Alan, huh, see Source Code oli tõsihea moovi taas.
Ja Surks Urood, ei topi siia nimesid mida ei saa minimaalselt dvdripi kvaliteediga !! Otsi siin sinupärast mingeid cam rippe ,ajaraisk, või siis vähemalt tasub mainida,et pole saada normilt või aint kinos hetkel :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Kariibi mere piraadid viimane
käis kah,aga ega vist väga jätkata seda sarja ei maksa _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Mul on tegelikult siiber sellest hollywoodi filmitööstusest ja vahel kui tahaks naerda, siis vaatan alljärgnevaid filme.
Viini postmark
Noor pensionär
kodumaine vanakooli filmikunst on ikka üle prahi.
Aga on ka häid vanakooli vene filme:
Triibuline merereis
Ivan Vassiljevit¹ vahetab ametit
¾uriku seiklused
Hüva leili ehk saatuse iroonia
VII (Gogoli romaani järgi tehtud klassikaline nõiafilm)
Tänapäevastest siis kõige muhedamad idanaabri filmid on:
Vene kalapüügi eripära
Vene avamere kalapüügi eripära
Vene jahi eripära
Vene poliitika eripära
Vene sauna eripära
Postitatud: Reede. Okt. 07, 2011 11:58 am Teema:
Lapland Odyssey - Soome komöödia mehest, kelle naine annab mehele 50€ digiboxi soetamiseks, loomulikult ei lähe kõik nii nagu plaanitud, sest käes on pühapäev, ja raha on maha joodud, ning mida pole, on digibox.... :)
Ise vaatand pole, aga arvutis ootab vaatamist ja teen seda kindlasti! _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568
Kui keegi tahab kõvasti naerda siis vaadake filmi "New Kids Turbo" _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436
Üle pika aja üks hea komöödia! Film hollandi keeles, ise vaatasin inglise keelsete subtiiritega.
Kel vähegi huumorisoont, soovitan vaadata! Naerda saab kõvasti
Postitatud: Reede. Okt. 07, 2011 9:53 pm Teema:
Tiiger kirjutas:
Lapland Odyssey - Soome komöödia mehest, kelle naine annab mehele 50€ digiboxi soetamiseks, loomulikult ei lähe kõik nii nagu plaanitud, sest käes on pühapäev, ja raha on maha joodud, ning mida pole, on digibox.... :)
Ise vaatand pole, aga arvutis ootab vaatamist ja teen seda kindlasti!
3 musket2ri oli isgei p2ris vaadatav .. kuigi see 3d imo suckib kinodes .. need prillid on sitaks ebamugavad .. järgmine n2dal johnny english reborn .. seda olen oodanud :D
Jim Carrey nö. komöödia ja perefilm, täitsa vaadatav. Ei olnud midagi erilist aga ega ka midagi halba
Läpaka taga istumine sakib, kohe ei viitsigi mingeid imdb linke juurde toppida,kui hiirt ei ole järel :D Ja hiirt ka mitte ofcoors. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Spielbergi üllitis? Ometigi algus venis ja venis. See film pidi 3d-s päris hea olema see-eest... keskosast läks huvitavamaks. Sasha Cohen mängib seal muide. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Suht vaadatav ja õpetlik. Komöödiat seal just ei ole. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Seda filmi vaadates jäi pidevalt mind painama mõte,et see tundub ja nagu on "päris film" lihtsalt väga hea anime effect on peale tõmmatud karakteritele. Youtube selgitas,et mul oli õigus
http://www.youtube.com/watch?v=umVGvn5qaBc _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
http://www.imdb.com/title/tt1675434/
In less than two months, "Untouchable" became the second most successful French film by number of spectators, such an event by itself that people went then to see it, not because they thought it was good but to see what was so good in it: that's the virtual circle of success.
Raudselt üks paremaid, naljakamaid filme mis ma viimasel ajal näinud olen... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Ulmeline robotkaklus film, lähitulevikus nagu ikka. Algus nagu ei läinud eriti, aga lõpp oli hea vaadata
District 9
Vaatasin ajaviiteks uuesti ja ilmselt nagu ennegi , 10 10 hindeks,
Peter Jacksoni meistriteos.
