open
 KKK   Otsi   Liikmete nimekiri   Kasutajagrupid   Registreeri   Profiil   Kontrolli, kas on uusi sõnumeid   Logi sisse 

MÜÜDUD Lada 21063, 1986 4500.-

Uus teema   See teema on suletud: te ei saa postitusi lisada ega muuta.    Car Club Viljandi -> Sõidukid/varuosad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Reede. Sept. 04, 2009 6:52 pm    Teema: MÜÜDUD Lada 21063, 1986 4500.- Vasta viitega

Niih, aeg siis ikkagi sutsu ruumikama auto jaoks,kuna kodus on jutud, et peret peab suurendama. :D
Ja nüüd siis ongi vajadus ikkagi lääneka vastu, mis on sutsu ruumikam ja kuhu oleks hälli paigaldada, sest Ladasse on see suht võimatu.. :D
hea meelega muidu ei müüks.

Kopipeist Ladaklubist:
Tsiteerin::
Niisiis,
pakun siis välja ka oma pilli..
Autoks siis 1986.a välja veerenud helebeez Vaz 21063. mootoriks 1.3 ja 51kW.
Karburaator on puhastatud, timmitud, DAAZ 2105-020 tähisega.
Kere on 86.a masina kohta üllatavalt hea, kõrvalistuja istmealt on üks põhjapunn kaotsi läinud ning bensiinipaagi alune plekk on auguga. Rohkem mädasid kohti kerel pole. Esiklaasi kõrvalt on lapitud, kuid see veel vett sisse pole ajanud. Roosteplekke ikka leidub, siiani pole kruvikas veel kuskilt läbi läinud.
Salong on üpris korralik, kuid põhjavaip tahab välja võtmist ja pesemist.

Mis ma teinud olen - võtsin ära istmekatted, puhastasin tolmukaga seest. Uued korralikud küünlad (Denso), uued küünlajuhtmed. Uued filtrid. Uus käigukasti padi. Taha on ostetud juba ka uus pidurivoolik, enne mind on kõik vasktorud juba vahetatud. Käsipidur toimib väga hästi. Süüde on paigas. Karburaatori puhastamine on juba mainitud. Samuti bensiinifilter peale kütusepumpa paigaldatud.
Täna ostan ära veel uued esipiduri klotsid ja vahetan ära. Ära vahetasin ka klapikambrikaane tihendi. Olemas on uus õlifilter, vaja veel mootoriõli ära vahetada. :)
Sidurdab, pidurdab, rooli keerab. Tuled töötavad nüüd - vaatasin üle juhtmed ja kaitsmed on kõik uued. Uued kojamehed ja ehitasin hetkel tuuningküljepeegli kah.
rehvid on veel all väga korralikud ja sügava mustriga. Summuti sai samuti keevitatud ja väga hea sai.

Vigadest - et siis veel on vigadeks vahetamata klotsid, kere sai mainitud juba.. tagumine pidurivoolik, mis on olemas, kuid vahetamata... Vasaku tagaukse aknatõstuk on klaasi küljest lahti, kuna pole seda akent vaja olnud kasutada, siis pole sellega tegelenud hetkel. Mõningad puksid ootavad oma järge, kuid need pole nii väsinud, et sõita ei saa. Saab ka kruusasel teel väga edukalt sõita.

Hetkel on kalla ja talla. Kaasa annan autoga ka Mazda 626 elektriakna ajamid ja kesklukud, kuid puuduvad juhtmestikud. Samuti nõukaaegsed ilukilbid "SL".
Autoga kaasa on võimalik osta hetkel sees olev makk koos boxiga. vuufrit võimendiga ei anna. Kõlarid jäävad ette uste sisse.
Hinda tahaks kusagil 5000.- Auto kõrval on võimalik tingida. :)

Hea meelega vahetaksin siiski, sest vaja liikuda millegiga. Lääne tagaveolised on eriti oodatud, võib pakkuda ka esivedulisi. Miks autot müün? Ega ei tahakski, kuid on plaanis pere suurenemine ja Ladasse lihtsalt ei ole võimalik panna turvahälli normaalselt sisse.. :puzzled

ise olen nüüdseks sõitnud autoga umbes 5000km. Keskmine kütusekulu on alla 8L.
Kallima auto puhul ehk leian midagi peale, raha siiski napib... :D

asun Tartus hetkel koos autoga. :)
Paar pilti ka:

Mario. :)
Numbriks siis 56 314 705. Paluks sellliseid põllurallika kõnesid mitte teha, kuid oma nägemuse hinnast võib siiski öelda, ehk saame kaubale.

Viimati muutis seda Mario (Laup. Sept. 12, 2009 10:33 am). Kokku muudetud 4 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 11:31 am    Teema: Vasta viitega

milline normaalne inimene ostaks lada igapäeva autoks ? ulme minuarust. ma ei tunne ühtegi sellist inimest.

põllurallika kõnesid just võikski teha....
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 1:42 pm    Teema: Vasta viitega

noh, neid normaalseid inimesi veel ikka on. Sest ei tea mina enam autot, mida oleks odavam ülal pidada. See raha, mida mõni mees paneb veermikusse, saab siin üle poole auto välja vahetada.
Noh, võtke siis kasvõi põlluralliks, aga üldiselt ma vihkan sellist suhtumist, et Lada muuks ei kõlbagi. Sama hästi võin mina öelda, et suure mootoriga autod on täiesti mõttetud ja ebapraktilised, või miks keegi peaks tahtma mingi 1.2L Corsat, täiesti pisike ja mõttetu auto.
A nomh, ei mõelnud kedagi isiklikult.
Natuke nokkimist ja kena auto. Põlluralliks natuke kahju lasta.
Tagasi üles
Maik
CCV Guru

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 1:51 pm    Teema: Vasta viitega

btw ma ei saa arru kas ma olen mingi erand,aga minuarust veermikku peab ikka vähe remontima..

ma arvan,et ma olen 7-8 AASTA jooksul panud veermiku remondie kokku alla 1000 eeku... ja kõik pillid on OK olnud. preagugi audile on löinud vist 300 eeku eest stabika vardad ja kõik.

