Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 1:41 am Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Kui piiret vaja siis Meie abiks. Millist vaja on, roostevaba, värvitud, tsingitud? Mingi erisoov, näiteks anodeeritud?  |
Õige, näe kohe olemas , teevad ka selliseid kindlasti kust alt läbi pugeda ei saa , ja ongi olemas  _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 1:44 am Teema: |
|
|
Sina rahastad seda projekti?  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 1:46 am Teema: |
|
|
Ma võin sinna NIIIII väikse silmaga traatvõrgu panna ette, et sa ei näe sealt isegi läbi. Rääkimata läbipugemisest |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 2:05 am Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Sina rahastad seda projekti?  |
sul ju see parkimine rohkem pinnuks silmas , kasuta oma agarust ja räägi ülematega siis ei pea monitori nii palju kiikama kuhu keegi suksu seiskab ja saad rahulikult pikanäpumehi passi _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
mnjah Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 1:50 pm Teema: |
|
|
Focun kirjutas: | Eelnevast postitusest tuleks nagu välja ,et polegi muud teha kui siia pilte toppida ja mudkui targutada , vaatkuis pargivad alles .
Egas muud kui jõudu tööle inspektor kukeke  |
Aga mida sa targutad ???
Selveril suur parkla ja ruumi ka ümberringi - kas siis tõesti peab mingid piirded või ullud tõkked igalepoole panema et "ajuhiiglased" saaks aru et kõnnitee ei ole parkimiseks ???
Et ma ühinen ka selle arvamusega et sinna pargivad sellised kes ennast näitama peavad kuidagi !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 3:15 pm Teema: |
|
|
Vaevalt küll _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 3:22 pm Teema: |
|
|
teinekord kui kiire on siis pargin ka uksele lähedale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 5:39 pm Teema: |
|
|
No ma ei tea, tõmmake see teema maha, mõttetux muutub. Niikaua kui märki ple siis las pargivad. Riisakas ju ise näitab eeskuju, mida teistelt siis oodata  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 6:56 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | No ma ei tea, tõmmake see teema maha, mõttetux muutub. Niikaua kui märki ple siis las pargivad. Riisakas ju ise näitab eeskuju, mida teistelt siis oodata  |
100 % tuge cartman-ile _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 8:43 pm Teema: |
|
|
Nojahh
Aga noh mina leian et liikluskultuur saab alguse väikestest asjadest. Miksmitte valesti parkimisest. Sellele järgneb see et ületan kiirus natuke. Et mis see 10-20 km/h ikka teeb. Siis ah milleks seda suunda vaja näidata jne jne.
Ise panen krimi.ee -st saadud "Sõidan reeglite järgi" kleepsu peale. Ma ei ütle et olen mingi ideaalne sõitja, et kunagi ei eksi. Kiirust ma nagunii ei ületa ja jalakäijaid olen ka üle lasknud. Suunda näitan ma ka.
Erinõme on see et kui ristmikutel suunda ei näidata. Kõrvalteelt peateele saaks palju kiiremini keerata kui kõik suunda näitaks.
Pilte ma enam siia ei lisa. Tänasest andsin autonumbrid politseile edasi. Võib teema lukku panna, muidu minnakse tõesti siin karvupidi kokku  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 8:53 pm Teema: |
|
|
piparkoogid on kapi peal. |
|
Tagasi üles |