Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 3:02 pm Teema: |
|
|
kui nendest valida siis juba turbopill!!! 200SX  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 3:37 pm Teema: |
|
|
ikka prelude. Mõnus pill _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Reede. Sept. 22, 2006 6:33 pm Teema: |
|
|
nissanit ja eclipset kõige kahtlasem osta. nissanil turbo mis võib olla ä peenestatud( mis yldiselt on) ja eclipse võib olla hooldamatta kuna varuosad kallid kui ei oska osta. tavaliselt nendega nii on. need a minu jaox olexid parimad valikud nendest, kui saax koralikud pillid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 10:10 am Teema: |
|
|
mitsubishi GALANT 93-
mida head/halba oskab keegi selle masina kohta öelda ... peale selle et tal on killer välimus
jupid kallid, seda juba tean, aga elab yle ... mida veel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 2:55 pm Teema: |
|
|
sugulasel on galant...sõita on temaga mugav ja vastu peab ka üpris tublisti... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
ax Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 3:10 pm Teema: |
|
|
RIISIKAS!!!  _________________ Osta Audi ja remontimist naudi! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 4:20 pm Teema: |
|
|
ma oleks pakkunud kännuseen aga noh ... mõnele meeldivad siin jällegi puravikud....
eriti huvitab diisel 66kw ja 1.8 85kw .... miks... kindlustus :D ega raha ise ei tryki,,, |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 4:38 pm Teema: |
|
|
ma päris mitu huvitavat 200sx'i pakkumist juba leidnud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 6:29 pm Teema: |
|
|
galant vääga hea kui on korras, peab häste vastu. mul omale ka plaan galant soetada kyll vähe uuem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikk87 Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Sept. 23, 2006 11:21 pm Teema: |
|
|
mul pole uuema jaoks raha ja sellegi jaoks peab väikest laenu võtma ... sain teada et nõrgad kohad on käigukast, sidur, just eriti 2 käik, mingi tehase kala on sees kõikidel ... aga kui kukilt keset kere roostetab sis on pauku saanud v orig värv maha kriibitudv ... sel aastakäigul nimelt juba tsingitud kere ... auto24 foorumist leiab palju huvitavat... |
|
Tagasi üles |
|
 |
tutt Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Nov. 21, 2006 11:39 pm Teema: |
|
|
nii mis rahvas Calibrast arvab ?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 12:14 am Teema: |
|
|
Eriti rõve auto. Ainult minu arvamus, ei ole vaja kommenteerida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 1:50 am Teema: |
|
|
Minu arvamus ühtib eelmise inimese omaga.
Aga noh eks too ole maitse asi. Osadele ei meeldi golfid. Mulle meeldivad  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 7:15 am Teema: |
|
|
calibra ju vaesemehe sportmasin.
tegelikult aga mõttetu auto... _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 8:32 am Teema: |
|
|
No offence, aga calibra on ikka eriline pedemajkas koos nende "tuunitud" tuledega :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 10:01 am Teema: |
|
|
Calibra on ilus auto, ehitatud vectra põhjale. noorte hulgas väga popp. Sellest hoolimata on tegu minuarust üsna odava ja kena autoga. Mis on calibrale teistel vastu panna sama aastaarvu+välimuse juures? ...suurt mitte midagi. Pealegi calibrasid on saada 150kw ja 4 veoga ka,kui vaja :p
See,et teil on väljakujunenud arvamus nende laia leviku põhjal noorte hulgas,ei tee seda HALVAKS autoks...vaid teie lihtsalt arvate nii!
Tõtt öelda pole ma kunagi ühegi calibraga sõitnud ega seeski istunud...siiski leian,et see oleks üsna hea valik. 85kw mootorid on ka väga töökindlad+jupid odavad nii või naa. Väljaarvatud välimuse jupid.
ma vihkan ka kõiki hallimassi autosid, kuid samas annan aru endale,et tegelt need on ju head autod.... :P Mis parata,et need ei tekita mulle sama tunnet,kui näiteks täna hommikul külgees bensiinijaama lasta... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 11:07 am Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | Calibra on ilus auto, ehitatud vectra põhjale. noorte hulgas väga popp. Sellest hoolimata on tegu minuarust üsna odava ja kena autoga. Mis on calibrale teistel vastu panna sama aastaarvu+välimuse juures? ...suurt mitte midagi. Pealegi calibrasid on saada 150kw ja 4 veoga ka,kui vaja :p
See,et teil on väljakujunenud arvamus nende laia leviku põhjal noorte hulgas,ei tee seda HALVAKS autoks...vaid teie lihtsalt arvate nii!
