Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 12:32 pm Teema: |
|
|
m6nu kirjutas: | ei leia küll erilist probleemi selles, et mõned siin kasvõi 30-ga sõidavad.. nimetada võib neid kuidas tahes ,kas penskariteks või kelleks iganes, aga mõni inimene lihtsalt ei viitsi siinsete sittade teede pärast neid pukse päris iga kuu ka vahetada, kas jõuad sihtkohta siin linna piires 5 minutit varem või hiljem, mis seal vahet on.. hakka siis varem sõitma.. minumeelest siiski positiivsem kui see kuulsus et kõik siin linnas 50 asemel 70-80 ga paugutaks.. vajutada saab ju maantee peal ka ;) linnas peadki teistega arvestama.. kui ei meeldi, siis jalgsi saab igaltpoolt otse ja kui aeglane tundub, siis jookse  |
Ma olen oma tavalisest madala autoga 5 aastat sõitnud ja ei kurda küll, et teed nüüd nii halvad on, et peaks 30ga sõitma. Tekib küsimus, kas teile on rööpad ette keevitatud, mida mööda peab sõitma? Augu kõrval on veel terve asfalt, seal kannatab kenasti sõita. Ja kui iga aasta pukse pead vahetama, siis kas oled ostnud lihtsalt väga odava ja kehva jupi või sõidadki koguaeg aukudest läbi. Pigem peaks roolitaga keskenduma ikka sõitmisele, mitte ringi vahtima ja aega parajaks tegema. Pealegi, praegu mõtled küll, et mis see 5 minutit on aga 5 minutit on sõltuvalt kontekstist ikka väga pikk aega.
Alan kirjutas: | Või osta tsikkel ja sõelu palju tahad :) |
Olen seda juba teinud ;) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 12:56 pm Teema: |
|
|
Sellesosas on ikka mingid kõrged jumalad mängus vist, et ABSOLUUTSELT ALATI KUI SUL ON ÜLI-ÜLI-ÜLI KIIRE, leidub mingi T*RA kes suudab isegi alla 30km/h su ees tiksuda ja siis veel ringteedel ootama jääda, et terve kuradima f*cking 2km raadiuses ühtegi autot ei oleks, enne kui ringipeale sõita julgeb ja siis ka vilgutab seal kuradi viite suunda oma suunatuld enne kui otsusele jõuab ja alati pööravad need uimased homod KURADI FAKING peldikmaximasse ka nii, et terve F*CKING viljandi tema taga ootab möödasõitu. Ja kui sul vihast juba veresooned peas lõhkevad ning kickdowniga keset linna tüübist mööda julged sõita litsub mõni imbetsill sulle kanda ja vilgutab tuledega. Pärast kindlasti räägib kodustele kui eluohtlikke manöövreid ta linnas nägi ja peaaegu oleks mingi bemmioss ta surnuks sõitnud. DA FUCK.
Moraal: kui sul kiire on siis tank omale osta, hei.
Viimati muutis seda Alan (Kolm. Apr. 18, 2012 1:01 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 12:57 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Sellesosas on ikka mingid kõrged jumalad mängus vist, et ABSOLUUTSELT ALATI KUI SUL ON ÜLI-ÜLI-ÜLI KIIRE, leidub mingi T*RA kes suudab isegi alla 30km/h su ees tiksuda ja siis veel ringteedel ootama jääda, et terve kuradima f*cking 2km raadiuses ühtegi autot ei oleks, enne kui ringipeale sõita julgeb ja siis ka vilgutab seal kuradi viite suunda oma suunatuld enne kui otsusele jõuab ja alati pööravad need uimased homod KURADI FAKING peldikmaximasse ka nii, et terve F*CKING viljandi tema taga ootab möödasõitu. |
Proovi xanaxit, pidi aitama! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 12:58 pm Teema: |
|
|
Minuarust võiks ka maxima juures olla kohustusliku suuna märk. Hommikusel ja õhtusel tipptunnil võib lolliks oodata. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 1:02 pm Teema: |
|
|
Nõustun eelkõnelejatega, et terve viljandi linn on mingeid pidureid täis... Seepärast sõidan enamus ajast õhtul või öösel, õnneks päeval peab tööjuures molutama
Mendid on ka agaramaks muutunud ja sellel korral isegi suudeti andmed üle kontrollida ilma autodokusid pommimata ja mingi iba ajamata seoses paberite mitte kaasas kandmisega. _________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 1:11 pm Teema: |
|
|
See ei ole ainult viljandi probleem. Pigem on küsimus selles, et paljud inimesed ei satu ''linnaliiklusesse'' tihedamini kui korra kuus. Eriti penskarid. Siis on veel õppesõidu autod ning need autojuhid, kes selle loa kuskil kuressaares tegid ja esimest korda foori näevad.
