Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 11:09 am Teema: |
|
|
täna peale tööd teen plaadi ja proovin kas töötab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 1:04 pm Teema: |
|
|
Keegi Viljandis klaaskuul pritsiga ka tegeleb? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 1:30 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Keegi Viljandis klaaskuul pritsiga ka tegeleb? |
Kui öieti mäletan siis S4 peaks olema kapp olemas. _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 6:18 pm Teema: |
|
|
Aga liivapritsi? Peale Viiratsi ja Päri.
Vaja 12 velge ja sillatala + pudipadi puhtaks teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 6:30 pm Teema: |
|
|
oü monument teeb ka liivapritsi töid _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 6:34 pm Teema: |
|
|
S4-jal olemas nii kapp kui ka väline liivaprits. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 07, 2011 11:28 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | oü monument teeb ka liivapritsi töid |
viimane kord kui veljed sinna viisin.isegi plekkvelje puhastamisega ei saa hakkama see uus vana.pole nii sitasti pritsitud velgi enne näinud.täielikult üle perse tehtud.pm keskohad olid paljad.äärtes lahtine rooste täiesti alles.poolteist nädalat ootamist ja 25 euri mööda vastu tuult.käsitsi lihvides oleks tulemus ka parem jäänud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 7:10 pm Teema: |
|
|
ccve kirjutas: | Aga liivapritsi? Peale Viiratsi ja Päri.
Vaja 12 velge ja sillatala + pudipadi puhtaks teha. |
Viiratsis aint haavel ja valuvelgi teha ei saa. Päril mees puhkusel kuni uue aastani. Eelnevast postist lugeda siis Monument ei tundu hea koht olevat. Soovitage veel kohti kus teha. S4 ikka tegutseb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 7:51 pm Teema: |
|
|
Tahaks ka teada, oleks vaja ka valuveljed puhtaks lasta. Palju keskmiselt liivapritsi töö eest üldse küsitakse? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 7:56 pm Teema: |
|
|
Vana-võidus maarli õpetaja tegeleb sellega.
Kui maarlitel praktika on, siis saab pmts oma liivaga ja ehk ka väikese tasu eest. Tasub automajast õpetajate toast küsida! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 7:59 pm Teema: |
|
|
Meil alles täna õps koolis tegi oma velgi..saab ise ka teha kui vaja... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 8:19 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Vana-võidus maarli õpetaja tegeleb sellega.
Kui maarlitel praktika on, siis saab pmts oma liivaga ja ehk ka väikese tasu eest. Tasub automajast õpetajate toast küsida! |
Maalri ikka, mitte maarli :D Aga see selleks. Nime saaks? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 8:32 pm Teema: |
|
|
Janek Pettai on selle õpsi nimi, kuid lisainfi saab ikka õpetajate toast Jaan Mätaselt!
www.vykk.vil.ee lehel kõik kontaktid olemas. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DCD Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 8:42 pm Teema: |
|
|
kunagi sai velgi teha ka Kantrekülas Hansaflexi vastas...seal mingi hauakivide värk.... _________________ Lincoln_Town_Coupe__1977_6.6_V8
Jeep_Cherokee_______1990_4.0__R6
Toyota_Supra________1988_3.0T_R6
Audi_A6_____________2005_3.0TDI _V6 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 9:16 pm Teema: |
|
|
DCD kirjutas: | kunagi sai velgi teha ka Kantrekülas Hansaflexi vastas...seal mingi hauakivide värk.... |
See ongi see monument kus uut meest välja õpetatakse alles :) _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 10:51 pm Teema: |
|
|
Kui tulemusega pole rahul ja kohe ei näinud, tuleb päev hiljem tagasi viia ja kisada niikaua kuni mingi lahendus leitakse või vastu lõugu saad. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 11:01 pm Teema: |
|
|
Sai vähe uuritud valuvelgede pritsimise kohta ja nagu aru sain, siis liivapritsi üldse ei soovitatud, pigem ikka klaaskuul pritsi. Ja siis on veel mingi haaveldamine. Mis see kõige parem siis on? :D _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 11:09 pm Teema: |
|
|
Eks ikka klaaskuul soovitavalt olla.. pehmem velje pinnale.
Sa võiksid muidugi haaveldada lasta, teistel vähemalt huvitav vaadata tulemust.
...
Ehk siis anna nädala pärast teada kus sa liivapritsida lasid :D _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Nov. 08, 2011 11:13 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Eks ikka klaaskuul soovitavalt olla.. pehmem velje pinnale.
Sa võiksid muidugi haaveldada lasta, teistel vähemalt huvitav vaadata tulemust.
