Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 9:02 pm Teema: Auto välipesu |
|
|
Teeme sellise nurga ka siis. Ise kasutan Liqui Moly tooteid, sampooni ja vaha. Tegelikult oli selline küsimus, et millega hiljem auto ära kuivatada? Kuskilt on nagu silma jäänud mingid oranzi värvi lapid, kuidagi ei oska öelda mis nende õige nimetus on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 9:06 pm Teema: |
|
|
See oli vist "Mikrokiud lapp" |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 9:57 pm Teema: |
|
|
ei hakka uut teemat tegema, kuid kui keegi teab soovitada kus pakutakse kvaliteetset autopesu teenust (e. autopesulad) võiks siia nimetada. Kui hind teada võib ka selle lisada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 10:27 pm Teema: |
|
|
VIP sa sattusid just õigesse teemasse Mikrokiud lapp, ok jätan meelde, homme uurin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 11:34 pm Teema: |
|
|
Mina kasutan pesemisel sellist shampooni, mis sisaldab võimalikult vähe igast mõttetut jura (vaha moodi möginad jne), kuivatan Turtle Waxi spets lapiga (kollane), isale Norrast toodi kunagi, see ei jäta pea üldse veetäppe peale, seejärel kasutan Eeagle One'i NanoWaxi, ning tulemus on väga hea! Vajadusel enne shampooni ka leotuspesuvahend. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 16, 2007 11:43 pm Teema: |
|
|
Sama siin, kasutan ka sellist sampooni kus midagi peale pesuvahendi enese sees pole. Hiljem siis vaha peale. Aga need mikrokiud lapid peab muretsema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nisu Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Apr. 17, 2007 3:19 pm Teema: |
|
|
Sander kirjutas: | See oli vist "Mikrokiud lapp" |
see on siis seemisnahk või? kunagi sai pesulas töödatud ja siis nimetati seda nii..aga vb räägin mööda kah. _________________ Patsu Kah!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Apr. 17, 2007 3:53 pm Teema: |
|
|
täna nägin autotares autokuivatuslapid ... 30.- kanti maksid ja leti peal oli paras ports neid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 8:45 pm Teema: |
|
|
upitaks teemat
keegi teab soovitada kus pakutakse kvaliteetset autopesu teenust (e. autopesulad) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 9:15 pm Teema: |
|
|
ise olen käinud bussipargis pesemas...seal siis välipesu...tuleb odavam kui statoilis ja minu arust oli tulemus parem  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
rain290 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 9:32 pm Teema: |
|
|
Udukas kirjutas: | ise olen käinud bussipargis pesemas...seal siis välipesu...tuleb odavam kui statoilis ja minu arust oli tulemus parem  |
sama siin hea hinna eest igati korralik töö  _________________ Vene riistad, USA riistad, ikka Taivaanis tehtud |
|
Tagasi üles |
|
 |
teet001 Vana tuttav

Liitunud: 30 Märts 2006 Postitusi: 839 Asukoht: London, United Kingdom
|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 10:21 pm Teema: |
|
|
bussipark on jh hea koht
pole siiani halbu kogemusi olnd täitsa rahul.... _________________ Taevas mind ei taha ja põrgu kardab,et võtan juhtimise üle!
Viimati muutis seda teet001 (Nelj. Apr. 26, 2007 10:22 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Apr. 26, 2007 10:21 pm Teema: |
|
|
bussipargis???mõtlete viljandi vangla vastast katuse alt sisse sõites?
kui seda autom.pesu kohta siis see viljandis üks sitemaid kohti....pesuainet ja vaha panakse minimaalselt...jäävad kuivamisjäljed(sitt loputus..hoiavad vist vett kokku)....rattad tihtipeale üldse pesemata....ja värvikahjustustest ei hakka rääkimagi.....tegelt pidasin silmas just käsipesulaid....ise olen käind viimati Liiwis...seal on kvalit. v. hea....ja hind oli ka vastuvõetav(250.- välipesu vahade asjadega + kuiv sisepesu)....kuid see hind tõsteti nüüd 500.- peale (ei pidavat ära tasuma muidu)..aga niipalju ei raatsi välja käia ....niisiis...äkki mõnel on häid kogemusi Raelis..Marki autos? uues mersukesk. ka pesula on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 2:38 pm Teema: |
|
|
Silleris on ka pesula, aga hinnad on vist ka suht kõrged. Samas täpselt ei oska öelda. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 3:40 pm Teema: |
|
|
ei hakka uut teemat tegema ja küsiks kohe siit et kus pakutakse kvaliteetset mootori pesu...ja kas nad ka lapiga külge lähevad või ainult eemalt survepesuriga... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 27, 2007 6:25 pm Teema: |
|
|
-vtec- kirjutas: | ei hakka uut teemat tegema ja küsiks kohe siit et kus pakutakse kvaliteetset mootori pesu...ja kas nad ka lapiga külge lähevad või ainult eemalt survepesuriga... |
pesuaine ja survepesu ikka...kus sa selle lapiga ligi pääsed... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 30, 2007 1:58 pm Teema: |
|
|
ise käind viimased 3-4 korda extreemspordi taga pesulas, hinnaks 125 eestlast ja vingi vahajunn ka loputatakse peale suht enamvähem tulemused olnud minu jaoks Sisepesu vist oli umbes samapalju raha otsa kuid selle kohta kogemused puuduvad |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 30, 2007 5:38 pm Teema: |
|
|
silberis on 175 käsipesu, vaha jne lisavad veel 175... kvaliteet pidi hea olema, ei tea.