Eelmisel nädalal vahetas näiteks üks poola rekkamees oma täispikal masinal ise rehvi keset võru tänavat tartus.
Ilmselt pole sinna midagi teha, tuleb lihtsalt tervislikult välja elada ja aegajalt esiklaasi ka seestpoolt pühkida.
See vihast tingitud kickdown on igatahes minu puhul 2 korda lõppenud ülinapi pääsemisega avariist, kuna just minu kickdowni ajal arvasid pööramist ootavad autod, et keeravad selle aeglase auto ette. Mul polnud siis enam kuskile minna ja vastu tuli liinibuss. Päris tihe olukord oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 1:17 pm Teema: |
|
|
Alan, thats what I'm talking about  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 3:10 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldivad taksojuhid ka. Kuninglikud vennad. Siis kui neil on aega, siis nad uimerdavad aga kui neil kiire on siis sõidavad või läbi teistest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 3:20 pm Teema: |
|
|
Viljandi on väike ja suhteliselt turvaline linn. Seega pole asjale muud seletust kui see, et ainult penskaritel on siin hea elada ja seega käivad nad oma sigulli või mesaga poes piima järel. Aga kuhu sa ikka kiirustad kui penskar oled  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 6:35 pm Teema: |
|
|
Tiiger kirjutas: | ... Aga kuhu sa ikka kiirustad kui penskar oled  |
Õnne 13 või Prillitoosi vaatama:P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 7:11 pm Teema: |
|
|
m6nu kirjutas: | jõhker.. see plastplönn 18k euri? üle poole cartmani tutika sooda hinnast.. masendav.. oleks siis seal pool skoda mugavusest ja minekust ja üldse pooltki millestki peale hinna |
Yle poole on alati parem kui alla poole  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 8:49 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Sellesosas on ikka mingid kõrged jumalad mängus vist, et ABSOLUUTSELT ALATI KUI SUL ON ÜLI-ÜLI-ÜLI KIIRE, leidub mingi T*RA kes suudab isegi alla 30km/h su ees tiksuda ja siis veel ringteedel ootama jääda, et terve kuradima f*cking 2km raadiuses ühtegi autot ei oleks, enne kui ringipeale sõita julgeb ja siis ka vilgutab seal kuradi viite suunda oma suunatuld enne kui otsusele jõuab ja alati pööravad need uimased homod KURADI FAKING peldikmaximasse ka nii, et terve F*CKING viljandi tema taga ootab möödasõitu. Ja kui sul vihast juba veresooned peas lõhkevad ning kickdowniga keset linna tüübist mööda julged sõita litsub mõni imbetsill sulle kanda ja vilgutab tuledega. Pärast kindlasti räägib kodustele kui eluohtlikke manöövreid ta linnas nägi ja peaaegu oleks mingi bemmioss ta surnuks sõitnud. DA f***.
Moraal: kui sul kiire on siis tank omale osta, hei. |
Alan pane oma ajad kirja,kui sa linnas sõidad,siis ma muudan õppesõidu ajad ära... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Markz Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 8:52 pm Teema: |
|
|
ega kellegil vw raadio eemaldamiseks n eid spets kahvleid pakkuda pole korraks? olen kõige muuga proovinud ja makk ei liigu kuskile |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 9:03 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Sellesosas on ikka mingid kõrged jumalad mängus vist, et ABSOLUUTSELT ALATI KUI SUL ON ÜLI-ÜLI-ÜLI KIIRE, leidub mingi T*RA kes suudab isegi alla 30km/h su ees tiksuda ja siis veel ringteedel ootama jääda, et terve kuradima f*cking 2km raadiuses ühtegi autot ei oleks, enne kui ringipeale sõita julgeb ja siis ka vilgutab seal kuradi viite suunda oma suunatuld enne kui otsusele jõuab ja alati pööravad need uimased homod KURADI FAKING peldikmaximasse ka nii, et terve F*CKING viljandi tema taga ootab möödasõitu. Ja kui sul vihast juba veresooned peas lõhkevad ning kickdowniga keset linna tüübist mööda julged sõita litsub mõni imbetsill sulle kanda ja vilgutab tuledega. Pärast kindlasti räägib kodustele kui eluohtlikke manöövreid ta linnas nägi ja peaaegu oleks mingi bemmioss ta surnuks sõitnud. DA f***.
