Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas pensionär on ohutu ja viisakas liikleja? |
Jah |
|
0% |
[ 0 ] |
Ei |
|
100% |
[ 30 ] |
|
Kokku hääli : 30 |
|
Autor |
Teade |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 2:23 pm Teema: Pensionärid liikluses... |
|
|
Täna Viiratsist koju sõites Uuel (2 sõidurida,ühesuunaline) tänaval jõudsin järgi ühele hyundaile,kuna see venis 40 km/h siis proovisin vasakult mööda sõita.Järsku keesas ta mulle peale,peaaegu mulle sisse sõites.Võtsin korraks hoo maha,siis jõudsin talle uuesti järgi aga vend sõitis keset teed.siis avanes veel üksd võimalus mööda sõita,aga jälle pressiti jõhkralt peale.siis mul viskas üle,tahtin juba mööda saada et näha kes oinas seal roolis on.saingi,ja roolis oli hallipäine papi,kel aastaid seljataga u. 80 juba.Taolisi intsidente on juhtunud minuga varemgi,kus penskarid on liiklusohtlikke olukordi tekitanud.Ja linnaliikluses tipptunni ajal on ka ette juhtunud olukord kus vanainimene sõidab 30km/h ja takistab liiklust.autokooli auto järel on ka lühem saba kui sellise juhi taga.Et siis mis siinse foorumi rahvas sellest arvab? _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 3:21 pm Teema: |
|
|
täitsa jama on jah... mul ka nii juhtunud nendega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 3:34 pm Teema: |
|
|
Laupäeviti püüan seda leola ja turu piirkonda vältida... siis nad pressivad tervete armeedega bussipealt ülbelt autoteele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 4:14 pm Teema: |
|
|
üritavad ennast tõestada autoroolis  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 5:11 pm Teema: |
|
|
ega nad jalakäiatena ka eriti viisakad ei ole jah... :roll: _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 5:51 pm Teema: |
|
|
Üks asi veel mis mulle kohe kuidagi ei meeldi on see, et nad raisad käivad kõik pruunides riietes. Olete äkki märkand. Liikluse kohta niipalju, et kui näete penskarit teed ületamas siis vajutage pedaal põhja ja sõitke raisast lihtsalt üle. Mida vähemaks neid jääb seda parem meile. Me ei pea siis enam niipalju raha kulutama, et neile penssi maksta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kristjan CCV Guru

Liitunud: 5 Märts 2006 Postitusi: 758 Asukoht: Tartu/Viljandi
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 5:59 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Üks asi veel mis mulle kohe kuidagi ei meeldi on see, et nad raisad käivad kõik pruunides riietes. Olete äkki märkand. Liikluse kohta niipalju, et kui näete penskarit teed ületamas siis vajutage pedaal põhja ja sõitke raisast lihtsalt üle. Mida vähemaks neid jääb seda parem meile. Me ei pea siis enam niipalju raha kulutama, et neile penssi maksta. |
päris hea suhtumine :D _________________ Lepmets & Nõges Law Firm
Jõe 13, 50104 Tartu, Estonia
www.lepmetsnoges.eu
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 6:09 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Üks asi veel mis mulle kohe kuidagi ei meeldi on see, et nad raisad käivad kõik pruunides riietes. Olete äkki märkand. Liikluse kohta niipalju, et kui näete penskarit teed ületamas siis vajutage pedaal põhja ja sõitke raisast lihtsalt üle. Mida vähemaks neid jääb seda parem meile. Me ei pea siis enam niipalju raha kulutama, et neile penssi maksta. |
Jaa mis siis kui see on sinu vanaema ? Üldiselt jah.. ei oska enamus neist liigelda ei jala ega autoga. Kuid noh mis teha... siberisse ka küüditada ei saa ju. Tuleb elada selle piinaga ning vältida neid.. näiteks jah laupäeval & pühapäeval tuleb vältida turu kandis sõitmist. Sest seal on neid tõesti nagu sipelgaid ja pea laiali otsas jooksevad mööda autoteid. Tegelikult peaksid seal nädalavahetusteti mendid tegema kampaania. " Penskarid liiklema " või midagi... või autokoolid võiksid hakata andma lühikursusi mis oleks kohustuslikud alates teatud vanusest :roll: |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 6:44 pm Teema: |
|
|
suht hea idee .võiks saata sinna viljandi politseile maili.vaatama kui kiiresti reageerivad ja mis vastavad.siis kui paar korda selline üritus toimub siis arvan et pensud võtavad oma väiksed ajud taskust välja ja panevad sinna, kus nende koht ning oskavad ka rakendada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 6:54 pm Teema: |
|
|
Irw pinsi tõusu saavad ned kes läbivad koolituse. Kes ei läbi, läevad autom riigi pinsile mingi 1700.- kuus. Raha mõjutab alati inimest. Ja aega peaks neil olema.