keemiline 1500.- _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 4:10 pm Teema: |
|
|
Silberautos käsipesu preagu 100.-
minuarust suht soodne igastahes. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 4:35 pm Teema: |
|
|
No ma olen vilj, kantrikas , vanas unistaris saanud 125- Silber ikka väga soodne. Kui hea pesu see on, ikka korralikult v kergelt survekaga aint? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 4:47 pm Teema: |
|
|
Hind jah 100
See on siis pesu ja mingi vaha ja mingi kuivatusvaha ka veel ja kiirelt kuivaks ehk mingit ülikorralikku kuivatamist (suruõhuga kõik uksevahed jne) selle raha eest päris ei saa...
Aga üldiselt pesulatöötaja on meil väga korralik ja põhjalik nii,et ma arvan,et probleemi pole
nii et andke aint tulla ja levitage infot, käivet vaja nagu ikka.  _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 10:29 pm Teema: |
|
|
Mis kellani reedel lahti on ja kas ka laupäeval on avatud? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 11:19 pm Teema: |
|
|
esmasp. reedeni oleme 8st-6ni ja laup 10st-3ni. aga kui õieti mäletan, siis pesula on nädala sees 5ni õhtul ja laup. suletud! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Focun Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Märts 19, 2009 9:44 pm Teema: |
|
|
keskonnaamet puistamas pesulaid , kas liiva- ja õlipüüdjad olemas , trahvid kopsakad _________________ unistused pildil |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Märts 20, 2009 5:49 pm Teema: |
|
|
Normaalne kuivatus lapp tõesti seemisnahast ja hind 150 -400 ja kestab kaua . odava rämpsuga pole mõttet tgeleda minu arust |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 4:46 pm Teema: |
|
|
Sakalas oli kuulutus, et vanas Unistaris on auto välispesu 49.- _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 5:38 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Sakalas oli kuulutus, et vanas Unistaris on auto välispesu 49.- |
Tavaline pesu 49, korralikum koos vahaga 100, nagu mulle öeldi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 5:48 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | kaspar kirjutas: | Sakalas oli kuulutus, et vanas Unistaris on auto välispesu 49.- |
Mida tähendab tavaline pesu? _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 5:56 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Hõljuk kirjutas: | kaspar kirjutas: | Sakalas oli kuulutus, et vanas Unistaris on auto välispesu 49.- |
Mida tähendab tavaline pesu? |
Ilmselt survekaga üle ja käsna ja shampooniga üle ja uuesti survekas ja valma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Märts 25, 2009 5:56 pm Teema: |
|
|
No kui käisin seal küsimas eile, siis öeldi, et põhjalik välispesu koos vahaga on 100, ju siis 49 eest saab survepesu ilma vahata vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jorm28 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Nelj. Märts 26, 2009 11:01 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Hõljuk kirjutas: | kaspar kirjutas: | Sakalas oli kuulutus, et vanas Unistaris on auto välispesu 49.- |
Mida tähendab tavaline pesu? |
Lastakse leotusvahend peale ja survekaga puhtaks. Selliste ilmadega polegi paremat vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Mai 19, 2009 11:11 pm Teema: |
|
|
Aitel Auto pakub juba 40.- eest survekaga pritsimist minu teada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
madka007 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Mai 24, 2009 9:41 am Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | Aitel Auto pakub juba 40.- eest survekaga pritsimist minu teada. |
Aitel auto?? Vabandage mu võhiklikkust, aga kuskandis see asub?  _________________ Sõida ise ja lase teistel sõita!!!!
Ja pidage meeles: Pidurid on kiiruse surm.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Mai 24, 2009 10:46 am Teema: |
|
|
Pärnu mnt. sõidad üle raudtee ja siis esimene tänav paremale ja siis esimene aed vasakul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Max Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Juun. 19, 2010 10:43 am Teema: |
|
|
Kus siis praegusel ajal, aasta aega hiljem viljandlased oma autosi pesevad?
