Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 4:56 pm Teema: Esiklaas ja selle vahetus ( BMW 318 kupeele ) |
|
|
keegi äkki teab kus saax mõteka hinna eest uue esi klaasi ja vahetuse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 4:59 pm Teema: |
|
|
mina soovitax carfixi. muidugi tehaxe ka lambi garaazides a seal ei saa garantiid, kuigi hind võib nats odavam olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 5:44 pm Teema: |
|
|
täpsustame kõigepealt millele klaasi otsitakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 6:19 pm Teema: |
|
|
bmw 318 kupeele |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 6:22 pm Teema: |
|
|
no mine vaata garfixist, egas mujalt viljandist odavamalt saa ja seal ka paigaldataxe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 6:28 pm Teema: |
|
|
selge |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Teis. Apr. 18, 2006 6:55 pm Teema: |
|
|
lambi kohtades pole mõtet jah.kunagi lasin oma vanal autol teha suvalises kohas,ning hiljem hakkas tihendi alt vett läbi laskma...  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Nelj. Apr. 20, 2006 2:16 pm Teema: |
|
|
CARFIX-is praktiliselt tootja hinnad, aga eks paigaldusega teenivad !!! _________________ Minul kiiret ei ole !!! Tark ei torma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Apr. 21, 2006 3:05 pm Teema: |
|
|
alx
lambi kohtades pole mõtet jah.kunagi lasin oma vanal autol teha suvalises kohas,ning hiljem hakkas tihendi alt vett läbi laskma...
|
 |
pahtlikunn CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Alex Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 1128 Asukoht: Tallinn-Viljandi
|
Postitatud: Esm. Apr. 24, 2006 10:12 am Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | alx
lambi kohtades pole mõtet jah.kunagi lasin oma vanal autol teha suvalises kohas,ning hiljem hakkas tihendi alt vett läbi laskma...
mis märatsed?igaüks üritab odavamalt läbi ajada aga kui ma raha maksan siis tahan ka korralikku tööd saada!kas pole õige?ei lähe ju sellise jutuga mehe juurde et kuule vaheta mul klaas odavamalt ära,savi kui vett läbi laseb...mõtle natuke enne kui lõugama hakkad!  _________________
BMW 318Ci |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Laup. Juun. 10, 2006 11:30 am Teema: |
|
|
ei leidnud viljandis odavamt kohta kui tartus limitex, garantii ka niiet suht norm |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kessu Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Juun. 13, 2006 9:21 pm Teema: |
|
|
Larm tundis ennast puudutatuna....  _________________ Mehed on nagu parkimiskohad- paremad on juba võetud ja ülejäänud on invaliididele! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Sept. 29, 2006 7:18 pm Teema: |
|
|
pahtlikunn kirjutas: | ma saan sulle klaasihinnaks teha1995 kr see on toonitud ja toonribaga |
oled sa kindel et see klaas läheb kupeele? sest sedaanil on teine klaas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 9:46 am Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | CARFIX-is praktiliselt tootja hinnad, aga eks paigaldusega teenivad !!! |
kui ainult esiklaasi hind oli 450 krooni kallim kui limitexis siis ma ei nimetaks seda praktiliselt tootjahinnaks.Jutt siinkohal küll calibra esiklaasis kuid eks see annab ka miski õlevaate, kusjuures tegu oli täpselt sama firma klaasiga! |
|
Tagasi üles |
|
 |
tzico Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Okt. 01, 2006 2:15 pm Teema: |
|
|
mnjaa sai uuritud siis tartus kh. hind jääb samax kui viljandis 3800(hind koos vahetusega) mahe |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Esm. Okt. 02, 2006 9:46 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | kui ainult esiklaasi hind oli 450 krooni kallim kui limitexis siis ma ei nimetaks seda praktiliselt tootjahinnaks.Jutt siinkohal küll calibra esiklaasis kuid eks see annab ka miski õlevaate, kusjuures tegu oli täpselt sama firma klaasiga! |
Kui ma mütsi kannaks ,siis võiksin oma mütsi ära süüa ja vanduda ,et see polnud sama klaas. Kuigi tootja võis sama olla ,siis klaasid olid siiski erinevad.Tartus pakuti sulle võib olla selget klaasi ja Carfixis näiteks rohelist, riba ja vin koodi kohaga.Muidu sellist hinnavahet olla ei saa.Ega edasimüüjad päris lambist neid hindasid ikka ei pane.Reeglina ikka +30%.
Sellist lolli juttu ,et keegi tootja hinnaga klaase müüb võib oma emale rääkida.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Märts 15, 2007 1:25 pm Teema: |
|
|
tegu oli sama klaasiga, st. mõlemad olid ülevalt rohelise äärega, sama firma toodang.
Seega mina kui klient ei saa kuidagi teada kus tehases ta toodetud on, kui tootjafirma on sama.
PS calibrale ei pakuta selget klaasi ainult ülemise äärega, valik on kas sinine või roheline.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Märts 16, 2007 9:05 pm Teema: |
|
|
Mina olen oma autodel ise klaasid liiminud 3-mel nimelt pole siiamaani kyll kuskilt tilkagi vett sisse tuld _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|