Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 4:18 am Teema: JEEP Grand Cherokee 00 |
|
|
19 detsember sai ostetud Grand Cherokee Limited.
Tegemist siis 3,1liitrise td-ga, millel peal vähelevinud 242 vahekast.
Valmistatud on 2000a. Kõik vajalikud lisad olemas: kliima, elektriliselt reguleeritavad istmed (soojendusega), kompuuter, püsikiiruse hoidja, multifunktrionaalne rool, xenon tuled, automaatlselt lukustuvad uksed jpm.
Plussid: mugav, suht õnnestunud välimus, maastikul päris võimekas tänu sellele vahekastile.
Miinused: maanteel halb juhitavus ning see mootor ei kannata kuuma
Auto on toodud eestisse umbes aasta tagasi. Kahjuks pole mina siin esimene omanik. Pakun, et eelmine omanik pole peale sõitmise selle autoga midagi teinud. Ütleme nii, et tehniline seisukord polnud kõige parem(samas ka mitte midagi hullu).
Praeguseks olen jõudnud autol vahetada: 2 rooliotsa, mootoririhm koos rullikuga, käigukasti filter koos õli ja tihendiga, eelsüüteküünlad, kütusefiltri, termostaadi, vahekasti õli, sildade õli.
Mõni asi vajab veel vahetust, kuid üldiselt hakkab auto tehniliselt korda saama
Paar pilti:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 8:36 am Teema: |
|
|
jeebikute on ülimugav sisu, välimus ka päris ok. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 11:28 am Teema: |
|
|
Ülimõnus auto.
3.1 td millegipärast siunatakse kohutavalt, ei karda probleeme? On sul mingi nipp, tänu millele oled probleemide vältimises kindel? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 11:33 am Teema: |
|
|
Palju sul see kütet võtab? Mul oli samasugune, sama mootoriga ja diisli kohta rüüpas ikka päris palju kütet. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 1:03 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | Ülimõnus auto.
3.1 td millegipärast siunatakse kohutavalt, ei karda probleeme? On sul mingi nipp, tänu millele oled probleemide vältimises kindel? |
Mingit otsest nippi pole :D Keema ei tohi lasta lihtsalt, tuleb temp. näidikut jälgida
kaspar kirjutas: | Palju sul see kütet võtab? Mul oli samasugune, sama mootoriga ja diisli kohta rüüpas ikka päris palju kütet. |
Kütuse kohta ei oska praegu öelda kuna pole eriti tavalist sõitu teinud.
Aga kaldun arvama, et linnas mingi 15 äkki. Kunagi hiljem proovin ära, kui palju võtab.
Huvi pärast küsin, kuidas sul linnas ja mnt oli? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 1:11 pm Teema: |
|
|
Linnas 15... tekib küsimus, et miks diisel siis :)
Mingi Audi/VW 4.2V8 bensiinikas võtab ka linnas 15 :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 1:23 pm Teema: |
|
|
Võtab ta sul jee 15 :)
15 võtab paberil ja sinu vanaema käes.
Võtke sama jeeb järgmise 4.0 või 5.2 bensiini mootoriga ja võtab veel rohkem,kui 15-16 kindlasti.
a8 4,2
Jõudlus
Kütusekulu: 13.3 l, 0.17 €/km
Kütusekulu linnas: 19.9 l, 0.26 €/km
Kütusekulu maanteel: 9.3 l, 0.12 €/km
arvan,et vägagi reaalne ja d3 võrdlust pole mõtet pakkuda kuna ligilähedaltki ei lähe hinnaklassi ja ilmselt sealgi kulunumbrid hea ,kui natukenegi madalamad on. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 2:14 pm Teema: |
|
|
Imelik vaadata ameeriklast, et käigukang keskel. Neil ju enamustel sinna rooli külge topitud (filmidest vähemalt silma jäänd) :D
Aga kena auto imho ... ja pohhui see kütusekulu .. võtab palju võtab ega sõitmata ei jää :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 2:30 pm Teema: |
|
|
Vahekastiga sul jopanud jaa päris kõvasti. 2wd peaks hoidma päris mõnuga tegelt head kütusekulu. 15 linnas..hmm...tundub tõesti natuke palju. Kuidas Kliima toimib ? Eriti just kõrvalistuja pool ? Hoolega jälgi kaitsekumme vahekasti kardaanil (esisilla-vahekasti vahelist) Kipub hoolega sööma neid vahekasti poolseid ja kui see katki siis mõne nädala küsimus, et hakkab see asi sul häälitsema kõhuall. Uus ots ca 100 euri. Muidugi kui silberautost küsid siis otsa eraldi ei saagi nende sõnul vaid terve kardaani ja hind oli ca 7-8k vanas rahas. Soovitan soojalt sellele otsale leida miskine alternatiiv kumm veel sinna peale lisaks, et asi kestaks. Igast jutte on jah nende 3,1L kohta aga jah...eks elu näitab. Kuidas helitehnika sul autos on ? Infinity gold ? Teine asi, lase esituled ära poleerida :P see neil tüüpviga, et ära tuhmuda.
