Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Kolm. Juun. 26, 2013 10:09 pm Teema: |
|
|
Olime seal tasulises alas, mere ääres. Mingi kämping. Eniveis, mingi hetk hakkas kõrval lauda kogunema selliseid 25 - 30 aastaseid. Neid võis seal kokku olla nii 20 tükki kindlasti. Õnneks tehti meie lauas nii palju nalja ja karjuti, et meid otseselt torkima ei tuldud. Karjuti täitsa kaasa "Korralik terrass!". Veits tehti ka tutvust. Pimeduse saabudes hakati ringi jooksma, siis juba räägiti meie lauas vaikselt ja just nendest peksmistest jne. Ning hetk kui ühel tüübil särk seljast ära lendas ja mingi viiekesi hakati kellegi poole hoogsalt marssima, siis ma võtsin oma kolm asja ja läksin "jalutama". Mõni kilt eemal privaatses kohas olid sugulased. Minu jaan oli igatahes hea. Hommikul kuulsin, et meie grill oli peeti keeratud :D. Mingi chick nende enda pundist oli ka vist jalaga vasta lõugu saanud. Ning täna valga statoilis kuulsin, et peksjad olid viljandi omad olnud :D. Väga kahtlen. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 26, 2013 10:38 pm Teema: |
|
|
comma kirjutas: | kas kellegil pumpüssi maketti või koopiat oleks pakkuda laenuks?Vargad käivad aiamaal kartula vargil rsk. |
choose your poison - http://www.softair.ee/muud-relvad/pumppuessid.html
sellise relva omamine ei ole karistatav otseselt ning mingid variandid on plastikkuulidega.. tappev ei ole, aga paneb järgi mõtlema, kas on mõtet teist korda samale põllule ronida... ning tagument paraneb ka sinikatest mõni aeg.. kui on seltsiv mees, siis saunalaval tulevad need varganäud kohe välja :D :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juun. 26, 2013 11:47 pm Teema: |
|
|
comma kirjutas: | kas kellegil pumpüssi maketti või koopiat oleks pakkuda laenuks?Vargad käivad aiamaal kartula vargil rsk. |
Tule ma laenan sulle kumminuia  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juun. 26, 2013 11:48 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea,olin nii Krappis kui ka Lemmes,ei näinud mina mingit teemat kuskil  _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juun. 27, 2013 8:33 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | Ma ei tea,olin nii Krappis kui ka Lemmes,ei näinud mina mingit teemat kuskil  |
Imelik kas larm magas sel ajal, et teemat ei näind.Tavaliselt kus Larm seal TEEMAD. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Reede. Juun. 28, 2013 1:23 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | See halb aura on õnneks mind maha jätnud  |
No vedas :D _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Juun. 30, 2013 6:45 pm Teema: |
|
|
Keegi järtsuga alla tonn euris auto tahab siis joonistage v kirjutage. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 30, 2013 6:58 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Keegi järtsuga alla tonn euris auto tahab siis joonistage v kirjutage. |
4.5 kilo palun, aitäh! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
jukii Satub siia tihti

Liitunud: 25 Nov. 2007 Postitusi: 191 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Esm. Juul. 01, 2013 4:11 am Teema: |
|
|
Kellegil vibra on täna õhtul väheks ajaks laenata? Cramos on 20eur. Ei raatsi väga tunniaja eest väga maksta. Vaja 6ruutu ära põristada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 10, 2013 11:11 pm Teema: |
|
|
ääm... Maik?
sa ikka tead, et sa linkisid HP Customer Supporti?
on tõesti piin enne ära surra, kui sellelt lehelt abi saad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Kolm. Juul. 10, 2013 11:46 pm Teema: |
|
|
Kõige haigem või vastikum on mõelda,et kui OLEKS traktor teistpidi vajunud,ei oleks sellist õnnetust juhtunud..
Aga,oleks M***l küüs oleks pöial...
Kaastunne omastele. _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 11, 2013 9:13 pm Teema: |
|
|
TRA KÜLL SEE EI OLE TRAKTOR!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Reede. Juul. 12, 2013 8:46 am Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | TRA KÜLL SEE EI OLE TRAKTOR!!!!!!!!!!!!!!! |
Okei,okei roomikekskavaator _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Juul. 12, 2013 2:38 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | TRA KÜLL SEE EI OLE TRAKTOR!!!!!!!!!!!!!!! |
Ära ärritu surks _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Reede. Juul. 12, 2013 10:13 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | DoriMaster kirjutas: | TRA KÜLL SEE EI OLE TRAKTOR!!!!!!!!!!!!!!! |
Ära ärritu surks |
Muidu ei õpigi  _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 13, 2013 3:41 pm Teema: |
|
|
Heidin seda, et poes on sitane coke ja mingi muu pläust külmas, kuid värska mullivesi on soojas. WTF is wrong with this world.
