Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Apr. 06, 2008 11:42 am Teema: |
|
|
Kösti nö uues kohas käidud... Burger oli 18 eeku ja ma arvan, et suht parim mida Viljandist saab! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Apr. 06, 2008 12:46 pm Teema: |
|
|
neid burksi kohti S***a kanti tekkinud
ehk tuleb millalgi mcdonalds või hessburger  _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Apr. 06, 2008 10:02 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Kösti nö uues kohas käidud... Burger oli 18 eeku ja ma arvan, et suht parim mida Viljandist saab! |
kus kohas köstis asub |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Apr. 06, 2008 10:04 pm Teema: |
|
|
vanas auglitähes vict _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Apr. 06, 2008 11:21 pm Teema: |
|
|
Jeps, vanas Agulitähes:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 11, 2008 5:03 pm Teema: |
|
|
Kunagi olid tartus ciiriuse putkas aardla ristis väga head burgerid aga sai pühapäeval käidud siis seal jättis ka juba soovida kuigi hind norm 3kihiline maksi 28 kulli oli vist _________________ https://www.facebook.com/Pahtlikunn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 11, 2008 5:31 pm Teema: |
|
|
tartus vaheldumisi saab head burxi siiriusest ja võrutänava pitsapoest...ühel päeval ühes kohas hea teisel päeval teises kohas. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitprg Satub siia tihti

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 124 Asukoht: Viljandi lähedal
|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 9:46 am Teema: |
|
|
Mulgi Burger saab miinuse(polnud seal ei gaasiga vett, ega leiba "prae" kõrvale).
Raudtee jaamas väga hea koht lõunaks söömas käia(maitsvad söögid ja norm. hinnad). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 28, 2008 9:21 am Teema: |
|
|
Korralik burks tuli ikka viljandi kohvikust, lausa taldriku peal
Aga muidu burxide kohapealt veel niipalju, et favora ja premium on täitsa head. _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 14, 2008 1:23 pm Teema: |
|
|
sai ka täna seal ära käidud. Uuesti lähen võib-olla siis kui olen ennast suht katki joonud ja ei saa enam aru, mis ümbruses toimub. Uksest sisse astudes jäi mulje, et see koht on juba ammu kinni pandud ja seal ei toimu midagi...söögi valik oli ka väga väga väga väike:S Ja kõige kehvema kohvi kogemuse sain sealt Kunagi lasteaias sain sellist "kohvi". _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Esm. Juul. 14, 2008 4:42 pm Teema: |
|
|
tänu teie kogemustele siin pole mina sinna jalga tõstnud ja arvan et pole millegist ilma ka jäänd  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 15, 2008 12:46 am Teema: |
|
|
Ahjaa, kuna mina selle teema tekitasin siis võtan ka sõna, käisin seal 2 päeva tagasi re-testimas,sest teine sanss tuleb alati anda ja väike purger oli super hea - tõsi, 20 eeku võiks ta maksta , mitte 25 - aga VÄGA hea oli, sai selline mõnus jne.
suurt pole proovinud veel,aga keegi võiks ära käia ?
ahja,vaatan,et esimeses postis olen kirjutanud,et suur burks 45 - , nyyd on 35 igastahes! _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Juul. 15, 2008 7:32 am Teema: |
|
|
Nüüd uus omanik kes vist pidavat menüüd jms laiendama... |
|
Tagasi üles |
|
 |
murdo Külaline
|
Postitatud: Teis. Nov. 18, 2008 6:06 pm Teema: |
|
|
aga mulgiburxis on selle eest räigelt head friikad... aurutavad neid vms...
a burxid on küll jurad... mõttetud ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Teis. Nov. 18, 2008 10:44 pm Teema: |
|
|
Peale Reedi oli hotdog ka päris maitsev  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
murdo Külaline
|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 10:54 am Teema: |
|
|
peale Redi läheb kõik alla :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 12:25 pm Teema: |
|
|
Hea söögikoht linnas on armeenia restoran. Parim koht on kodus, kui naine on võtnud vaevaks perele toit valmistada.
Mis aga puutub burgeritesse, siis ma ei ole nii rikas, et iga s*ta peale raha kulutada. Kui ikka on tõsine isu, ajan masinale hääled sisse ja leian end kas Pärnust või Tartust hessburgeri megaeinet söömas. 70 eeku + bensiin ja autokulu, kuid on ka enesetunne parem. _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 1:45 pm Teema: |
|
|
Peaks ütlema, et oled ikka rikas küll kui sõidad Pärnu või Tartu hessi.
