Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 25, 2008 9:00 pm Teema: Infot audi 1,8 t kohta! |
|
|
Oleks vaja natukese antud isendi mootori töö kohta infot. Kuda isendi turbod vastu peavad? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 7:19 am Teema: |
|
|
kui autot hooldada regulaarset juhtu midagi.vajab korralikku õli ja õigel ajal vahetamist. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 8:23 am Teema: |
|
|
küsi kasutaja robinson käest.Tema vist ainus kes adekvaatset vastust anda oskab. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitprg Satub siia tihti

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 124 Asukoht: Viljandi lähedal
|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 10:05 am Teema: |
|
|
1,8 t mootor iseenesest väga hea, piisav kiirendus arvestades kütusekulu. Turbo kohapealt nii palju, et kui sa ei lase turbol peale kuuma sõitu jahtuda, siis ta ikka ei pea vastu. Mina ostsin omale uue turbo(müügikohast räägiti, et tavaaline kulukaup) ja masinaga väga rahul(väike chip ka tehtud, tasub kindlasti ära). |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 10:24 am Teema: |
|
|
endal nüüd audi a6 1,8T 99.a ja liigub väga hästi,küttekulu ka ei tohiks väga suur olla kui ei peenesta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 4:28 pm Teema: |
|
|
hooldust teen ikka jah, aga iseasi, kui palju eelmine omanik hooldanud on.'
kütusekulu on minu puhul asi, mis ei mängi erilist rolli. Lihtsalt natukese eelnevat infot vaja. Neljap. plaan ühte vaatama minna.
Huvitav, kumb neist mineku poolet parem on, kas 1,8t või siis 2.6 v6 mõlemal vatte 110? Äkki teab keegi selle kohta midagi ja on kogemusi. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
eroz Külaline
|
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 8:51 pm Teema: |
|
|
pigem 2,8 kui 2,6. _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 9:42 pm Teema: |
|
|
2,8 jääb mängust välja minu puhul! Arvan, et jään ikkagi selle 1,8t peale. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 10:07 pm Teema: |
|
|
No kui sinu puhul küttekulu olulist rolli ei mängi, siis igaljuhul ikkagi 2.8, sellel mootoril teatavasti kõige rohkem resurssi.
Aga kui võrrelda 2.6 ja 1.8 T, siis pigem see puhuriga variant. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
priitprg Satub siia tihti

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 124 Asukoht: Viljandi lähedal
|
Postitatud: Laup. Apr. 26, 2008 11:09 pm Teema: |
|
|
võrdlesin külavahel kiirendades a6 2.8-ga(142 kw) ja võrdne seis oli aga peale chipi ei kannate enam võrrelda. 2.6-le teeb 1,8T kiirendades kindlasti ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Apr. 27, 2008 5:11 pm Teema: |
|
|
niipalju kui mina tean on audi v6 mootorid mõttetud nii diislid kui bensud. Altes 2004 on kõrvaldatud titevead. Nt 2,7 biturbol tuleb (s4 ja peal ) enamvähem iga pisividina vahetamiseks mootor maha kakkuda,ja väljalaske kolded pidid tükke loopima lahti. jne _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Apr. 27, 2008 7:07 pm Teema: |
|
|
v6 mootori kohta olen kuulnud nii üht kui teist, üks ütleb, et peab vastu teine aga, et pea ta midagi vastu. Keda või mida siis uskuda  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Apr. 27, 2008 9:40 pm Teema: |
|
|
rohkem kipub sinna miinus poolele minema ja jama ka see et kw poolest jube lahjad oma liitrite kohta 20VT üle prahi minu arust.Peaasi et rida mootor ja vilega  _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 7:37 am Teema: |
|
|
Pooldaks ka seda juttu.
Pole liha ega kala,aga remontida on nõme. Liitreid on ka vähe muidugi. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
altsik Külaline

|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 8:28 am Teema: Re: Infot audi 1,8 t kohta! |
|
|
Udukas kirjutas: | Oleks vaja natukese antud isendi mootori töö kohta infot. Kuda isendi turbod vastu peavad? |
www.audiclub.ee saad kindlasti teada mida 1,8 T arvatakse.külasta lehekülge.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 9:47 am Teema: Re: Infot audi 1,8 t kohta! |
|
|
altsik kirjutas: | Udukas kirjutas: | Oleks vaja natukese antud isendi mootori töö kohta infot. Kuda isendi turbod vastu peavad? |
www.audiclub.ee saad kindlasti teada mida 1,8 T arvatakse.külasta lehekülge.... |
sealt sain niipalju teada, et enamuse jutu järgi hea asi Aga vastava margi foorumist vaevalt, et midagi väga miinust leiab. Minu arust kõige parem ütlus margi foorumist sama margi kohta infot küsida: Iga li.s kiidab oma vi.tu. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
jyrto Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 1:54 pm Teema: |
|
|
Kuna tean oma kogemuste järgi mõlemaid mootoreid, siis ütleksin, et mõlemad head. 2,6 on raskem ja seega muudab juhitavuse natuke halvemaks, samas automaatkäigukastiga sobib rohkem kokku. 1,8T puhul kindlasti manuaalkastiga isend.
Turbo peab sellel kenasti vastu, sest juba rõhk on üsna madal. Ökonoomselt saab ka sõita, aga kui pidevalt pööretes elada, siis ka kütusekulu on vastav. 1,8T kohta öeldaksegi, et Audi üks parimaid mootoreid
Ja kui quattro ka veel oleks lisana, siis oleks eriti luks :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
eroz Külaline
|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 7:28 pm Teema: Re: Infot audi 1,8 t kohta! |
|
|
Udukas kirjutas: |
Aga vastava margi foorumist vaevalt, et midagi väga miinust leiab. Minu arust kõige parem ütlus margi foorumist sama margi kohta infot küsida: Iga li.s kiidab oma vi.tu. |
Mine küsi siis bemmi foorumist Audi kohta kui arvad et sealt paremaid vastuseid saad. Niipalju kui mina www.Audiclub.ee ' s tuhlanud olen olen sealt saanud piisavalt asjalikke vastuseid. Ja iga mootori kohta on seal väga palju ära nämmutatud teemasid kus toodud välja nii plussid kui miinused. Peace |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Apr. 28, 2008 7:53 pm Teema: |
|
|
V6 diisli kohta on mõnus kogemus;) Seda vist ei soovitaks vaenlasele ka. (98a 2.5tdi jutt siis). seda plaanid siisarvestda miinimum 40k väljaminekuga .. a noh nukad ja värgid ära vahetad .vb plokikaan ka siis saad 200tkm sõuda :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
|