Kups tee hinnapakkumine 175/65 R14 rehvidele. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Juul. 17, 2013 8:29 pm Teema: |
|
|
Kas keegi viljandis ka Xboxi 360 ära modida suudab? Game silent updatega on drive stock-iks flashitud.
Liteon drive on sees. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 18, 2013 8:15 pm Teema: |
|
|
kui keegi tahab linnas 70ga sõita, siis maksab see lõbu 80€ kehtiva seaduse järgi, kui eelnevaid rikkumisi pole. õnnestus siis eile natuke riiki toetada. mossega.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ROJEV Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Juul. 18, 2013 8:36 pm Teema: |
|
|
Linnas 76km/h. - 40 eurine riigi toetus. Maantel 117km/h - 120 eurone toetus. Ja jalg ikki raske - vot ei õpi ju vigadest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 18, 2013 8:51 pm Teema: |
|
|
vinge.
einoh, minu viimane rikkumine oli... no kui 2.a tagune kiiruskaamera 9€ välja arvata, siis sellest eelmine rikkumine oli 2005.a isadepäeval saadud parkimistrahv.
ma olen raske jalaga, aga seda õiges kohas, õigel ajal.. eile oli lihtsalt ülisaast päev... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Grefix CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juul. 18, 2013 10:44 pm Teema: |
|
|
rojev sul olid eelmised rikkumised ees ? ma sain 122 km/h 40€ ja teist kuud olid load alles käes :D _________________ Oleks kuulnud kui sind tehti, oleks hüüdnud: Ärge tehke. :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juul. 18, 2013 11:25 pm Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | kui keegi tahab linnas 70ga sõita, siis maksab see lõbu 80€ kehtiva seaduse järgi, kui eelnevaid rikkumisi pole. õnnestus siis eile natuke riiki toetada. mossega.  |
Viljandi linnas? Kus mõõdeti siis ? männimäel ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Juul. 19, 2013 8:04 am Teema: |
|
|
tartus. oma töökoja ukse ees.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Reede. Juul. 19, 2013 11:38 am Teema: |
|
|
Jubedad maanteevandaalid siin foorumis ma vaatan, peaks lausa moraali kirjutama hakkama  _________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juul. 19, 2013 7:30 pm Teema: |
|
|
Kas Viljandi-Imavere vaheline lõik on nüüd kruusavaba? vahepeal oli seal mingi valgusfoor 2 nädalat tagasi vms. Tahaks homme pestud autoga sinnapoole liikuda... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juul. 19, 2013 7:35 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Kas Viljandi-Imavere vaheline lõik on nüüd kruusavaba? vahepeal oli seal mingi valgusfoor 2 nädalat tagasi vms. Tahaks homme pestud autoga sinnapoole liikuda... |
Käisin paar päeva tagasi Tallinnas ja siis küll mingit kruusa polnud. Uus asfalt oli Võistre kandis maas. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juul. 19, 2013 7:37 pm Teema: |
|
|
Selged pildid
Sõbral restoran Abjas, Kilpkonn nimeks - täna jälle sinna sööma - tasub minna :P hea toit hea hinnaga
makstud reklaam _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 11:07 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Uus asfalt oli Võistre kandis maas. |
Asfaldiks on seda pas*a küll nüüd keeruline nimetada. Võimalik vaid eestimaal!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 12:30 pm Teema: |
|
|
Eesti on väga rikas riik.
Vaadake mis toimub. Ma arvan,et euroala top1 kulutamises _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 1:21 pm Teema: |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Tomm kirjutas: | Uus asfalt oli Võistre kandis maas. |
Asfaldiks on seda pas*a küll nüüd keeruline nimetada. Võimalik vaid eestimaal!  |
+1... Hullem kui enne vist isegi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 1:35 pm Teema: |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Tomm kirjutas: | Uus asfalt oli Võistre kandis maas. |
Nooh jah, aga ses suhtes, et pole tolmutav kruus :D _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Grefix CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 4:14 pm Teema: |
|
|
Tänasest siis ühe pasteedi omanik :D vw passat b5 kõige uuem auto mida isiklikult siani omanud olen ja ka kõige mugavam ilmselt  _________________ Oleks kuulnud kui sind tehti, oleks hüüdnud: Ärge tehke. :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Juul. 20, 2013 10:14 pm Teema: |
|
|
Grefix kirjutas: | Tänasest siis ühe pasteedi omanik :D vw passat b5 kõige uuem auto mida isiklikult siani omanud olen ja ka kõige mugavam ilmselt  |
Sa siis pole mugavust uneski n2inud kui pasteeti mugvaks pead  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Grefix CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 21, 2013 3:37 am Teema: |
|
|
Tean,et on mugavamaid jne siin pole midagi vaieldagi lihtsalt seni isiklikest autodest mida omatud on see kôige normaalsem aga eks tasapisi ikka aina parema poole  _________________ Oleks kuulnud kui sind tehti, oleks hüüdnud: Ärge tehke. :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Juul. 21, 2013 6:59 pm Teema: |
|
|
, Tsiteerin:: | et äkki on siin kellegi omanduses kunagine Bmw 315 1.5 55kw 1980a.oli vis kui meeles veel on.Originaalis olid üksikud tuled ees,kuid soetasin teise kõrvale ja panin ette 316 topelt tuled.