Linna bussipargis (endine taksopark) pakub küll ülicrapi teenust, kuivatus ja pesu annavad ikka mõnuga soovida. Pole vahet, kui kallist teenust võtad seal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Juul. 31, 2010 10:59 pm Teema: |
|
|
Andke parem teada, millega ise oma autosid puhastate. Pean silmas sääseraipeid kapotil ja klaasil ning pigi külgedel. Ei viitsi jalgratast leiutama hakata. Kuulaks kogemusi. Pigi mootoripesuvahendiga suht hästi maha tuleb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
t1mmu Satub siia tihti
Liitunud: 23 Jan. 2010 Postitusi: 210 Asukoht: Tallinn aka. viljandi
|
Postitatud: Laup. Juul. 31, 2010 11:28 pm Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | Andke parem teada, millega ise oma autosid puhastate. Pean silmas sääseraipeid kapotil ja klaasil ning pigi külgedel. Ei viitsi jalgratast leiutama hakata. Kuulaks kogemusi. Pigi mootoripesuvahendiga suht hästi maha tuleb. |
Leotus vahend "Turbo" sellega saab asjad aetud |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 1:42 am Teema: |
|
|
Pigi tuleb hirmus hästi maha sellise asjaga nagu silikooni pesu. _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 2:47 am Teema: |
|
|
Pigi pidi tulema väga hästi coca-colaga maha... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 1:09 pm Teema: |
|
|
selles ma tugevalt kahtlen. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
DoriMaster Vana tuttav

Liitunud: 16 Dets. 2009 Postitusi: 972 Asukoht: You're a cock
|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 1:11 pm Teema: |
|
|
Huvitavad inimesed, ma nagu kasutan Coke joomiseks  _________________ Kisub soojaks rsk! Thats AWESOME |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mario Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 2:02 pm Teema: |
|
|
praktika näitab, et Coca avab eduliselt B3 Passati õõtshoova polte, kuid korralikku pigipesu ta küll väga ei tee, auto jääb mõnusa suhkrukihiga pigem ja suuremad täpid jäävad siiski alles. been there, done that. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 2:28 pm Teema: |
|
|
Ma olen pigi maha võtnud vahendiga bensiin 95E , ma ei tea kuidas ta pikemas perspektiivis värvile mõjub, aga pigi võtab maha hästi. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 3:03 pm Teema: |
|
|
miks leiutada jalgratast kui on olemas pigieemaldusvahend.  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 3:06 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | miks leiutada jalgratast kui on olemas pigieemaldusvahend.  |
Kui mõne toimiva leiad, siis anna teada milline see konkreetselt on. Pigieemaldusvahendiga pead 8 korda auto üle tegema, et saada sama tulemus mis nt bensiiniga 1 kord tehes. _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mustmees Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 3:13 pm Teema: |
|
|
kaspar kirjutas: | Toitz kirjutas: | miks leiutada jalgratast kui on olemas pigieemaldusvahend.  |
Kui mõne toimiva leiad, siis anna teada milline see konkreetselt on. Pigieemaldusvahendiga pead 8 korda auto üle tegema, et saada sama tulemus mis nt bensiiniga 1 kord tehes. |
Ja kui bensiiniga 8 korda teed,on uus värv:) |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Aug. 01, 2010 3:36 pm Teema: |
|
|
viljandi kapris on müügil aine ,mille nime muidugi ei mäleta mis suht töhus jama on rohelist värvi pudelis.
ja pigi pesu vaja teha viludas kohas ning lasta seista peale peale pritsimist vähemalt 30minutit ja siis uuesti peale lasta ja siis juba surveka laks ja auto puhas. Ja önneks Soomes seda pigi muret nagu eriti pole  |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Teis. Aug. 03, 2010 8:41 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | viljandi kapris on müügil aine ,mille nime muidugi ei mäleta mis suht töhus jama on rohelist värvi pudelis.
ja pigi pesu vaja teha viludas kohas ning lasta seista peale peale pritsimist vähemalt 30minutit ja siis uuesti peale lasta ja siis juba surveka laks ja auto puhas. Ja önneks Soomes seda pigi muret nagu eriti pole  |
a räägi mutukatest kah, kuda neid hõlpsasti maha saaks. Vanasti oli üldse hea, kortsutasid auto ära, siis Larmi juurde ja said sileda ja puhta auto tagasi nüüd nühi ise krt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Aug. 03, 2010 8:56 pm Teema: |
|
|
born62 kirjutas: | pahtlikunn kirjutas: | viljandi kapris on müügil aine ,mille nime muidugi ei mäleta mis suht töhus jama on rohelist värvi pudelis.
a räägi mutukatest kah, kuda neid hõlpsasti maha saaks. Vanasti oli üldse hea, kortsutasid auto ära, siis Larmi juurde ja said sileda ja puhta auto tagasi nüüd nühi ise krt. | Olid ajad olid majad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
lihtnemees Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Sept. 28, 2010 8:44 pm Teema: |
|
|
uus pesula olemas viljandis RIIA mnt 52c topelt invest oü..
välispesu,pigieemaldus,veljepuhastus,mootoripesu ja ka olemas keemilinepesu.hinnad head |
|
Tagasi üles |
|
 |
|