Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 3:37 pm Teema: |
|
|
see teema ei arene ka kuhugi mujale kui joomise poole :D seda võiks muidugi teha küll. aga usun, et selle teema võib lõpetatuks lugeda, aga mainin siin, et keegi, kes on minuga ühel nõul, võiks teha teema, et kus on viljandis tõsiselt mõtekas hoog maha võtta, sest viljandi tänavad ON kehvas seisus, tuli see mõte kuna kolmesel originaaltuled on nagu nad on ja pimedas eile ei saand midagi aru vahepeal, kas on auk või ei ole ja paalas mingi rehe või reha vms tänaval hakkas autost kahju lausa.. et saakski teha nagu hoiatava vms teema, mis mainiks ära, et mis tänavaid tasuks praegusel hetkel vältida kui võimalik, siis teaks rahvas kohe ringi sõita ja autot säästa  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

Liitunud: 6 Märts 2006 Postitusi: 285 Asukoht: Pika tn. poiss
|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 4:47 pm Teema: |
|
|
Vältida tasuks praktiliselt kõiki tänavaid, parem võiks kirjutada ,kus on hea sõita. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 6:07 pm Teema: |
|
|
Hea on sõita maantee peal, seal natuke vähem auke
Aga no viiratsi mägi ja linna sisse sõit Tartu poolt suht kehva. Praegu ka kõik tänavad auke täis. Samuti tuleb igal pool vaadata, et jalakäijaid "pasaga" üle ei pritsiks! |
|
Tagasi üles |
|
 |
andu* Aktiivne külaline

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 7:16 pm Teema: |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Aga no viiratsi mägi ja linna sisse sõit Tartu poolt suht kehva. Praegu ka kõik tänavad auke täis. |
Viiratsi mägi? Milline?
Vältida tasuks Viiratsisse sissesõitu (kui keegi üldse tahab sõita) sealt puude allee vahelt e. VallaMaaja poolt. _________________ Fuck the fuel ecconomy! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Laup. Märts 14, 2009 9:42 pm Teema: |
|
|
mul tuleb kodu juurde selline tee,et audi käib mööda maad , mingi 25m-ne lõik, corvetiga saab päris lõbus siin sõitma olema :S
enne talve algust lasti tee üle mingi mullaga mis rämedalt auku läks ja terve talv on täiesti perses olnud see lõik, vahest viskan teeäärseid kive minema ,et üle majaesise muru sõita ühe poolega, miskipärast pannakse tagasi rsk _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
madka007 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 10:06 am Teema: |
|
|
Evil 9 kirjutas: | Hea on sõita maantee peal, seal natuke vähem auke
Aga no viiratsi mägi ja linna sisse sõit Tartu poolt suht kehva. Praegu ka kõik tänavad auke täis. Samuti tuleb igal pool vaadata, et jalakäijaid "pasaga" üle ei pritsiks! |
jalakäijatega selline lugu: tulen Paalalinna poolt mööda Vene tänavat ja kohe endise Kalevi-Liiva poe juures sõitsin nii aeglaselt kui veel andis: ja ikkagi "kukkus" esiratas vett täis löökauku ning pritsisingi ühe naisterahva päris korralikult märjaks
Ausõna enam aeglasemalt sõita ei saanud/ või siis oleks pidanud juba jalga piduril hoidma või sidurit libistama.  _________________ Sõida ise ja lase teistel sõita!!!!