Või siis politsei võtab asja käsile ja annaks valida kas maksab trahvi või läeb koolitsuele. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 8:08 pm Teema: |
|
|
Ütleme nii, et mul vanaemake ei ole just kõige paremate killast :;): |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 9:49 pm Teema: |
|
|
nii siis ise keeran linnas rooli aint hõbedases automi jettas samal ajal kui õpetaja jälgib iga mu liigutust...nii et sama hästi kui -vtec- = penskar
loodan et keegi väga pahaseks ei saa kui ma suudan kellegi tee peal ees muneda... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 9:56 pm Teema: |
|
|
Mina käisin ka Automis, sõitsin selle t-rohelise Golf5-ga. Õpetajaks oli Ivari. See ikka ytles: "Et kui sõidad siis ikka sõida, vajuta ikka gaasi" Ta õppetas ikka korralikult sõitma. Muidu vaatan et paljud seisavad ristmikel ja pidurdavad liiklust. Madel on täielik õudus ruudus ja ega Alopex parem pole. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
-vtec- Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 10:02 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | sõitsin selle t-rohelise Golf5-ga. Õpetajaks oli Ivari. |
golfid on nüüd mahamüüdud ja nüüd on 2 passatit ja 2 jettat.... _________________ puudub |
|
Tagasi üles |
|
 |
markku Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 10:02 pm Teema: |
|
|
RealGSM kirjutas: | Mina käisin ka Automis, sõitsin selle t-rohelise Golf5-ga. Õpetajaks oli Ivari. See ikka ytles: "Et kui sõidad siis ikka sõida, vajuta ikka gaasi" Ta õppetas ikka korralikult sõitma. Muidu vaatan et paljud seisavad ristmikel ja pidurdavad liiklust. Madel on täielik õudus ruudus ja ega Alopex parem pole. |
et nagu mille pärast see madel õudus on või mille järgi üldse öelda, et mis autkool on õudus ja mis pole ? eks iga l*ts kiidab ikka oma p*tsi... aga mina arvan et kes ise on hakkaja see sõidab hästi ükskõik millises koolis ta käinud ka poleks.. ja kes ikka ei oska sõita.. see lihtsalt ei oska. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 10:45 pm Teema: |
|
|
:D eks ta ole. A´la naine roolis auto kraavis :P
A muide on meil mõnda nais liiget siin?Või pollarit? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 10:50 pm Teema: |
|
|
Kui vaadata teemat: Kes kuskil töötab, siis menti pole veel kohanud, aga äkki mõni peab kahte ametit. Mingi topelt agendi värk, you never know ja ma ei usu, et keegi meist ennast naisena tunneb, või ma eksin??? :grin: |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Märts 30, 2006 11:34 pm Teema: |
|
|
ma tean nii mõndagi naist kes on väga kovad autofännid. aga õnneks ei ela nad viljandis :) _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Reede. Märts 31, 2006 12:46 pm Teema: |
|
|
Ma ka mõnda tunnen. Igapäev on õlised ja libedad, üritad haarata aga ei saa kinni, sest rsk on libe :;): |
|
Tagasi üles |
|
 |
|