Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 05, 2006 7:49 pm Teema: |
|
|
minul kleepsud käes. kenasti 4 valget ja 2 musta. Olen rahul :) _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Kolm. Sept. 06, 2006 6:35 pm Teema: |
|
|
ma sain ka täna ära muretsetud
võttis aega aga asja sai  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Kolm. Sept. 06, 2006 7:06 pm Teema: |
|
|
Nüüdseks on veel jäetud Focunile viimane kleeps.ülejäänud kes ilma jäid....närige muru  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Nelj. Sept. 07, 2006 8:40 am Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | Nüüdseks on veel jäetud Focunile viimane kleeps.ülejäänud kes ilma jäid....närige muru  |
Äitähhh!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 07, 2006 9:44 am Teema: |
|
|
Sake kirjutas: | Alex kirjutas: | Nüüdseks on veel jäetud Focunile viimane kleeps.ülejäänud kes ilma jäid....närige muru  |
Äitähhh!  | kas sina soovisid ka kleepsu?  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 07, 2006 9:47 am Teema: |
|
|
Ei soovinud ta midagi. Nimekirjas teda polnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Nelj. Sept. 07, 2006 4:43 pm Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | Sake kirjutas: | Alex kirjutas: | Nüüdseks on veel jäetud Focunile viimane kleeps.ülejäänud kes ilma jäid....närige muru  |
Äitähhh!  | kas sina soovisid ka kleepsu?  |
ku aus olla, siis jah nimekirjas ei olnud, kuid ma ei jõudnud eriti suvel jälgida kõiki teemasid, nii, et magasin maha... aga ma lihtsalt pidin ütlema äitäähj su lause peale!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Sept. 07, 2006 8:30 pm Teema: |
|
|
Sake kirjutas: | Alex kirjutas: | Sake kirjutas: | Alex kirjutas: | Nüüdseks on veel jäetud Focunile viimane kleeps.ülejäänud kes ilma jäid....närige muru  |
Äitähhh!  | kas sina soovisid ka kleepsu?  |
ku aus olla, siis jah nimekirjas ei olnud, kuid ma ei jõudnud eriti suvel jälgida kõiki teemasid, nii, et magasin maha... aga ma lihtsalt pidin ütlema äitäähj su lause peale!  | kui sa väga hästi palud siis ma eraldan sulle oma reservist ühe kleepsu  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 10:45 pm Teema: |
|
|
Huvitav kas siukesel hiljuti selle seltskonnaga liitunud sellil ka kunagi lootus on oma autol seda kena kleepsu näha. Äkki saaks neid juurde tellida või kellelgi äkiste mõni üle on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 10:51 pm Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | Huvitav kas siukesel hiljuti selle seltskonnaga liitunud sellil ka kunagi lootus on oma autol seda kena kleepsu näha. Äkki saaks neid juurde tellida või kellelgi äkiste mõni üle on  | oota kuni klubi MTÜks saab,liitu ja siis saad ka kleepsu... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 11:21 pm Teema: |
|
|
kas ma oma tööbussile ka saaxin?:) reklaam ka soomes:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 12:50 am Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | kas ma oma tööbussile ka saaxin?:) reklaam ka soomes:P | mul pole enam kleepse alles...ehk kellegil on jäänud mõni...RealGSM ostis pooled ära,küsi temalt... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 12:00 pm Teema: |
|
|
pooled? 1 valge vast saab anda aga pole ka kindel Löö küüned taha ja kaku mõnelat autolt ära, hahahaa ok loll nali _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 6:27 pm Teema: |
|
|
krt pole siin yhtegi ccv kleepsudega autot kohanud(ple vist eriti polpulaarne siinkandis ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 7:55 pm Teema: |
|
|
Ootame siis MTÜ-d  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 3:00 pm Teema: |
|
|
arvatavasti läheb logo ümbertegemisele, kuna ccv logodega masinaid on liikvel mis pole üldse liikmed. Vaja midagi ettevõtta ja muuta midagi. Mingi disaini muutus tuleb, et oleks näha kes on kes. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 3:14 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | arvatavasti läheb logo ümbertegemisele, kuna ccv logodega masinaid on liikvel mis pole üldse liikmed. Vaja midagi ettevõtta ja muuta midagi. Mingi disaini muutus tuleb, et oleks näha kes on kes. |
