Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Juun. 21, 2010 7:13 pm Teema: |
|
|
Kas raudna ristis ka kaardiga maksta saab? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Juun. 21, 2010 7:18 pm Teema: |
|
|
Mingi aeg kuulsin, et hesburger tuleb viljandisse? Kui tõene see info on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juun. 22, 2010 7:07 am Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Kas raudna ristis ka kaardiga maksta saab? |
Hetkel veel ei saa, kuid juba tegeleme sellega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alopex Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Juun. 28, 2010 6:23 pm Teema: |
|
|
Juhtusin just pühapäev Pärnu rannast tulema ja kõht oli juba üpris hele ja siis jah raudna ristis silt hamburger ja koduõlu. Miskipärast ei läinud jalg isegi pidurile, et hoogu maha võtta ja ise mõtlesin samas, et miks ??
Esmane tunne oli, et ega seal kruusaplatsil ikka süüa ei taha .... _________________ http://www.vanatehnika.ee/foorum/viewforum.php?f=24 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juun. 28, 2010 9:49 pm Teema: |
|
|
Mis päevadel ja kellaaegadel see raudna risti oma kohal on..täna õhtul sai mööda sõidetud ja polnud putkast jälgegi. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Juun. 28, 2010 10:05 pm Teema: |
|
|
Kolmapäevast-pühapäevani _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juun. 29, 2010 10:07 am Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | Mis päevadel ja kellaaegadel see raudna risti oma kohal on..täna õhtul sai mööda sõidetud ja polnud putkast jälgegi. |
Avatud kellaajad must-valgelt kirjas. Aga siiski: K-N 10.00-22.00 R-P 2200-23.00 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juun. 29, 2010 10:11 am Teema: |
|
|
alopex kirjutas: | Juhtusin just pühapäev Pärnu rannast tulema ja kõht oli juba üpris hele ja siis jah raudna ristis silt hamburger ja koduõlu. Miskipärast ei läinud jalg isegi pidurile, et hoogu maha võtta ja ise mõtlesin samas, et miks ??
Esmane tunne oli, et ega seal kruusaplatsil ikka süüa ei taha .... |
Eka igal oma arvamus.....aga sa tahad et paneks siis punased vaibad sulle maha? |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Teis. Juun. 29, 2010 11:14 am Teema: |
|
|
kle kas sa nõksiga teed seda burksi ja õlle värki? _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
alopex Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juun. 29, 2010 11:59 pm Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | Eka igal oma arvamus.....aga sa tahad et paneks siis punased vaibad sulle maha? |
Punane vaip - hull mõte......
aga ega siis maksa närvi minna, aga natuke võiks ju väljanägemisele (samuti asukohale) mõelda, aga kui punane vaip maas, anna teada, siis tean kohal olla  _________________ http://www.vanatehnika.ee/foorum/viewforum.php?f=24 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 30, 2010 8:23 am Teema: |
|
|
alopex kirjutas: | vip001 kirjutas: | Eka igal oma arvamus.....aga sa tahad et paneks siis punased vaibad sulle maha? |
Punane vaip - hull mõte......
