Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tiiger Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 9:08 pm Teema: Diagnostika |
|
|
Uurisin väheke seda foorumit aga teemad olid tiba vanad, seega ikka ja jälle tekib kellelgi päevakorda küsimus kuskohast saada kobedat diagnostikat ja mis hindadest jutt käib. Seega jah, endal oleks nüüd vaja omegale teha 2.5 V6 125 kW. Kütusekulu on suur ja enda mõistus peale ei hakka, kes ikka tahab pool automootorit enne poest ära osta kui auto korda saad :)
Niisiis vaja korralikku E-Testi tuvastamaks muret :( Kes oskab soovitada või on häid kogemusi mõne selliga siis ära häbene talle reklaami teha. Kunagi käisin k-nõmmes aga seal njah....leiti probleem, lahendati see ära aga tulemusteta. _________________ Veakoodide lugemine ja kustutamine OBDII ja VAG tüüpi autodel!
+372 59045568 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Timz Aktiivne külaline
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 11:30 pm Teema: |
|
|
Helista Leholasse, hind oleneb kindlasti sellest kaua mees viga otsib.
mul Audi käis seal ja tookord tehti korda küll, aga nüüd uus kala täna läks sisse, eks ma siis ütlen kui korda saab:D hind oli viimati 300 eek millegagi
aga Särg oü võid ka ju helistada ja uurida, aga seal alati kindel, et pikk järjekord ja samas mõni kiidab mõni laidab.
küsija suu pihta ei lööda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartman Vana tuttav

Liitunud: 10 Märts 2006 Postitusi: 2143 Asukoht: viljandi-männa, paala, viiratsi
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 11:35 pm Teema: |
|
|
Helista Ibrusele, vana-võidu kool, madel autokool jne. T tegeleb asjaga ja ei võta yldse palju raha(võrreldes AA Särjega). 56 568 226 _________________ 6L diisel:D
300+kw ja ca 1000Nm
"sülearvutite remont ja hooldus" Tartus(ka saatmisega yle eesti) 51 936 191 |
|
Tagasi üles |
|
 |
RealGSM Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Jan. 20, 2009 1:16 am Teema: |
|
|
Endine Särevere diagnostika nüüd Paides
Et siis diagnostik tegutseb Paides Lai tn 89 enda garaazis. Särevere enam diagnostikat ei tee. Töötund on 400.- ja tüüp teeb ka vastavalt tööd. Kõik vajalik tehnika ja arvuti on tal seal püsti. Nr siis 55539619 _________________ Iga auto muutub ükskord Opeliks, nõnda olen nüüd Opeli omanik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hõljuk Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Jan. 21, 2009 12:36 pm Teema: |
|
|
cartman kirjutas: | Helista Ibrusele, vana-võidu kool, madel autokool jne. T tegeleb asjaga ja ei võta yldse palju raha(võrreldes AA Särjega). 56 568 226 |
Võib ka soovitada, enda Omega viga sa hiljuti üles leitud tema juures. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Kolm. Jan. 21, 2009 1:23 pm Teema: |
|
|
Timz kirjutas: | Helista Leholasse, hind oleneb kindlasti sellest kaua mees viga otsib.
mul Audi käis seal ja tookord tehti korda küll, aga nüüd uus kala täna läks sisse, eks ma siis ütlen kui korda saab:D hind oli viimati 300 eek millegagi
aga Särg oü võid ka ju helistada ja uurida, aga seal alati kindel, et pikk järjekord ja samas mõni kiidab mõni laidab.
küsija suu pihta ei lööda  |
leholasse ei soovita minna eriti...nii palju kui mina seal olen käinud nii tehnika kui veermiku poole pealt ei ole sugugi rahule jäänud ja pärast kuhugile mujale ikka viinud edasi remonti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Kolm. Jan. 21, 2009 7:00 pm Teema: |
|
|
bemmi rondid kuni aastani 2003 (e39) saavad abi tartust DIA'st ja tlnast patriku juurest kellel sama hardware mis UM'l |
|
Tagasi üles |
|
 |
|