samas ei tahaks nagu väga ümber teha seda, preagune ülddisain on päris hea. vb näiteks all jooksva kirja "Car Club Viljandi" asemele panna "www.ccv.ee" vms
teine variant on kleepsud lihtsalt maha võtta neilt autodelt kellel neid olema ei peaks :D _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 4:50 pm Teema: |
|
|
kristjan kirjutas: | teine variant on kleepsud lihtsalt maha võtta neilt autodelt kellel neid olema ei peaks :D | kuidas see välja peaks nägema?lähed kurikaga linna peale ja käsed maha võtta? _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 4:59 pm Teema: |
|
|
ma ei saa aru mis teid häirib kui kleepsud autodel peal, reklaam nagu tahate ju? mingi kleepsu pääst akkata sõda pidama , lollus ju. ja mina ple veeel mitte yhelgil autol näinud seda millel ei peax olema. ja mix peax keegi tahtma panna oma autole kleepsu kui tal ple asja sellega. mis võõrale eriti midagi ei ytle.(alpine jne). ja muidex kust te teate kas ple kleeps mitte pandud kellegi autole mis tal peres a millega ise ei sõida. jube segasex läx vict jutt a vb sai keegi aru mida mõtlesin)
Viimati muutis seda cartman (Püh. Sept. 24, 2006 5:05 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 5:04 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | ja muidex kust te teate kas ple kleeps mitte pandud kellegi autole mis tal peres a millega ise ei sõida. | pere autole pole üldse mõtet kleepsu külge toppida ma leian...nõme oleks kui mu ema linnas CCV kleepsuga sõidaks näiteks...pealegi kui klubi on ametlik siis võiks kleeps ikkagi sümboliseerida klubi liikmelisust... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 5:06 pm Teema: |
|
|
a paljud sõidavad ema-isa autoga ja sinna ple ju keegi keeland kleepsu panna v on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 5:09 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | a paljud sõidavad ema-isa autoga ja sinna ple ju keegi keeland kleepsu panna v on? | keeland pole otseselt keegi...aga tulevikus ma arvan astuvad klubisse ikka sellised inimesed kellel on oma isiklik auto olemas... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 8:06 pm Teema: |
|
|
no, hetkel on sis paljudel siin puuks ... aga ei ole ullu ... parandame probleemi ja ostame auto aga mis saab emme, issi auto kyljes olevatest ... ma vast tõmbaks ise maha ... aga mitte enne kui uue auto saaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 8:58 pm Teema: |
|
|
Disaini muutmise point ongi tegelt selles, et eristada klubi liikmeid lihtsalt huvilistest. Oli isegi plaan, et koos liikmemaksu maksmisega ja lepingu sõlmimisega saab kleepsu kaasa. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:10 pm Teema: |
|
|
Aga äkki teeks siis 2-ed kleepsud? Ühed liikmetele ja teised huvilistele ja müüa neid kleepse mitte oma hinnaga vaid väikse kasumiteenimise eesmärgiga. Siis tuleb lisa raha ja see on alati teretulnud Siis oleks see prob lahendatud. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:13 pm Teema: |
|
|
kle ma arvan et enne lasen teha v teen ise kuim akkan neid ostma(võõras) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:21 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | kle ma arvan et enne lasen teha v teen ise kuim akkan neid ostma(võõras) | kui klubi läheb MTÜks siis on logod ja sümboolika autoriõguskaitse all...nii et ei tee sa ise midagi  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:28 pm Teema: |
|
|
Alex kirjutas: | cartman kirjutas: | kle ma arvan et enne lasen teha v teen ise kuim akkan neid ostma(võõras) | kui klubi läheb MTÜks siis on logod ja sümboolika autoriõguskaitse all...nii et ei tee sa ise midagi  |
Siis peaks kinnitama ka kuidagi täpsed logo asjad. hetkel asutamis lepingus on öeldud et ainult lühend ccv on ametlik aga siis peaks lisama ka ametlikud logo näidised sinna.