aga ega siis maksa närvi minna, aga natuke võiks ju väljanägemisele (samuti asukohale) mõelda, aga kui punane vaip maas, anna teada, siis tean kohal olla  |
ei mind nii lihtsalt närvi aja pisikesed kärbsed. Tegelt päris kruusa peal ikkagi istumised pole. Täitsa muru peal. Vahest niidan isegi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 30, 2010 8:24 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | kle kas sa nõksiga teed seda burksi ja õlle värki? |
Nagu ccv väliselt rääkisime-eip  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 30, 2010 12:28 pm Teema: |
|
|
mul hakkab nüüd alles selgeks lööma . krt ma ei saanud ültse hommikul pihta et sinujuurest läbi tulla eks ma katsun õhtul läbi astuda _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juun. 30, 2010 3:31 pm Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | mul hakkab nüüd alles selgeks lööma . krt ma ei saanud ültse hommikul pihta et sinujuurest läbi tulla eks ma katsun õhtul läbi astuda |
pole hullu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 01, 2010 1:10 am Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | teet001 kirjutas: | mul hakkab nüüd alles selgeks lööma . krt ma ei saanud ültse hommikul pihta et sinujuurest läbi tulla eks ma katsun õhtul läbi astuda |
pole hullu |
Aaa nüüd ma sain ka teada kus see asub:DKuna õlut ei sa,siis tulen maitsen äkki teie burgerit kui viljandis tagasi:)Aaa,kas burks on ikka suur:P? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 01, 2010 4:53 pm Teema: |
|
|
Mustmees kirjutas: | vip001 kirjutas: | teet001 kirjutas: | mul hakkab nüüd alles selgeks lööma . krt ma ei saanud ültse hommikul pihta et sinujuurest läbi tulla eks ma katsun õhtul läbi astuda |
pole hullu |
Aaa nüüd ma sain ka teada kus see asub:DKuna õlut ei sa,siis tulen maitsen äkki teie burgerit kui viljandis tagasi:)Aaa,kas burks on ikka suur:P? |
Piisavalt suur  |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Juul. 01, 2010 7:55 pm Teema: |
|
|
sai kaa läbi käidud ja burksi proovitud ,oli teine päris hea jäin igati rahule aint et külma jooki võiks kaa olla siis käiks iga lõuna sääl  _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 01, 2010 8:57 pm Teema: |
|
|
Vot päris jääkülma joogiga on jah suht tuuga....üritame külmkapis võimalikult palju jooki jahutada, kuid need ei jõua päris korralikult maha jahtuda...päeval kuudis ikka 30+...kraadi ja külmkapid on viimase vindi peal. Kui küsida jahedmat siis päris sooja jooki pole minu arust keegi saanud. Pole ruumi ka lisakappe panna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Juul. 13, 2010 9:05 am Teema: |
|
|
vip001 kirjutas: | Vot päris jääkülma joogiga on jah suht tuuga....üritame külmkapis võimalikult palju jooki jahutada, kuid need ei jõua päris korralikult maha jahtuda...päeval kuudis ikka 30+...kraadi ja külmkapid on viimase vindi peal. Kui küsida jahedmat siis päris sooja jooki pole minu arust keegi saanud. Pole ruumi ka lisakappe panna. |
Ja Raimo sattusime enne Viljandist ära sõitu antud kohast läbi sõitma.Kogu aeg on olnud mõte,et lähen.Nii head burksi sain ma viimati Vismeti putkast mis asus ammuseid aegu tagasi "Viljandi Bussijaamas".Saaks neid kuidagi tellida minu töökoha lähedale võiks tast maksta ka rohkem.5+!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Juul. 13, 2010 10:13 am Teema: |
|
|
Kas keegi kalmetul seal kebabi putkas käinud on? Kui on siis jagage muljeid nii kebabi kui burgeri kohapealt! |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Juul. 13, 2010 12:18 pm Teema: |
|
|
krt eile sai seal kebabi putkas käidud Tartust tulles. kebab oli sea kaela karbonaadi maitsega kebabist oli asi kaugel. Ainuke asi mis kebabi meenutas oli see maitseaine mida topiti ikka usinalt. Mulle ei maitsend jätsin järgi isegi natuke.
Aa ja Raimo õlu mekib hästi eriti veel südaööl majaees istudes :D _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 14, 2010 12:50 am Teema: |
|
|
Robinson kirjutas: | vip001 kirjutas: | Vot päris jääkülma joogiga on jah suht tuuga....üritame külmkapis võimalikult palju jooki jahutada, kuid need ei jõua päris korralikult maha jahtuda...päeval kuudis ikka 30+...kraadi ja külmkapid on viimase vindi peal. Kui küsida jahedmat siis päris sooja jooki pole minu arust keegi saanud. Pole ruumi ka lisakappe panna. |
Ja Raimo sattusime enne Viljandist ära sõitu antud kohast läbi sõitma.Kogu aeg on olnud mõte,et lähen.Nii head burksi sain ma viimati Vismeti putkast mis asus ammuseid aegu tagasi "Viljandi Bussijaamas".Saaks neid kuidagi tellida minu töökoha lähedale võiks tast maksta ka rohkem.5+!!!! |
Kahjuks meil kullereid pole jah |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Juul. 14, 2010 12:53 am Teema: |
|
|
teet001 kirjutas: | krt eile sai seal kebabi putkas käidud Tartust tulles. kebab oli sea kaela karbonaadi maitsega kebabist oli asi kaugel. Ainuke asi mis kebabi meenutas oli see maitseaine mida topiti ikka usinalt. Mulle ei maitsend jätsin järgi isegi natuke.