...
Ehk siis anna nädala pärast teada kus sa liivapritsida lasid :D |
Aga ehk valgustad mind siis, mis haaveldusel head/halba..
Ostas mingi pakub haaveldamise teenust näiteks. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
sprintt Aktiivne külaline
|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 12:22 am Teema: |
|
|
haavel on vist liiga terav valuvelje jaoks...sööb ennast liiga sisse, ma arvan. _________________ KCC Team |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 12:35 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Kui tulemusega pole rahul ja kohe ei näinud, tuleb päev hiljem tagasi viia ja kisada niikaua kuni mingi lahendus leitakse või vastu lõugu saad. |
Seda tüüpi polnud kohal siis kui velgedele järele läksin.ta käib seal kuidas jumal juhatab.kool pooleli vms. polnud minu veljed ja eriline näituseauto ka pole millele need alla läksid.Kiire oli ka- seega jätsin asja sinnapaika:)
ah jaa... rõvesinist seati pole ka enam minu käes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 9:06 am Teema: |
|
|
ex kirjutas: | Maik kirjutas: | Kui tulemusega pole rahul ja kohe ei näinud, tuleb päev hiljem tagasi viia ja kisada niikaua kuni mingi lahendus leitakse või vastu lõugu saad. |
Seda tüüpi polnud kohal siis kui velgedele järele läksin.ta käib seal kuidas jumal juhatab.kool pooleli vms. polnud minu veljed ja eriline näituseauto ka pole millele need alla läksid.Kiire oli ka- seega jätsin asja sinnapaika:)
ah jaa... rõvesinist seati pole ka enam minu käes  |
vahetasid a8 vastu ära? ,) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 9:34 am Teema: |
|
|
sprintt kirjutas: | haavel on vist liiga terav valuvelje jaoks...sööb ennast liiga sisse, ma arvan. |
Seega jääb ikkagi kas liivaprits või klaaskuul siis. Ja nagu aru olen saanud siis klaaskuul pritsi Viljandis väga ei tehta? Ehk oskab ikka keegi soovitada, kus tehakse? S4 ei ole endast ka foorumis märku andnud.  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 9:40 am Teema: |
|
|
Valuvelg mul kappi ei mahu ja klaaskuuliga valuka tegemine suht kallis,niikui nii vööpad üle,seega jääks ikka liiv. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 9:43 am Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Valuvelg mul kappi ei mahu ja klaaskuuliga valuka tegemine suht kallis,niikui nii vööpad üle,seega jääks ikka liiv. |
Ahsoo, olgu. Aga küsiks veel värvimise koha pealt, et liivapritsitud veljele ei soovitata pulbervärvi kasutada. Vastab tõele? Mida olek kõige õigem kasutada? Liivaprits + krunt + ... + lakk _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 9:59 am Teema: |
|
|
Köik algab veljest ikka (kui tihe velg on) Kui kodar vms siis kerge.Prits ,liivakaga üle ,paar kihti krunti ,värv ja vajadusel lakk ! _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:00 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Köik algab veljest ikka (kui tihe velg on) Kui kodar vms siis kerge.Prits ,liivakaga üle ,paar kihti krunti ,värv ja vajadusel lakk ! |
5 kodaraga _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:03 am Teema: |
|
|
Siis ju kerge asi. Mina üld juhul teinud märg märjale köik kui velje pind on lubanud seda. S4 veljed said vist 5 x krunti koos kuivamisega ja lihviga kuna pind oli selline ukli mugli et ohh ohhhooo kohe .Kuid teiste velgedega mul kergelt läinud  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:06 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Siis ju kerge asi. Mina üld juhul teinud märg märjale köik kui velje pind on lubanud seda. S4 veljed said vist 5 x krunti koos kuivamisega ja lihviga kuna pind oli selline ukli mugli et ohh ohhhooo kohe .Kuid teiste velgedega mul kergelt läinud  |
