Eile hommiku tuli huvitav sõnum et mulle on pakk selveris, see tõmmas muige näole ja läksin järgi ehk siis ülla ülla pakis olid udutule klaasid ja siis sai koduteel kähku bauhof´ist läbi hüpatud ja 2hte sorti liimi ostetud ja siis võtsin udutuled eest ära nokkisin klaasid eest ja udutule klaasi sooned puhtaks siis pesin udutule okularid(luubid) ka ära ja volaa hakkasin liimima ja tulemus on siin
Vasakul pool on odav(1€) Favora pirn
_________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436
No keskelt on ju ikka mustad, selline tunne nagu - huuled on, aga hambaid ei ole.
Ei oska nendega midagi ette võtta, kui siis aind sellisteks teha nagu sinu E46´el oli _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Postitatud: Esm. Sept. 03, 2012 10:25 pm Teema:
Cusmu kirjutas:
Alan kirjutas:
No keskelt on ju ikka mustad, selline tunne nagu - huuled on, aga hambaid ei ole.
Ei oska nendega midagi ette võtta, kui siis aind sellisteks teha nagu sinu E46´el oli
Minu E46-l olid ribid pealt kroomitud ja külgedelt mustad, nii läheb ise keeruliseks värvida ja tõenäoliselt kallimaks, kui uus B osa.
Vaatan, et E34-l ongi originaalis keskelt mustad vist... las jääb parem nii. Lihtsalt harjunud vist nägema kroomitud ribidega BMW-si...
Ei oska nendega midagi ette võtta, kui siis aind sellisteks teha nagu sinu E46´el oli
Minu E46-l olid ribid pealt kroomitud ja külgedelt mustad, nii läheb ise keeruliseks värvida ja tõenäoliselt kallimaks, kui uus B osa.
Vaatan, et E34-l ongi originaalis keskelt mustad vist... las jääb parem nii. Lihtsalt harjunud vist nägema kroomitud ribidega BMW-si...
Kusjuures poes on müüa kohe selliseid kroom liiste mis sinna sobiks _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Täna tegin nii et panin EGR klapi pimedaks _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Kaalusin tükk aega kas teha pimedaks või mitte aga siis mõtlesin et ega ma eriti selline vend ka pole et üle 2000rpm`i ei lase ja ehk siis mul seda teise ringi väljaheite põlemist vaja ei ole _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
vot, see ongi üks põhjus, miks tuleb osta vana mõlkis dodge ram. Pohhui kui midagi kangutatakse või kui mõni kriim juures. Linnavahel ka, mingit trügimist su ette pole, sest vaadatakse, et mingi eri pohhuist on ja keegi ei julge tüli hakata norimagi.....easy
Aaga tegelikult krdi närvi ajaks küll kui enda varale nii tehakse...kui kasvõi isiklik probleem vms aga siiski minnakse vara kallale. _________________ Arst haige peale ei pahanda
vot, see ongi üks põhjus, miks tuleb osta vana mõlkis dodge ram. Pohhui kui midagi kangutatakse või kui mõni kriim juures. Linnavahel ka, mingit trügimist su ette pole, sest vaadatakse, et mingi eri pohhuist on ja keegi ei julge tüli hakata norimagi.....easy
Aaga tegelikult krdi närvi ajaks küll kui enda varale nii tehakse...kui kasvõi isiklik probleem vms aga siiski minnakse vara kallale.
Oleks Dodge Ram siis oleks selle venna puruks sõitnud _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Kas keegi oskab öelda mitu liitrit värvi kulub auto värvimiseks? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Kas keegi oskab öelda mitu liitrit värvi kulub auto värvimiseks?
sõltub auto suurusest äkki ? Aga ise värvimisest suurt ei tea, pakun huupi 3-4 L ?
ma värvisin üht gofi aga ei mäleta mitu liitrit värvi läks 2L sai ostetud aga minu meelest jäi sealt seda järgi ka _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
väga kena e34 minuarust. Sisust võiks ka pilte panna. Mootor käivitub kenasti ja ei tõrgu ega leki kusagilt? Sai endalegi baierlane toodud just paar päeva tagasi.. mootor samal põhjal, aga 85kw variant.. nõuab golfi pealt ümber harjumist.. räme tank tunbub ikka veel. Aga jõudu jaksu, mulle väga meeldib _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
Postitatud: Kolm. Sept. 19, 2012 12:23 pm Teema:
Värvisin terve sellise bemmi alumise ringi st katus jäi tegemata,kulus 2,8l värvi ja 3,5l lakki _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd.