American Reunion
Tegelt oli tegu ootamatult hea komöödiaga. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Neli head komöödiat, mis said läbi vaadatud:
Ted
The Dictator
Big Mommas - Like Father, Like Son
Hall Pass _________________ Auto algab A tähega. Audi :)
Naistelt plusspunkte saate kui panete selle
http://www.imdb.com/title/tt1586265/ _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
A Beginners Guide To Endings oli minu jaoks üle pika aja suht hea vaatamine muu jama vahele _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...
Püha pask. Minu stringid
on perse vahele kinni jäänud.
Sinu kolju võlu see teeb mind kuumaks
* taani keelne film, väga eht vaadata ei ole
* ühes osas jookseb ainult munakott 10 minutit ringi ja jääb okka taha kinni
* haldjad on eriti gayd _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Ammu nüüdseks tuli välja Bättmäni uus film, Dark Knigt 720p kvaliteediga,
kõva, varuge aega sest 2,50+h on filmi run ja selle ajaga ikka manuseid läheb, mõndadel.
Hästi ja kvaliteetselt tehtud film ja loodetavast te pole seda ära rikkunud enda jaoks mingite mõttetute sittade versioonide vaatamisega, nimesid ei nimeta aga Kristjan näiteks.
Ja film TED Tuli alles hiljuti hea kvaliga,nii,et eespool kommenteerija vaatab paska. otses mõttes :-/ Aga film muidu hea ja soovitan ! _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
yeah,samatark lause nagu ,et mind huvitab tüdruku sisu mitte välimus.
I smell bullshit, sita kvaliga filmid on vähemalt 40% kehvemad vs oma hea kvaliteediga sõbrast :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2012 11:42 am Teema:
Maik kirjutas:
Ammu nüüdseks tuli välja Bättmäni uus film, Dark Knigt 720p kvaliteediga,
kõva, varuge aega sest 2,50+h on filmi run ja selle ajaga ikka manuseid läheb, mõndadel.
Hästi ja kvaliteetselt tehtud film ja loodetavast te pole seda ära rikkunud enda jaoks mingite mõttetute sittade versioonide vaatamisega, nimesid ei nimeta aga Kristjan näiteks.
Ja film TED Tuli alles hiljuti hea kvaliga,nii,et eespool kommenteerija vaatab paska. otses mõttes :-/ Aga film muidu hea ja soovitan !
Mhm, siinkohal rivista üles Viljandi normaalsed kinod, paremus järjestuses paluks.
Kui naisega tahaks vaadata koos siis lapse tõttu ka Tartus käimine suht välistatud,seega varianti ei ole. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Vaatasin kah ära Dark Knighti, päris 7GB-st varianti ei viitsind tirida, aga võtsin BRRip'i.
Oli parem, kui eelmine osa. Mõnusalt pikk vaatamine kah, kus päris igav nagu ei hakanudki.
Järgmise filmi sisu ka siis enamvähem aimatav
jälle üks selline film mille eest naiselt kiita saab.
päris komöödia ei ole,aga pull ikkagi.
Loopers 9/10
Total Recall 10/10 ! _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Minu arvamus ühineb top kommentaari omaga,seega tasub vaadata kindlasti.
Dredd
Selline poolkõva ulmekas , on tahetud vist ülimacho asja teha aga välja kukkus nagu alati, selline 5/10 annaks heal juhul. Selline skoor näitan hästi ära ka minu ja imdb suure erinevuse.. :D Aga tundub,see on mingi comic book jälle,millest ma ei tea midagi..
Huvitaval kombel on terve maailm täis koomiskifänne aga mulle tundub,et eestist on kõik see nagu räige kaarega mööda läinud ?
Bruce Willise dia hard ka vaadatud ja noh, storyline kehvavõitu ja actionit liiga paljuvõitu jällegi, mitmed ebaloogilised kohad... aga igav vaadata ei ole,seega tasub ,ee , kinno minna. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes