida vaid autodega punktist a punkti b liikuda ... kui te tahate kedagi "hirmasasti luttida" siis palun mingitele konrkeetsetele kiirendustele ja palun väga ... just lol ..
Nyyd ma ei imesta yldse miks eesti liikluskultuur on nii mööda kui annab, kuna iga VW or opeli poisi eluunistus on audisid või bmwsid luttida ... :D |
Kle oss kui reporterit vaadata siis minu arust need bemmid ongi liikluskultuuri pöhi rikkujad ...ei pusi need raipped kuidagi teel jne sry et täppe pole |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 16, 2010 1:09 am Teema: Re: Vw Golf vr6 |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | lol ei näinudki seda ... ausalt, ma ei pannud seda ytlust sinu poolt tähelegi ... minu silmis oled sa nyyd oss astmes 3 ehk oss kuubis ehk oss ^3 .. saage aru te volksupoisid, et teie elueesmärk ei ole mingeid bmwsid ja audisid luttida vaid autodega punktist a punkti b liikuda ... kui te tahate kedagi "hirmasasti luttida" siis palun mingitele konrkeetsetele kiirendustele ja palun väga ... just lol ..
Kle oss kui reporterit vaadata siis minu arust need bemmid ongi liikluskultuuri pöhi rikkujad ...ei pusi need raipped kuidagi teel jne sry et täppe pole[/quote]
h2rra pahtlikunn, kus sa v2idad et mina oss olen? sinu jutu põhjal tundud pigem sina ossi põhine .. ja oma "raibete" suhtes võiksis oma suu koomal hoida ... see et ala mingit debiilsed idoodid nendega 200 km/h üle katuse sõidavad ei tee neid "autosid" raibeteks ... need foorumid ajavad kohati naerma, kõik inimesed, kes omavad bmw'd on kohe tohtuud ossid vms ... naerma ajab kui kitsa silamringiga eesti inimesed on, või siis tõsise ajulise vääraernuga :) Yldjuhul tundub et anamus foorumi inimesetest on täpselt nii "targad" kui meedia seda tahab ... ehk siis enamus on põhikooli poisid kes teevad 2+2 matet :)?
vabandust et su autot teemat risustasin, moded ehk võivad mujale selle tõsta, ala offtopic vms ... Võib esineda kirjavigu kui härra kõrge doktorikraadi omanik pahtlikunn tahab sõna võtta :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 16, 2010 7:45 pm Teema: Re: Vw Golf vr6 |
|
|
leits kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | lol ei näinudki seda ... ausalt, ma ei pannud seda ytlust sinu poolt tähelegi ... minu silmis oled sa nyyd oss astmes 3 ehk oss kuubis ehk oss ^3 .. saage aru te volksupoisid, et teie elueesmärk ei ole mingeid bmwsid ja audisid luttida vaid autodega punktist a punkti b liikuda ... kui te tahate kedagi "hirmasasti luttida" siis palun mingitele konrkeetsetele kiirendustele ja palun väga ... just lol ..
Kle oss kui reporterit vaadata siis minu arust need bemmid ongi liikluskultuuri pöhi rikkujad ...ei pusi need raipped kuidagi teel jne sry et täppe pole |
h2rra pahtlikunn, kus sa v2idad et mina oss olen? sinu jutu põhjal tundud pigem sina ossi põhine .. ja oma "raibete" suhtes võiksis oma suu koomal hoida ... see et ala mingit debiilsed idoodid nendega 200 km/h üle katuse sõidavad ei tee neid "autosid" raibeteks ... need foorumid ajavad kohati naerma, kõik inimesed, kes omavad bmw'd on kohe tohtuud ossid vms ... naerma ajab kui kitsa silamringiga eesti inimesed on, või siis tõsise ajulise vääraernuga :) Yldjuhul tundub et anamus foorumi inimesetest on täpselt nii "targad" kui meedia seda tahab ... ehk siis enamus on põhikooli poisid kes teevad 2+2 matet :)?
vabandust et su autot teemat risustasin, moded ehk võivad mujale selle tõsta, ala offtopic vms ... Võib esineda kirjavigu kui härra kõrge doktorikraadi omanik pahtlikunn tahab sõna võtta :)[/quote]
Ära loobi nii palju puid alla äkki hakkab palav veel oss :biggrin:Ja vaatan et hinge läks kull sul see ¨utlus |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Apr. 18, 2010 7:25 pm Teema: |
|
|
:D:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Juun. 10, 2010 11:17 pm Teema: |
|
|

Viimati muutis seda t1mmu (Reede. Juun. 11, 2010 12:26 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juun. 10, 2010 11:28 pm Teema: |
|
|
Mina ei tea kuidas teiega aga minul oleks kull vaja nelja kuvarit et näha pilti uhes tukis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Juun. 11, 2010 12:25 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Mina ei tea kuidas teiega aga minul oleks kull vaja nelja kuvarit et näha pilti uhes tukis  |
Nüüd peaks parem olema:) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Juun. 11, 2010 12:27 am Teema: |
|
|
Vabandust! Unustasin enne resize'ida ja nüüd peaks asi korras olema:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Juun. 11, 2010 1:05 am Teema: |
|
|
väga viis ja erinev teistest g3.medest.corrado veljed said õige auto alla  |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Juun. 11, 2010 7:34 am Teema: |
|
|
See kukkus meil jah hästi välja! Ole tänatud Ex!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juun. 11, 2010 9:20 am Teema: |
|
|
nuud hea jah ja auto kah suht viisakas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Püh. Juul. 17, 2011 3:48 pm Teema: |
|
|
Väga nõrk koht on neil käigukast, väga raske jalaga inimesel ei ole see auto mõtekas |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Sept. 01, 2011 7:04 pm Teema: |
|
|
Liigutage endiste sekka palun:) |
|