Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 6:42 pm Teema: O: Ford Sierra või Escordi 1.8 D kõrgsurvepumba |
|
|
Vaja siis sellist asja. Äkki kellegil vedeleb kuskil  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 7:47 pm Teema: |
|
|
ostsid vana disla omale v? |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 8:06 pm Teema: |
|
|
Noh noorema kui mul endal seni on olnud. Aasta 91. _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 8:08 pm Teema: |
|
|
Ärge ostke omale vanu diisleid, need rapped ei ole ökonoomsed, remondi rahaga tapad ennast ära. See kõrgsurve pump maksab samapalju või kaks, kolm, neli korda rohkem kui auto ise. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 9:09 pm Teema: |
|
|
tahan väga vastu vaielda. Oma dislaga olen juba kõvad remondirahad kokku hoidnud( ei arvesta selliseid osi mis on bena ja disla autodel samad). On nii Mehka? _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 9:23 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Ärge ostke omale vanu diisleid, need rapped ei ole ökonoomsed, remondi rahaga tapad ennast ära. See kõrgsurve pump maksab samapalju või kaks, kolm, neli korda rohkem kui auto ise. |
Oota kuni sa minu uut autot näed  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Okt. 22, 2007 10:25 pm Teema: |
|
|
Hõljuk kirjutas: | TopFuelFunnyCar kirjutas: | Ärge ostke omale vanu diisleid, need rapped ei ole ökonoomsed, remondi rahaga tapad ennast ära. See kõrgsurve pump maksab samapalju või kaks, kolm, neli korda rohkem kui auto ise. |
Oota kuni sa minu uut autot näed  |
Nojah selle mersuga mis sul oli või on oli mu elu kõige hullem sõidukogemus  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
vihr Aktiivne külaline
|
Postitatud: Teis. Okt. 23, 2007 4:33 pm Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Ärge ostke omale vanu diisleid, need rapped ei ole ökonoomsed, remondi rahaga tapad ennast ära. See kõrgsurve pump maksab samapalju või kaks, kolm, neli korda rohkem kui auto ise. |
Ei ole ökonoomsed no ma ei tea julgen tugevalt vastu vaielda, siukse mootoriga ecort/sierra peaks võtma vabathingav 5 ja turboga poole liitri jagu rohkem vast. Ise olen 97% ajast vanade disladega sõitnud ja ei ütleks et nad ökonoomsed pole.
ja see pump nüüd niikallis küll pole, siuke komplektne garantiiga mootor vast 6k heal juhul, kui sa just tutikat pumpa sinna osta ei plaani
reaalselt siukse pumba peaks 1k eest kätte saama, kasutatud pumba siis |
|
Tagasi üles |
|
 |
|