...
tänapäeva noored enam ladat ei vaata, muud midagi....
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 2:25 pm    Teema: Vasta viitega

ega ma ei vaidlegi.. endal oli ka Pontu.. Veermik oli suht muretu, mootorijupid ameeriklase kohta odavad.. :P

nii ta on, et Ladat vaatavad pigem alaealised,kes otsivad väljundit autonduses, sest olgem ausad.. kui võti vähegi käes püsib, saab kõik tehtud - lihtsalt nii lihtsa ehitusega. :D
Kui kunagi enam lapsi vaja vedada pole,siis ma vaatan uuesti F-body Firebirdi poole.
Tagasi üles
Tiiger
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

Minul poleks lada vastu midagi, olen viimase kolme aasta jooksul pea iga kuu lada hindu auto24st jälginud....

Umbes samakaua on mul ka juhiload olnud ja selle aja sees aga pole veel ladat olnud :(
opel omega - hea suur auto ja norm tõmme
Golf 2 - minul oli vana praht suht
Audi 80 - esimene auto...odav kuid kah oli vana juba
Mazda 626 - kui opeli mugavust mitte taga ajada siis parim auto... aastast 89 :P

See viimane on kiitmist väärt ;)

Ja edu lada müümisel, kui vaba raha oleks, tuleks isegi kaema...Kindlasti!
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 05, 2009 5:52 pm    Teema: Vasta viitega

Tagasi üles
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Püh. Sept. 06, 2009 11:50 pm    Teema: Vasta viitega

Ajutiselt hind 4000.- mingil määral tingitav. Tuli üks hea pakkumine silmapiirile.
Tagasi üles
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Kolm. Sept. 09, 2009 12:21 am    Teema: Vasta viitega

Niih,
auto,mida tahtsin, läks ära... :(
Seega hind jälle üleval.
Eile sai ka pidurite kallal müratud. Sellega nüüd tükiks ajaks rahu majas. :)
Tagasi üles
leits
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Kolm. Sept. 09, 2009 12:51 am    Teema: Vasta viitega

Maik kirjutas:
btw ma ei saa arru kas ma olen mingi erand,aga minuarust veermikku peab ikka vähe remontima..

ma arvan,et ma olen 7-8 AASTA jooksul panud veermiku remondie kokku alla 1000 eeku... ja kõik pillid on OK olnud. preagugi audile on löinud vist 300 eeku eest stabika vardad ja kõik.

...
tänapäeva noored enam ladat ei vaata, muud midagi....

sa ei sõida autoga sittagi .. ma tahan n2ha õõtsasid ja asju mei lsiin eestis, mis peaksid üle 70-80k km ... :)

Aga lada on kena, edu müügis .
Küsin veel offtipicuna, kas lada juppe autovaruosa kauplustes veel müüakse?
Tagasi üles
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Kolm. Sept. 09, 2009 10:56 am    Teema: Vasta viitega

Jees. :)

Viljandis ma käisin Auto-Motos (Viljandi parim paik), Foori pood turu juures.. (seal rohkem ka läänekate asju)

Tartus ma peaaegu elan et Ülo Äri kõrval, mis on spetsjomm vene autodele. Kuid leiab ka BMW'le ja Fordile kraami, kui tarvis. Üks mees ostis üleeile oma haininale Niva mootoripadjad, kuna Niva padi on jäigem, vastupidavam ja kordades odavam - miski 50 kulli oli tükk. :D

Tallinnas on ka palju poode, niiet varuosade suhtes hätta ei jää.

Saidki nüüd pidurid üle käidud - klotsid 120.- komplekt. Suporti vardad panin uued - 56.- kokku. Pidurivoolikud kummist - 40.- KÄigukasti padi - 35.- mootoripadjad 2tk - 80.- kokku.
Uued küünlajuhtmed -110.- mootori saale komplekt on alla 100.-.
Mille pealt nad teenivad aind, on kereplekid. Peegli eest taheti 450.- ja tiivad on kuskil 400.-
Et lihtsam on minna lammarisse, osta üks sama masin kõrvale doonoriks ja sealt ümbes lapata. :)

Tegelikult on hea masin. :) Aga kuna nüüd naine arvas ikkagi, et lapse võiks teha, siis auto jääb väikseks. Ja tahakski seetõttu ruumikamat. Hea meelega ostaks ära selle senatori, mis SR.orgis ka müügis on, kuid enne vaja Laadukist lahti saada.
hetkel annaks ära ka 4500.- ja jätaks vasti isegi maki sisse, koos CD boxiga.
Tagasi üles
Mario
Vana tuttav

PostitusPostitatud: Laup. Sept. 12, 2009 10:34 am    Teema: Vasta viitega

reede õhtul leidis masin omaniku. :)
kurb oli vaadata autot ära sõitmas.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   See teema on suletud: te ei saa postitusi lisada ega muuta.    Car Club Viljandi -> Sõidukid/varuosad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Te ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Te ei saa vastata siinsetele teemadele
Te ei saa muuta oma postitusi
Te ei saa kustutada oma postitusi
Te ei saa hääletada küsitlustes

Vajutage siia, et minna tagasi klubi esilehele

Car Club Viljandi © 2025