|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 16, 2008 8:44 pm Teema: K: Karterikaitse |
|
|
Tean, et saab tellida mitmest firmast valmis kaitsmeid, kuid küsiks, kas keegi on endale ise teinud või lasknud valmistada alu. või terasest kaitset, ning oleks nõus tegema kokkulepitud tasu eest.
Või on pakkuda vastavat materjali selle valmistamiseks. _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
ivo86 CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Sept. 16, 2008 9:06 pm Teema: |
|
|
''Maik'' peaks ATV põhjakaitsmetega kursis olema..
oskab vast aidata... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Sept. 16, 2008 10:11 pm Teema: |
|
|
Ma olen ka uurinud isetegemist, aga teadjamad räägivad, et on üks aga... vabrikutoodang tuleb koos spets poltide või neetidega, et avarii korral lendab see kaitse minema ja ei takista mootorit põhja alla minemast. Kui ise teed siis on see oht et avarii korral saad mootoriga mööda magu.  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Laup. Sept. 20, 2008 2:46 pm Teema: |
|
|
Täpsustaks siis eelkõneleja juttu, mitte ISE ei saa mööda magu vaid jalakäija, kellele selline auto otsa peaks sõitma saab tohutuid vigastusi.
Ning enda vigastused võivad olla suuremad näiteks põrutuse näol, kui peaks toimuma avarii mõne kõvema asjaga, kui jalakäija... siis ei summuta kere enam lööki nii efektselt ning on võimalus, et väike esiosakõks võib isetehtud karterikaitsme abil deformeerida palju rohkem auto põhja all olevaid detaile, mis muidu puutumata jääks. _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Sept. 21, 2008 12:11 pm Teema: |
|
|
No kuulge, mu autol pole airbage, ESP-d ja veel mitmeid turvavahendeid, kas peaksin auto garaazi seisma jätma? _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Püh. Sept. 21, 2008 1:53 pm Teema: |
|
|
Kui suur sul see tükk on , mul on 8mm paksu plastikut millest ka tehakse põhjakaitsmeid autodele. ntx.
lisaks võin vahendada ntx karterikaitse.ee kaitsmeid tiba odavamalt letihinnast. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|