Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Cusmu CCV Guru

Liitunud: 23 Jan. 2011 Postitusi: 1101 Asukoht: Paalalinn/Põltsamaa
|
Postitatud: Laup. Märts 05, 2016 9:31 pm Teema: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Tere
Väga paljud inimesed räägivad et subaru on ilge pask rämps jne... et miks evo ei osta
Kuna olen elupõline subaru fanatt siis tuimalt vaidlesin inimeatele vastu et evo ei saa olla elusees parem põhjuseid nii mitmeid nagu näiteks pole 50:50 vedu mida omab subaru
Pikalt sai mõeldud et kus mis ja mida, kuna hetkel pole eesti turul võtta Tõupuhast JDM impreza STi'd siis vaatasin evode poole.
Nii hakkasin sealt siia algusest pihta evo iv mootor on, istmed koledad ja välimus kahtlane. Ühesõnaga ei sobi
Vaatasin evo v sisu ilus laiendid olemas aga mis häiris olid suured udukad ees ja kole moosiriiul
Üks päev tööjuures lappasin auto24 ja vaatasin opaa täna tulnud müüki Evo VI
Uurisin lähemalt. Tõupuhas JDM, ic water spray mitsubishi motors strutbarid ees ja taga, orginaal O.Z Raching veljes. Suured Brembo pidurid, Endless ketas ja klots, tutikas diffri pump, JDM tuulesuunajad ustel, parempoolne rool, korralik sisu ja korralik kere jne....
Täna tallinnast koju sõites imestasin isegi et päris hea autoga on siiski tegemist. Kiire.Vaikne.Hea juhitavus ja väga hea recaro iste
Mõtlesin et Subarust ja Evost saaks kahepeale ühe väga hea auto valmis teha. Mõlemal omad Head ja vead. Silla osa on subarul parem ja mootori osa evol
Ja Evo suur pluss auto aju on lahtine seega üsna varsti kirjutab selle ka üle. Kiiruse piiraja 180kmh ära deleteda ja vaadata mis seal veel head teha saab
Hetkel otsin pingsalt launch controlli, varsti SR avalaks ja seal võiks küll aega sõita
Hetkel kohe rohkem midagi plaanis ei olegi, elame näeme vaatame kuidas auto end ülal peab
Ahjaa armatuuri alt leidain Greddy turbo timeri
Auto sõidab 0-100 4sekundi auku ja kaalub 1300kg
Kartuliga üks pilt ka
 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
Bensiiniga võid pinsleid pesta, Diislis on jõud!
Soov rentida/osta Garaa¹i viljandis
Tel: 56370436 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 12:54 am Teema: |
|
|
Vedrustust hetk veel vaja pole aga eks ma varsti tellin sinult ühe peotäie asju Evole _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 1:57 am Teema: |
|
|
puusalt tulistades täna netist loetud infokillu,kas subsikul pole mitte mootor ettepool võrreldes evoga,mis kurvides vähe olulisem ?
50:50 vedu? Kas keegi kuskil väidab,et see on parim ? Kaalujaotus pidasid äkki silmas ?
Evo on töökindlam ja forseeringute kindlam , stockis. Lihtsam ehitus samuti mootoril. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 6:41 am Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Cusmu kirjutas: |
Auto sõidab 0-100 4sekundi auku |
Video or didn't happen  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 5:10 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | puusalt tulistades täna netist loetud infokillu,kas subsikul pole mitte mootor ettepool võrreldes evoga,mis kurvides vähe olulisem ?
50:50 vedu? Kas keegi kuskil väidab,et see on parim ? Kaalujaotus pidasid äkki silmas ?
Evo on töökindlam ja forseeringute kindlam , stockis. Lihtsam ehitus samuti mootoril. |
Eile puusalt proovides Evot lumistel teedel siis ma võin väita et mulle ISIKLIKULT meeldis subaru juhitavus rohkem vb ka seda seepärast et subarul oli nii esi kui ka tagasillas LSD blokk sees
Töökindluse kohta ei ütle ma sulle midagi kuna omab seda autot alles teistpäeva eks näis kuidas ja mis edasi saab _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 5:11 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: |
Auto sõidab 0-100 4sekundi auku |
Video or didn't happen  |
Keegi mulle mingi apexi taolise asja laenaks/müüks siis teeks ka video _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 6:22 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Cusmu kirjutas: | Keegi mulle mingi apexi taolise asja laenaks/müüks siis teeks ka video |
Tee lihtsalt tavaline video telefoniga, näeb vähemalt umbkaudu ära kuidas astub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 9:51 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Keegi mulle mingi apexi taolise asja laenaks/müüks siis teeks ka video |
Tee lihtsalt tavaline video telefoniga, näeb vähemalt umbkaudu ära kuidas astub. | https://youtu.be/bwa6V6RvDNM _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Märts 06, 2016 11:57 pm Teema: |
|
|
Pilti coolerist, turbost, koldest. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 12:09 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Pilti coolerist, turbost, koldest. |
Kõik stock
Kolle malm
Turbo td05 peaks olema
Cooler stock _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 2:07 am Teema: |
|
|
töökindlust pole vaja omal käel kogeda.... kui sul kõik autod koos seisavad ongi ju väga hea. Reaalsus on siiski netis see,et evod seisavad koos märksa paremini olulistes komponentides. See suht ümberlükkamatu fakt.
üsna võrdsed autod muidu.
Ma olen sõitnud 400hp launch control evo 9-ga ja mingi 2008? a STI-ga . Mõlemad on ägedad aga tööautoks hästi ei sobi krt :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 9:39 pm Teema: |
|
|
Miks ei sobi nn tööautoks? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 10:27 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Cusmu kirjutas: | Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Keegi mulle mingi apexi taolise asja laenaks/müüks siis teeks ka video |
Tee lihtsalt tavaline video telefoniga, näeb vähemalt umbkaudu ära kuidas astub. | https://youtu.be/bwa6V6RvDNM |
Ligi 6+ seki 0-100-ni? Vähemalt tundub! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 10:37 pm Teema: |
|
|
Stock, tehase andmete järgi on vist 5.4 või 5.6? Ok, ei, kiire auto on küll. Eks avalaksul näeb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 11:03 pm Teema: |
|
|
Launchides startida siia 0-60 gpsiga mõõdetud 2.2sek aga sidur hakkab libisema seega enne uut aidurit ei launchi _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 11:06 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Stock, tehase andmete järgi on vist 5.4 või 5.6? Ok, ei, kiire auto on küll. Eks avalaksul näeb. |
Stockis näitab wikipedia 5.0 _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 11:07 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: | Keegi mulle mingi apexi taolise asja laenaks/müüks siis teeks ka video |
Tee lihtsalt tavaline video telefoniga, näeb vähemalt umbkaudu ära kuidas astub. | https://youtu.be/bwa6V6RvDNM |
Ligi 6+ seki 0-100-ni? Vähemalt tundub! |
Kuna oman autot alles 3ndat päeva seega veel ei ole vasakukäega eriti pädev käiguvahetaja _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 07, 2016 11:10 pm Teema: |
|
|
Autole oleks vaja õiget torukollet ja aju ümber kirjutada siis peaks pädevuat juurde tulema
Malm kolle ei ole vast kõige parem  _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 08, 2016 4:38 pm Teema: |
|
|
Ei pannudki tähele, et postiljoni auto.
Orig turboga ei usu väga 4 seci aega. Eks pooleteis kuu pärast näeb. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 08, 2016 6:57 pm Teema: Re: Mitsubishi Lancer Evolution VI - Toomas |
|
|
Cusmu kirjutas: | Kuna oman autot alles 3ndat päeva seega veel ei ole vasakukäega eriti pädev käiguvahetaja |
Ok, sellst oleks pidanud alustama, et rool valel pool on. Pildilt ei pannud kohe tähele seda! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 08, 2016 8:35 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Ei pannudki tähele, et postiljoni auto.
