Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alopex Satub siia tihti

|
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 4:57 pm Teema: |
|
|
Soomes samamoodi maanteer ristmikel automaatsed kaamerad.
Ma arvan sama,et ega siin muudmoodi ei muutu... samas on selgelt ka näha,et riigil on suht pohhui teedest,märgistustest jne, põhipoint on trahvida kõvasti ainult. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 5:12 pm Teema: |
|
|
Kui ma õieti mäletan siis norras oli nii, et kui kiirust teatud määral ületad pannakse sind kinni ja kinnipidamis asutuses teed tööd millega tasud oma väärteo eest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 7:04 pm Teema: |
|
|
Njah... psühholoogias oli täna käsil analoogne teema. Nõustusin õppejõuga, et karistamine ei ole siiski probleemidest väljapääs. Pigem peaksid härrad leiutama selle kiirustamise põhjuse mis paari aastaga siin aset on leidnud. Samuti ma ei nõustu artikli kirjutajaga, et maanteääres seisvad politseinikud linna vaja viia... Neid ju ei ole maanteedeääres.
Eelmine reede tulin autoga tartust ja nägin suht esimest korda selle teepeal politseinikku... kes sõitis autodekolonnis sama kiirelt kui teised ca 65 mph.
Kaameravärk oleks üleliia, siis juba hakatakse iga asja eest nähvama. Lõpptulemusena välditakse riste ja ummistatakse väiksema läbimahtuvusega teed... |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 9:12 pm Teema: |
|
|
co1b1ra kirjutas: |
Kaameravärk oleks üleliia, siis juba hakatakse iga asja eest nähvama. Lõpptulemusena välditakse riste ja ummistatakse väiksema läbimahtuvusega teed... |
Minu meelest on ikka lihtsam läbida ristmik või mis iganes korralikult liikluseeskirju järgides, kui hakata kusagilt väiksemalt tänavalt läbi pugema. Iseenest olen isiklikult artikli autoriga nõus. Pool maailma kaameraid täis ja ma ei usu, et sellest kellegi elu põhjuseta kusisemaks läinud on. Pigem võib-olla ohjeldaks see tõepoolest seda kaost teedel ja tänavatel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 9:35 pm Teema: |
|
|
kaamera jutt on õige, soomes on kaamerad ja asi toimib _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 10:28 pm Teema: |
|
|
Teistes maades on need tükk aega juba funksinud. Ma pidasin silmas seda sisseelamisperioodi. Oleneb ka kuidas selle alusel trahve väljastatakse. Kõigil võib juhtuda, et suund välja kargab ja tähele ei pane või selliseid asju. Ei oleks tore üllatus kui sellise asjaeest trahviühikud koju saabuvad. Aga kui mõistuse piires kasutada on mingi ajapärast kindlasti positiivset tulemust. Samas ma lasen nagu osad tuttavad tartus nii või teisiti väikseid teidmööda.
Tegelt ongi parem... siis ei tule inimfaktorid mängu ja ei ole sellist jama, et saad pähe asjade eest mida sa kindlalt tegid ja kontrollisid ja sinine lihtsalt klähvib, et ei teinud. Inimfaktor... |
|
Tagasi üles |
|
 |
alopex Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 10:39 pm Teema: |
|
|
väike näide Viljandis Vaksali-Leola ristmikul
http://www.autokoolideliit.ee/Videod/Poore_ristmikul.avi
Tõenäoliselt ei paranada eestlase liikluskultuuri ei kaamera , ei politsei jne.
Parandab tõesti ainult PIITS ja ainult PIITS ??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
alopex Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 10:46 pm Teema: |
|
|
nüüd peaks filmijupi allalaadimine töötama |
|
Tagasi üles |
|
 |
co1b1ra Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Sept. 13, 2007 11:30 pm Teema: |
|
|
Selles see asi ongi, et piits ei paranda. Vaja oleks välja selgitada miks selline probleem üldse tekkis. Aga see on tõonäoliselt nii raske küsimus, et seda ei ole veel seni leitud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Sept. 14, 2007 8:50 am Teema: |
|
|
vastus on ju lihtne...
nõukaajal ei saanud midagi teha ja nüüd saab kõike - ja tehaksegi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|