Moraal: kui sul kiire on siis tank omale osta, hei. |
Alan ,  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 9:09 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: |
Alan pane oma ajad kirja,kui sa linnas sõidad,siis ma muudan õppesõidu ajad ära... |
Kusjuures õppesõitjad ei ajagi närvi, neid võib kuidagi isegi mõista (tegelt ikka ei mõista kah, miks on vaja 25-30km/h sõita aga see ei ärrita vähemasti. Ise kippusin õppesõidul hoopis kiirust ületama (55-60km/h) ja sõiduõpetaja pidi pidevalt märkusi tegema).
NB! Mul ei ole aeglaste sõidukite vastu eriti midagi tavaolukordades. Lihtsalt need üliaeglased sõidukid satuvad just kuidagi siis ette, kui sul hullult kiire on... Murphy seadus või midagi toalist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 9:24 pm Teema: |
|
|
Sama siin, õppesõitjad mõistetavad aga muud lykkaks kyll teelt välja kui suur raudadega Ram v F seeria fjord oleks  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 9:34 pm Teema: |
|
|
Markz kirjutas: | ega kellegil vw raadio eemaldamiseks n eid spets kahvleid pakkuda pole korraks? olen kõige muuga proovinud ja makk ei liigu kuskile |
:D 2 küüneviili sisse ja tõmba. Ise laenasin sõbralt õigeid kahvleid, kuid ta Soomes. Kui tegu originaal makiga, kus 2 sälku, ehk 1 din makk.
PS! Kellegil 195/65 r15 rehve pole ära anda? 2 tk vaja. Mustrit võiks ikka 3 mm olla. Täitsa savi, mis tüüpi, põhiline, et ühesugused ja ääred maas pole. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 9:49 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Sama siin, õppesõitjad mõistetavad aga muud lykkaks kyll teelt välja kui suur raudadega Ram v F seeria fjord oleks  |
Kuskil oli alles mingi vana video,kus vana püüdis kütusevargad kinni oma maasturiga,maasturil oli stagel vist kriim peale,aga mesa oli parajalt mõlkis.... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 10:18 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | kuskil eestis velgedele kapsleid ka saab? |
Kõiksuguseid kapsleid võid küsida minu käest. Originaal velgede kapslitega on ehk probleeme, neid vb leiab kasutatud velgede pealt.
Kõik mis seotud ratastega: poldid, rõngad, veljed, rehvid, kapslid, velgede sirgendamine - võite pöörduda. Kõiki asju ma täita ei suuda, nagu Maik'ile sobivaid teerulle ei leia näiteks..
Ühtlasi kuulutakski avalikuks lõpuks: Viljandis siis esimene ja ainukene velgede sirgendamis võimalus. Kvaliteet sama hea või vaata, et parem kui Tartus!!! Samuti alumiiniumi keevitus. Peale velgede saame ka muu keevitamisega hakkama.
Samuti Aaluxis rehve vahetades peseme teie kõik rattad puhtaks hinna sees. Olemas siis rattapesu kapp. Samuti peaks olema ainuke Viljandis. Kõik see toimub Männimäe Aaluxis.
:) _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 10:25 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: | Nokia kirjutas: | kuskil eestis velgedele kapsleid ka saab? |
Kõiksuguseid kapsleid võid küsida minu käest. Originaal velgede kapslitega on ehk probleeme, neid vb leiab kasutatud velgede pealt.
Kõik mis seotud ratastega: poldid, rõngad, veljed, rehvid, kapslid, velgede sirgendamine - võite pöörduda. Kõiki asju ma täita ei suuda, nagu Maik'ile sobivaid teerulle ei leia näiteks..
Ühtlasi kuulutakski avalikuks lõpuks: Viljandis siis esimene ja ainukene velgede sirgendamis võimalus. Kvaliteet sama hea või vaata, et parem kui Tartus!!! Samuti alumiiniumi keevitus. Peale velgede saame ka muu keevitamisega hakkama.