Aa ja Raimo õlu mekib hästi eriti veel südaööl majaees istudes :D |
Õhtuti ikka parem  |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Aug. 11, 2010 11:04 pm Teema: |
|
|
kus täna raudna risti putka jäi? _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Nov. 29, 2010 12:45 am Teema: |
|
|
seat279 kirjutas: | kus täna raudna risti putka jäi? |
Pole seda teemat ammu vaadanud. Augusti esimesel poolel lõpetasime seal tegevuse ära. Järgmine aasta peaks seal kerkima palkmaja koos kiirtoidu ja majutusega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 2:49 pm Teema: |
|
|
käisin täna lõunal viljandi uues ameerika purksirestos , võtsin väikese eine
ja ootasin 1h 6m kui 50 mintsa oodatud olin ja veidi nihelema hakanud sääl tuldi juttu tegema ,et kokad uued ja ei saa hakkama ja toodi lohutuseks väike kook
kui keegi veel sääl käinud söömas on siis oleks huvitav kuulda kaua oodatud on  _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 3:26 pm Teema: |
|
|
seat279 kirjutas: | käisin täna lõunal viljandi uues ameerika purksirestos , võtsin väikese eine
ja ootasin 1h 6m kui 50 mintsa oodatud olin ja veidi nihelema hakanud sääl tuldi juttu tegema ,et kokad uued ja ei saa hakkama ja toodi lohutuseks väike kook
kui keegi veel sääl käinud söömas on siis oleks huvitav kuulda kaua oodatud on  |
Kus kohas see uus asi siin on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 3:33 pm Teema: |
|
|
Vilma majas vist |
|
Tagasi üles |
|
 |
kre Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 3:46 pm Teema: |
|
|
Alustuseks tädi ei vaevunud seletama, mis on burgeri suurus, või noh mitme kihiline vms. oli kiire, mõtlesin, et noh vahet pole tellin siis mingi xl eine. Nii sain siis passida kokku mingi 25 minutit, et saada kaasa lihtsalt üks burger ja friikartulid. Burger "redneck" on kahekordne ja no pihv on konkreetselt kotlet, Seest pool toores ja igati vaffa, ei tea kas see siis peabki pool toores olema, et mingi ameerika variant vms. ei oska kommenteerida kuid maitses päris hästi, kerhelt terav kaste, lehtsalat, värske kurk, tomat ning otseloomulikult söögikohtade uus vaieldamatu lemmik sibul, mida oli ikka mõnuga vahele kühveldatud! Ja ma ei saa aru mis moodne asi see friikartuli maitseaine on? Igas söögikohas lahmatakse seda niiviisi sinna kartulitele, et lausa paha hakkab, soe soovitus, kasutage soola, tuleb odavam ja maitsvam! Fritüüris õli vahetamata juba natuke aega, seega seda võiks ka vähe tihedamini teha, mõjub maitsele ikka väga palju!!
Koht ise muidu hubane ja mõnus, vähemalt ei pea kuskil õues lumehanges oma toitu ootama. Seega viie palli süsteemis 3 väga pika miinusega. Arenemis ruumi veel on! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 4:48 pm Teema: |
|
|
Kuidas hindadega lood seal? |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Dets. 13, 2010 5:08 pm Teema: |
|
|
Nokia kirjutas: | seat279 kirjutas: | käisin täna lõunal viljandi uues ameerika purksirestos , võtsin väikese eine
kui keegi veel sääl käinud söömas on siis oleks huvitav kuulda kaua oodatud on  |
Kus kohas see uus asi siin on? |
vanas vilma ruumides jah _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nisu007 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 2:37 am Teema: |
|
|
On saadud seal uues burgeri restoranis nüüdseks paar korda käidud. Toidu maitse, suurus ja hind on OK, aga jah selle ootamisega jõuad ennem mujalt endale söögi tuua. Esimene kord läks 2 einega umbes 35 min ja teinekord 1 burgeriga 20 min.
