Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Sept. 07, 2008 3:52 pm Teema: VW passat 2002 tDI |
|
|
Roheline, 17 tolli valu, navi, 4x elektriaknad, kliima, 96kw. Vahepeal seega jälle ökolt liiklema :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tundmatu99 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Sept. 08, 2008 3:44 pm Teema: |
|
|
oh....kalevil load tagasi... ja kohe uus auto  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Sept. 08, 2008 9:45 pm Teema: |
|
|
Või on kuskilt pisiperet oodata, et sellise mahuka pereauto võtsid?:P _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Sept. 08, 2008 11:28 pm Teema: |
|
|
No, pisiperet ei ole tulekul (aga ega ta tulemata ka jää) aga noh, hea praktiline masin. Saab mida iganes vedada kui vaja, pealegi avant tundub kuidagi hubasem seest kui sedaan. Ja varustust on ka piisavalt ja mõnus ja hea auto. Hetkel ise rahul, eks tuleb kõrvale mingi hirmutis ka vaadata, et kui vajutamis tuju on aga eks see kaugem tulevik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Reede. Sept. 12, 2008 6:50 pm Teema: |
|
|
wii, kena pill, nägin ka ükspäev.
nahk oleks ju võinud ka olla, aga noh, varustust on normaalselt. hea lihtne tlevikus müüa . |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Sept. 20, 2008 12:23 pm Teema: |
|
|
sain uue rehvi ka alla, järgmine nädal vurri parandus, sild ja siis saab muusika peale juba mõelda türi küll kui mõnus on ikka dislaga, pole probleeme vähemalt kütterahaga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Laup. Sept. 20, 2008 12:30 pm Teema: |
|
|
Kalev GSI digimuutus nyyd Kalev TDi, ks  _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 23, 2008 11:26 am Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | sain uue rehvi ka alla, järgmine nädal vurri parandus, sild ja siis saab muusika peale juba mõelda türi küll kui mõnus on ikka dislaga, pole probleeme vähemalt kütterahaga. |
Dislal hea vääne küll, kuid küte ju bensust palju kallim. Seda jah et ta võtab vähem kui näiteks sama litraasiga bensukas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 02, 2008 6:11 pm Teema: |
|
|
mõneks ajaks saab selle teema ebaaktiivseks panna, kihutan ise norra poole ära mõneks ajaks..ja kui tagasi siis tuleb passatit edasi ehitada :) kindlasti kohe tehniline kõik korda, ilmselt siis talvekummid ja kerge muusika sisse ehitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Okt. 11, 2008 2:32 pm Teema: |
|
|
Mootor ja turbo sai ka kõik nüüd ilusti korda. Vahetasin uuesti kõik filtrid ja õli ka ära. Asi käib kui kell nüüd. Ustesse lisasin blaupunkti kompod ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Nelj. Okt. 16, 2008 4:38 pm Teema: |
|
|
veojõu kontrolli märgi vms said eest ära juba:P? Äkki on mõni abs andur vigane? Bmw'l lülitab DSC välja kui müni abs andur on läbi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 21, 2008 12:40 pm Teema: |
|
|
[quote="leits"]veojõu kontrolli märgi vms said eest ära juba:P? Äkki on mõni abs andur vigane? Bmw'l lülitab DSC välja kui müni abs andur on läbi...[/quote
abs´i juhe oli katki jap :) see nüüd korras. Ette said uued blaupunkti kompod. Järgmine kuu taha ka kõlarid ära panema. Krt mul vw navi plaati vaja. Kopp ees, hea ja kallis makk aga cd´d kuskilt ei leia. äkki keegi leiab...
blaupunkt RNS MFD on maki nimi. tv´d ja värgid kõik olemas aga navi plaati pole :( |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Okt. 22, 2008 6:52 pm Teema: |
|
|
ära parem taha ka:D ma panin navi plaadi sisse, nii algeline kui olla saab. tomtom'le annaks sajast ca 90p siis bmw orignaal navile 2p :) Selline on vahe, seega, ära taha enid originaal tootjate navisid. olen kuulnud et parim kaart pidi olema opelitel baltikumile, mingit imemoodi pidi bmw'le ka sobima, pole uurinud, ehk saaks vw'l ka tööle |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 24, 2008 7:53 pm Teema: |
|
|
samas mulle väga see makk meeldib ja ei tahaks et see navi seal kasutu oleks aga loodan, et saan ikka mingi plaadi sinna sisse mis toimiks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Okt. 26, 2008 4:38 pm Teema: |
|
|
Looda edasi.