Samuti Aaluxis rehve vahetades peseme teie kõik rattad puhtaks hinna sees. Olemas siis rattapesu kapp. Samuti peaks olema ainuke Viljandis. Kõik see toimub Männimäe Aaluxis.
:) |
Tõsi jutt aga rask 15 rulle ka ei leia:D
Kui leiad siis otsin ikka veel _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 10:25 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | cartman kirjutas: | Sama siin, õppesõitjad mõistetavad aga muud lykkaks kyll teelt välja kui suur raudadega Ram v F seeria fjord oleks  |
Kuskil oli alles mingi vana video,kus vana püüdis kütusevargad kinni oma maasturiga,maasturil oli stagel vist kriim peale,aga mesa oli parajalt mõlkis.... |
Nyyd meenu, et sygise oli jh reporteris  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 10:32 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | kup¹ kirjutas: | Nokia kirjutas: | kuskil eestis velgedele kapsleid ka saab? |
:) |
Tõsi jutt aga rask 15 rulle ka ei leia:D
Kui leiad siis otsin ikka veel |
Tõin sulle 15 rullid. aga lutid. Ühe suve sõidavad vabalt ära.
Paari nädala pärast tuleb uus kasutatud rehvide koorem ;)
Üleüldse cartman, palun mõõda ära, mis on maksimaalne poldi läbimõõt, mis su velje auku mahub, mul tuli üks komplekt, aga silma järgi tunduvad liiga paksud :( _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:08 pm Teema: |
|
|
Pask on see, et buss on poolel teel tallinna, ma ise finnsoomes. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:16 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | Alan pane oma ajad kirja,kui sa linnas sõidad,siis ma muudan õppesõidu ajad ära... |
Minul küll autokoolis uimerdada ei lubatud. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:18 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | Alan pane oma ajad kirja,kui sa linnas sõidad,siis ma muudan õppesõidu ajad ära... |
Minul küll autokoolis uimerdada ei lubatud. |
noo,foori alt ikka nii kiirelt ära ei stardi nagu mingi läti bemm... _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:47 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | cartman kirjutas: | Sama siin, õppesõitjad mõistetavad aga muud lykkaks kyll teelt välja kui suur raudadega Ram v F seeria fjord oleks  |
Kuskil oli alles mingi vana video,kus vana püüdis kütusevargad kinni oma maasturiga,maasturil oli stagel vist kriim peale,aga mesa oli parajalt mõlkis.... |
Nyyd meenu, et sygise oli jh reporteris  |
Rauad ette ja mängima
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1010685&utm_source=mail_ee&utm_medium=banner&utm_campaign=general _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 18, 2012 11:48 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: |
Kõik mis seotud ratastega: poldid, rõngad, veljed, rehvid, kapslid, velgede sirgendamine - võite pöörduda.
Ühtlasi kuulutakski avalikuks lõpuks: Viljandis siis esimene ja ainukene velgede sirgendamis võimalus. Kvaliteet sama hea või vaata, et parem kui Tartus!!! Samuti alumiiniumi keevitus. Peale velgede saame ka muu keevitamisega hakkama. |
Kiidan tõesti teie velgede sirgendamist. Viisin sirgendusse ja veljespets ütles, et tõenäoliselt jäävad randid ja kriimud velgedele peale, peale sirgendust. Velgedele järgi minnes näitas veljespets kohe ära, kus ja mis. No see 2cm kriim seespool velge mind küll nüüd ei morjendanud. See tuli vist "kruustangi" külge kinnitamisest. Kõik muu TÄPSELT sama nagu enne. Tõsine kiitus teile sinna
Aga samas pean tõdema, et tsent. rõngastega nii hästi ei läinud. Oli vaja saada 65.1 -> 57.1 ehk Peugeoti velg Audile alla. Aaluxi vennad (nii Männa kui ka Paala) vaidlesid mulle vastu, et sellist mõõtu pole olemas. Saab olla kas 66.6 või 63.3 -> 57.1 peale. See ost jäi siis tegemata ja sai mindud Tartu Lõunakeskuses asuvasse A-velg poodi ja seal oli igasugu x-mõõtu tsent. rõngaid. Ja peale küsimist leiti mulle ka 65.1 -> 57.1. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 12:21 am Teema: |
|
|
pagana ilus auto _________________ Arst haige peale ei pahanda |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 8:09 am Teema: |
|
|
Selle liikluses uimerdamise juurde tagasi tulles...
Jah ise ka ropendan roolis, et t*ra vaja uimerdada ja penskaritelt load ära.