Sest esiteks sõidad suht pika maa ja teiseks hess on kallim kui mäkk:D
Isiklikult mulle maitseb mäkk rohkem ja on odavam ka. Mul õnneks autoga mäkk ainult 3 minuti tee kaugusel:P
Aga et teemast väga mööda ei paneks, siis armeenia köök on tõesti hea Viljandis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 2:53 pm Teema: |
|
|
Käisin umbes kuu tagasi esimest korda mulgiburxis. Peale redi külastust suht 4 paiku hommikul ehk. Ei tea kas aeg oli vale või milles keiss, aga antud koht ei jätnud head muljet tol hetkel. Peaks teise katse veel tegema normungelil ajal mingi suht päeval ja mitte nii eufoorilises meeleolus  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 5:01 pm Teema: |
|
|
ma tean päris päris paljusid inimesed kes igavusest käivad tartus macis söömas ja tripivad ringi. Endal pole kusjuures tõesti kordagi nii juhtunud. Aga no kui tööautod ntx perse all ja joogile muidu väga raha ei kulu siis ju vahet pole kuhu/kuidas seda kulutada iseenesest. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 21, 2008 6:29 pm Teema: |
|
|
Mis elul viga oleks kui joogile raha ei peax kulutama...
Sorry jh selle OT eest aga nuh.... _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Nov. 22, 2008 2:53 pm Teema: |
|
|
Sai ka mulgis käidud,nooo ütleme leebelt nii et saan aru miks see kogu aeg tühi on.Rohkem ei lähe. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Nov. 23, 2008 2:33 am Teema: |
|
|
Lihtalt ei joo... Mul näiteks jookseb 3 joogivaba kuu juba:)
Tiiger kirjutas: | Mis elul viga oleks kui joogile raha ei peax kulutama... |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 23, 2008 1:52 pm Teema: |
|
|
dunno, ka enne redi kätte saadud burks oli veeel päris hea.. ei näe probleemi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Nov. 23, 2008 7:00 pm Teema: |
|
|
Burksil kõik muu ok, aga kotlet üäää...
Friikad võiksid ka mitte nii kuivad olla!
Kui ükskord nad Macist õppust võtavad siis hakkan eelistama tühja Trtusse sõitmist seal söömisele:) Seni aga tripid trtusse või tlnasse burksi sööma:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 28, 2008 4:22 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Burksil kõik muu ok, aga kotlet üäää...
Friikad võiksid ka mitte nii kuivad olla!
Kui ükskord nad Macist õppust võtavad siis hakkan eelistama tühja Trtusse sõitmist seal söömisele:) Seni aga tripid trtusse või tlnasse burksi sööma:D |
Vb võtad kaasa kunagi, hea meelega tripiks selliste vendadega kes viljandist tallinna ainult burxi sööma läheb(vad) pooleks tunniks  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Nov. 30, 2008 10:39 am Teema: |
|
|
tartu on ju lähemal.
ja alles eile sai macis istutud koos bufu-ga kes aint sellepärast seal oligi :)
ma trippisin läbi otepää ja põlva kuskile läti piiri äärde välja ja sai põllul ringe veel tehtud :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 30, 2008 7:12 pm Teema: |
|
|
Omal ajal sai Pärnus pizzat söömas käidud mitu korda isegi ja korra olen käinud Põltsamaal ku.el ja uue õlle järgi _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 30, 2008 7:17 pm Teema: |
|
|
Mis te seda burksi sealt Tartust või Tallinnast ikka ostate. Minge parem alla järveäärde Aasa külalistemajja, võtke näiteks kana¹nitsel, mis võib olla väheke kallim kui burks, aga kütterahajuurde ja on juba odavam. Aasas on lihtsalt parimad toidud, mina pole veel paremat toitu saand kui seal! _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Püh. Nov. 30, 2008 7:34 pm Teema: |
|
|
Mine proovi Mulgi kõrtsi omasid Abjas:)
Lisaks burksile on on tähtis ka trippamine... Kõike ei saa rahas mõõta!
