Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
zender Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Juul. 03, 2008 11:22 am Teema: xenon küsimus |
|
|
Kas keegi on viljandis ise paigaldatud xenoniga ülevaatusest läbi saanud?
Mul paigaldatud hella xenoni plokid autole juba mingi 4 aastat tagasi ja nüüd pean siis hakkama tagasi originaaliks ajama:( Siis ei olnud nende paigaldus üldse odav lõbu ja keelatud ka ei olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 03, 2008 12:20 pm Teema: |
|
|
mina käisin ja sain läbi.mis teh. ülevaatus jamab`?siller`? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Juul. 03, 2008 12:37 pm Teema: |
|
|
Mismõttes?
Tagasiajamine originaaliks on minuarust selline kõvasti alla 10 minuti küsimus,kui kiiresti teha, seda mõlematel autodele millele olen pannud ise xenonid peale nii,et milles täpselt probleem üldse on?
Kui nad kapoti alla ei vaataks siis ei peaks isegi blokke ära võtma, piisaks pirnide vahetusest ja juhtmete ringitõsmisest. Kui sul on plokid nähtamatus kohas saad ka nii teha.. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Juul. 03, 2008 6:09 pm Teema: |
|
|
ega jah orig.pirnid sisse ja pistikud tuledele järele mitte blokile ja asi korras. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Juul. 05, 2008 3:04 pm Teema: |
|
|
Suht karmiks on läinud isepaigaldatud xenoniga ülevaatluspunktides - varem või hiljem pead sa need ümber pistma, sest muidu teeb politsei  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Juul. 05, 2008 5:08 pm Teema: |
|
|
Eks see oleneb autost.. kui korralikul autol xenon korralikult ees siis ei vaata seda politsei ma arvan eriti....
mingile asconale paned siis on küll oi oi :P _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Laup. Juul. 05, 2008 10:08 pm Teema: |
|
|
ma pooldan sajaga seda et need isetopitud xenonid kaoksid, imo need segavad haiglaselt. mitte kõik, aga osa näitavat kyll ma ei tea kuhu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 06, 2008 2:38 am Teema: |
|
|
see on see kui tuled valesti regullitud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Juul. 06, 2008 10:44 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | ma pooldan sajaga seda et need isetopitud xenonid kaoksid, imo need segavad haiglaselt. mitte kõik, aga osa näitavat kyll ma ei tea kuhu. |
Pakuks vastu, et need lambivennad kellel ka tavalised hõõgurid valesti regullitud on, on väga sitaks haiglased. Ei saa nüüd natuke hoolivam olla?  _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|