Auto oli lumivalge ja toonklaas ja eriliseks tegi see,et tagaklaasil üleval servas oli enda tehtud valge kitjake Pisike ja pilt oli ka klaasile tehtud.Selline fanny,kaugelt vaates ei saadud aru millega tegu,kuid lähedalt vaates võttis rahval ikka muigele ja püüdis palju pilke.
See oli 8a tagasi,kui ära müüsin Viljandimaakonnas,enne kui aega läksin teenima.Sellest on ainult ilusad mälestused,kuid kahjuks pildid on ära kadunud autost :(
Mis sellest isendist saanud on!!!! |
Bmw foorumist üks tunneb huvi, äkki mõnel on infi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Juul. 21, 2013 11:12 pm Teema: |
|
|
Mis pirne keegi soovitab? Kaugtuledesse vaja uued pirnid soetada (H7).
Ühel autol kasutasin Nightbreaker plus'i. On täitsa arvestatavad aga oskab keegi veel miskit soovitada? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KiwA Satub siia tihti

Liitunud: 1 Apr. 2008 Postitusi: 147 Asukoht: Viljandi, Valga
|
Postitatud: Esm. Juul. 22, 2013 1:25 am Teema: |
|
|
enda autol mul mitmeid aastaid xenonid kaugtuledes ja siiamaani väga rahul..kui pirnid pole mingi aeg töötanud, siis esimene kord lülitades võtab valguse kogumine aega, aga sellega harjub ära.. kui keegi vastu tuleb, siis mõistlik lihtsalt natu varem tuled maha võtta, kui tavaliselt..politseiga pole ka probleeme olnud ja üv ajaks on tavapirnide vastu välja vahetatud.. _________________ Tänast tööd ära viska homse varna, ülehomme on ka päev! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Juul. 22, 2013 1:41 am Teema: |
|
|
Mul lähituledes juba on xenonid ja need jäävad ka kaugtuledega põlema. Siiski tahan panna kaugtuledesse mingid teised pirnid. Ootan kommentaare erinevate Osrami ja Phillipsite kohta peamiselt. Kas väide, et phillipseid vahetab tihedamini kui osramit peab paika? _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KiwA Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Juul. 22, 2013 7:12 am Teema: |
|
|
olen philipsi mingeid kangemaid pirne ka omanud, aga h1 näol... väga hea valgus oli võrreldes tava pirnidega,aga põlesid päari kuuga läbi ja rohkem pole raha raisanud nendele... _________________ Tänast tööd ära viska homse varna, ülehomme on ka päev! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 22, 2013 9:49 pm Teema: |
|
|
põlevadki kiirelt läbi. me müüme ka oma esinduses neid Osrameid.. mõttetu.. üks kunde käis iga nädal - küll üks, küll teine läbi põlenud.. ohkas ja panime tavalised kollased tagasi.. pole mitu kuud juba näinud teist..
hele valgus tuleb töökindluse arvelt. lisakaugtuled on ka mõeldav, aga igale autole ei sobi. xenon kaugutules on päris muhe lahendus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 12:42 am Teema: |
|
|
Tomm kirjutas: | Kas väide, et phillipseid vahetab tihedamini kui osramit peab paika? |
Ei tea, ma sõitsin probega philips blue visionid säramas päris pikalt...
Seda juttu, et philips läheb kiiremini läbi kui osram kuulsite kindlasti saunas naistelt...
Toon ühe näite SSD ketaste põhjal:
OCZ on üks paljudest SSD tootjatest. Terve internet kubiseb juttudest, et OCZ läheb ruttu läbi ja ei ole töökindel. Tegelik RMA kogus aga näitab, et vigaste ketaste osakaal on ca 5%, mis on tegelikult isegi väga madal.