Orig turboga ei usu väga 4 seci aega. Eks pooleteis kuu pärast näeb. |
Ma arvan et korralik kolle. Rõhku 1.4bari peale. Kütusegraafik üaika seada ja sõidab väga hea aja enne on vaja sidurit. Ilma selleta väga ei sõida
Kui turbot vahetada siis juba mõistlik võtta Holset HX35 super väikse kojaga _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 08, 2016 11:39 pm Teema: |
|
|
Kartulipilt
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 09, 2016 12:28 am Teema: |
|
|
550cc pihkarid, olid vist, ka lahjad _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Märts 09, 2016 12:33 am Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Kartulipilt
 |
Ma suurt kirjatsura mängida ei soovi,kuid enne kui näpud kuhugi taha ajad ja seda 4-sek või mida iganes otsima hakkad,tutvu kergelt sellega siin:
http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=1693
ja sealt edasi sellega siin:
http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=5&t=8929
Pooldan hirmsasti ühe väärt mehe sõnu ühest kiire autosõidu foorumist "opentrack"
Vajaka on jõudu muidugi alati. Ülelaadimisega mootorit saab ju suht lihtsalt peale keerata aga see lõppeb alati ühtmoodi ja pigem tahaks sõita. :)
Seega kui need mõlemad teemad tunduvad ok,siis lase julgelt edasi.Kuid pisiasjaga pead arvestama,et see masin siis rohkem seisab sul ja ootab järjekordset tk,et edasi liikuda saaks.Siin samas Viljandis sõitis oma aasta või nats rohkem see masin:
https://www.youtube.com/watch?v=yoZhF4kmkQA
Lõpuks sai inimesel isu täis ,sest rahhi kadus sinna sisse tugevalt üle 50000.-eur ja enamus aega oli lihtsalt laiali see moto,kast või midagi muud.Peale seda masinat soetas 911 turbo ja saab vähemalt sõita ilma,et kulutaks mõtetuld rahhi ja aega.
Alati ei pea naabrist parem olema.....
Edu igal juhul olenematta valikutest! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Märts 10, 2016 11:34 am Teema: |
|
|
Ega ei hakkagi hirmsasti kuskilt otsast hirmsasti boosti lakke ajama
1.4bari selle orginaal mootoriga on üsna safe. Tean mitut evo4 mis sõidavad igapäevaselt sellise rõhuga probleemivabalt
Kui hakata rõhku tõstma siis on ka vaja kütusegraafik ülevaadata et ei käiks pada laiali.
Ega ei saa panna igat remonti vihikusse kirja ja pärast selle remondi kulutused auto müügihinnale otsa panna _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 12, 2016 1:05 pm Teema: |
|
|
Aga see pole aiis ju nelja seki auto, nagu esimeses postis mainid _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 12, 2016 9:36 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Aga see pole aiis ju nelja seki auto, nagu esimeses postis mainid |
Vahetan siduri ära varsti ja raudselt sõidab sellega 4.9sec ja siis juba on ju 4seki auto
Üks sõber sõitis evo IV`ga 1.4bar rõhuga 4.1sec
Apexiga mõõdetud ja launch controliga start
ei saand seda siia lisamatta jätta
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 12, 2016 9:39 pm Teema: |
|
|
Üks "Kevade" pilt
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 14, 2016 9:35 pm Teema: |
|
|
Vahetan siduri ära varsti ja raudselt sõidab sellega 4.9sec ja siis juba on ju 4seki auto
|
Poes võiks ka niimodi hindu ümardada. Toode maksab 199€, viskan 100€ kassasse ja ütlen, et põhimõtteliselt sama ju.