kaspar kirjutas: | Mis te seda burksi sealt Tartust või Tallinnast ikka ostate. Minge parem alla järveäärde Aasa külalistemajja, võtke näiteks kana¹nitsel, mis võib olla väheke kallim kui burks, aga kütterahajuurde ja on juba odavam. Aasas on lihtsalt parimad toidud, mina pole veel paremat toitu saand kui seal! |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Dets. 01, 2008 12:34 am Teema: |
|
|
Sai reedel ää proovitud endise Agulitähe burger, müüa sõnutsi viljandi parimad , Kuna ise suur burgeri sõber pole ( süües kõrvuni kastmega koos ) siis huvipärast siiski ettevõtmine teoks. Üldine hinnang asjale 5+ kuna burger koosnes väga paljudest erinevatest komonentidest siis soovitan ka teistele soojalt ää katsetada
Minu purger siis koosnes; Sai väljast õrnalt krõbedaks küpsetatud, lisanditena oli salat, juust,peekon, kotlett, praemuna ning kastet võis ise kas lisada või siis mitte, vaba valik ja niipalju kui kulus.  _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Dets. 01, 2008 9:55 am Teema: |
|
|
Focun kirjutas: | Sai reedel ää proovitud endise Agulitähe burger, müüa sõnutsi viljandi parimad , Kuna ise suur burgeri sõber pole ( süües kõrvuni kastmega koos ) siis huvipärast siiski ettevõtmine teoks. Üldine hinnang asjale 5+ kuna burger koosnes väga paljudest erinevatest komonentidest siis soovitan ka teistele soojalt ää katsetada
Minu purger siis koosnes; Sai väljast õrnalt krõbedaks küpsetatud, lisanditena oli salat, juust,peekon, kotlett, praemuna ning kastet võis ise kas lisada või siis mitte, vaba valik ja niipalju kui kulus.  |
Mis too hind ka oli sellisel viguril?
Mulle meeldib topelt räägupesa burger, nõmme teel ma mõtlen siis:P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Dets. 01, 2008 10:31 am Teema: |
|
|
25 eeku peaks olema mu mäletamist mööda. Soovitan võtta burgeri eine, mis koosneb burksist, friikatest ja joogist(hind oli vist 45 eeku).
vamps kirjutas: | Focun kirjutas: | Sai reedel ää proovitud endise Agulitähe burger, müüa sõnutsi viljandi parimad , Kuna ise suur burgeri sõber pole ( süües kõrvuni kastmega koos ) siis huvipärast siiski ettevõtmine teoks. Üldine hinnang asjale 5+ kuna burger koosnes väga paljudest erinevatest komonentidest siis soovitan ka teistele soojalt ää katsetada
Minu purger siis koosnes; Sai väljast õrnalt krõbedaks küpsetatud, lisanditena oli salat, juust,peekon, kotlett, praemuna ning kastet võis ise kas lisada või siis mitte, vaba valik ja niipalju kui kulus.  |
Mis too hind ka oli sellisel viguril?
Mulle meeldib topelt räägupesa burger, nõmme teel ma mõtlen siis:P |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Timz Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Dets. 01, 2008 6:06 pm Teema: |
|
|
parim burks on Paides, igale maitsele |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Dets. 01, 2008 6:56 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Mine proovi Mulgi kõrtsi omasid Abjas:)
Lisaks burksile on on tähtis ka trippamine... Kõike ei saa rahas mõõta!
|
A proovi ka Abja Alexela tankla burxi  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 11:10 am Teema: |
|
|
Siiamaani parim burger mida saanud olen on pärnu poole sõites all raudna ristis. Kuna Premiumi ja favora burksidest kopp ees mõtlesin proovida seda uut kohta ja jäin väga rahule, vb on maitse asi kuid mulle meeldisid sealsed rohkem kui need tankla omad. Kui peaksite sinna sattuma siis soovitan ära proovida grillburgeri(Y), ja seal ka muud toidud olemas(grill vorstid, kartulitega vms). Hindade kohapealt nii palju, et soodsamad kui favoras või premiumis kuid kvaliteedis ja maitses peajagu üle. _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 12:16 pm Teema: |
|
|
Nuud veel mingi putka tekkinud Elise parklasse vist mingi kebabi teema ...on keegi kulastanud ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 12:35 pm Teema: |
|
|
-vtec- kirjutas: | Siiamaani parim burger mida saanud olen on pärnu poole sõites all raudna ristis. Kuna Premiumi ja favora burksidest kopp ees mõtlesin proovida seda uut kohta ja jäin väga rahule, vb on maitse asi kuid mulle meeldisid sealsed rohkem kui need tankla omad. Kui peaksite sinna sattuma siis soovitan ära proovida grillburgeri(Y), ja seal ka muud toidud olemas(grill vorstid, kartulitega vms). Hindade kohapealt nii palju, et soodsamad kui favoras või premiumis kuid kvaliteedis ja maitses peajagu üle. |
Mainisid premiumit ja favorat... well statoili oma mulle meeldib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 12:48 pm Teema: |
|
|
To pahtlikunn!