Mul on suht sama makk, itaalia navi kaartiga :p
kui sul pole DVD navi siis ära eesti kaartist unistagi. (ja sealgi peal on ainult põhimaanteed vist)
CD varianti pole üldse.
seda kaarti võid audiclub.ee -st uurida muidu. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 28, 2008 7:47 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Looda edasi.
Mul on suht sama makk, itaalia navi kaartiga :p
kui sul pole DVD navi siis ära eesti kaartist unistagi. (ja sealgi peal on ainult põhimaanteed vist)
CD varianti pole üldse.
seda kaarti võid audiclub.ee -st uurida muidu. |
isegi esindusest pole võimalik saada arvad ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Okt. 28, 2008 8:14 pm Teema: |
|
|
Kui sa esindusest mõtled osta siis mõtle kohe parem garmini gps peale.
Hinnaliselt tuleb sama aga parem...
mina olen sellest navi värgist loobunud, hea on,et seal on TV (noh, vahest hea harva lõuna ajal ringi sõites csi vaadata või midagi) ja AUX sisendiga saad kah dvd filme vaadata - kasuta parem seda. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 29, 2008 6:47 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Kui sa esindusest mõtled osta siis mõtle kohe parem garmini gps peale.
mina olen sellest navi värgist loobunud, hea on,et seal on TV (noh, vahest hea harva lõuna ajal ringi sõites csi vaadata või midagi) ja AUX sisendiga saad kah dvd filme vaadata - kasuta parem seda. |
tahaks et kogu krempel oleks ühe ekraani taga :) usun, et teised gps´id on paremad aga meeleldi jätaks siiski ühe ekraani. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mehka Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 247 Asukoht: Viljandi-Kuopio
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 9:03 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Maik kirjutas: | Kui sa esindusest mõtled osta siis mõtle kohe parem garmini gps peale.
mina olen sellest navi värgist loobunud, hea on,et seal on TV (noh, vahest hea harva lõuna ajal ringi sõites csi vaadata või midagi) ja AUX sisendiga saad kah dvd filme vaadata - kasuta parem seda. |
tahaks et kogu krempel oleks ühe ekraani taga :) usun, et teised gps´id on paremad aga meeleldi jätaks siiski ühe ekraani. |
osta minu oma ära :D |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Nov. 02, 2008 5:31 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | Maik kirjutas: | Kui sa esindusest mõtled osta siis mõtle kohe parem garmini gps peale.
ära looda mõttetuid asju .. pole olemas normaalset navi softi mis meil eestis töötab normaalselt (st kaart oleiks enam vähem). TomTom'ga võrrelda ei saa |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 2:57 pm Teema: |
|
|
nüüd saab esisilla kallale minna korralikult, turbol ikka mingi kala kallal :S ei saa aru miskit, täna jälle lammutama teda. Aga muidu mingeid hädasid pole :) isegi sita küttega läks siin külmadega käima :P |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 3:09 pm Teema: |
|
|
Nojah .. selle kütte koha pealt nii palju, et ma ei tea, ma ei julge mujalet peale tankla võtta. Üks tuttav võttsis 2002a 530d'sse mingit ma ei tea mis kütet, pool mootorit perses. Ma ei tea mis kuradi veelahjendus see oli olnd.
Ahjaa kui kõvemad külmad tulemas siis soovitan seda külmumis vastast lisandit panna. Märgitud ta küll on et -32 aga üleelmine aasta külmus -25'ga ära paaki :D (st tõmbas paksuks, stati küte vist oli veel) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 3:50 pm Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Nojah .. selle kütte koha pealt nii palju, et ma ei tea, ma ei julge mujalet peale tankla võtta. Üks tuttav võttsis 2002a 530d'sse mingit ma ei tea mis kütet, pool mootorit perses. Ma ei tea mis kuradi veelahjendus see oli olnd.