Miks siis sellised jutud? Point selles, et OCZ müüs tol hetkel kordades rohkem SSD-si, kui keegi teine. Kui sul 1 000 000-st müüdud ketastest 5% on vigased, siis tuleb seda jonni ja müra rohkem. Kui sa aga müüd 10 000 ja sealt kasvõi 10% vigased on, ei pruugi keegi sellest välja tehagi.
Kahjuks tänu nendele juttudele on müük tohutult kannatada saanud ja vahepeal oli tänu sellele OCZ nii kehvas seisus, et kaalus SSD tootmist lõpetada. Niiet, teed hea asja valmis, müüd palju ja niigi madal veaprotsent maksab nii valusalt kätte...
Nii on kõigega...
Remember HP Pavilion partiid?... siiamaani inimesed vihkavad tervet HP-d.
Teeme lotot, Google "philips osram reliability".
Bam, esimene vastus "Osram Night Breakers have reliability issues. Searching in the forums Phillips Extreme seem to be a very good shout."
BAM, sama foorum, teine inimene: "I've always used Osram, they don't last long though."
BAM, kolmas: "I had Osram Night Breakers in mine and they did'nt even last a year."
Seega nüüd ma võin hakata siis kõigile rääkima, et osram on hirmus pask ja ostke philipsit?
For real, igal tootjal on mudeleid, mis ei kestagi kaua ja igal tootjal on praaki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tomm CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 2:32 am Teema: |
|
|
Mario kirjutas: | põlevadki kiirelt läbi. me müüme ka oma esinduses neid Osrameid.. mõttetu.. üks kunde käis iga nädal - küll üks, küll teine läbi põlenud.. ohkas ja panime tavalised kollased tagasi.. pole mitu kuud juba näinud teist..
hele valgus tuleb töökindluse arvelt. lisakaugtuled on ka mõeldav, aga igale autole ei sobi. xenon kaugutules on päris muhe lahendus. |
No kui iga nädal käis, ju siis näppis pirni valest kohas.
Ise kasutasin eelmisel autol Osram NB+. Lootsin, et kui aasta vastu peavad olen rahul. Hetkel möödas üle 1.5 aasta ja pole mingit probleemi olnud. Tegu siis H4 tüüpi pirnidega. _________________ Auto algab A tähega. Audi :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KiwA Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 7:06 am Teema: |
|
|
eeldan, et loeb ka see, kui palju konkreetsel autol pirnidele voolu peale tuleb..kui tuleb ettenähtust vähem voolu, kestavad ka prinid kauem..enne kui akult vool pirnidesse jõuab on muud tegurid seal ahelas vahel.. paljud inimesed on releed enda autole lähituledele ja kaugtuledele vahele pannud, et saavutada maksimaalne vool esituledele, sest mida parem vool, seda parem valgus. võid testriga vaadata, kas tuleb esituledele ilusti 12 volti, või vähem.. mul enda autol ka kunagi miskit jamas (äkki lüliti), talvel pimedas lumega sõitse käis hästi pisike klõps ja erk valge valgus muutus kollaseks valguseks..selline muutus pidi kindlasti voolu kõikumisest olema.. _________________ Tänast tööd ära viska homse varna, ülehomme on ka päev! |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 11:32 am Teema: |
|
|
Oleneb ka autost ja pirni tüübist. Kasutasin ühel autol H1 osrami nightbreakerit ja ei pidanud kordagi vahetama neid aasta jooksul. Järgmisel autol oli H7 tüüp ja seal läksid need paari kuu tagant läbi. Lõpuks ka loobusin neist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 11:54 am Teema: |
|
|
See on tõesti autost...
Vitol läks esimene aasta mingi 4-5 h7 pirni nt meil läbi.
Samas vanal audil olid 3a samad ees vms _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 1:06 pm Teema: |
|
|
Mõned canbus t10 ledid tekkisid jälle, kellel soovi võib teada anda. 2tk 3euri _________________ I spend way too much time online! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 23, 2013 11:04 pm Teema: |
|
|
H1 prin kestabki tunduvalt kauem kui H7 ja isegi siis kui neid sama kaua põletada. Osrami night brakerid pidasid vastu umbes aasta ja philipsi blue visionid poolteist aastat. Juhipoolne paar kuud vähem ja siis läks kõrvalistuja poolne järgi. Mõlemad H7 siis.
Automaatne tulede lülitus lõhub ka pirne. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 24, 2013 8:57 am Teema: |
|
|
H7-id soovitataksegi kohe paarikaupa vahetada. Muidu on nii, et vahetad ühe ära ja nädala-kahe jooksul saad niikuinii teist ka vahetada. Omal kogemused olemas ja mitte üks kord vaid ikka kordades :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|