AGA see, et näiteks viljandis punktist A jõuda punkti B (erki näide uueveski vs männimäe) 4km. Sõites keskmise kiirusega 40kmh kulub aega 6 min. 30 kmh kiirusegga 8 min. Vahe on 2min.
Arvestades, et vaevalt tegelikult terve tee "satud" mõne uimerdaja taha võiks julgelt selle vahe jagada kahega ja ka siis oleks arvestus veel suure varuga ma pakun.
Loodan, et keegi nüüd valesti aru ei saa. Olen kahe käega poolt, et uimerdamine on out. Minuarust võiks üldse kõik ülekäigurajad teha sildadena ja linnakiiruseks 70kmh. Lihtsalt huvipärast arvutasin kui suur see ajaline kaotus on umbes... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kup¹ Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 11:30 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | kup¹ kirjutas: |
Kõik mis seotud ratastega: poldid, rõngad, veljed, rehvid, kapslid, velgede sirgendamine - võite pöörduda.
Ühtlasi kuulutakski avalikuks lõpuks: Viljandis siis esimene ja ainukene velgede sirgendamis võimalus. Kvaliteet sama hea või vaata, et parem kui Tartus!!! Samuti alumiiniumi keevitus. Peale velgede saame ka muu keevitamisega hakkama. |
Kiidan tõesti teie velgede sirgendamist. Viisin sirgendusse ja veljespets ütles, et tõenäoliselt jäävad randid ja kriimud velgedele peale, peale sirgendust. Velgedele järgi minnes näitas veljespets kohe ära, kus ja mis. No see 2cm kriim seespool velge mind küll nüüd ei morjendanud. See tuli vist "kruustangi" külge kinnitamisest. Kõik muu TÄPSELT sama nagu enne. Tõsine kiitus teile sinna
Aga samas pean tõdema, et tsent. rõngastega nii hästi ei läinud. Oli vaja saada 65.1 -> 57.1 ehk Peugeoti velg Audile alla. Aaluxi vennad (nii Männa kui ka Paala) vaidlesid mulle vastu, et sellist mõõtu pole olemas. Saab olla kas 66.6 või 63.3 -> 57.1 peale. See ost jäi siis tegemata ja sai mindud Tartu Lõunakeskuses asuvasse A-velg poodi ja seal oli igasugu x-mõõtu tsent. rõngaid. Ja peale küsimist leiti mulle ka 65.1 -> 57.1. |
Sellist mõõtu millegi pärast meie tootevalikus tõesti pole. Tore kui leidsid, kõigi vajadusi ka rahuldada ei suuda :) _________________ Uued ja kasutatud sõiduautode, rasketehnika, ATV, moto rehvid/veljed www.aalux.ee
Küsi hinda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 12:02 pm Teema: |
|
|
kup¹ kirjutas: |
Sellist mõõtu millegi pärast meie tootevalikus tõesti pole. Tore kui leidsid, kõigi vajadusi ka rahuldada ei suuda :) |
Velje sirgenduse kvaliteet korvas selle väikse tsent. rõnga saja kordselt  _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 19, 2012 5:30 pm Teema: |
|
|
Markku, se ekes uimerdab otse sõites teeb veel hullemaid tempe ristmikel, pööretel ja muudes kohtades, mis pole puhtald sirged teed. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
jukii Satub siia tihti

Liitunud: 25 Nov. 2007 Postitusi: 191 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Reede. Apr. 20, 2012 5:15 pm Teema: |
|
|
kellegil 195/50 R15 kasutatud rehve ei ole pakkuda moosi hinnaga või ära anda. muster võiks olla ikka üle 2 mm  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 20, 2012 6:54 pm Teema: |
|
|
jukii kirjutas: | kellegil 195/50 R15 kasutatud rehve ei ole pakkuda moosi hinnaga või ära anda. muster võiks olla ikka üle 2 mm  |
mingid rehvid mul on r15 195 laiad aga kõrgust ei mäleta _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Wolf123 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 20, 2012 8:18 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | jukii kirjutas: | kellegil 195/50 R15 kasutatud rehve ei ole pakkuda moosi hinnaga või ära anda. muster võiks olla ikka üle 2 mm  |
mingid rehvid mul on r15 195 laiad aga kõrgust ei mäleta |
Kui 65 kõrged, võid mulle pakkuda, muud ei taha.
