Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vote Aktiivne külaline

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 7:44 pm Teema: |
|
|
Vedeliku anduri pistik?
Lisapumba pistik juhul,kui on xenonid ja klaasipesu ?
Päris paljudel autodel on igast pistikuid üle kapoti all... _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 8:44 pm Teema: |
|
|
mul udutuledel selline pistik _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vote Aktiivne külaline

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 8:45 pm Teema: |
|
|
Toitz kirjutas: | mul udutuledel selline pistik |
Aga udukad mul töötavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maik CCV Guru

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 9:31 pm Teema: |
|
|
Niisama otsid pistikule otstarvet või on reaalselt mingi probleem?
Nagu mainitud siis on enamustel autodel ülearuseid pistikuid juhtmestikus ja see on normaalne tulenevalt juhtmesüsteemi standartsusest erineva varustustasemega autode puhul jne jne jne. _________________ Õudukas : Kui su ette satub aeglane liikus ja sõidab sama teed mis sina ,kuni linna lõpuni välja.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vote Aktiivne külaline

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 9:40 pm Teema: |
|
|
Maik kirjutas: | Niisama otsid pistikule otstarvet või on reaalselt mingi probleem?
Nagu mainitud siis on enamustel autodel ülearuseid pistikuid juhtmestikus ja see on normaalne tulenevalt juhtmesüsteemi standartsusest erineva varustustasemega autode puhul jne jne jne. |
Niisama otsin aotstarvet. Täitsa imelik, auto on mul juba aasta käes old ja pole enne seda lahtist pistikut tähele pannud. Kas tõesti teeninduses midagi lahti võetud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 11:06 pm Teema: |
|
|
Udukate oma too kindlasti ei ole. G4-l lähevad uduka juhtmed ühes pundis teiste tulede juhtmetega ühe pistiku taha (lasin eelmise aasta lõpus vedada omale orignaal juhtmestikku udukate juhtmed).
Mingi otstarve ma usun, et ikka tal olema peaks, pole ise golfidel niimoodi lahtiselt vedelevaid otsikuid küll varem näinud.
Vaata, ehk on kuskil klaasipesu paagil mõni koht kuhu see läheb. Pumba ja vedeliku taseme anduri juhtmed peaks eraldi käima.
Võin homme enda masina mootoriruumi vaadata, äkki saan sealt inspiratsiooni kuhu see veel sobida võiks:)
PS! Sul toda tule tolmu/niiskuse katet polegi või võtsid ise pirini vahetamise jaoks ära? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vote Aktiivne külaline

|
Postitatud: Nelj. Veeb. 25, 2010 11:41 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Udukate oma too kindlasti ei ole. G4-l lähevad uduka juhtmed ühes pundis teiste tulede juhtmetega ühe pistiku taha (lasin eelmise aasta lõpus vedada omale orignaal juhtmestikku udukate juhtmed).
Mingi otstarve ma usun, et ikka tal olema peaks, pole ise golfidel niimoodi lahtiselt vedelevaid otsikuid küll varem näinud.
Vaata, ehk on kuskil klaasipesu paagil mõni koht kuhu see läheb. Pumba ja vedeliku taseme anduri juhtmed peaks eraldi käima.
Võin homme enda masina mootoriruumi vaadata, äkki saan sealt inspiratsiooni kuhu see veel sobida võiks:)
PS! Sul toda tule tolmu/niiskuse katet polegi või võtsid ise pirini vahetamise jaoks ära? |
Võtsin ära pirni vahetamise jaoks. Ma ise arvan ka et pesuvedeliku taseme andur. Imelik et mul ei anna signaali kui tühi, teistel kõigil annab ju. Aga ei näind küll seda kuhu pista sinna seda pistikut. Sul annab signaali kui pesuvedelik otsas? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vamps CCV Guru

Liitunud: 14 Apr. 2006 Postitusi: 1164 Asukoht: Viljandi/Tallinn
|
Postitatud: Reede. Veeb. 26, 2010 11:22 am Teema: |
|
|
Mul ei anna. Mul pole toda andurit ja mul mega pisike paak ka, kõigest 3 liitrine. Suuremad variandid peaks mingi 4,5 või lausa 5 vist olema. Ja neil vist enamusel vist isegi peaks andma märku. Paagi küljes ei näinud ühtegi sobivat kohta pistiku jaoks? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vote Aktiivne külaline

|
Postitatud: Reede. Veeb. 26, 2010 5:26 pm Teema: |
|
|
vamps kirjutas: | Mul ei anna. Mul pole toda andurit ja mul mega pisike paak ka, kõigest 3 liitrine. Suuremad variandid peaks mingi 4,5 või lausa 5 vist olema. Ja neil vist enamusel vist isegi peaks andma märku. Paagi küljes ei näinud ühtegi sobivat kohta pistiku jaoks? |
mul ka paak 3l. Arvan et mul siis ilma andurita paak, sest märku mul ei anna. Ei näind ka jah kuhu seda panna saaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
xpr Satub siia tihti

|
Postitatud: Teis. Märts 30, 2010 1:07 pm Teema: |
|
|
Minu G4-l anduriga see 3L paak. Tuli läheb armatuuris põlema ja piiksub. Midagi sarnast läheb küll sinna. Paak võiks suurem olla küll... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Toitz Vana tuttav

|
Postitatud: Teis. Märts 30, 2010 5:46 pm Teema: |
|
|
Mul ka anduriga 3 liitrine...tulede pesuritega variantidele topiti 5 liitrine peale. Võin pärast vaadata milline see pistik välja näeb. _________________ Mulk...Maalt ja hobusega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vote Aktiivne külaline

|
Postitatud: Teis. Märts 30, 2010 6:42 pm Teema: |
|
|
Vaata ja tee pilti kui saad. |
|
Tagasi üles |