Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Laup. Apr. 21, 2007 12:07 pm Teema: |
|
|
tundub et jagatakse vist jah....kõige hullem oleks see kui ükshõmmik avastad et sulle on ka leegid külge kleebitud  _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle! |
|
Tagasi üles |
|
 |
viki Aktiivne külaline

|
Postitatud: Kolm. Juun. 06, 2007 7:09 pm Teema: |
|
|
nijaaa ex ole ka selliseid, muide see sierra oli mu sõbra oma kunagi, aga uus omanik arvas et putitab üles (irw). Aga ex neid Juudi jõulupuid me ikka kohtame ja naerame LAHE  _________________ Volkswagen, kes siis veel!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Juun. 07, 2007 4:57 pm Teema: |
|
|
Keegi võiks mulle OSSiklüpeediast vaadata (mul endal ei ole) mida siis OSS´i auto tähendab siiski. Ehk kusmaalt piir jookseb. Siiani olen aru saanud, et näiteks sellised http://www.vacationsmadeeasy.com/imagesListings/6/128/TheFastandtheFurious.jpg kõigile teada, tuntud autod sisaldavad kõiki OSS´i autole kohaseid tunnuseid (vägev tümakas, nitro, igasugu laiendid, lennukitiiba meenutavad spoilerid, näpitud mootorid, värvidisainid, toonklaasid, neoontuts jne jne jne). Aga ometi on palju inimesi, kes oleks ülim õnnelikud, kui sellist pilli omaksid.
Niisiis pange ossikatele omaseid tunnuseid ja piire. Nagu välimääraja vms. Mina alustan:
*OSS auto sisaldab paraja koguse roostet
*OSS auto võib omada 1-2 vinget "tuuningelementi". Näiteks - viimasepeal rattaid.
*OSS auto on disainitud ainult kleepuva paberiga, mitte mingil juhul värviga.
*OSS auto ei meeldi 80% inimestele.
Esimese korraga rohkem ei oskagi öelda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Juun. 07, 2007 5:02 pm Teema: |
|
|
Väike näide mida OssMobile peaks sisaldama.
1.1l diisel mootor,18"veljed,kasett makk,1200w sub ja võim,pütt,karvane sisu ning kindlasti peavad koopa ääred roostetama.
Viimati muutis seda Sander (Nelj. Juun. 07, 2007 10:20 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Juun. 07, 2007 6:05 pm Teema: |
|
|
co1b1ra kirjutas: | Siiani olen aru saanud, et näiteks sellised http://www.vacationsmadeeasy.com/imagesListings/6/128/TheFastandtheFurious.jpg kõigile teada, tuntud autod sisaldavad kõiki OSS´i autole kohaseid tunnuseid (vägev tümakas, nitro, igasugu laiendid, lennukitiiba meenutavad spoilerid, näpitud mootorid, värvidisainid, toonklaasid, neoontuts jne jne jne). Aga ometi on palju inimesi, kes oleks ülim õnnelikud, kui sellist pilli omaksid. |
aga ma arvan ju ka et nende autode alla on pandud ikka rohkem klotsi kui mingi 150kr automoto kinkekaart... ... kvaliteet  _________________ puudub
Viimati muutis seda -vtec- (Nelj. Juun. 07, 2007 6:07 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Juun. 07, 2007 8:53 pm Teema: |
|
|
no minu silmis on kutil mõtlemine vähe mööda siis, kui ta ostab endale linnas liiklemiseks tänavasõidu auto ning
1. soetab endale sinna uue maki nii umbes 1500 krooni eest ja siis ehitab pagasnikusse võimalikult võimsa subwoofri, jättes kõik ülejäänud stereo stocki, ning siis naudib võimalikult valjult oma kätetöö tulemust, tavaliselt veel ka ankad lahti. Ning see, kas ta auto ka selle juures kusagilt kolisema hakkab või kui palju läbi kostab, teda loomulikult ei huvita
2. ehib oma autot kõikvõimalike kleepsudega, mis talle kusagilt kätte antakse, alustades leekidest ning lõpetades firma nimedega (nt 1/3 tagumisest ankast on täis kirja "pioneer", olenemata siis sellest, kas autol üldse antud firmaga mingit pistmist on)
3. sisustab oma auto interjööri neoon-lambikestega, "ülilahedate" käigukangi nuppudega (nt luukerepead etc) ning ei saa loomulikult sõita ilma sportroolita. Mõnel nutikamal õnnestub autosse isegi panna sportistemed või parimal juhul ka turvapuur