Ja pidage meeles: Pidurid on kiiruse surm.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 10:07 am Teema: |
|
|
Ei no Vana-Võidu teest ei hakka rääkimagi, sinna upuvad isegi Hummerid ära
Viiratsi mäge kasutan ise Tartu poole sõites. seal all tankla ristis rõvedad augud mida korra ka juba lapati ja samuti üleval Viiratsisse keerates mõnus hüpe (enam see ka õnneks nii hull ei ole). Tartu poolt tulles asula märgi juures ja terve Uus tänav. Enamus tõmbab teisele rajale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
paala Aktiivne külaline
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 10:20 am Teema: |
|
|
Ega soome kah väike linnade tänavad halvas korras. Nii löökauke kui ära vajanud kaevukaani. Eks lihavõtete ajal saab ise kah näha mis olukorras viljandi tänavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
born62 Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 11:21 am Teema: |
|
|
See igakevadine teema siin kliimavööndis, et ikka lume sulades jubedalt auke välja tuleb. Külm ja soe vaheldumisi selle jama kokku keerabki. Loomulikult annavad soodsa põhja ette need Eesti stiilis tänavaremontimised, kus aukudele plönn peale ja tänav OK. Ja huvitav on see, et kui vanasti poeti selle taha, et pappi pole, mis siis nüüd veel? Kas üldse ei tehta enam suvel midagist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
taunod Satub siia tihti
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 12:56 pm Teema: |
|
|
Ise olen tähele pannud, et Valgas kordades hullemad tänavad kevadeti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 1:19 pm Teema: |
|
|
Tartus ka kohati kuumaastik, ja see uus Viljandi-Tartu tee mis sügisel valmis sai juba laguneb. Viljandis pärnu mnt on selline kuhu ronida eriti ei tahaks, ja ugala ringi ümbrus on kah väga õudne ja siis riia mnt. männimäelt linna poole on löökauke täis ja leola tänaval leiab kah paar auku mis veega kenasti täidetud. Reinu tee see mis liiwi bowlingu juurde viib on kah väga armetu.
Lihtsam oleks vist nimetada neid tänavaid mis korras on  _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sander Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 2:47 pm Teema: |
|
|
Kõige parem see munakivi tee, mis pikal tänaval on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 7:05 pm Teema: |
|
|
Kus juures selle tee peal saab julgelt sõita, sest tean , et pole auke mis rehvi ja velje lõhkuda võiks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
leits Vana tuttav
|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 8:16 pm Teema: |
|
|
viljandi ongi võrreldes üks suur auk...võrreldes tartuga on nagu kruusateed viljandis... eks neid tartuski on, kuid minu silmis siin tegeletakse nende parandamisega pidevalt ,.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 8:42 pm Teema: |
|
|
tahtsin ise ka just mainida männimäelt kesklinna mineku teid, riia mnt. jube, lootsin, et reinutee (liiwi poole) on parem, aga see on ka täielikult kuumaastikuks muutunud, ei oskagi kusagilt enam sõita, autost hakkab kahju, lisaks on tõsiselt vihale hakanud ajama see tee, mis paala koolist mööda läheb kuni favorani välja.. on vist jakobsoni tänav. jah lihtsam vist tõesti häid tänavaid nimetada, sest neid on armetult vähe. vana viljasalve juurde ei soovita neil sõita, kel auto vett kardab (punane mul kartis) sest seal nagu meri  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 11:00 pm Teema: |
|
|
no võrreldes tallinnaga pole midagi nii "hullu"-viljandi isegi heas seisus võrreldes sealsete osade teedega.aga jah talvel 19tolli veljega on ka suht selliste aukude vahel sõita ehk suveks asi paraneb märgatavalt-või vähemalt loota võib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Püh. Märts 15, 2009 11:31 pm Teema: |
|
|
jaa! peale seda kui ma riia kesklinnas seiklesin ei ütle ma eesti teede kohta midagi halba! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 10:34 am Teema: |
|
|
seat279 kirjutas: | jaa! peale seda kui ma riia kesklinnas seiklesin ei ütle ma eesti teede kohta midagi halba! |
Millal seiklesid seal? Mina eelmine kevad seal linnas ära eksisin ilma kaardita ja päris pikalt ringi sõitsin, siis ei jäänud küll mulje, et kehvad teed oleks. Ainult Riiast väljasõit Eesti suunas olid teetööd ja 4 rea asemel oli 2. Muud oli täitsa ok. Samas kui käisid alles nüüd, siis talvega võivad teed tõesti kehvaks muutuda.