4.9 ja 4.0 on üsna suur maa ja iga 0.1s parema aja saamiseks on vaja autosse omajagu €€€ pumbata.
Ma pakun, et enne tüdined sa ära, saab raha otsa või lendab mootor laiali, kui sa 4.0 kätte saad.
Juhitavuse kohapealt - kus siis katseid tegemas käid, et subaru vs evo juhitavuse erinevused nii häirivalt tunda annavad? Bussijaama parklas külge lastes vaevalt erinevust tunned. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 8:27 am Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Cusmu kirjutas: |
|
Poes võiks ka niimodi hindu ümardada. Toode maksab 199€, viskan 100€ kassasse ja ütlen, et põhimõtteliselt sama ju.
4.9 ja 4.0 on üsna suur maa ja iga 0.1s parema aja saamiseks on vaja autosse omajagu €€€ pumbata.
Ma pakun, et enne tüdined sa ära, saab raha otsa või lendab mootor laiali, kui sa 4.0 kätte saad.
Juhitavuse kohapealt - kus siis katseid tegemas käid, et subaru vs evo juhitavuse erinevused nii häirivalt tunda annavad? Bussijaama parklas külge lastes vaevalt erinevust tunned. |
Kahjuks või õnneks arvestatakse ka kiirendusel 13.99 ajaga sõitnud autot 13sekundi autoks
4.0 ei ole ka mingi eesmärg, eesmärk oli saada 4 sekundi sisse ehk siis selleks et sinna saada on vaja 6labalist sidurit, 3" sirget toru 2m ja 4 90kraadist põlve ja aju ümberkirjutada
Juhitavusest saab juba esimesel kruusa lõigul aru kuidas need autod käituvad erinevalt _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 11:06 am Teema: |
|
|
Kahjuks või õnneks arvestatakse ka kiirendusel 13.99 ajaga sõitnud autot 13sekundi autoks |
Mitte, et see oluline oleks, aga ei saa targutamata jätta
Matemaatikast peaks kõigile selge olema, et 4,5 ümardatakse 5ks ja 4,4 4ks . _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 1:00 pm Teema: |
|
|
Viljari evo x läksid kylge tonnised pihustid, suurem föön, uus kolle, Tomei titaan väljalase, custom airram, aju kirjutamine ja veel nipetnåpet ja sai 11.6sec auto. See vast 4 sec auto. See vast toorikuna juba kiirem. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 1:32 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Viljari evo x läksid kylge tonnised pihustid, suurem föön, uus kolle, Tomei titaan väljalase, custom airram, aju kirjutamine ja veel nipetnåpet ja sai 11.6sec auto. See vast 4 sec auto. See vast toorikuna juba kiirem. |
Pakun, et EVO X kaalub ikka päris kõvasti rohkem ka kui see EVO VI. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 1:32 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Viljari evo x läksid kylge tonnised pihustid, suurem föön, uus kolle, Tomei titaan väljalase, custom airram, aju kirjutamine ja veel nipetnåpet ja sai 11.6sec auto. See vast 4 sec auto. See vast toorikuna juba kiirem. |
Evo x on jah teisest puust pill _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 1:33 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Cusmu kirjutas: |
Kahjuks või õnneks arvestatakse ka kiirendusel 13.99 ajaga sõitnud autot 13sekundi autoks |
Mitte, et see oluline oleks, aga ei saa targutamata jätta
Matemaatikast peaks kõigile selge olema, et 4,5 ümardatakse 5ks ja 4,4 4ks . |
Ega ma seda ise ei ole ju väljamõelnud _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 15, 2016 5:59 pm Teema: |
|
|
Seda räägingi. Sa vaevalt oma softi modiga loodetu tulemusi saad. Ja 4.9 on ikka 5 sec pill. Selles vahemikus on 1 sec väga palju eurosid _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 16, 2016 8:25 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Seda räägingi. Sa vaevalt oma softi modiga loodetu tulemusi saad. Ja 4.9 on ikka 5 sec pill. Selles vahemikus on 1 sec väga palju eurosid |