mul 195, 55 r 15 pakkuda, mustrir 3+mm Gislaved rehvid. Olid ee talv all ja hätta ei jõtnud. On velgedel, kuid saan ka maha võtta! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 12:25 am Teema: |
|
|
Keegi miskit Subaru Legacy`st Mk II (2,0 85kw) oskab rääkida? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 12:29 am Teema: |
|
|
mis teema selle vooluga autos on koguaeg, tuled autost välja ja saad särtus, kellegil veel nii? Räigelt tüütu juba.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 12:47 am Teema: |
|
|
No tänapäeval pole eriti moes,aga ehk oled vanasti näinud autode alt rippumas igast asju ? Need maandavad autod ära maaga.
staatiline elekter muidu asja nimi mida otsid. Ma saan ka väga tihti,samas mõni eriti ei saa sama auto käest... suht oleneb autost kah. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 8:41 am Teema: |
|
|
Mul oleks Raplast vaja yks auto ära tuua. Kui keegi on liikumast rapla kaudu vilj, võiks teada anda. 56870687 _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 9:02 am Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | No tänapäeval pole eriti moes,aga ehk oled vanasti näinud autode alt rippumas igast asju ? Need maandavad autod ära maaga.
staatiline elekter muidu asja nimi mida otsid. Ma saan ka väga tihti,samas mõni eriti ei saa sama auto käest... suht oleneb autost kah. |
Jah, peaks mingit rohtu otsima asjale, suht tüütu juba .D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 11:04 am Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | mis teema selle vooluga autos on koguaeg, tuled autost välja ja saad särtus, kellegil veel nii? Räigelt tüütu juba.. |
Istme kate ja su püksid ei saa korralikult läbi, näiteks nahksisuga autolt ei saa voolu, tavalise tekstiilsisuga autost kah vb vahel harva aga veluuri käest saan mina nii, et vähe pole, eriti talvel kui ilus ilm on.
Olen neid maandusribasid kah kasutanud, aga erilist kasu küll ei olnud, sain endiselt voolu. Siis leidsin mingi võtmehoidja laadse asja, et enne autost väljumist panin korra vastu plekki, läks seal mingi tuluke korraks põlema ja siis enam surakat ei saanud. Või teine variant, autost väljudes enne jala maha panemist võta plekist kinni ja seejärel pane jalg maha, siis kah voolu ei saa. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 5:01 pm Teema: |
|
|
Wolf123 kirjutas: | Cusmu kirjutas: | jukii kirjutas: | kellegil 195/50 R15 kasutatud rehve ei ole pakkuda moosi hinnaga või ära anda. muster võiks olla ikka üle 2 mm  |
mingid rehvid mul on r15 195 laiad aga kõrgust ei mäleta |
Kui 65 kõrged, võid mulle pakkuda, muud ei taha.
mul 195, 55 r 15 pakkuda, mustrir 3+mm Gislaved rehvid. Olid ee talv all ja hätta ei jõtnud. On velgedel, kuid saan ka maha võtta! |
65 on kõrged jah _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 7:20 pm Teema: |
|
|
keegi auto istmed nahatada ka lasknud on? mis hinda küsitakse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Apr. 22, 2012 7:24 pm Teema: |
|
|
Viljandis sain pehme mööbli paranduses kunagi mingi 4,5 k -ga hakkama (kõik kokku).
Ilmselt tänapäeval on sajal mõjuval põhjusel kallim ja seal nad neis asjus experdid ka ei ole.
teema http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=106955
odavam osta uus sisu... kui stock välimusega nahk sobiks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 25, 2012 11:09 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=zf5YfZeSANg&feature=share  |
JULM,aga ainuke pill millega jeebil olid peeglid ka veel kokku pandud oli GT-R,teistega oli nagu pohh  _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2012 12:12 am Teema: |
|
|
Eestsi on yks selline SRT-8,
isegi myygis. Stock maiki vettele peaks 400m ära tegema(tehase seades) _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2012 8:19 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Eestsi on yks selline SRT-8,
isegi myygis. Stock maiki vettele peaks 400m ära tegema(tehase seades) |
Nii räige aparaat see SRT ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2012 12:05 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | cartman kirjutas: | Eestsi on yks selline SRT-8,
isegi myygis. Stock maiki vettele peaks 400m ära tegema(tehase seades) |
Nii räige aparaat see SRT ? |
vist see sama http://www.auto24.ee/used/977929 _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|