Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 25, 2006 9:56 pm Teema: WWW.customcoating.ee |
|
|
Avatud ,siis lõpuks minu leht.Mõned vead veel sees ,aga anname andeks ,kuna lehte tehakse Soomes ja suhtlemine on nagu ta on Üritame järjest täiustada ka muidugi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Apr. 25, 2006 10:02 pm Teema: |
|
|
Kas tava metallik värviga ka tegeled ja kas omad ccv liikmed saavad ka alet?  _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Teis. Apr. 25, 2006 10:33 pm Teema: |
|
|
Üldiselt tegelen jah igasuguste värvidega Silleris 8-17 ni Alega on ka nii ,et neid hindu ,mis seal lehel ei maksa päris kullana võtta.Mul lihtsalt ette antud üldiselt ,mis hinnaga ma mida müüa tohin ja mis hinnad lehel olema peavad.Vaevalt ,et Itaaliast teada saadakse ,kui ma kellegile midagi vähe odavamalt teen  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 11:21 am Teema: |
|
|
ütled et üks Elnino oli vaja värvida kroomiks reklaamimõttes nagu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 11:34 am Teema: |
|
|
aa sillerisse vedasin ma vahepeal pidevalt kinema uksi värvimisse tolle väikse peugeot 206-ga _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 12:50 pm Teema: |
|
|
RealGSM neil seal silleris peaks tava ka olema jh...ja mul kodus PPG Värvilabor kel huvi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 2:45 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | ütled et üks Elnino oli vaja värvida kroomiks reklaamimõttes nagu |
Mis sa sokid Denis
Tsiteerin:: | aa sillerisse vedasin ma vahepeal pidevalt kinema uksi värvimisse tolle väikse peugeot 206-ga |
Sellele vaesele pesukotile me tunneme juba ammu kaasa  |
|
Tagasi üles |
|
 |
comma Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 3:20 pm Teema: |
|
|
Skorus kirjutas: | RealGSM neil seal silleris peaks tava ka olema jh...ja mul kodus PPG Värvilabor kel huvi  |
sul pole midagi se papa oma  _________________ M:valukaid,rehve,polte, tsentrõngaid, uusi ja kasutatud.küsi lisa |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 4:14 pm Teema: |
|
|
Post lambass...ütlesin et mul kodus...ja kui mu papal siis arvad et ma võõras siin elan? ...kui õieti vaadata siis sul pole midagi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sake Vana tuttav

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 514 Asukoht: Tallinn, Viljandi, Haapsalu
|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 5:22 pm Teema: |
|
|
Skorus kirjutas: | Post lambass...ütlesin et mul kodus...ja kui mu papal siis arvad et ma võõras siin elan? ...kui õieti vaadata siis sul pole midagi  |
vähe OT, aga irw!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TopFuelFunnyCar Külaline
|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 10:44 pm Teema: |
|
|
Ai krt. Need värvid on nagu armastus esimesest silmapilgust (oma auto vastu muidugi). Vähemalt nüüd teab kust ebatavalist värvi saab. YESSSSS  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 10:46 pm Teema: |
|
|
jah..kõva sõna, ei ole midagi öelda.
pritsiks ainult pappi niipalju peale,et kunagi mingi auto effektvärvidega ka nüüd värida oleks ju kõik korras nagu norras :) _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaspar Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Apr. 26, 2006 11:16 pm Teema: |
|
|
jaa, värvid on väga ilusad minu arust. Nii kroom, kui alumiinium ja kameeleonid ja kõik mis seal on... _________________ Kõik vajalik autospordiks - www.rallipood.ee |
|
Tagasi üles |
|
 |
masinist Vana tuttav

|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 9:27 am Teema: |
|
|
TERMO PAINT ? Wtf.  _________________ C4 q, Golf 1, Lada 1200, Riga 1, Riga 3, Riga 4, Riga 7, Riga 22, Riga Mini, Erkkola mopo |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 9:46 am Teema: |
|
|
kes kameeleoni taga ajab seda on saada ka nn tavavärvides, usun et ka kõigis laborites.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 10:07 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | TERMO PAINT ? Wtf. |
Täpselt nii ,et TERMO PAINT ehk ,siis soojusega muudab tooni.
Tsiteerin:: |
kes kameeleoni taga ajab seda on saada ka nn tavavärvides, usun et ka kõigis laborites. |
Äkki ütled ka ,mis hind näiteks PPG kameeleonil on?Loomulikult on igas laboris ta olemas ,aga hind on tükk maad kõrgem  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 1:55 pm Teema: |
|
|
el nino PPG-l on hinnad võrdseks tehtud ...aga vaatasin vee baasil värvi hindu siis need igatepidi erinevad on...mingi 5 erinevat hinda oli värvidel...lähimas tulevikus peame ka meie üle minema veebaasile....hinnatakse praegu olevad värvid ära ( neile kasuliku hinnaga muidugi ) ning tuleb maksta lisa u. 30k eek uute värvide eest, värvid lähevad nii 20% kallimaks meile, aga katvus pidi parem olema, lakk jääb samaks ning lahusti baasile, ühesõnaga paras nuss...ühe püstoliga värvid vee baasil olevat värvi, pead puhtaks pesema hiljem selle spets veega ning teise püstoliga lakid mille puhastad lahustiga, eks need rohelised väga palju ei saanudki asja loodussäästlikuks. Ma võin pärast välja otsida selle mapi kus hinnad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 2:26 pm Teema: |
|
|
Ma tean sellest veevärgist väga hästi ,mis saama hakkab.Päris kõik lakid ka muide enam ei sobi.Odavad lakid ,millel lahustisisaldus suur on ka ei sobi.Põletavad värvi ära ja värv läheb peaaegu süsimustaks.
Oot ,aga sa ütled ,et PPG kameeleon on sama hinnaga ,mis tavaline base .Või äkki mõtlesid kolmekihilist pärlat.Ma küll ei tea ,et ühelgi firmal oleks kameeleonid sama hinnaga ,mis base. Sikkensil alates 6000 vist oli ,Standoxil mingi 10000 kant ja DuPontil ka kuskile sinna kanti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Skorus Satub siia tihti

|
Postitatud: Reede. Apr. 28, 2006 3:16 pm Teema: |
|
|
see vesivärvi kiht ilma lakita pidi väga rõve välja paistma öeldi
Tead ma jäen sulle vastuse võlgu, igastahes ühte impalat me värvisime mis oli ühe küljealt vaadates roosa ja teise alt sinine...lõi ka muid toone vahele kuid need 2 olid hästi näha, peab vaatama mis vana räägib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Teis. Mai 16, 2006 9:25 pm Teema: |
|
|
peab ka endale midagi mõtlema akkama |
|
Tagasi üles |
|
 |
el nino Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Mai 18, 2006 11:45 am Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
peab ka endale midagi mõtlema akkama |
Larm midagi rääkis jah ,et sul plaanis üle värvida.Kui huvi on ,siis anna teada ja näitan sulle kameeleoni näidiseid näiteks.Saan päris hea hinna ka teha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vgard Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Juul. 26, 2010 6:16 pm Teema: |
|
|
Kas keegi teab sellest midagi? Koduleht on maas, tel on väljalülitatud? E-mail ka ei toimi... Tegutseb veel või enam mitte? Tänud |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Juul. 26, 2010 7:59 pm Teema: |
|
|
peaks olema soomes tööl mingi aja juba. |
|
Tagasi üles |