Soft on vaja nagunii muuta, ilmselt ka praegu sõidab auto jaapani kütte seadega mis ei ole hea
Kus nüüd hirmsasti inimestel kummitavad need sekundid _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 16, 2016 4:10 pm Teema: |
|
|
Cusmu kirjutas: | Kus nüüd hirmsasti inimestel kummitavad need sekundid |
Ise alustasid:
Tsiteerin:: | Auto sõidab 0-100 4sekundi auku |
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Kolm. Märts 16, 2016 9:00 pm Teema: |
|
|
Alles vingusite siin,et foorum surnud,nüüd keegi viitsib midagi kirjutada ja te trad mölisete siin mingi 0,sek-i pärast. Mul kodus tolmuimeja mis võtab pöörded 0,3 sekiga ülesse mis siis,kas keegi tuleb mõõtma või kräunuma.Täiesti p..sis! _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 17, 2016 12:56 am Teema: |
|
|
Sellise möla Peale hakkab silmist lausa okset purskama  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
KAMA3 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Märts 17, 2016 3:26 am Teema: |
|
|
Peaks vist polo teemat uuendama.
Hetkel nõnna palju tehtu, et ei oska kuskilt päälegi hakata. _________________ Blondiinid omavahel:
"Kus sa sündinud oled?"
"Haiglas."
"Issand, tõesti? Aga mis sul viga oli?" |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Nelj. Märts 17, 2016 9:16 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Sellise möla Peale hakkab silmist lausa okset purskama  |
Oksenda oma 53-me kast täis siis! _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 17, 2016 3:47 pm Teema: |
|
|
KAMA3 kirjutas: | Peaks vist polo teemat uuendama.
Hetkel nõnna palju tehtu, et ei oska kuskilt päälegi hakata. |
Ära uuenda Polo teemat, kirjuta siia samasse, mis vahepeal teind oled. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Märts 17, 2016 5:40 pm Teema: |
|
|
S4 kirjutas: | Oksenda oma 53-me kast täis siis! |
kaspar kirjutas: | Ära uuenda Polo teemat, kirjuta siia samasse, mis vahepeal teind oled. |
This thread is going to be awesome. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KAMA3 Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Märts 28, 2016 11:27 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | KAMA3 kirjutas: | Peaks vist polo teemat uuendama.
Hetkel nõnna palju tehtu, et ei oska kuskilt päälegi hakata. |
Ära uuenda Polo teemat, kirjuta siia samasse, mis vahepeal teind oled. |
Ok.
Käisin soomes tööl.Reis oli edukas ja vedaska täiega. Sain raha kätte ja jäi ülegi ning ostsin polole valuveljed.
Bling bling  _________________ Blondiinid omavahel:
"Kus sa sündinud oled?"
"Haiglas."
"Issand, tõesti? Aga mis sul viga oli?" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 30, 2016 12:42 am Teema: |
|
|
5 sek pill on ka tänaval ikka 99,99% kiirem,kui enamus või mis :)
Endale meeldis ka kõige rohkem auto mis peale ala 4k rpm hakkas ootamatult rohkem kiirendama, ehk tuntav jõukasv. Asi mida vabalthingavaga ei koge pea kunagi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Apr. 05, 2016 9:07 pm Teema: |
|
|
UpGrade
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 06, 2016 1:34 pm Teema: |
|
|
Viska linki sidurist _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
|
Tagasi üles |
|
 |
Cusmu CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 06, 2016 6:53 pm Teema: |
|
|
Pole küll mingit linki näidata aga tootja lubab 624nm(@rattast) vastupidada _________________ Blingi asemel on mul kaelas koduvõtmed!
|
Tagasi üles |
|
 |
|