Jälgisin ammu juba 4x4´st ja ootasin kunas siia ka teema teed. Muide mul üle sellele autole Mopar LSD fluid´i üle 120ml purk, et kui sillaõli vahetama hakkad siis anna märku võin sulle selle ära anda.
Üldiselt mugav auto tõesti, maantee sõidu ebamugavuse lahendab suuremad rattad väiksema profiiliga rehviga ja ma ise ei jõudnud kahjuks sinna aga rool oli ka liiast peenike tal minu mäletamist mööda. Samamoodi taguistujatel on natuke vähe ruumi minu arust.
Muretuid miile!  _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 2:32 pm Teema: |
|
|
Unustasin mainida, et ära seda luugiklaasi ka ava suuremate külmadega. Nupul kalduvus kinni jääda külmaga ja jama tekitada. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 2:51 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: |
Jälgisin ammu juba 4x4´st ja ootasin kunas siia ka teema teed. Muide mul üle sellele autole Mopar LSD fluid´i üle 120ml purk, et kui sillaõli vahetama hakkad siis anna märku võin sulle selle ära anda.
Üldiselt mugav auto tõesti, maantee sõidu ebamugavuse lahendab suuremad rattad väiksema profiiliga rehviga ja ma ise ei jõudnud kahjuks sinna aga rool oli ka liiast peenike tal minu mäletamist mööda. Samamoodi taguistujatel on natuke vähe ruumi minu arust.
Muretuid miile!  |
Kus juures sillaõlid said juba vahetatud, aga seda LSD lisandit ma ei pannud. Milleks see muidu hea on?
Sound kahjuks Infinity pole, kuid sellega ka juba plaanid tehtud. Praegu esialgu vaja auto tehniliselt korda saada, siis vaatab edasi
Täna läks auto Kärmase juurde, kuna juhtpihusti lekkis. Uurib mis sellega teha annab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 3:12 pm Teema: |
|
|
http://www.wjjeeps.com/service/maintenance_wj.htm seal palju infot. Äkki sa panid selle õli millel on see lisand juba sees. Aga üldiselt LSD eduka töö tagamiseks seda lisandit vaja panna. _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 3:38 pm Teema: |
|
|
s6 4.2 võttis 23-25 linnas |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 4:15 pm Teema: |
|
|
herko kirjutas: |
kaspar kirjutas: | Palju sul see kütet võtab? Mul oli samasugune, sama mootoriga ja diisli kohta rüüpas ikka päris palju kütet. |
Kütuse kohta ei oska praegu öelda kuna pole eriti tavalist sõitu teinud.
Aga kaldun arvama, et linnas mingi 15 äkki. Kunagi hiljem proovin ära, kui palju võtab.
Huvi pärast küsin, kuidas sul linnas ja mnt oli? |
Mul võttis maanteel kuskil 10 ja linnas 16 - 17. Ma pakun, et bentsukas võtab sama palju. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 5:48 pm Teema: |
|
|
Auto näeb hea välja aga mootori poolest oleks mina valinud 2,7 td _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 5:57 pm Teema: |
|
|
Miks võtta väiksem mootor sellisele kerele? Pigem rüüpab rohkem kütet ju.
Ma oleks ise ka 3,1l võtnud  _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 5:59 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Miks võtta väiksem mootor sellisele kerele? Pigem rüüpab rohkem kütet ju.
Ma oleks ise ka 3,1l võtnud  |
2.7 on parem ja ökonoomsem, kuid ka hind on 2000euri rohkem. Kuna raha nii palju ei olnud, tuligi osta 3,1  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 6:13 pm Teema: |
|
|
2,7 väidetavalt mersu mootor. Taksojuhid räägivad et hea mootor. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Jan. 06, 2012 6:24 pm Teema: |
|
|
ivo86 kirjutas: | 2,7 väidetavalt mersu mootor. Taksojuhid räägivad et hea mootor. |
On jah mersu mootor ja hea on ta ka _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
krusty Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Jan. 07, 2012 4:22 pm Teema: |
|
|
Ega see tagavedu ei anna erilist kütuse kokkuhoidu. Kuna esiratastel ei ole huube, siis pöörleb kogu krempel kuni vahekastini ikka ringi. Päris mitu aastat sõitnud 242 vahekastiga.
Tagasilla puhul tee kindlaks, mis tüüpi see on. Ma ei ole kindel kas kõigil selle generatsiooni GC-del on ikka LSD. Vanematel pandi erinevaid sildu alla. Kui on LSD taga sillas, siis kindlasti kasutada LSD õli või siis eelpool nimetatud lisandit tava õliga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
herko Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Jan. 08, 2012 2:34 pm Teema: |
|
|
Väike info: Juhtpihusti sai välja vahetatud |
|
Tagasi üles |