Seega siis saatma esimese asjana liivapritsi, siis paar kihti krunti ( 2 - 3 ?), värv ja võibolla ka lakk siis. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:10 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | Siis ju kerge asi. Mina üld juhul teinud märg märjale köik kui velje pind on lubanud seda. S4 veljed said vist 5 x krunti koos kuivamisega ja lihviga kuna pind oli selline ukli mugli et ohh ohhhooo kohe .Kuid teiste velgedega mul kergelt läinud  |
Seega siis saatma esimese asjana liivapritsi, siis paar kihti krunti ( 2 - 3 ?), värv ja võibolla ka lakk siis. |
See paar kihti krunti söltub sinu velje pinnast peale pritsi ! Ja soovitav on kasutada aluminiumile möeldud krunti mis ei hakkaks pinnal oksuteeruma kohe jne
Ise kasutan Internationali intershield300 vöi Jotun Epocoat 21 krunti mis on sobilikud sellisele tööle muud krundid on out minu jaoks sel teemal !! _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:18 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: |
Ise kasutan Internationali intershield300 vöi Jotun Epocoat 21 krunti mis on sobilikud sellisele tööle muud krundid on out minu jaoks sel teemal !! |
Soomest saadavad krundid? Või lootus Eestist ka leida? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 11:32 am Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: |
vahetasid a8 vastu ära? ,) |
ei müüsin maha väga hea hinnaga.a8 oli juba enne.üks golf 4 1.8T GTI on ka müüa kui keegi soovib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 11:35 am Teema: |
|
|
ex kirjutas: | Toitz kirjutas: | oü monument teeb ka liivapritsi töid |
viimane kord kui veljed sinna viisin.isegi plekkvelje puhastamisega ei saa hakkama see uus vana.pole nii sitasti pritsitud velgi enne näinud.täielikult üle perse tehtud.pm keskohad olid paljad.äärtes lahtine rooste täiesti alles.poolteist nädalat ootamist ja 25 euri mööda vastu tuult.käsitsi lihvides oleks tulemus ka parem jäänud.  |
Uurisin isalt, kes alatihti oma tsikli juppe liivapritsitada ja värvida laseb ja tema lasi samuti Monument'is teha ja ütles, et viimane kord jäi kvaliteet ikka väga kehva.
Aga soovitas Viljandi Metalli aga polnud kindel kas teevad liivapritsi või haaveldamist. Arvatavasti ainult haaveldamist. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 12:39 pm Teema: |
|
|
Leidsin siis sellise koha nagu Rauameister AS, asub Võrumaal (ise pesitsen ka Võrus enamus ajast), kes teostab liivapritsi ja ka värvimist. Liivapritsi eest küsivad 4.79 €/tk (valuvelg). Ja nagu foorumitest lugenud, pidi neil väga hea kvaliteet olema.
Seega 20 € valuvelje jooks + korralik kvaliteet ja kõik ametlikult ka. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 12:43 pm Teema: |
|
|
Sellepärast ma ütlesingi,et nagunii lähed liivapritsi teed,et vil pole klaaskuuli ja haaveldamine on rohkem raskeveoki käru puhtakslaskmise teema .
Mul vedeleb endalgi liivaprits kah tegelt,pole ise kasutadagi jõudnud veel. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 12:49 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Sellepärast ma ütlesingi,et nagunii lähed liivapritsi teed,et vil pole klaaskuuli ja haaveldamine on rohkem raskeveoki käru puhtakslaskmise teema .
|
Tuleb nii välja  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 2:23 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Sellepärast ma ütlesingi,et nagunii lähed liivapritsi teed,et vil pole klaaskuuli ja haaveldamine on rohkem raskeveoki käru puhtakslaskmise teema .
Mul vedeleb endalgi liivaprits kah tegelt,pole ise kasutadagi jõudnud veel. |
Maik, nende väikste kannudega pole midagi kahjuks teha kuna düüs väike ja surve olematu tavaliselt .Öige prits vajab al 6 mm düüsi ja al 8 bari pidevat survet et tööd kannataks teha ja seda kuni 12 barini.
Tomm, googelda ei oska Eesti kohapealt midagi rääkida sel teemal kahjuks !  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 3:30 pm Teema: |
|
|
Olgu, eks uurin.
Aga tõstaks kohe järgmise küsimuse siis
Et kumb etem, kas pulber- või vedelvärv?