Kebabi putkas Elise juures liha tükid nagu lehmad, muidu maitsel viga pole kuid siiski tehakse kebabi teistmoodi:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Log Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 1:33 pm Teema: |
|
|
Rullkebab vms on täitsa normaalne  |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 3:49 pm Teema: |
|
|
olen kaa kebabil käinud algusest peale kui avati ja olen jumala rahul kuigi esimesel nädalal olid rullkebabid tiba kogukamad kui nüüd  _________________ www.softcar.ee sõidukite pleki -ja värvitööd.
keredetailid, klaasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 12, 2010 5:12 pm Teema: |
|
|
suht kokku on ja kuivanud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Celicagirl Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Juun. 13, 2010 12:59 pm Teema: |
|
|
Burksi kaste ja sai olid küll head seal kebabi putkas. Lisaks veel värske tomat ja kurk. Kotlet on tiba väike seal vahel. Üldiselt minuarust kõige maitsvam burger viljandis praegu.
Kui rullkebabi osta, siis mina proovisin nii suurt kui väikest ja kui võtta siis suur. Sest väikses kaob see liha kuhugi ära seal :D Kui väiksemat tahta, siis võtsin pitakebabi, ja see oli norm.
See siis minu arvamus.
Aga nädalavahetustel, võiks see kebabiputka kauem lahti olla :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
segusilm Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Juun. 13, 2010 9:19 pm Teema: |
|
|
Viljandis kahjuks normaalset burksi ikkagi kusagilt ei saa, lähim koht Tartu - vastavalt valikule siis kas Mac,Hesburger,Siirius või Grillburger. ise pean parimaks Grillburgeri-asub Kruusamäe tänaval( grillburger, Munaburger,Tuunikalaburger)
viimati sai head burgerit kui Viljandis veel bussijaama nukas oli burksiputka.
Seda kuradi kanapasasnitslit oskab igaüks sisse toppida et odavam oleks, aga mingi veiselihapihv või normaalsem kotlett käib üle jõu- võiks olla kasvõi eraldi siis menüüs ja kallima hinnaga- praegu paistab kõigil suht savi olema - kui midagi võtta pole küll ära söövad, ega kusagilt mujalt paremat ei saa ju nagunii.
Isu toa burks on kah kuidas kunagi -oleneb mis salatit hetkel käepärast on- vahel harva võib päris hea saada isegi. _________________ Skoda Octavia diisel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Juun. 13, 2010 9:48 pm Teema: |
|
|
Ise olen ka hakanud isu-toas käima ja tõesti nii kuida salat nii ka maitse, mul enamus kordadest vedanud |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Juun. 13, 2010 10:02 pm Teema: |
|
|
Ma oskan BigMaci järgi teha, ainus mida pole leidnud on sarnane saiake. Kasutasin juustu kuklit. Jäle kallis on sellist asja kodus valmistada. Kõik need krdi kastme materjal ja muu kraam maksab ropult võrreldes mingi lambi salatiga mida mujal vahele topitakse.
http://www.youtube.com/watch?v=uqVCk2oDpSE IT WORKS!!! _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juun. 13, 2010 11:45 pm Teema: |
|
|
segusilm kirjutas: | Viljandis kahjuks normaalset burksi ikkagi kusagilt ei saa, lähim koht Tartu - vastavalt valikule siis kas Mac,Hesburger,Siirius või Grillburger. ise pean parimaks Grillburgeri-asub Kruusamäe tänaval( grillburger, Munaburger,Tuunikalaburger)
viimati sai head burgerit kui Viljandis veel bussijaama nukas oli burksiputka.
Seda kuradi kanapasasnitslit oskab igaüks sisse toppida et odavam oleks, aga mingi veiselihapihv või normaalsem kotlett käib üle jõu- võiks olla kasvõi eraldi siis menüüs ja kallima hinnaga- praegu paistab kõigil suht savi olema - kui midagi võtta pole küll ära söövad, ega kusagilt mujalt paremat ei saa ju nagunii.
Isu toa burks on kah kuidas kunagi -oleneb mis salatit hetkel käepärast on- vahel harva võib päris hea saada isegi. |
Tule läbi, saad head grillburksi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Esm. Juun. 14, 2010 12:03 am Teema: |
|
|
Kuidas koduõlu ka maitseb raudnaristis? |