Ma olen ütleks pigem, et Viljandis kehvemad teed kui Tallinnas. Mudugi tõesti, leidub ka siin selliseid kohti (pallasti tn, punane tn ja mitmeid teisigi lasnamäe teid, kohati ka mustamäe tee) aga valdav enamus on täitsa rahuldavas seisus. Viljandis tean mina näiteks ainult kahte teelõiku, kus võib rahuliku südamega kulgeda:
1) tasuja platsist ugala ringini 2) tartu tn mäest alla kuni
Kui on mõni veel, võiksite lisada:) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
seat279 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 10:41 am Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | seat279 kirjutas: | jaa! peale seda kui ma riia kesklinnas seiklesin ei ütle ma eesti teede kohta midagi halba! |
Millal seiklesid seal? Mina eelmine kevad seal linnas ära eksisin ilma kaardita ja päris pikalt ringi sõitsin, siis ei jäänud küll mulje, et kehvad teed oleks. Ainult Riiast väljasõit Eesti suunas olid teetööd ja 4 rea asemel oli 2. Muud oli täitsa ok. Samas kui käisid alles nüüd, siis talvega võivad teed tõesti kehvaks muutuda.
Ma olen ütleks pigem, et Viljandis kehvemad teed kui Tallinnas. Mudugi tõesti, leidub ka siin selliseid kohti (pallasti tn, punane tn ja mitmeid teisigi lasnamäe teid, kohati ka mustamäe tee) aga valdav enamus on täitsa rahuldavas seisus. Viljandis tean mina näiteks ainult kahte teelõiku, kus võib rahuliku südamega kulgeda:
1) tasuja platsist ugala ringini 2) tartu tn mäest alla kuni
Kui on mõni veel, võiksite lisada:) |
sai alles mõninädal tagasi käidud ja tagasi ei tahaks minna! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 7:45 pm Teema: |
|
|
Tallinnast ei taha üldse rääkida
Praegu meenus Peterburi tee, seal ikka mõnusalt auke. Aga kui jah lasta kuidagi pool ühe, pool teise rea peal siis saab hakkama vast ilma aukudeta. Teekatte märgistust selles linnas lihtsalt ei ole (see muidugi ei puuduta ainult TLN-a linna, aga samas seal ju liiklustihedus suurem ka. Peab lihtsalt suve ja lillelist heinamaad ja päikest ootama...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ex Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 7:56 pm Teema: |
|
|
tallinnast jäi meelde kõige paremad augud -lasnamäel ümera tänaval ,bussid ja muud autod on tee nii rööpasse sõitnud ja rööpa sees omakorda veel suht räiged augud.kui tallinnas elaks ostaks kindlasti maasturi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heigo72 Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 9:40 pm Teema: |
|
|
Lasnast ärme ültse räägime, sai siin nädalavahetusel korra seal käidud. Uhhhhh.
Täielik auto surm ja kui veel kohalik ees ka sõidab, kellele vaja järgi sõita, nii 50-60.ga saab ikka auto veermik selliseid pauke aukudes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Märts 16, 2009 11:13 pm Teema: |
|
|
Heigo72 kirjutas: | Lasnast ärme ültse räägime, sai siin nädalavahetusel korra seal käidud. Uhhhhh.
Täielik auto surm ja kui veel kohalik ees ka sõidab, kellele vaja järgi sõita, nii 50-60.ga saab ikka auto veermik selliseid pauke aukudes. |
Sellepärast ongi TLN-as kasutatud autosid ka nii palju, et odavam maha müüa kui pukse ja muid vahetama hakata. Aga üks eelis ka, nimelt põhja all roostet ei leidu, sest vastu asfalti kraabib koguaeg  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 6:11 pm Teema: |
|
|
täna liivalaial sõidan mina rahuliklt 50km/h, tee kõrval hakkas inimene autosse minema(heleda mantliga naisterahvas) ja täpselt tema kõrval olles tabas rattas löökaukku ja vesi lendas suure kaarega umbes 5-7m autosse minevale naisele kaela...jube häbi oli teglt aga samas olin vihane selle augu peale ka  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 7:42 pm Teema: |
|
|
Mnja,see sitt lõik mis mul maja ees oli, seal istus nüüd preagu kiirabi kinni sest ta vist ei tahtnud mööda seda rämedalt mülgast sõita ja läks kõrvalt ja kohe sinna majaomanike pandud kivi otsa , tunk oli all preagu....
peaks vist midagi alt ära sõitma, võibolla kohtukull ajab tee korda lambist? _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Evil 9 Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 17, 2009 9:30 pm Teema: |
|
|
Ei maksa kellelegi loota... Majanduslangus... |
|
Tagasi üles |