väga kena e34 minuarust. Sisust võiks ka pilte panna. Mootor käivitub kenasti ja ei tõrgu ega leki kusagilt? Sai endalegi baierlane toodud just paar päeva tagasi.. mootor samal põhjal, aga 85kw variant.. nõuab golfi pealt ümber harjumist.. räme tank tunbub ikka veel. Aga jõudu jaksu, mulle väga meeldib
Käima läheb ilusti aga keegi on pumbakaant näppind ehk siis kui kõvasti pähe anda siis hakkab lainetama, nüüd tuleb see tagasi tehase seadmesse panna
aga to 85kw on tegelikult ikka parem mootor _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Analoog kella tahaks välja vahetada turbo rõhu kella vastu _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Postitatud: Laup. Okt. 06, 2012 10:44 pm Teema:
ega see rõhukell sulle midagi ei anna, parima tervise juures annab turbo vaid 1.15bari :)
ja kuna tegu on kaudse sissepritsediisliga, siis rõhku niisama tõsta pole mõtet ka..
muidu täitsa aus pill, kuid Omega peal on see mootor vähe krapsakam ja jõulisem.
ega see rõhukell sulle midagi ei anna, parima tervise juures annab turbo vaid 1.15bari :)
ja kuna tegu on kaudse sissepritsediisliga, siis rõhku niisama tõsta pole mõtet ka..
muidu täitsa aus pill, kuid Omega peal on see mootor vähe krapsakam ja jõulisem.
Ega to rõhukell oleks rohkem ilu pärast, kuna mulle to analoog(tik-tak) kell ei istu
omegal on vist vähem kw ka? TDS võiks vähe jõulisem olla küll _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Postitatud: Esm. Okt. 08, 2012 8:08 pm Teema:
no kui ilu pärast, siis olen sinuga nõus, mulle meeldivad ka liikuvad asjad
Oomi peal on ka erinev käigukast (nõrgem) ja grammike aeglasem ülekanne. Samas, kui jõudu tahad, siis 85kW on 2.79 ülekandega tagadiffer, võrdluseks TDSil 2.56.. Maanteekulu tõuseb, aga kecci vilistab märksa kergemini.
no kui ilu pärast, siis olen sinuga nõus, mulle meeldivad ka liikuvad asjad
Oomi peal on ka erinev käigukast (nõrgem) ja grammike aeglasem ülekanne. Samas, kui jõudu tahad, siis 85kW on 2.79 ülekandega tagadiffer, võrdluseks TDSil 2.56.. Maanteekulu tõuseb, aga kecci vilistab märksa kergemini.
tõmmab praegu ka lahedalt aga noh jah _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
keegi miskit ei tea kust saada tutvuste kaudu heas korras pumpa, mis ei tõrguks? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Soojal ja külmalt lähen küll väga hästi käima aga lainetab _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Postitatud: Kolm. Okt. 24, 2012 7:59 am Teema:
sel juhul võta pealmine kaas maha ja puhasta magnetid ära. usu mind, läheb 100% paremaks.
Ilmselt pead poest ka ühe 7mm padruni ostma, sest see kolmnurkne Boschi võti maksab u. 200€. Aga 7mm peaks sinna otsa taguma küll kenasti.
Puhastad magnetid ära ja siis näed, kas on rajad kulunud ka. kui jah, siis ilmselt lähiajal pead ikka 250€ kulutama ja uue pumbapea ostma, siis on ikka tükk aega muretu.
aga esialgu soovitan puhastamist.
ja ega sa pole vaadanud, kas anduriga pihusti ka lekib?
sel juhul võta pealmine kaas maha ja puhasta magnetid ära. usu mind, läheb 100% paremaks.
Ilmselt pead poest ka ühe 7mm padruni ostma, sest see kolmnurkne Boschi võti maksab u. 200€. Aga 7mm peaks sinna otsa taguma küll kenasti.
Puhastad magnetid ära ja siis näed, kas on rajad kulunud ka. kui jah, siis ilmselt lähiajal pead ikka 250€ kulutama ja uue pumbapea ostma, siis on ikka tükk aega muretu.
aga esialgu soovitan puhastamist.
ja ega sa pole vaadanud, kas anduriga pihusti ka lekib?
Ma veel ei olegi aru saand kas pihusti toru või pihusti lekib aga mingi leke on küll jah _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Vale pirn või ei saa massi / voolu peale korralikult. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Aga otsin keevitajat kes viitsiks karpe keevitada kui keegi miskit teab siis võib mulle teada anda
Küsimus suurele ringile, mul on kodus terve rull tihendi pappi aga kas sellest kõlbab teha sisselaske koldele uued tihendid? _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2012 6:58 pm Teema:
Cusmu kirjutas:
Küsimus suurele ringile, mul on kodus terve rull tihendi pappi aga kas sellest kõlbab teha sisselaske koldele uued tihendid?
Õrnalt silikoniga kokku veel mõlemalt poolt ja peaks väga hästi sobima sinna! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442
Kõik ajad on GMT + 3 Tundi Mine lehele 1, 2Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes