Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Okt. 29, 2008 10:07 pm Teema: Osram vs Philips H7 pirnid |
|
|
Nonii
Pimedad ajad käes ja tekkis vajadus uute pirnide vastu.
Ehk teadjamad nüüd räägivad millised need paremad on.
Ise valin praegu osrami night brakeri ja philipsi xtreme poweri vahel. Või võtaks mõlemad ja viskaks ühed kaugtuledesse (H1).
Xenonid jätame välja kuna sinistes vormides organite pakutavad aktsiad on kahjumliku tootlusega ja vabatahtlikult ei ole nõus neid omandama. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alan CCV Guru

|
Postitatud: Kolm. Okt. 29, 2008 11:10 pm Teema: |
|
|
Ise olen Philips BlueVision seeriaga ülirahul. Kena valge (~4000K, ehk ligilähedane sellele lahjale xenonile (4300k)) valgus ja näitavad enda arvates väga hästi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 1:37 pm Teema: |
|
|
Alan kirjutas: | Ise olen Philips BlueVision seeriaga ülirahul. Kena valge (~4000K, ehk ligilähedane sellele lahjale xenonile (4300k)) valgus ja näitavad enda arvates väga hästi. |
Aga kuidas kestvusega on, naised saunas rääkisid, et H7 pirni puhul tuli neid iga kuu välja vahetada. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
krusty Aktiivne külaline
|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 3:02 pm Teema: |
|
|
Mul olid ka Blue Visionid. No ei kesta üldse, ei tasu ära. Hind ka suht soolane. Parem proovige õnne mõne muu hüper-super pirniga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 6:05 pm Teema: |
|
|
krusty kirjutas: | Mul olid ka Blue Visionid. No ei kesta üldse, ei tasu ära. Hind ka suht soolane. Parem proovige õnne mõne muu hüper-super pirniga. |
Ise olen kasutanud blue visioneid ja pole nende läbipõlemisega probleemi olnud. Kui pirnid tihti läbi põlevad siis veaks võib olla suur laadimis pinge. _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 6:34 pm Teema: |
|
|
Mõõtsin kunagi pirni pesast pinget oli 14,2v aga osramil või philipsil oli mingi tabel kus oli kirjas, et kui suure pingega ja kui kaua pirn vastu peab. Minu mäletamistmööda oli tegu cool bluega, ja seal oli siis nii et 13,6 oli see pirnile ideaalne pinge, kui pinge oli 0,2 voldi võrra kõrgem siis pirni eluiga vähenes kordades, ja 13,8v oligi vist nii et pirn üle 46 tunni ei kesta.
Juhtmed autol korras, otse akult mõõtes 14,4v ja pirnipesas 14,2v, elektrik ütles et täitsa hea tulemus, kuna autol elektritarvikuid palju.
eks ma ikka proovin nad ära siis, pimedas maru jama ikka (tuled regullitud nädal tagasi) _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 8:12 pm Teema: |
|
|
ma ei tea kas ma nüüd mäletan valesti,aga 14,4 on way liiga palju minuarust? 13,5v vms peaks geneka laadimispinge olema, üle selle on nagu..ülepinge juba _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 10:34 pm Teema: |
|
|
Generaatori laadimispinge mootori pööretel 2000 p/min + lähitulede põledes (Norm. 13,8 V - 14,4 V
kusagilt avarustest leitud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 10:48 pm Teema: |
|
|
Täitsa võimalik,mäletan siis ilmselt valesti juttu. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
siim Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Okt. 30, 2008 11:33 pm Teema: |
|
|
Millejaoks siis erinevad pingeregulaatorid on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
krusty Aktiivne külaline
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 10:19 am Teema: |
|
|
Udukas kirjutas: | krusty kirjutas: | Mul olid ka Blue Visionid. No ei kesta üldse, ei tasu ära. Hind ka suht soolane. Parem proovige õnne mõne muu hüper-super pirniga. |
Ise olen kasutanud blue visioneid ja pole nende läbipõlemisega probleemi olnud. Kui pirnid tihti läbi põlevad siis veaks võib olla suur laadimis pinge. |
Võimalik, ei ole kunagi mõõtnud pinget. Aga samas tavalised pirnid kestavad küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 11:19 am Teema: |
|
|
pirnid põlevad ka siis läbi kui käivitamise ajal tulesid põletada- suur pinge kõikkumine. Siin majade vahel küll näha hommikuti, ennem pannakse tuled põlema ja alles siis käima.
Pingeregulaatoritest niipalju, et opelile kunagi küsisin siis oli ainult ühte, võibolla mõningatele auto markidele on ka mitut tüüpi. Minu 14,6V laadimispingega kestis aku üle 4 aasta seega ei saa nõustuda, et aku peesse keerab.
Need blue visonitel põleb traat sees suurema temperatuuriga, sellest ka eredam valgus, kuid selle teine külg on see,et need pirnid ei kesta nii palju kui tavalised, Osrami coolblued mul nati üle poole aasta ees ja siiamaani ok |
|
Tagasi üles |
|
 |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 12:02 pm Teema: |
|
|
mainiks siinkohal ära, et näiteks nii minu autol kui ka enamusel uutest juba automaatsed päevatuled, seega koos süütega lähevad põlema ja tulesid täitsa maha keerata ei anna, kui süüde sees. Parkide peale vaid. _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Reede. Okt. 31, 2008 5:36 pm Teema: |
|
|
automaatselt lülituvatel peaks ikkagi olema katkestus starteri ajaks- uuematel vähemalt on... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cabernet1 Satub siia tihti

Liitunud: 15 Aug. 2008 Postitusi: 199 Asukoht: Kelmiküla - Kivistiku tare.
|
Postitatud: Laup. Nov. 01, 2008 11:41 am Teema: |
|
|
illukas kirjutas: | automaatselt lülituvatel peaks ikkagi olema katkestus starteri ajaks- uuematel vähemalt on... |
ju siis minu 2006 detsembri masin 1 vana pann ole..... kuna starteri ajaks vaid tuhmimaks tõmbab.  _________________ http://www.mazdaklubi.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 02, 2008 1:45 am Teema: |
|
|
blue visionid on juba peaaegu sama kaua ees kui autot omanud olen (aasta) ja ei ole aru saanud, et ei kestaks. Näitavad ka OK tulemust.... _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Püh. Nov. 02, 2008 8:31 am Teema: |
|
|
Minul olid vanad bluevisionid oma 3v rohkemgi aastat ees(sai ostetud kui välja tulid), pe...e läxid oma syy tõttu. Lumega valgus ylihea, valge . Asfalt jällegi sööb palju ä. Nssanile ostsin jälle uuesti blued. Mina olen väga rahul, tavaliste pirnidega ei anna võrreldagi. _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
brunn8 Aktiivne külaline

|
Postitatud: Püh. Nov. 02, 2008 11:09 am Teema: |
|
|
pirnid põlevad ka siis väga kiiresti läbi kui näpuga pirniklaasi katsuda
igaljuhul tuleb pirn paigaldada klaasi katsumata see kõige lihtsam moodus pirni eluiga pikendada |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Nov. 02, 2008 6:25 pm Teema: |
|
|
niih, night brakerid on ees ja silmeesine nüüd way valgem. Väheke regulli vaja, tundub et kundepoolne näitab liiga metsa. Ja tuleklaase peaks kah poleerima, päris kriimulised teised.
Eks paistab nüüd kui kaua nad kestavad, paki peal kirjas, et poole vähem kui tavaline H7 _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Esm. Nov. 03, 2008 1:29 pm Teema: |
|
|
Mul oleks uusi täiekaid vaja .. H7 peaks minema, keegi oskab midgai head soovitada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 27, 2008 1:25 pm Teema: |
|
|
Panin täna Philips Bluevision xenon look h3-med udukatesse,sest mind häirib,et seal kollased on vs ülejäänud esituled... ja vahest ma siiski igavusest kasutan neid.
mõttetu vahetus oli,sellist effekti nagu ei saanud nagu lootsin (mul ees suht sinakad tuled) xenon igaljuhul mõtekam panna oleks olnud. jama värk, hinnavahe küll aga siis oleks ka see mis ma tahan.
Igastahes, kes tahab siis preagu saaks minu käest need pirnid ära osta, mahavõtmine on 5 min töö...
Poes pirn 200 eek tk, saab minukäest 100 eek tk preagu !
Ühed nö. klaaskahvliga parktule pirnid võin ka maha müüa- ledid , pakendis 35 eek. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
illukas Satub siia tihti
|
Postitatud: Nelj. Nov. 27, 2008 2:00 pm Teema: |
|
|
ega ta udukas ei annagi mingit erilist effekti, sest udukas näitab sinu ninaette ja laiali
xenonite kasutusel on nõutud automaatne tulede korrektor ja tulede pesurid- mudu võivad mendid peedistama hakata... Ja kui sa mõtled xenonit panna udukasse siis see veel mõttetum tegevus...
Kaugtuledes ja lähituledes annab ta märgatava effekti, Calibral on teada tuntud tuled- sittagi ei näitta, panin siis mingite tavaliste bensuka omade asemele vision+ ja tegi ikka paremaks küll, kuid mingi imerohi ta nüüd ka ei ole |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Nov. 27, 2008 10:50 pm Teema: |
|
|
suva see mis nõutud on. See selleks.
Ma tahtsin lihtsalt sinakaid udukaid :) See kas nad midagi rohkemat näitavad,see on täiesti-ebaoluline. Muidu maanteel ja augulistes kohtades kasutan küll pidevalt btw.
kas see mõttekas tegevus on...nonoh.. siin on kõigil omad arvamused. Mõnearust on iga velg üle 14" pleki ka väga mõttetu ju. Nii ei saa asja võtta.
võtame preagu nii,et pirn 2x=400 eek, mina saaks tutika xenoni 800 eekuga. 2x kallim, 2x ilusam tulemus. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|