Aga muidu ja ise enam teha ei saa kui asi on ametlik, tegija saab kõvad trahvid selga kui ilma loata tehakse. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:31 pm Teema: |
|
|
cas see patendeeritud ei peax olema et nii teha saax? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 9:42 pm Teema: |
|
|
Siis peab nö. kaubamärgi ära registreerima, mitte patendeerima. Ja siis ka logo. Ei tea mis see asi maksab ja kas liiga ulmeliseks ei lähe? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:32 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Aga äkki teeks siis 2-ed kleepsud? Ühed liikmetele ja teised huvilistele ja müüa neid kleepse mitte oma hinnaga vaid väikse kasumiteenimise eesmärgiga. Siis tuleb lisa raha ja see on alati teretulnud Siis oleks see prob lahendatud. |
mittetulundusühing  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:33 pm Teema: |
|
|
õige tähelepanek  |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:43 pm Teema: |
|
|
Mõni firma või yhing maksab raha, et sa tema logo või reklaami oma masinale kleebiks. Mulk aga jääb mulgiks, kohe nina vingu, kui keegi kleepsu tahaks. Mu meelest oleks see tunnustus CCV-le, kui selle sümboolikat oma autole tahetakse kleepida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:49 pm Teema: |
|
|
mittetulundus ühing küll aga kulutada me oskame ka. Logoga on selline asi et ei taha et iga lohv ka kannaks seda. Saab mingi tebiilsusega hakkama nt ja siis lendab natuke jama ka klubi kaela. Ja mis firma see peale maksab. Kui tead anna teada, kleebin oma masina üleni täis Samas ei ole raske mõned postid foorumis teha ja õigel teel kleepsu saada. Või on? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
mis arvad et kui myyme siis ei saa sama juhtuda w  |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
Arvad, et bussid ilu pärast anttilat täis või taksodel liivi viin taga aknal suurest viinaarmastusest reklaam maksab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 24, 2006 11:28 pm Teema: |
|
|
Samas võiks olla siis 2-ed kleepsud. Üks siis liikmetele ja teine nt mingi promo kampaania käigus jagamiseks mingil üritusel nt. Algsele logole siis võiks liikmetele lisada kuskile Club member vms juurde.
Mingid liikme kaardid võiks ka teha nt. palju nende maksumus võiks olla? on keegi kursis? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 12:04 am Teema: |
|
|
kmh.. võiks ühe asja kaupa teha :D meil pole kusagile kiiret..
no offence. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 12:05 am Teema: |
|
|
markku kirjutas: | kmh.. võiks ühe asja kaupa teha :D meil pole kusagile kiiret..
no offence. | eks ta õigem ole,katsume algul asja ikkagi MTÜks teha  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 5:38 pm Teema: |
|
|
logo las jääb logox aga promo kleepsudele võiks lihtsalt olla väiksemalt kirjutatud www.ccv.ee _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 7:55 pm Teema: |
|
|
Teeme sellised ribad veel, kirjaga CLUB MEMBER mis liimitakse liikmetel olemasolevate kleebiste alla... teistel ei ole neid ja ongi rahu majas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 7:59 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Teeme sellised ribad veel, kirjaga CLUB MEMBER mis liimitakse liikmetel olemasolevate kleebiste alla... teistel ei ole neid ja ongi rahu majas. | lihtne ja loogiline _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 8:13 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Teeme sellised ribad veel, kirjaga CLUB MEMBER mis liimitakse liikmetel olemasolevate kleebiste alla... teistel ei ole neid ja ongi rahu majas. |
Ja selle saaks koos liikmemaksu tasumisega, ma mõtlen õiguse omada seda riba. Kusine on ainult see, et kleepsu netu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 8:16 pm Teema: |
|
|
F28 ehk abiks siin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 11:44 pm Teema: |
|
|
Vaat kui võtangi kätte ja lähen ja lasen omale ühe posu teha. Liimin auto täis, nii et õiget värvi nähagi pole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 25, 2006 11:53 pm Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | Vaat kui võtangi kätte ja lähen ja lasen omale ühe posu teha. Liimin auto täis, nii et õiget värvi nähagi pole  | kleepsuga on maru hea kriime ja roostet peita  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 07, 2006 2:21 pm Teema: |
|
|
Kas keegi ytleb mulle, et kas see väike kiri all servas on musta värvi, või on see kah välja lõigatud. Nimelt lasen paarkümmend tykki teha, kuid tahax et saaks perfektne. Kuidas eelmise satsi lasite teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 07, 2006 2:23 pm Teema: |
|
|
Musta värvi see. |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 07, 2006 2:27 pm Teema: |
|
|
OK, nii see saab siis olema. Valge välja lõigatud kleeps ja pisike must kiri all. |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Okt. 07, 2006 2:32 pm Teema: |
|
|
Niih, tellimus sees. 20tk, teisipäev saab teada, kuna kätte saab. |
|
Tagasi üles |