Hindadest mäletan niipalju et XL burger ja väike jook oli 56.- ja koos friikatega 74.- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 8:17 am Teema: |
|
|
Käisin ka seal ära, mulle sobib. Ajaliselt läks mul ma arvan kuskil 15 min,teistel nats rohkem. Rahvast oli seal veel.
Pahtlikunn tellis selle Kuberner-i burgeri 1kg ja mul on ilmselt ülejäänud eluks trauma selle suurusest nüüd
jagu ta sellest seekord ei saanud sest ta on nõrk  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 10:07 am Teema: |
|
|
pics or stfu |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 4:00 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Käisin ka seal ära, mulle sobib. Ajaliselt läks mul ma arvan kuskil 15 min,teistel nats rohkem. Rahvast oli seal veel.
Pahtlikunn tellis selle Kuberner-i burgeri 1kg ja mul on ilmselt ülejäänud eluks trauma selle suurusest nüüd
jagu ta sellest seekord ei saanud sest ta on nõrk  |
Täna ja eile sain jagu sellest Maik!
Homme sinu kulul töestan ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 7:02 pm Teema: |
|
|
Ei ma nii rikas pole,homme lasen pigem sampuseid või jägerit _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Kolm. Dets. 22, 2010 11:18 pm Teema: |
|
|
SEE KÕIK MULLE????????
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
VeixES Aktiivne külaline
Liitunud: 27 Märts 2006 Postitusi: 88 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Dets. 23, 2010 1:51 am Teema: |
|
|
Näe...! Keegi on esiku vaiba peale oksendanud :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Dets. 23, 2010 10:15 am Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Nelj. Dets. 23, 2010 11:43 am Teema: |
|
|
Surks, kus kohast see pitsa välja kaevati? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Dets. 23, 2010 5:12 pm Teema: |
|
|
DoriMaster kirjutas: | SEE KÕIK MULLE????????
|
HOLY SH*T  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Nelj. Dets. 23, 2010 7:30 pm Teema: |
|
|
Rovaniemi, mustade poiste tehtud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Laup. Jan. 15, 2011 3:32 pm Teema: |
|
|
õu,kui suur see suur burks seal on,pikkalt plaanind sinna sööma minna,e. vana vilma majja:D? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Jan. 15, 2011 5:58 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | õu,kui suur see suur burks seal on,pikkalt plaanind sinna sööma minna,e. vana vilma majja:D? |
Võid selle 1kg burksi võtta, saab natuke pikemalt maiustada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Jan. 15, 2011 6:23 pm Teema: |
|
|
Ütlen nii, et piisav suure mehe nälja kustutamiseks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ElavLegend CCV Guru

Liitunud: 15 Jan. 2011 Postitusi: 860 Asukoht: Viljandi-Espoo
|
Postitatud: Laup. Jan. 15, 2011 6:24 pm Teema: |
|
|
aga see on siis nagu tavaline burks,lihtsalt ta kaalub ÜKS KILO ? _________________ Soome.
Saab saab,miks ei saa.
Nii madalale, kui langen mina, ei suuda sina tõustagi
Tel. +372 58115815 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Jan. 15, 2011 6:40 pm Teema: |
|
|
ElavLegend kirjutas: | aga see on siis nagu tavaline burks,lihtsalt ta kaalub ÜKS KILO ? |
Jepp ja oli viimati 105kr |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Jan. 16, 2011 12:30 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | aga see on siis nagu tavaline burks,lihtsalt ta kaalub ÜKS KILO ? |
Paar päeva tagasi oli hind 122 eeki juba. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 16, 2011 12:41 pm Teema: |
|
|
xpr kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | ElavLegend kirjutas: | aga see on siis nagu tavaline burks,lihtsalt ta kaalub ÜKS KILO ? |
Paar päeva tagasi oli hind 122 eeki juba. |
Ok siiis on minu pea igapäeva söömist Eestis olles hinda töstetud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|