Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Mai 29, 2006 12:58 pm Teema: |
|
|
Väline välimus on täiega hea juu. Aga räägi tuleviku plaaane. Hitech salong vms? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Mai 29, 2006 3:08 pm Teema: |
|
|
tahakst osta sportrooli ja taha pütid, ainuke viga - raha ei ole ja ei tule selle auto jaoks kuskilt....korterisse asjade ostmine on mitukümmend tuhat plaanis tulevikus ainult :( sügisel auto müüki üldse võibolla ja järgmiseks kevadeks uus sarnane ehitada....maybe :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Mai 29, 2006 3:09 pm Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | tahakst osta sportrooli ja taha pütid, ainuke viga - raha ei ole ja ei tule selle auto jaoks kuskilt....korterisse asjade ostmine on mitukümmend tuhat plaanis tulevikus ainult :( sügisel auto müüki üldse võibolla ja järgmiseks kevadeks uus sarnane ehitada....maybe :) | on mõtet üks maha müüa et teine sarnane ehitada?  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Mai 29, 2006 6:29 pm Teema: |
|
|
no teema juba tuttav ju et kust mida saab ja müüb ka kindlasti "pisikese" vaheltkasuga. Järgmine masin tulleb juba hullem püss kui see ma arvan. Hääme ootama  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 10, 2006 9:57 pm Teema: |
|
|
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 10, 2006 10:06 pm Teema: |
|
|
Õige alguses tehtud, klepse pole peal veel. Sebige keegi nüüd need ccv klepsud ka.. mulle täitsa meeldivad need klepsu teemad hetkel :)
preagu siis auto homsest soomes, näitab seal kah vähe kroomi peegeldust pisilinnas mingi 2 nädalat...
varsti rohkem pilte btw tulemas. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja....
Viimati muutis seda Maik (Laup. Juun. 10, 2006 10:09 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ccve Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 10, 2006 10:08 pm Teema: |
|
|
Tehtud esimesel päeval 2 paiku , tiirlesin seal autode ümber ning pildistasin , orantsi pusaga ,ehk nägid. :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Juun. 17, 2006 3:42 pm Teema: |
|
|
A kuule räägi, palju sa selle auto alla raha pannud oled? Jube ilus masin on küll.  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juun. 17, 2006 9:03 pm Teema: |
|
|
Ilma talvist remonti ja ülevärvimist arvestamata (kuskil 20k)....
veljed-rehvid-väline tuning mingi 46 000 kerge kalkulatsioon,
samuti ei arvesta sinna sisse muusikat mida on ka üle 10k midagi.
edasi ei teagi mis teen. Kui ära ei osteta ostan uue tagasilla-teen valge nahksisu-lcd-uue keskkonsooli-kisun auto juppideks ja teen seest KÕIK põrandad-küljed-pigimati ja villa teemaga ära talvel-ka uus audio osaliselt ja kastid ustesse - ja ma juba tean,et see ei ole üldse odav :p ja loomulikult tagapütid taha aukudesse ka lõpuks.
need on plaanid juhul,KUI ei müü :)
Kena on küll jah, tulekatted võtsin eest nüüd ära - hakkas jama tunduma :P
Vähe pilte mis jäid panemata siia
http://www.amiflex.ee/camaro/car.stage.ee/1.jpg
http://www.amiflex.ee/camaro/car.stage.ee/
Suur hunnik neid veel tulemas, aga ei tea mis aeg.. :S _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 18, 2006 12:37 am Teema: |
|
|
See auto sai müüdud neljapäeval ja Jõgeva linn sai endale ühe auto juurde... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Teis. Juul. 18, 2006 6:23 am Teema: |
|
|
Inferno kirjutas: | See auto sai müüdud neljapäeval ja Jõgeva linn sai endale ühe auto juurde... | kuradi ilus oli see...aga mis nüüd asemele tuleb? _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Juul. 18, 2006 10:21 am Teema: |
|
|
Ei ole veel teada mida otsustan ja lähiajal ilmselt autot ei osta.. raha muudeks asjadeks vaja...  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 26, 2006 5:52 pm Teema: |
|
|
Auto müüdi uuesti maha ja sama hinnaga :o
Nali naljaks kusi kaljaks, aga kuradi hea investeering on üks usa auto...
jääb vaat,et kasumisse müügiga. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
booster sx Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Okt. 27, 2006 9:32 pm Teema: |
|
|
väga ilus masin oli! olen seda tartus veeremas näinud. _________________ More Faster! |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Okt. 29, 2006 6:34 pm Teema: |
|
|
Veidi soola ka haavade peale. Reedel roll´is tartus mööda. Tõesti oma silmaga vaadates lausa vingem pill kui pildilt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 31, 2006 10:27 am Teema: |
|
|
Pole hullu, viskan või lasen see nädal ühele 5,7l mootoriga isendile silma peale visata, ehk läheb ostuks !  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 31, 2006 8:41 pm Teema: |
|
|
fck da fuel economy (ei mõelnud selle all midagi halba) suured mootorid on mõnusad :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Herx Satub siia tihti

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 12, 2007 11:36 pm Teema: |
|
|
njaa...sai seda masinat ikka mõni päev tööl olles lähedalt vaadatud ja uuritud. Igati ilus masin oli. Mina isiklikult ei oleks suutnud sellist vaeva maha müüa. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Juul. 13, 2007 12:36 am Teema: |
|
|
Ma vist ei suudaks ühtegi endanokitud sõidukit maha müüa Aga tõega, väga uhke riistapuu oli Nüüd aga on veel uhkem asemel  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Juul. 13, 2007 10:32 am Teema: |
|
|
küll sa suudad kui uued mõtted tekivad...
mul poleks preaguse müümisega ka probleemi kui ma c5 corvette asemele kohe saaks. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|