Tõtt öelda pole ma kunagi ühegi calibraga sõitnud ega seeski istunud...siiski leian,et see oleks üsna hea valik. 85kw mootorid on ka väga töökindlad+jupid odavad nii või naa. Väljaarvatud välimuse jupid.
ma vihkan ka kõiki hallimassi autosid, kuid samas annan aru endale,et tegelt need on ju head autod.... :P Mis parata,et need ei tekita mulle sama tunnet,kui näiteks täna hommikul külgees bensiinijaama lasta... | No jah koristaja MAMMI teritas juba sinu jaoks kirvest tagaruumis kui sa tanklas sees käisid.Talle lähevad sellised asjad kohe sügavale hinge!!! :biggrin:Kui sull peaks huvi torukolde vastu tekkima, anna teada.Siin Viljandimail kohe üks jooks võtta vabalt hingavale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Nov. 22, 2006 12:41 pm Teema: |
|
|
Ei olnud ta nii väga kuri ju midagi
pole mõtet väita,et võin teistele otsa sõita või ohtlik olla kui teisi autosid ega inimesi polnud seal ühtegi....
aga kus sina seda nägid? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Robinson Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Nov. 23, 2006 8:43 am Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | Ei olnud ta nii väga kuri ju midagi
pole mõtet väita,et võin teistele otsa sõita või ohtlik olla kui teisi autosid ega inimesi polnud seal ühtegi....
aga kus sina seda nägid? | Mina ei näinudki ,lihtsalt koristaja TÄDI-hiljem ütles.Mina panin lihtsalt heli ja Viljandis liikuvate 5,7l-võimalikud autoomanikud mõttes kokku.Kuna EEDU OMA PUHKAB GARAGES JALGA, SIIS PEALE SINU NAGU ROHKEM VERSIOONE POLE!!!!See,et kellgile ohtlik või mingid manöövrid,siis korda läheb see ainult meie koristajale.Ta on lihtsalt selline veidi vihane maailma peale aeg ajalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Nelj. Nov. 23, 2006 5:36 pm Teema: |
|
|
valimuselt on cali norm aga sees istud nagu vectras aga kui siis eelistaks ka 150 kw turbot 4 veoga ja 6 kastiga,see juba laheb. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 23, 2006 11:19 pm Teema: |
|
|
korraliku 4 vedu cali hind on seal mingi 80 tonni ka vist, eriti see vedu neil ei kesta ka ,kui õlid vahetamata. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Nov. 24, 2006 3:53 pm Teema: |
|
|
tal vedeliksiduriga vahekast see jah eriti lammutamist ei taha _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Mai 25, 2010 6:45 pm Teema: |
|
|
Uut nõu vaja. Valinud välja 2 maasturit. Üks 1994a Ford Explorer 4.0 automaat või 1999 Grand Cherokee 4,7 automaat. Nõuanded teretulnud va. sellised (N: appi kui palju kütet sööb) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Mai 25, 2010 7:16 pm Teema: |
|
|
Mul juhuslikult kodus vedeleb 4.0 98a explorer just preagu, selle uuema 152kw mootoriga. Hinnavahe vanema mudeliga ei olnud väga suur kusjuures.
aga www.tqhq.ee või mingi fueleconomy.org vms annab vastused mitte foorum siin. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Mai 25, 2010 11:18 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Mul juhuslikult kodus vedeleb 4.0 98a explorer just preagu, selle uuema 152kw mootoriga. Hinnavahe vanema mudeliga ei olnud väga suur kusjuures.
aga www.tqhq.ee või mingi fueleconomy.org vms annab vastused mitte foorum siin. |
tqhq juba läbi uuritud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Mai 26, 2010 8:48 am Teema: |
|
|
tegu on ülieduka enammüüdud suviga usas...
wikipedia.org jne ,google it! _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|