Liitunud: 13 Juul. 2007 Postitusi: 401 Asukoht: Leiden, Holland ja ka Est
Postitatud: Kolm. Mai 15, 2013 12:06 am Teema:
autode vahelt mõnus liikuda, foorialt saab käbedamalt liikuma :D ei mulle sellega liikuda meeldib :) _________________ fb: Harri.Vaher.Photography .Teen vastavalt kokkuleppele pilte Viljandis, või mujal eestis. 53857073
Ega sa vist võidu teha ei taha :P ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
Postitatud: Kolm. Mai 15, 2013 8:30 pm Teema:
Selle autoaiaga mul 2 tuttaval probleeme olnud. Ühele autol purunes müüa ütlusel , et autol on tehtud hooldus ja vahetatud õlid , rihmad Viljandist Tartusse sõites hammasrihm ja teisel autol jooksis auto õlist lihtsalt tühjaks , kuna alumine õlipunn oli korralikult kinnitamatta .
Kumgi, kus juures sealt mingit hüvitist ei saanud. _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma.
Nojah, ega selle vastu vist aitabki ainult tarbijakaitse + tagastamisõigus 14 päeva ?
Selge see,et keegi seda motot nüüd paari tuhande eest remontida ei taha.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Kolm. Mai 15, 2013 11:11 pm Teema:
Eks nende autoaedadega juhtub ikka igasuguseid asju. Ise ka mingil määral nendega seotud, kuid kahjuks või õnneks selle AutoSalongiga tutvus puudub
Üldiselt on nii, et autoaiast mina autot ei ostaks, sest eraisikult saab reeglina korralikuma ja käibemaksu arvelt kindlasti soodsama tehingu.
Kui nüüd 7000+ eur autodest rääkida, siis pole midagi öelda, sest enda rahakott seda otse välja ostma ei pürgi ning igasugune liising on out! _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442
Eraisikult võib samamoodi saada auto mis lambist katki läheb nagu seal naisel juhtus. Ja kerivad kõik...eraisikud tihti ostavad auto mis samamoodi keritud.
Ma müüsin auto, mingi aeg hiljem oli uuel omanikul kasti remont läinud 1100 eur. Vihjeid sellele ei olnud...
Ma tean kindlalt,et 2 autot ei ole mul keritud ja kolmas on suht vähe,täpne arv teada. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Reede. Mai 17, 2013 9:21 pm Teema:
Vw Passat 2000a 2.5 v6 tdi , kliima ei funka on tühjaks jooksnud täna lasti rõhku sisse tuli kliimapumba juurest päris kiirelt välja aga no polnud nii pädevad rääkima sellest lähemalt mulle, kellepoole homme (Laupäeval) võiks pöörduda kes on kõige pädevam kliimade alal ja vw peal, kes ei kasseeriks mult selle eest raha välja,et lõpptulemusena öelda mulle,et kliima laseb õhku läbi
Vw Passat 2000a 2.5 v6 tdi , kliima ei funka on tühjaks jooksnud täna lasti rõhku sisse tuli kliimapumba juurest päris kiirelt välja aga no polnud nii pädevad rääkima sellest lähemalt mulle, kellepoole homme (Laupäeval) võiks pöörduda kes on kõige pädevam kliimade alal ja vw peal, kes ei kasseeriks mult selle eest raha välja,et lõpptulemusena öelda mulle,et kliima laseb õhku läbi
Kus sa käisid täitmas? Kes üldse Viljandis kliimadega tegeleb? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee
Postitatud: Laup. Mai 18, 2013 12:20 pm Teema:
Mina käin kaubamaja taga, olen rahul, mulle ütlesid küll kus lekib ja seda kah et paikamine annab ajutise tulemuse, ostsin lammutamist uue toru _________________ Mulk...Maalt ja hobusega
Postitatud: Laup. Mai 18, 2013 3:20 pm Teema:
No ilmselt tuleb siit plusspunkt minupoolt ka kaubamaja taga asuvale punktile. väga konkreetsed mehed ja igati abivalmis, tean pmtst,et pumba juurest tuleb läbi aga huvitab just ,et kas pump ise või pumba juures mõni voolik vms. kella 5-st lähen siis uurib vähe põhjalikumalt asja.
Palju seal maksab täitmine muidu ? Mul läks just 47 eur täitmine koos uv vedelikuga (igaks juhuks). Päris kallis.0,74kg läks sisse. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Postitatud: Püh. Mai 19, 2013 7:23 pm Teema:
Grefix kirjutas:
40 või 45 ma täpselt ei tea palju ta seal tahtis , mul omal kliimapump nässus nüüd tuleb see veel otsida jne... tuleb üks suurem väljaminek...
Njah, ma käisin ka uurimas, täideti ära läks mingi 70 euri vist koos checkupiga, et kas mõni asi pahasti vms, kliima rihm krigiseb imelikult vms ja ventikas ei tööta hästi, öeldi 350 euri ..
Postitatud: Püh. Mai 19, 2013 7:29 pm Teema:
Leholas jääb täitmine 50-60 eur vahele, olenevalt siis ainete kogusest.
Olemas täisautomaatne aparaat, mis tühjendab, vaakumineerib, kontrollib lekeid ja lõpuks täidab.
Endal tuttavad ka Kaubamaja tagust kohta kiitnud. Endal pole veel täita olnud vaja, sest eelmine suvi vahetati üks kliimatoru ning tehti ka kontroll ja hooldus seekord. _________________ Sõiduautode diagnostika ( kõik automargid ) 56267442
Saan samuti hädalisi aidata täitmisega, kel huvi. Hinnad mõistlikud.
Kahjuks on sel nädalal päeval tööd palju ja autodega saan tegeleda peale tööpäeva lõppu. Kontakti saab 5112842. Lepime aja kokku ja leiame lahenduse. _________________ it's the torque which kills gearboxes
Postitatud: Esm. Mai 20, 2013 10:01 pm Teema:
oli ka plaan minna aga kooli lõpusprint käsil krt kehvad tunnid joppasid sellele päevale, teab keegi nende edasist teekonda ? kuskaudu edasi minnakse `?
oli ka plaan minna aga kooli lõpusprint käsil krt kehvad tunnid joppasid sellele päevale, teab keegi nende edasist teekonda ? kuskaudu edasi minnakse `?
Mööda Tallinn->Pärnu mnt. Tallinn->Riia->Vilnius-> jne jne _________________ Arst haige peale ei pahanda
kahju,et nad ei käinud mingi 1.5 kuud tagasi _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815
Eks rehv on enamustel mingi 3xx ja veeliug kerge tekkima suurel kiirusel.... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Niikaua kuni keegi teine nende õnnetustes viga ei saa, on ju kõik suurepärane . Meeletu annetus, meeletud trahvid..... kõik ok :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
101 BCJ
Mark: Kombat
Mudel T98
Esmane registeerimine 18.01.2010
Prrr,Viljandi haiglas on päris hea seltskond koos,vähemalt täna öösel oli päris okas vahetus _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815
Eile rakoja platsil olnud "checkpoint" oli küll üsna mõtetu. David Hasselhoff oli ainuke tõmbenumber seal vist :D.
Autosid liikus vähe, plats oli kaugelt ümber piiratud ja mingit infot ei liikunud. Ilmselt ida-virumaal kui suurem punt korraga üle piiri tuli, oleks põnevam jägida olnud. Riias oleks tõenäoliselt huvitavam olnud, suurem kogunemine ja "väike" pidu :D _________________
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes