Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Reede. Okt. 03, 2008 1:15 pm Teema: mootori sisepesu |
|
|
Tervist.
Tekitan siia teema, kus jagada kogemusi või avaldada arvamust mootori sisepesu teemal.
Ise algatuseks mainin, et kauplustest ostetud mootori sisepesu vahendit EI SOOVITA vanale autole, millel te ei ole kindel, et seda järjepidevalt on tehtud.
Põhjuseks on sisepesu vahendi omadus leotada sinna paakunud sodi lahti ning see võib omakorda ummistada teie mootori elutähtsaid punkte. _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Okt. 03, 2008 1:58 pm Teema: |
|
|
Olen kasutanud Valvoline tooteid ja mul pole olnud uusi autosid milledele seda sisse valada nii et olen pannud vanadele,olen ka kuulnud seda pasa lahti sulatamise teemat aga mul siiamaani joppand.Pesuõli pidi kõige parem olema aga ei viitsi sellega jännata. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 03, 2008 7:35 pm Teema: |
|
|
see ummistuse jutt pidavat jaapani toodangu kohta käima, japsi mootoritel osad õlituskanalid maru peenikesed tehtud. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
vip001 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Okt. 04, 2008 2:17 pm Teema: |
|
|
olen ka kasutanu mootori sisepesu(Motul sarja vahendit) enne uue õli sisse kallamist.....pole mingeid probleeme täheldanud. Auto oli ka 11a vana.
Võibolla ei tasu mingeid X brände osta ja oma auto mootrit seestpoolt hullemaks muuta.
Võimalik ka see et japsidel mootoris teatud detailid hõredamad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 10:36 pm Teema: |
|
|
mootori sisepesu ei tohi teha turbodega motodel, kuna see pask jääb ilusti turbo õlituskanalite/saale/laagri vahele ja see teeb oi oi mis kurja |
|
Tagasi üles |
|
 |
S4 Vana tuttav
Liitunud: 15 Nov. 2006 Postitusi: 838 Asukoht: viljandi lahedal
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 7:58 am Teema: |
|
|
Ei ole kindlat reeglit et ei tohi teha,kui teha siis korralike vahenditega,mul 2 turbotatud autot ja iga 8000 tagant õlivahetus koos pesuga ja midagi pole veel juhtunud. _________________ Sõduautode remont ja keevitustööd. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter82 CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 10:43 am Teema: |
|
|
Mitsu lancer EVO 0 ehk siis Lancer GTI mootor läks ka sujuvalt õuepeal peale 5 km sõitu lukku peale mootoripesu Comma kasutamist ja uue õli instaleerimist kahjuks Enne oli niisugune tökat sees, et lihtsalt ei julgend ilma enam tööle panna aga näed oleks vist ikka pidand  _________________ Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 11:14 am Teema: |
|
|
sellel mootori pasal on omadus mootori pesu korraö koguneda kõige kitsamasse kohta ja turbo mootori puhul on selleks turbo.
Niipalju kui mina tean siis ei soovitata turbo motole sellist asja tegema hakata, sest teada on, et see pask sinna kinni jääb ja turbo pesse keerab.
Seega kes tahab ja julgeb miks mitte, kuid mingi 12 kilo uue turbo eest ei tahaks küll välja käia lihtsalt sellepärast, et äkki teb mootori puhtamaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 2:09 pm Teema: |
|
|
mis kuradi pärast te neid pesete??????? _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
KalevGSi CCV Guru

|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 6:48 pm Teema: |
|
|
tuleb lihtsalt õigel ajal õli vahetada ja filtrit. Minu arvates pole ka mingit pesu vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|