Head/halvad küljed. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 3:55 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Valuvelg mul kappi ei mahu ja klaaskuuliga valuka tegemine suht kallis,niikui nii vööpad üle,seega jääks ikka liiv. |
Aga liiva teed siis või mitte? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 8:36 pm Teema: |
|
|
kui keegi tahab audi 2011a.DVD navi plaati siis ps! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:13 pm Teema: |
|
|
http://www.facebook.com/event.php?eid=271278122908973
hea nali,sest
iga minut liitub keegi
iga minut liitub üks loll
iga minut saab selgemaks,et kõik on põmst rumalad ja kergesti manipuleeritavad eesti netimaastikul
iga minut ei saa kedagi hoiatada sest leheküljed vahetuvad nii kiiresti
eilse oli seal attendguid 16 000 , täna 24 000 hetkel
kui sa oled seal liitunud (ja päris kindlasti mitmed siit ccv-st on) siis.. kas sa tõesti usud seda juttu ja miks ??? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:24 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | http://www.facebook.com/event.php?eid=271278122908973
hea nali,sest
iga minut liitub keegi
iga minut liitub üks loll
iga minut saab selgemaks,et kõik on põmst rumalad ja kergesti manipuleeritavad eesti netimaastikul
iga minut ei saa kedagi hoiatada sest leheküljed vahetuvad nii kiiresti
eilse oli seal attendguid 16 000 , täna 24 000 hetkel
kui sa oled seal liitunud (ja päris kindlasti mitmed siit ccv-st on) siis.. kas sa tõesti usud seda juttu ja miks ??? |
Hahahhaha :D
See jumala tõsi!! Iphone võitis Mehis Kont ju! Isegi pilt sellest: http://www.bgwgroup.com.au/Images/iPhone-Winner.jpg
Mis siis, et pilt on tehtud: 29. juuni 2011. a. 3:40:38
Hahhahha :D _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:31 pm Teema: |
|
|
Ja sellele mehisele on päike vist silma paistund et silmad nii pilukil on.  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:35 pm Teema: |
|
|
Ma võitsin täna iiri loteriiga 1000000 eurot, homme lähen pabereid ajama, ha ha ha! Jumala tõsi, meilile tuli kiri. You have won irish national lottery award 1000000 euro. Vähemalt virtuaalseltki olen miljonär, seegi tekitab hea tunde ja seda pea iga nädal korra. Praeguseks peaksin olema juba pesueht miljardär valmis.  _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:36 pm Teema: |
|
|
vahur73 kirjutas: | Ma võitsin täna iiri loteriiga 1000000 eurot, homme lähen pabereid ajama, ha ha ha! Jumala tõsi, meilile tuli kiri. You have won irish national lottery award 1000000 euro. Vähemalt virtuaalseltki olen miljonär, seegi tekitab hea tunde ja seda pea iga nädal korra. Praeguseks peaksin olema juba pesueht miljardär valmis.  |
Mul läheb paremini ! (Y)
Igapäevaselt saan miljardäriks :D  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:41 pm Teema: |
|
|
Ah jaa, vahest tuleb ka kirju mujalt, igasugu a la investeerimispakkumised ja abi palumised, et umbes saada mulle raha ma olen Kongo poliitvang ja minu surnud isal on suur varandus mingites euroopa pankades, kui mind välja aitad, maksan umbes 50 prossa sulle. Need on enamasti pärit kuskilt aafrika mandrilt või jumal teab kust pärapõrgust.
Sellist jama kõlbab vaid hea tuju tekitamiseks lugeda. Aga eks loll saab kirikus ka peksa.
Inglismaal mu tuttava tuttava tuttav tegi end lolliks sellega, et ostis mustlastelt läpaka, mis tõesti oli algul kotis täiesti olemas, kuid seni kui ta raha otsis, suutsid mustlased sinna kotti sokutada vahepeal hunnik telefoniraamatuid arvuti asemel, muidugi vana oli õnnejunnis ja suures õnnejoovastuses ei vaadanudki kotti enne kui ulatas raha ja kui koti lõpuks avas, olid mustlased juba liibet lasknud. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi!
Viimati muutis seda vahur73 (Kolm. Nov. 09, 2011 10:49 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:45 pm Teema: |
|
|
Aga on inimesi ja mitte vähe kes neid usuvad. Hiljuti oli mingi dok. saade isegi sellest, kuidas lollid eestlased viimase penni ära saatsid ja siis Nigeeriasse läksid ja peksa said  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:51 pm Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Aga on inimesi ja mitte vähe kes neid usuvad. Hiljuti oli mingi dok. saade isegi sellest, kuidas lollid eestlased viimase penni ära saatsid ja siis Nigeeriasse läksid ja peksa said  |
Igasuguseid tolvaneid on. Mind isiklikult ajab vihale see, et ma pean neid pidevalt kustutama. Pole kunagi üldse kuskile reganud end ega reklaaminud ennast. Aga ikka see späm tuleb sisse, tegin ka spämmikeelu, ikka raisk ummistavad mu postkasti. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vahur73 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 09, 2011 10:55 pm Teema: |
|
|
Ma ühe sellise n.n. poliitvangiga suhtlesin ka huvi pärast meilitsi, noh huvi pärast, mida sellised inimesed mõtlevad. Ja millal end sisse räägib.
Euroopas müüakse autosid nii, et omanik väidab auto mujal riigis asuvat ja et kui näha soovid maksa reisiraha talle western unioni kaudu, et siis tema saaks olla kindel, et ostja ikka kohale tuleb. Täielik pask. _________________ Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|