Ahjaa kui kõvemad külmad tulemas siis soovitan seda külmumis vastast lisandit panna. Märgitud ta küll on et -32 aga üleelmine aasta külmus -25'ga ära paaki :D (st tõmbas paksuks, stati küte vist oli veel) |
ma võtsin alexelast :s sõber võttis volvoga sama kütet ja tal ei läinud külmadega üldse käima, mul käima läks aga edasi minek oli 0 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 4:31 pm Teema: |
|
|
Hmm wierd, äkki oli mingi sitt tõesti. Ma panen ainult Nestest ise .. pole siiamaani probleeme esinenud ..
Muu kütusega minek ok? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 8:21 pm Teema: |
|
|
KalevGSi kirjutas: | ... turbol ikka mingi kala kallal :S ei saa aru miskit, täna jälle lammutama teda... |
Mingit diagnosti oled teinud? Milles see turbo kala väljendub kah? Ostsin just VAG-COM kaabli, tsekkisin enda masina kohe järgi, tip-top oli:) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Jan. 11, 2009 8:33 pm Teema: |
|
|
Olete te kindlad et need VAG-COM'id näitavad midgai korraliku ka, a'la need kaablid mis 1k maksavad? Mul audi oli siis mingi vend ka testis, et näe see ja see viga, käisin siis kuskil targema juures kellel parem aparatuur ja ühtegi viga ei leidnud ...
Aga õli tulesid jms on hea nullida ... Mingi olulise asja leidmisel mina ei usalda seda.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 1:22 am Teema: |
|
|
leits kirjutas: | Hmm wierd, äkki oli mingi sitt tõesti. Ma panen ainult Nestest ise .. pole siiamaani probleeme esinenud ..
Muu kütusega minek ok? |
jap..vahet on tunda ilusti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 1:23 am Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | KalevGSi kirjutas: | ... turbol ikka mingi kala kallal :S ei saa aru miskit, täna jälle lammutama teda... |
Mingit diagnosti oled teinud? Milles see turbo kala väljendub kah? Ostsin just VAG-COM kaabli, tsekkisin enda masina kohe järgi, tip-top oli:) |
Lõdvik katki, üritasin ajutiselt teda parandada locktide liimi ja teibiga...algul nagu oli tunda et oli hea aga hiljem jälle miskit sealt ei tulnud...jään uut lõdvikut ootama ja vaatan edasi mida tuleb teha. Meeleldi uuriks enda masinat ka mõne kaabli järel :) ehk annab mingi aeg rääkida... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 8:32 am Teema: |
|
|
Ikka ma arvan. See kaabel on siis kasutu, kui sellega midagi teha ei oska. Mitte et ma oskaks:P alles sain ja pole väga kogemusi sellega. Aga töökaaslane sai oma passatil suurenenud küttekulule sellise asjaga jälile. Ning PD mootoril võimalik vaadata isegi pihustite tööd sellega. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 12, 2009 8:21 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Ikka ma arvan. See kaabel on siis kasutu, kui sellega midagi teha ei oska. Mitte et ma oskaks:P alles sain ja pole väga kogemusi sellega. Aga töökaaslane sai oma passatil suurenenud küttekulule sellise asjaga jälile. Ning PD mootoril võimalik vaadata isegi pihustite tööd sellega. |
ma polegi mõelnud et ma ise midagi selle kaabliga jändaks ;) |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 7:15 pm Teema: |
|
|
teema lukku ja endiste alla. Jääme 740 diislit nüüd ootama :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 7:58 pm Teema: |
|
|
midagi mugavamat siis tulemas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 8:54 pm Teema: |
|
|
edu seitsmesega ... jaaaa väga paksu rahakotti :) Vaata et korraliku isendi saad ... Mu tuttaval lendas 2 nädalat tagasi turbo lailai, ning öeldi, et teine on kohe kohe minemas ... Kindluse mõttes viiks ma ta UM'i ja laseks 24p testi teha, siis on selge asi :)
Kui parkimisanduritega variant siis kontrolli need kõik üle ... kui must auto on siis on mingi 1.5k tykk neil, kui ei ole must siis on ca 2.4k tükk. Kontrollida saad nii, et autol süüde sisse, R sisse .. ja paned näpu vastu andurit, tunned et andur võbiseb vms ... PDC tuli salongis peab siis ka põlema, mitte vilkuma
Muidu edu, suur ja uhke auto :) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 8:31 am Teema: |
|
|
Mis vahet on mustal autol ja mittemustal autol?
100 eekune spraypurk ? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|