|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 3:20 am Teema: BMW 318i 1992 |
|
|
Minu esimeseks postituseks siin saagu siis mu auto inf :)
Tegu siis e36 sedaaniga nagu näha, oma vanuse kohta veel üllatavalt heas seisus, ei ole ära peenestatud..vähemalt minu arust
1.8 83kw moootor
ega oskagi ta kohta eriti midagi öelda, elektriaknad on,
el. katuseluuk on, käetugi ees, mille üle olen uhke :D
täitsa tavaline noore mehe masin, ülearust tuuningut vast väga pole, ise ei viitsi sellega tegeleda, on nii nagu ma ta ostsin suvel, toonklaas, mingi tiivajupats, ees xenon lähituled (enam pole, politseinikuhärrad ei ühtind minu arvamusega, et nad võiks olla sel autol, angel eyes on olemas, aga samuti hetkel ei põle ) praegu siis suht tavaline või nii.. keegi kindlasti on mind näind sellega linna vahel (ma loodan :) )
paar pilti ka siis, et kes näeb ja ära tunneb, siis viibaku kohe, autoklubi vandersellidega teen alati rõõmsalt tutvust :)
 _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 9:32 am Teema: |
|
|
Mulle punase autod meeldivad , kena. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 4:56 pm Teema: |
|
|
tänud, punased minulgi ühed lemmikud :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Udukas Vana tuttav

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 6:37 pm Teema: |
|
|
tiba edevamat velge tahab see auto minu arust ja madalamaks nati....aga muidu soliidne pill  _________________ Auto hooldus, remont. Xenonid(paigaldus), alarmid(paigaldus). |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 6:47 pm Teema: |
|
|
täitsa nõus sinuga, aga hetkel on mõlema muudatuse piduriks kõige proosalisem põhjus ehk siis raha :) vaatab kevadel ja suve algul ehk võtab midagi ette selles suhtes _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nokia CCV Guru
|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 10:43 pm Teema: |
|
|
Täna isegi nägin seda isendit vist seal mäe tänaval, kui alla tulid ja kohe ära parkisid paremale poole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Esm. Jan. 19, 2009 10:53 pm Teema: |
|
|
ei täna ei olnd linnas, aga eile ja laupäeval ja reedel olin küll :P neljapäeval ka vist isegi. viljandi vahel paar tükki suht sarnased sellega :) _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Nelj. Märts 12, 2009 9:36 pm Teema: |
|
|
saaks äkki endiste autode alla pista? müüsin maha oma kullakese ja ostsin veelrohkem nooremehe auto :)  _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
m6nu Satub siia tihti

|
Postitatud: Kolm. Sept. 30, 2009 12:05 am Teema: |
|
|
Äkki oleks võimalik päevakajaliste sekka tagasi tõsta? Nimelt ostsin auto tagasi nüüd mitme kuu möödudes, mis temast vahepeal on saanud?
1)Poleeriti
2)Automaadist manuaaliks
3)Jäik vedru, mis ka veidi madalam
4)Sportsummuti
5)Angel-eyes töökorda+kulmud lisatud
6)Uued euro numbrimärgid
7)1994 aasta istmed (comfort/m-pakett) ja uksepolstrid
8)Edevam velg (BMW originaal Starspoke 16" E46 alt)
9)Veidi helitehnikat juurde (parem makk ja nüüd ka woofer)
10)Kerevärvi tagastange lisa
11)M paketi rool
viimased 3 asja minu tehtud, samuti jõudsin vahepeal starteri remondist läbi lasta ja hooratta vahetada, sest viimane viskas hammasvöö maha.
paar pilti ka nüüd kui ta jälle minu käes (pildid nõks aega tagasi tehtud, aga unustasin vahepeal CCV ära)
üks pilt viljandi BMW kogunemise rongkäigust.. endale meeldib see pilt.
 _________________ Aitan arvutimurede korral (soovitused, komplekteerimine, tarkvaravahetused, puhastused, remont) 55534746 Hinnad kokkuleppel |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Te ei saa vastata siinsetele teemadele Te ei saa muuta oma postitusi Te ei saa kustutada oma postitusi Te ei saa hääletada küsitlustes
|
|