4. saab palju innustust mängust "need for speed underground" ning tahab paratamatult ka enda autole sarnaseid antitiibu, laiendeid, tulesi (tavaliselt piirdutakse siiski kulmude paigaldamisega sest see on kah lahe), summuti otsi ja muud sellist
5. leiab veel mõne positiivselt üllatava idee, näiteks summutist kõikide heli summutavate elementide eemaldamine, et auto hääl oleks võimalikult "sportlik"
ning mina leian, et ei ole päris õige võrrelda osside mõtlemist millegi sellisega või sellisega
sest eelnevalt toodud nissan on tõesti kapoti alt nii võimsaks modifitseeritud, et aerodünaamilistel põhjustel on tal vaja neid laiendeid ja antitiibu, samuti ka sportistmeid etc
ning see chrysler on välimuselt lihtsalt vaieldamatult ilusamaks ja elegantsemaks tehtud kui see oli stockis
nende meie ise-hakanud "tuunijate" ehk siis osside kätetöö tulemus ei kajasta kumbagi. Külge pandud elementidel puudub praktiline külg ning veelvähem teevad nad antud auto ilusamaks või elegantsemaks
minu meelest on mõttetu osta endale näiteks 25 000 krooni eest mingi Opel eesmärgiga, et seda "tuunima hakata", investeerides siis auto "vingemaks tegemiseks" omakorda veel tuhandeid ja tuhandeid kroone, mida oleks võinud tegelikult pigem uuema/parema auto ostmiseks kulutada
aga hei, see on kõigest minu vaatenurk antud teemale, kindlasti mõni teist arvab kardinaalselt vastupidi. Seega pole mõtet minu postitust väga südamesse võtta või kõva häälega vaidlustada, inimesed ja nende mõttemaailmad on erinevad. Ma ei püüdnud kellelegi õpetada kuidas oma raha kulutada, lihtsalt avaldasin enda arvamust :) _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Juun. 10, 2007 5:13 pm Teema: |
|
|
Täna nägin ühte Hondat kahju,et dikikat polnud käe pärast Mingi musta värvi oli suurte spoileritega ja plärises.Peale selle sõitis veel jube aeglaselt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Juun. 10, 2007 7:24 pm Teema: |
|
|
see seisab kauges, minu maja ees( must vana prelude ee4s julm grill ja kroom kilbid) _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Juun. 10, 2007 7:32 pm Teema: |
|
|
Kroom kilbid irw |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Juun. 10, 2007 7:45 pm Teema: |
|
|
See on see sama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Juun. 10, 2007 10:17 pm Teema: |
|
|
Ma nägin ka seda, ühe tankla platsil laba andmas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Sept. 01, 2007 7:22 pm Teema: |
|
|
Täna kõndisin sellest kuldsest sierrast mööda ja vaatasin,et seda vist lammutatakse Kulme ja pamperit polnud ees |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Sept. 01, 2007 11:19 pm Teema: |
|
|
sellel sirjel mootor pees,voibolla voetakse sellga midagi ette hoopis |
|
Tagasi üles |
|
 |
jukii Satub siia tihti

Liitunud: 25 Nov. 2007 Postitusi: 191 Asukoht: linnast väljas
|
Postitatud: Kolm. Dets. 26, 2007 2:28 am Teema: |
|
|
kristjan, leian sama. aga minujaoks sobib, kui asi on ilus ja tagasihoidlik. muidugi, kui on pandud mingi helde sinine valgus salongi ja karbialla, kui karpe jne ei olegi(roostetanud). ja kõige hullemad on need vennad kell litter põhjas originaal kõlaritega ja bagassis on mingi supakas, mis numbrimärki väristab. ja siis veel need vennad, ees on mingi mega stange ainult, ja taga ja karbid on originaalid. no ja se jälle minu arvamus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 02, 2010 5:53 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/610/auto_php-id=590610-www_auto24_ee.html Kõige räigem nina  |
see juba klass omaette :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Laup. Apr. 03, 2010 9:26 am Teema: |
|
|
Selle porri eest küsiti mõni aeg tagasi üle 100 tuhhi. 30-ne eest on seal autot küll. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|