Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
autokino2008 Külaline
|
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2007 7:52 pm Teema: Viljandi ARK-i sõidueksam? |
|
|
Tere,
Kas keegi oskab muljeid jagada, kes siin Viljandis ARK sõidueksamit teinud.
Mis marsruut on?
Kuhu kindlasti viiakse ja mida tuleks kindlasti meelde jätta ja mida ennem eksamit harjutada?
Olen juba teises nooruses vanem naine, seetõttu kuluks igasugune abi ja ettepanekud enne ARK-i sõidueksamit ära.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reemet Satub siia tihti
Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 261 Asukoht: Tallinn/Viljandi
|
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2007 10:08 pm Teema: |
|
|
Just üks esimeses nooruses naisterahvas tegi...polnud hullu midagi, kui sõita oskad. Aga teises noorustes vanematele naistele on marsruut arvatavasti:
1) Lillepood Tartu tänaval
2) Viljandi kohvik
3) Ugala Teater
4) Suur Vend
5) Männimäe või Paalalinna magalarajoon
6) Perekonnaseisuameti maja
7) Haigla (kui aega on ja läbi pole veel kukkunud)
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2007 10:08 pm Teema: |
|
|
kindlat marsruuti kindlasti kohe ei ole!!! Ise sovitan liiklust õppida. Karmiks läheks asi kui jätate meelde ainult kindlad kohad ja kusagil teises linnas sõites tekib paanika hoog. Turvalisem oleks võtta lisa tunde ja korrata veel korra liiklustestid üle, kui endas kahtlete! _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
autokino2008 Külaline
|
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2007 10:11 pm Teema: |
|
|
Udukas kirjutas: | kindlat marsruuti kindlasti kohe ei ole!!! Ise sovitan liiklust õppida. Karmiks läheks asi kui jätate meelde ainult kindlad kohad ja kusagil teises linnas sõites tekib paanika hoog. Turvalisem oleks võtta lisa tunde ja korrata veel korra liiklustestid üle, kui endas kahtlete! |
Aga, mida te soovitate keegi, kus on need n-ö tõmmekad nagu neid kutsutakse, on neid üldse siin linnas siis? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Renka Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Nov. 16, 2007 10:26 pm Teema: |
|
|
....
Viimati muutis seda Renka (Reede. Apr. 27, 2018 2:27 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 12:09 am Teema: |
|
|
mind veeti näiteks kompoti linnaossa. Maasika jms tänavad. Seal kõik ühe liigilised tänavad. Siis Tartu tn muidugi, posti tänav _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 8:43 am Teema: |
|
|
Üks koht võiks olla veel Pinska silla alt läbi sõit. Mulle enne öeldi ja eksamil viidigi sinna. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 9:04 am Teema: |
|
|
Ma kunagi tegin siis üritati ühesuunalistega koguaeg tõmmata , et kus teel paikned enne ristmikku või ärakeeramist jne.... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 11:09 am Teema: |
|
|
Mind viidi kui ARKst minna paremale siis mitte ei keera pärnu poole vaid läed yle risti, viljasalve poole. Sealt nats edasi ja keerad paremale, mingi olematu täna(pold kunagi sõitnud) _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 12:33 pm Teema: |
|
|
ehk siis, pole kasu mõne koha selgeks õppimisest, vaid tuleb ikka liiklus eeskiri ettevõtta ja need selgeks saada. Siis sõiduaeg hoolega märke jälgida. Soovitan sul sõita eksamiaeg 40-45 km/h siis jõuad paremini märke tähele panna.
Tueb võtta asja rahulikult, ega see mingi võidusõit pole et tuleb võimalikult palju maha sõita _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
bufu CCV Guru
|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 6:34 pm Teema: |
|
|
Liikluse takistamise mõistest oled midagi kuulnud??
RealGSM kirjutas: | Soovitan sul sõita eksamiaeg 40-45 km/h siis jõuad paremini märke tähele panna. |
Jälgi märke ja sõida nii nagu liikluseeskiri nõuab saad load tehtud. Kindlasti pole mõtet närvi minna! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Timz Aktiivne külaline
|
Postitatud: Laup. Nov. 17, 2007 8:26 pm Teema: |
|
|
bufu kirjutas: | Liikluse takistamise mõistest oled midagi kuulnud??
RealGSM kirjutas: | Soovitan sul sõita eksamiaeg 40-45 km/h siis jõuad paremini märke tähele panna. |
Jälgi märke ja sõida nii nagu liikluseeskiri nõuab saad load tehtud. Kindlasti pole mõtet närvi minna! |
see on eksamisoit, kui soidad igal voimalusel 50km h siis kukud 90 protsendilsie toen2osusega l2bi, posti t2navas yle 35 ple motet, muidu vaatab juba, et kihutad, mul opetaja v2hemalt ytles nii
ise soitsin 40 stabiilselt enamv2hem, kitsamates t2navates loomulikult vaiksemalt. suht palju tehakse kylgpoksi loungei ees, ka ise tegin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 12:03 am Teema: |
|
|
Alopex-i sõiduõpetaja mainis, et sõida aeglaselt, näiteks 30kmh, sest siis kiirus väiksem ja aeg läheb hoopis kiiremini. |
|
Tagasi üles |
|
 |
autokino2008 Külaline
|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 12:52 am Teema: |
|
|
TopFuelFunnyCar kirjutas: | Alopex-i sõiduõpetaja mainis, et sõida aeglaselt, näiteks 30kmh, sest siis kiirus väiksem ja aeg läheb hoopis kiiremini. |
aitäh vastajatele,
kas laupäeval on ka võimalik seda ARKi sõitu teha,
ma kooli autoga seda tegema ja neil ainult laupäeval oleks selle aastanumbri sees mulle seda võimaldada,põhimõtteliselt peaks ju saama
? |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 18, 2007 1:09 am Teema: |
|
|
autokino2008 kirjutas: | TopFuelFunnyCar kirjutas: | Alopex-i sõiduõpetaja mainis, et sõida aeglaselt, näiteks 30kmh, sest siis kiirus väiksem ja aeg läheb hoopis kiiremini. |
aitäh vastajatele,
kas laupäeval on ka võimalik seda ARKi sõitu teha,
ma kooli autoga seda tegema ja neil ainult laupäeval oleks selle aastanumbri sees mulle seda võimaldada,põhimõtteliselt peaks ju saama
? |
emmm kas mitte uus seadus ole, et arki eksam toimub arki autoga? _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
landscape19 Külaline
|
Postitatud: Esm. Nov. 19, 2007 9:48 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | http://www.youtube.com/watch?v=4OjZS5Nt78s&eurl=http://www.orkut.com/FavoriteVideos.aspx?uid=2187817652297311961  |
hei,hei
töökoht tõi ka Viljandi paariks kuuks elama ja lubade tegemine kord pooleli jäänud...kas keegi inimene oleks äkki nii tore ja sõidutaks mind natukene mööda linna, väikese sümboolse tasu eest?
õhe kohaliku autokooliga võtsin ka ühendust äsja,aga seal järjekord sõitudel,et äkki leidub siin mõni tore inimene,kes tutvustaks mulle linna paar tundi.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|